greco99 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Πήρε τελικά κανείς κωδικό από Ο2 ή....? Δεν έγραψε κανείς κάτι νομίζω. Πρωτη φορα ζητησα τον κωδικο στις 15/12/2010. Μετά απο καμμιά δεκαριά e-mail μου στείλανε τον κωδικό, ήταν αρχές με μέσα Ιανουαρίου. Τωρα πια τους δινουν με το κιλό !!! Ξεκλείδωτο πλεον και επίσημα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Βγήκε στην αγορά και το Streak 7 http://www.dell.com/us/p/mobile-streak-7/pd?~ck=mn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Ενημερωτικά για όσους ενδιαφέρονται για τη Dell Streak... το έχει σε προσφορά το mediamarkt στα 399 ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Ενημερωτικά για όσους ενδιαφέρονται για τη Dell Streak... το έχει σε προσφορά το mediamarkt στα 399 ευρώ! Εχεις κανα link;Μεχρι ποτε θα ισχυει; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) Εχεις κανα link;Μεχρι ποτε θα ισχυει; Το έχω δει σε έντυπο φυλλάδιο. Δεν θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρειες. EDIT: Στο φυλλάδιο του καταστήματος της Αργυρούπολης. Και το λέω αυτό γιατί κάθε κατάστημα έχει διαφορετικό φυλλάδιο με διαφορετικές προσφορές... https://www.mediamarkt.gr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelMAMyStore?storeId=36855 Edited February 3, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Το έχω δει σε έντυπο φυλλάδιο. Δεν θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρειες. EDIT: Στο φυλλάδιο του καταστήματος της Αργυρούπολης. Και το λέω αυτό γιατί κάθε κατάστημα έχει διαφορετικό φυλλάδιο με διαφορετικές προσφορές... https://www.mediamarkt.gr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelMAMyStore?storeId=36855 Το έχει και στη Συγγρού (Saturn) από την οποία το πήρα ... Τρομερό εργαλείο , δέος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barman25 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια. Ερωτηση επειδη με ενδιαφερει το μηχανακι. Ποια εκδοση Android "φοραει " ; Ενημερωτικά για όσους ενδιαφέρονται για τη Dell Streak... το έχει σε προσφορά το mediamarkt στα 399 ευρώ! Ερωτηση Εαν γνωριζεις....ΤΑ συγκεκριμενα φορανε 2.1. Η 2.2. ; Edited February 3, 2011 by thief Συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Αν δεν κανω λαθος , τα Ευρωπαϊκα ξεκλειδωτα εχουν την 1.6 . Μολις ενεργοποιηθει ομως θα βρεις την 2.2 on the air. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Μεχρι και το σαββατο πρεπει να ισχυει.Ειναι ξεκλειδωτα; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Ειναι ξεκλειδωτα; Είναι ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Μεχρι και το σαββατο πρεπει να ισχυει.Ειναι ξεκλειδωτα; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ναι το έχω πάρει. Δεν έχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 (edited) :angry::angry::angry: Γ@μώ την γκαντεμιά μου. Το πήρα και έχει δυό (???) καμμένα pixel. Το ένα είναι μονίμως κόκκινο και το άλλο πράσινο. Σε μαύρο φόντο κάνει μπαμ. Αύριο πάει για αλλαγή. Το θέμα είναι πως στο συγκεκριμμένο κατάστημα δεν είχαν άλλο. Αν πάω αλλού θα μου το αλλάξουν? Λογικά πρέπει. Πάει η πρώτη χαρά... ΥΓ. Το X10 με εκδικείται. Πριν μια βδομάδα θα έπαιρνα ένα HTC. Για μερικά λεπτά το πρόλαβε άλλος. Edited February 4, 2011 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 ποοοοοοοοοο η προσφορα ηρθε κουτι.το μονο που θελω να μου πει καποιος ειναι για την διαρκεια της μπαταριας(το θελω κυριως σαν media player,θα περασω μουσικη και τετοια)και αν υπαρχει περιπτωση να παρει επισημα την 2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Και για οσους δεν προλαβουν απο MediaMarkt, υπαρχει και στο http://www.expansys.com.gr/ . Με το κουπονι SPEC10PC εχει εκπτωση 49 Ευρω και βγαινει τελικη περιπου 455. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisim Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Καλησπερα,πειρα το εν λογω μηχανημα απο το saturn με την προσφορα και εχω το εξης προβλημα,το κουτι ηταν ανοιχτο,ο πωλητης το ανοιξε για να δω οτι δεν εχει τιποτα,κι ομως ειχε μια γρατζουνια 100% ορατη που ειχε γινει με μεγαλο αντικειμενο επιδη ηταν πολλη χοντρη και οχι λεπτη γρατζουνια(πανω στο καπακι της μπαταριας στην γωνια....)Παρολα αυτα το πηρα γιατι το παλικαρι ηταν πολυ εξυπηρετικο και μου ειπε οτι αν παθει κατι μεσα σε 14 μερες να του το φερω και να παρω τα λευτα μου σε μετρητα......Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα....Η συσκευη ΔΕΝ εχει ελληνικο πληκτρολογιο!!!!δεν μπορω να το βρω με τιποτα κι ας το εχω αναβαθμισει....λιγο κουφο ειναι αλλα τα εχω παιξει....το κινητο μου δεν υποστιριζει ελληνικο πληκτρολογιο!!!ελεος.....βοηθεια ρε παιδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Πληκτρολόγια ελληνικά κυκλοφορούν πολλά, το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να το επιστρέψεις άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisim Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Πληκτρολόγια ελληνικά κυκλοφορούν πολλά, το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να το επιστρέψεις άμεσα. Να το επιστρεψω με πια δικαιολογια?Επειδη δεν εχει πληκτρολογιο?Δεν μπορω να το επιστρεψω λογο γρατζουνιας γιατι το αγορασα ξεροντας οτι την εχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Για τη γρατσουνιά μιλούσα αλλά ok τότε. Για πληκτρολόγιο βάλε το HTC_IME Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Απο saturn δεν το πηρες? κανουν αλλαγες πολυ ευκολα. ακομα και "δεν μου κανει" να τους πεις, θα στο αλλαξουν. αλλα αν πας μεσα σε λιγες μερες...οχι μηνες μετα την αγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) η οθονη στα βιντεακια και στις φωτογραφιες πως ειναι??????πλησιαζει καθολου τις amoled???? σημερα ληγει η προσφορα και απο την μια ειμαι ετοιμος να παω να το παρω και απ την αλλη λεω να περιμενω μηπως πεσει το galaxy s στα ιδια λεφτα Edited February 5, 2011 by mitsos7777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Η οθόνη είναι υπέροχη και χορταστική στο λέω σαν κάτοχος ενός iPhone και ενός Samsung i9000 και ενός Streak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Λετε να μεινει τιποτα απο τη δευτερα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 η προσφορα κανονικα ισχυει μεχρι σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ενημερωτικά στην Αργυρούπολη το MediaMarkt έχει ένα μόνο που χρησιμοποιεί σαν δείγμα. Σήμερα άλλαξα το δικό μου στο Μαρούσι (ολόκληρη ιστορία μου έκαναν, θα τη γράψω κάποια στιγμή), και είδαν online ότι έχει ένα μόνο. Χτες πήρα το προτελευταίο και έμεινε μόνο της βιτρίνας, οπότε... Φόρτισε το δικό μου. Πάω για το πρώτο στρώσιμο... Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 σου ετυχε προβληματικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts