boltsis Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Μπορώ να περάσω την android χωρίς να κάνω HSPL?Μου λες να αλλάξω radio το οποίο συνεπάγεται πρώτα με πέρασμα HSPL.Σωστά?O Athanaso77 μου είπε ότι με αυτό το radio δε θα χω προβλημα.Αν μπορούσα να αποφύγω το HSPL θα το ήθελα, για να δω πως είναι η android εξ'αρχής, μπορώ? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 υπαρχει καποιο λινκ για να κατεβασουμε την 14.4 με cht? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 υπαρχει καποιο λινκ για να κατεβασουμε την 14.4 με cht? http://www.vbnfiles.com/xda/indie/Omega%20Greek%20versions/Omega%20v14.x%20ELL/ Βέβαια είμαστε off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Μπορώ να περάσω την android χωρίς να κάνω HSPL?Μου λες να αλλάξω radio το οποίο συνεπάγεται πρώτα με πέρασμα HSPL.Σωστά?O Athanaso77 μου είπε ότι με αυτό το radio δε θα χω προβλημα.Αν μπορούσα να αποφύγω το HSPL θα το ήθελα, για να δω πως είναι η android εξ'αρχής, μπορώ? κοίτα , υπάρχουν τρεις δρόμοι στη ζωή : 1ος παίρνεις αιφοουν :X ,2ος το αφήνεις stock και δεν το γαργαλλας , και είσαι με τα μικροπροβληματα των stock και 3ος μπαίνεις στα "βαθειά" και κάνεις τα πράγματα όπως πρέπει έως όποιο επίπεδο γαργαλήματος θέλεις εσύ και ζεις σε άααλλλοο επίπεδο . (χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά ε;) Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 σουπερ! ευχαριστω. εχω εγκατεστημενη απο τον ιουλιο την 4.1 αν δεν κανω λαθος η οποια δουλευει τελεια αλλα δεν ειναι android friendly(εχει το robovoice) θα δοκιμασω την 14.4 λοιπον γιατι θεωρω την ελλειψη bug πιο σημαντικη απο το να εχω το τελευταιο build. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Όλες οι τελευταίες εκδόσεις της omega είναι android friendly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 κοίτα , υπάρχουν τρεις δρόμοι στη ζωή : 1ος παίρνεις αιφοουν :X ,2ος το αφήνεις stock και δεν το γαργαλλας , και είσαι με τα μικροπροβληματα των stock και 3ος μπαίνεις στα "βαθειά" και κάνεις τα πράγματα όπως πρέπει έως όποιο επίπεδο γαργαλήματος θέλεις εσύ και ζεις σε άααλλλοο επίπεδο . (χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά ε;) Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης φίλε μου.Ξέρω μπορεί να γίνομαι σπαστικός με τις ερωτήσεις μου αλλά μια ζωή ήμουνα με stock rom!Έχω διαβάσει και γνωρίζω τι σημαίνει να περάσεις μια cooked rom και ότι συνεπαγεται με αυτό.Δεν είμαι κατα αυτού αλλά θέλει και λίγο ψάξιμο διάβασμα και πειράματα τα οποία δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να τα κάνω. Απλώς είδα αυτή τη προς το παρον αξιόπιστη rom του android και είπα να τη δοκιμάσω.Ρώτησα αν γίνεται να τη περάσω με τη rom και το radio που έχω χωρίς να έχω προβλήμα εννοείται και χωρίς να μπω στη διαδικασία του HSPL.Κατάλαβα και το εμπέδωσα ότι η συνεργασία μια cooked rom με τη συγκεκριμένη android θα είναι καλύτερη. Κύριο μέλημά μου είναι να δοκιμάσω και γιατί όχι να έχω και μια δεύτερη rom στο κινητό μου.Εγώ με την official είμαι ευχαριστημένος για τη χρήση που του κάνω.Aν πιστεύετε η κάποιος απο σας γνωρίζει ότι θα έχω πρόβλημα τότε να κάνω τα απαραίτητα που δε θα με χαλάσει και καθόλου.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Ούτως ή άλλως το android φορτώνει από την κάρτα μνήμης. Γιατί δεν το βάζεις με τη συσκευή ως έχει με official rom & radio, να δεις τι γίνεται και αν αντιμετωπίσεις προβλήματα, ειδικά αυτά που αναφέρονται εδώ βλέπεις τι θα κάνεις. Με την τελευταία επίσημη πάντως που έχει καινούργιο radio εκτιμώ ότι ίσως να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Athanaso77, mimo και λοιποί ευχαριστώ για τη βοήθειά σας και για τη κατατόπισή σας! Νόμιζα απο την αρχή ότι για να περάσεις την android πρέπει να περάσεις HSPL.Θα δοκιμάσω έτσι όπως είμαι με τα official και μετά θα κάνω και τη τελευταία official αναβάθμιση αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Επίσης έψαξα στο youtube κάποιο video για την Omega rom αλλά δε βρήκα κάτι ώστε να πάρω μια ιδέα.Υπάρχει κάποιο video η μήπως είναι με κάποια άλλη ονομασία? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Όλες οι τελευταίες εκδόσεις της omega είναι android friendly. το ξερω γιαννη και ευχαριστω για την κατανοηση αν εβγαλα τον φιλο offtopic,με την ερωτηση μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Athanaso77, mimo και λοιποί ευχαριστώ για τη βοήθειά σας και για τη κατατόπισή σας! Νόμιζα απο την αρχή ότι για να περάσεις την android πρέπει να περάσεις HSPL.Θα δοκιμάσω έτσι όπως είμαι με τα official και μετά θα κάνω και τη τελευταία official αναβάθμιση αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Επίσης έψαξα στο youtube κάποιο video για την Omega rom αλλά δε βρήκα κάτι ώστε να πάρω μια ιδέα.Υπάρχει κάποιο video η μήπως είναι με κάποια άλλη ονομασία? Δες εδώ τα σχετικά screenshots για να πάρεις μια εικόνα για την εμφάνιση των rom του Γιάννη... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Τα έχω δει αυτά απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάτι σε live για να το δω πιο καλά.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Καλησπέρα. Επανήλθα και πάλι με νέο HD2…:) Δεν μπόρεσα να βρω κάτι πιο αξιόλογο από αυτό. Γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε. Την προηγούμενη φορά που το είχα, δεν είχαν πέσει τα Android ούτε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων…! Σαν νέος στον τομέα αυτό ρωτάω λοιπόν ποια android rom μου προτείνετε να δοκιμάσω; Απότι διάβασα αρκετά καλή είναι η http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823491 . Σωστά; Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Σωστά; Σωστά. Τα έχω δει αυτά απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάτι σε live για να το δω πιο καλά.. Σε live να δεις τι; Η rom τρέχει απροβλημάτιστα, χωρίς κολλήματα και πιο smooth από την official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Κατα πόσο γρήγορη είναι και γενικά πως συμπεριφέρεται!Αλλά αφου δεν υπάρχει δεν πειράζει.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Σωστά. Ευχαριστώ. Αυτή η rom είναι βασισμένη στο desire. Σωστά; Μήπως η επιλογή μίας rom που προέρχεται απο Desire HD είναι καλύτερη; Το λέω γιατί το Desire HD είναι ίδιο (σχεδόν) με το HD2. Ή μήπως αυτό δεν παίζει ρόλο; Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Ευχαριστώ. Αυτή η rom είναι βασισμένη στο desire. Σωστά; Μήπως η επιλογή μίας rom που προέρχεται απο Desire HD είναι καλύτερη; Το λέω γιατί το Desire HD είναι ίδιο (σχεδόν) με το HD2. Ή μήπως αυτό δεν παίζει ρόλο; βάλε froyo βάλε desire βάλε desire hd βάλε evo, μόνο έτσι θα καταλάβεις ότι όλες τρέχουν μια χαρούλα μην σε αγχώνει ,(μόνο οι nexus αν και ενδιαφέρουσες έχουν κάποια θεματάκια) Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 βάλε froyo βάλε desire βάλε desire hd βάλε evo, μόνο έτσι θα καταλάβεις ότι όλες τρέχουν μια χαρούλα μην σε αγχώνει ,(μόνο οι nexus αν και ενδιαφέρουσες έχουν κάποια θεματάκια) Εσύ τις έχεις δουλέψει όλες απότι κατάλαβα; :p Ποιά απο όλες θα πρότεινες σε έναν γκάβακα...; :rolleyes: Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Εσύ τις έχεις δουλέψει όλες απότι κατάλαβα; :p Ποιά απο όλες θα πρότεινες σε έναν γκάβακα...; :rolleyes: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=790374 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=780525 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=807333 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=795914 (δεν δουλεύει η κάμερα) Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 (δεν δουλεύει η κάμερα) Σε όλες τις υπόλοιπες δουλεύουν όλα απροβλημάτιστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Ισως να μη δουλεύουν όλα απροβλημάτιστα αλλά αν σκεφτούμε ότι το hd2 δεν είναι καθαρό android phone τρέχει android απίστευτα καλά και μπορεί να συγκριθεί μόνο με κινητά android αντίστοιχης τιμής και hardware ακόμη και τώρα που απλώς τρέχει από την κάρτα. Οσο είμαι χωρίς το hd2 λόγω service είπα να πάρω ένα vodafone 845 για να δω τι εστί "καθαρό" android phone,ενώ παράλληλα δεν ήθελα να δώσω μια 500αρα τουλάχιστον για ένα κορυφαίο android phone.Πριν λίγες μέρες είχα δοκιμάσει και ένα htc wildfire Πέραν της προφανούς διαφοράς της ανάλυσης της οθόνης η διαφορά στην εκτέλεση των προγραμμάτων είναι υπέρ του hd2.Πραγματικά το ότι τρέχει από την κάρτα δε το περιορίζει σε κάτι και έχει και το πλεονέκτημα του απεριόριστου χώρου για την αποθήκευση εφαρμογών και τη δυνατότητα με ένα απλό reboot να τρέχεις διαφορετική ρομ .Προσωπικά θα έλεγα ότι το hd2 λειτουργεί ήδη ως "καθαρό" android phone,ενα κλικ κάτω από τα κορυφαία android phones Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 τα βασικά εργαλεία μιας καθημερινής χρήσης και λίγο πιο πάνω , δουλεύουν . Δηλαδή κάποιοι μπορεί να μην φτάσουν σε σημείο να διαπιστώσουν προβληματική συμπεριφορά σε κάτι , όσο αυτό είναι δυνατό σε τέτοιου τύπου πειραματικές εφαρμογές .... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Προσωπικά θα έλεγα ότι το hd2 λειτουργεί ήδη ως "καθαρό" android phone,ενα κλικ κάτω από τα κορυφαία android phones ...και ασφαλώς πολλά κλικς επάνω απο τα μεσαίας κατηγορίας android phones.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Λοιπόν έκανα update σε 3.14.. και έκανα εγκατάσταση αυτή την έκδοση android http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823491 .Προς το παρόν δε βλέπω να έχω κάποιο πρόβλημα.Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι όταν ανοίγω το κινητό να μπορώ να επιλέξω απο που να μπουτάρω.Στη πρώτη σελίδα έχει κάποια loaders-bootloaders αλλά δε ξέρω ποια ακριβώς να βάλω για τη εκδοσή μου. Επίσης όταν κατέβασα τη συγκεκριμένη rom , την έκανα αποσυμπίεση και εμφανίστηκαν 3 αρχεία.Anroid και 2 data.Εγω στη κάρτα μνήμης έβαλα μόνο το android και έτρεξα τα αναγκαία.Τα data δε τα έβαλα, πειράζει? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Για τον android loader δε παίζει ρόλο η ρομ του android.Ο καλύτερος κατά την γνώμη μου είναι ο exceller android loader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=737001 Δε πειράζει που δεν έβαλες το data.img,γιατί δημιουργήθηκε ένα νέο,κατά την πρώτη εκκίνηση του android Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts