Jump to content

Πως μου εφαγαν λεφτα απο την ΜΙΟ

Bill36
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θελω να σας πω πως μου εφαγαν λεφτα απο την ΜΙΟ, ωστε να φυλαγεστε οσοι εχετε ΜΙΟ και να φυγετε μακρυα οσοι δεν εχετε και σκεφτεστε να αγορασετε.

Μην σας πιασουν κοροϊδα οπως εμενα....:mad::angry::angry:

Εχω ενα Moov 330 αγορασμενο απο PixMania πριν τρια χρονια.

Ειχε εξαρχης εγκατεστημενους χαρτες Δυτ. Ευρωπης και θελησα να εγκαταστησω ΝΟΜΙΜΑ και της Ανατολικης που περιλαμβανουν την Ελλαδα.

Δεν θελησα να το ‘’ξεκλειδωσω’’ οπως μου προτειναν, ενω επρεπε να το ειχα κανει

Αγορασα τον 12/2008 το κλειδι με τους χαρτες μεσω του e-shop της ΜΙΟ.

Οι χαρτες ηταν πολυ φτωχοι σε περιεχομενα, αλλα και παλι δεν το ΄΄ξεκλειδωσα’’.

Χθες αποφασισα να αγορασω καινουριους χαρτες της Ανατ. Ευρωπης.

Απο την ‘’υποστηρηξη’’ μου ειπαν οτι υπαχουν καινουριοι χαρτες, κατι που μου φαινοταν φυσιολογικο αφου εχου περασει 2,5 χρονια απο τους προηγουμενους που ειχα αγορασει και αφου βλεπω οτι τα καινουρια ΜΙΟ εχουν πολυ καλυτερη καλυψη.

Ξαναγορασα μεσω e-shop καινουριο ΄΄κλειδι’’ και προσπαθησα να εγκαταστησω τους χαρτες. Μετα απο ολη την διαδικασια ειδα οτι δεν αλλαξε ΤΙΠΟΤΕ στους περισσοτερους χαρτες Ανατ. Ευρωπης. Στην Ελλαδα απο 19,8 Mb πηγε στα 20,6 Mb.

Ξαναπηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι αυτοι ειναι οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΧΑΡΤΕΣ με κωδικο 02/2009. Δηλαδη 2 μηνες μετα απο τους προηγουμενους που ειχα αγορασει και ουσιαστικα χωρις ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ, αφου τα επιπλεον 0,8 Kb μπορει να ειναι ενα απλο κειμενο μεσα στο προγραμμα και οχι νεοι χαρτες.

Επικοινωνησα παλι μαζι τους και τα ΛΑΜΟΓΙΑ μου ειπαν οτι τωρα εχω τους χαρτες με κωδικο 02/2009 και οχι τους 12/2008.

Ετσι λενε ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ για τους ΝΕΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ που μου πουλησαν!!!!

Τους προτεινα να αγορασω μια καινουρια συσκευη μεσω e-shop πληρωνοντας τους την διαφορα και ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ.

ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ ειναι καλλυμενοι, αλλα ουσιαστικα μου πουλησαν τον ιδιο χαρτη ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.

Το ξερω οτι νομικα δεν μπορω να κανω τιποτε για να παρω πισω τα λεφτα μου, αλλα αυτο που μου συνεβει θα το γραψω σε ΟΛΑ ΤΑ FORUM ωστε να ξερει ολος ο κοσμος οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ SUPPORT ΣΤΗΝ ΜΙΟ.

P.S.: Φυσικα για ολα τα παραπανω εχω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, αφου ολα εχουν γινει OnLine.

Edited by Mythozz

Αν ηταν μονο η ΜΙΟ φιλε μου καλα θα ηταν.Οι πιο πολλοι ετσι ειναι.Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217050 ενα δικο μου παρομοιο θεμα για να μην νιωθεις οτι εισαι ο μονος που επιασαν κοροιδο.Κατα τα αλλα να αγοραζουμε για να στηριζουμε τους απατεωνες.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

εγω τη θεωρω μαζι με τη navigon απο τις πιο αξιοπιστες με μηχανηματα που δε "σπανε" με τιποτα.εχουν περασει απ τα χερια μου δεκαδες.

τωρα αυτα που αναφερονται παραπανω...

τετοια φασαρια...pixmania/πακετο χωρων δυτικης/πακετο ανατολικης για να βρω ελλαδα/ανανεωση, μου θυμιζει το να θελω να μεταβω στη θεσαλονικη με πλοιο.

μπορουσες να παρεις ενα ελληνικης αντιπροσωπειας με καλυτερο support.

ερωτηση. το 2008 μπορουσες να αγορασεις online αναβαμισεις χαρτων μεσω της ιστοσελιδας της mio?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω τη θεωρω μαζι με τη navigon απο τις πιο αξιοπιστες με μηχανηματα που δε "σπανε" με τιποτα.εχουν περασει απ τα χερια μου δεκαδες.

τωρα αυτα που αναφερονται παραπανω...

τετοια φασαρια...pixmania/πακετο χωρων δυτικης/πακετο ανατολικης για να βρω ελλαδα/ανανεωση, μου θυμιζει το να θελω να μεταβω στη θεσαλονικη με πλοιο.

μπορουσες να παρεις ενα ελληνικης αντιπροσωπειας με καλυτερο support.

ερωτηση. το 2008 μπορουσες να αγορασεις online αναβαμισεις χαρτων μεσω της ιστοσελιδας της mio?

Δεν το αγορασα απο PixMania για να κανω ΄του κεφαλιου μου΄.

Το αγορασα για να κανω ενα ταξιδι Ιταλια-Γαλλια.

Τοτε συμφωνα με οσα γραφαν ολοι ηταν αρκετα αξιοπιστο σαν μηχανακι

και πραγματι ετσι ειναι. Σαν συσκευη ειναι αξιοπιστη.

Το θεμα ηταν οι χαρτες. Τοτε δεν υπηρχε Μιο με χαρτες Ευρωπης.

Αλλες συσκευες που ειχαν χαρτη ηταν πανακριβες.

Και φυσικα υπηρχε απο τοτε η δυνατοτητα να αγορασεις χαρτες

Αν. Ευρωπης που περιλαμβαναν την Ελλαδα.

Και τους αγορασα ΝΟΜΙΜΑ. Οχι clopy right.

Το προβλημα ειναι οτι τωρα μου ειπαν οτι οι καινουριοι ειναι

αναβαθμησμενοι αλλα στην πραγματικοτητα δεν ηταν.....

• 2 weeks later...

Δυστυχώς η νομιμότητα έχει και τις συνέπειες.Αγοράζεις π.χ. DVD Recorder και έχει ένα κάρο κλειδώματα και περιορισμούς.Αγοράζεις τώρα χάρτες και είναι πριν 2 χρόνια.Αγοράζεις Laptop και δεν μπορείς να κάνεις αποθήκευση του συστήματος και των προγραμμάτων (όπως το Ghost) για επαναφορά στην ημέρα που έγινε το Backup διότι πρέπει να έχεις την Professional έκδοση των Windows και όχι την Home & άλλα τέτοια τρελά.Σπρώχνουν τον κόσμο στην παρανομία που και χρήματα δεν χρειάζονται και είναι όλα ελεύθερα.

Ψάξε λοιπόν στα ...μαγαζάκια του Ιντερνετ και κατέβασε ότι θέλεις και άσε τους κυρίους της MIO και της κάθε ΜΙΟ να χρησιμοποιούν οι ίδιοι τους χάρτες τους,αν και νομίζω οτι και οι ίδιοι για τον εαυτό τους θα χρησιμοποιούν άλλα προγράμματα....

Αλήθεια,τι βρίσκετε ρε παιδιά από τη ΜΙΟ.Τις συσκευές δεν τις γνωρίζω,αλλά γνωρίζω πολύ καλά τα προγράμματα ΜΙΟ & Ginius με τους χάρτες τους που το ελάχιστο που θα πω είναι οτι μαζί με το Destinator που μάλλον το κατασκεύασαν βλάκες, πρόκειται για τους φτωχούς συγγενείς των προγραμμάτων GPS.Τα έχω όλα μόνο σαν συλλογή και τίποτα παραπάνω.Εδώ υπάρxουν προγράμματα που σκοτώνουν (iGO8,Navigon,Primo,Automapa,Sygic,TomTom)και ασχολούμαστε με τα ΜΙΟ & Destinator;Λίγη σοβαρότητα χρειάζεται και κυρίως να είμαστε ενημερωμένοι ώστε να πιάνουν τόπο τα χρήματα που δίνουμε και να μη μας πιάνουν κορόϊδα οι άσχετοι...

Edited by grlag

Αλήθεια,τι βρίσκετε ρε παιδιά από τη ΜΙΟ.Τις συσκευές δεν τις γνωρίζω,αλλά γνωρίζω πολύ καλά τα προγράμματα ΜΙΟ & Ginius με τους χάρτες τους που το ελάχιστο που θα πω είναι οτι πρόκειται για τους φτωχούς συγγενείς των προγραμμάτων GPS.Τα έχω και τα δύο μόνο σαν συλλογή και τίποτα παραπάνω.Εδώ υπάρxουν προγράμματα που σκοτώνουν και ασχολούμαστε με τα ΜΙΟ;Λίγη σοβαρότητα χρειάζεται...

Mιας και αναφέρθηκε το Ginius.

Το Ginius για όποιον δεν ξέρει είναι το Mireo.

To πόσο απήχηση έχει και πόσο καλό πρόγραμμα είναι που το χρησιμοποιεί ο κόσμος κλπ

φαίνεται από τα νούμερα που κατέχει στο μεγαλύτερο site παγκοσμίως με pois για λογισμικά GPS

http://www.poiplaza.com/

Kατέχει το τρομερό νούμερο 0.4% παγκοσμίως.

Ούτε την μονάδα δεν έπιασε.:lol:

Κάποιοι βέβαια εδώ στην Ελλάδα χρησιμοποιούν τους αριθμούς όπως τους συμφέρει.:O

Για την ιστορία...

Το iGO, και το 8 και οι κλώνοι του (Becker, mio map, amigo) κατέχουν το 40.6 % των downloads

με δεύτερο το Garmin 28.5 %

και τρίτο το TomTom με 15.6 %

Το δημοφιλέστατο Destinator στην Ελλάδα μετά βίας πιάνει το 0.7 %

Edited by odytsak
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• 2 months later...

ειμαι στο χωρο τον gps πολλα χρονια και με 5 μηχανηματα στην κατοχη μου.

Εχω ΟΛΑ τα προγραμματα που κυκλοφορουν στην πιατσα και πιστεψτε με....

καλυτερη εταιρεια και στην χαρτογραφηση αλλα και στα μηχανηματα ειναι η GARMIN!!!!!!!!! ΜΑΚΡΑΝ!!!!!

δευτερη σε χαρτη ειναι η SYGIC και μετα MLS DESTINATOR!!;)

Η ΜΙΟ ειναι πλεον για κλαματα!! να μην μιλησω για τις αλλες!:confused:

• Administrators
δευτερη σε χαρτη ειναι η SYGIC και μετα MLS DESTINATOR!!;

Η sygic δεν έχει δικούς της χάρτες, xρησιμοποιεί της Navteq, της TeleAtlas, της CIT όπως και το iGO. Για ποιον χάρτη συγκεκριμένα λες;

Modpic.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...