efh Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Καλησπερα , μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει μια ρομ για το dell? Gingerbread ..Γιατι δε βρισκω ακρη..Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Καλησπερα , μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει μια ρομ για το dell? Gingerbread ..Γιατι δε βρισκω ακρη..Ευχαριστω! καλύτερα κοίτα την dsc στους xda, έχει βγεί και miui αλλά έχει πολλά στραβά ακόμα... Είναι μανίκι ακόμα και το rootάρισμα στο streak...Εγώ το έχω 2.2.2 και είμαι καλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efh Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Σευχαριστω! Εχεις καποιο link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Σευχαριστω! Εχεις καποιο link? Εδώ υπάρχουν τα πάντα... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=698 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Σευχαριστω! Εχεις καποιο link? Και εδω Dell Streak 5 wiki http://forum.xda-developers.com/wiki/Dell_Streak_5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosss Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 έβαλα την κορεάτικη 2.3.3 τεράστια διαφορά, τώρα θα δοκιμάσω μια 2.4.4 Παράθεση Mobile Phones: Nokia 3300, Nokia 7710, HTC touch dual, HTC touch 2, Dell Streak mini 5, Coming Soon Lenovo P780 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 έβαλα την κορεάτικη 2.3.3 τεράστια διαφορά, τώρα θα δοκιμάσω μια 2.4.4 2.3.4 θα εννοείς φαντάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosss Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) οχι 2.4.4 ελεγε το ρομ, όταν το έβαλα έλεγε android 2.3.3 και μαλλόν την ονόμασε ο αλλός 2.4.4 GingerStreak-2.4.4.zip αυτό ήταν το όνομα του αρχείου. πάντως ξαναγύρισα στην κορεάτικη έβαλα τα ελληνικα και ροοτ το κινητό και εντάξει είναι καινούριος στο android ώς τώρα με windows Κινητά έπεζα, ΥΓ ξέρω ότι δεν υπάρχει android 2.4.Χ Edited April 22, 2012 by alexandrosss Παράθεση Mobile Phones: Nokia 3300, Nokia 7710, HTC touch dual, HTC touch 2, Dell Streak mini 5, Coming Soon Lenovo P780 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Λοιπον,εβαλα την cygenomod 7.2 και μπορω να πω οτι ειναι η καλυτερη rom που εχω βαλει. Δοκιμαστε την χωρις φοβο ειναι καταπληκτικη,απο xda φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosss Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 αυτη δεν ειναι που ειναι φτιαγμενη πανω στην 407 της oleh Παράθεση Mobile Phones: Nokia 3300, Nokia 7710, HTC touch dual, HTC touch 2, Dell Streak mini 5, Coming Soon Lenovo P780 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Ναι,αλλα σχεδον ολες ειναι ακομα και η MIUI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosss Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 άρα θα την περάσω αυτή cygenomod 7.2 και εγώ Παράθεση Mobile Phones: Nokia 3300, Nokia 7710, HTC touch dual, HTC touch 2, Dell Streak mini 5, Coming Soon Lenovo P780 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamaison Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 άρα θα την περάσω αυτή cygenomod 7.2 και εγώ Υπαρχει καποιος οδηγος πως περναμε custom εκδοσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=698 Eδω θα βρεις τα παντα. Τελικα ξαναγυρισα σε longhorn 2.7. Παλι cygenmod7 ειναι αλλα ειναι πιο ελαφρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εδώ και 3-4 μέρες παρατήρησα ότι η μπαταρία μετά από 3 ώρες από αποσύνδεση από το φορτιστή φτάνει το 70% χωρίς ιδιαίτερη χρήση. στα καλά καθούμενα. Λέτε να φταίει η μπαταρία; Να τους πατήσω ένα hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 streakdroid 1.9.1 και λειτουργει άψογα πλέον.Το άφησα με τον μαμά launcher και γλυτωσα μπαταρία έτσι.Γρήγορο σταθερό και δεν το ξαναπειράζω.ειχα βάλει 2.4.4 και ειχα συνεχόμενα reboot οποτε γύρισα σε αυτο που ειχα και ολα καλά.Επρεπε να βγάλει ενα streak 2 η dell πάντως.Ειμαι αρκετά ικανοποιημένος απο τη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ποια μπαταρία προτείνετε να αγοράσω; Και από ebay.uk μου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εγω εχω βαλει αυτο στο ματι.. http://www.ebay.com/itm/3-x-New-1800mAh-Li-ion-Battery-EU-Wall-Charger-For-Dell-Mini-5-Streak-/380441781492?pt=PDA_Accessories&hash=item589418e4f4 Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εγω εχω βαλει αυτο στο ματι.. http://www.ebay.com/itm/3-x-New-1800mAh-Li-ion-Battery-EU-Wall-Charger-For-Dell-Mini-5-Streak-/380441781492?pt=PDA_Accessories&hash=item589418e4f4 Ρε φίλε φοβάμαι μη μου σκάσουν στο κεφάλι καμιά ώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosss Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 και εγω αυτες της κινεζικες εχω παρει πιο καλες μου φαινονται απο την μαμα :D:D:D 2.4.4 συνεχεια reboot ξανα πισω στην 407. Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να παρω μπακαπ την ρομ σε μορφη ζιπ και να εχει μεσα ηδη τα προγραμματα που εχω εγκαταστησει ? Παράθεση Mobile Phones: Nokia 3300, Nokia 7710, HTC touch dual, HTC touch 2, Dell Streak mini 5, Coming Soon Lenovo P780 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Τελικά προχώρησα σε hard reset. Φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί η απώλεια μπαταρίας. Το πήγα και στο γερμανό για μέτρηση και μου είπαν ότι δε χρειάζεται αλλαγή ακόμα η μπαταρία. Ταλαιπωρημένη μεν υγιής δε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Ρε φίλε φοβάμαι μη μου σκάσουν στο κεφάλι καμιά ώρα.. Νομίζεις ότι η γνήσια που δεν ξέρω κι εγώ πόσο μπορεί να κοστίζει έχει διαφορά??? Με αυτές δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε σε τάσεις ούτε υπερθερμάνσεις ούτε επανεκκινήσεις... εγώ είχα πετύχει σετάκι με δύο+φορτιστή, μόνο που αντί για μαυρό βάλανε άσπρο. Μικρό το κακό, έχει και φωτάκι που σου δείχνει πότε ολοκληρώθηκε η φόρτιση... Η μια εκ των δύο βέβαια ήθελε ελάχιστο κουρεματάκι στο πλαστικό γιατί έβρισκε στη sim και υπήρχε κίνδυνος κάποιος που δεν το ήξερε να πήγαινε να την βγάλει απότομα και να ξηλώσει και την sim, και την βάση της χαχαχααα!!! (Για να έχω όμως το κεφάλι μου ήσυχο, εννοείτε ότι δεν μπλέκω φορτίσεις/μπαταρίες/φορτιστές.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Τα παιδια στο XDA εφτιαξαν μια beta εκδοση της ICS.... Ακομα δεν ειναι ετοιμη,αλλα πιστευω σε κανα 15θημερο θα την εχουμε αν και εγω δυσκολα θα αλλαξω τη 2.4.20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Ερώτηση: Το έκανα root με το GingerBreak. Σε περίπτωση που θέλω να το επαναφέρω όπως το αγόρασα (έχω πετάξει ήδη όλες τις άχρηστες εφαρμογές χωρίς backup) μπορώ να φλασάρω την stock rom? Την έχω κατεβάσει από τη DELL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamaison Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Καλησπερα παιδια, προσπαθω να κανω root sto dell μου αλλα δεν τα καταφερνω, εχω εκδοση 2.2.2 Μπαινω στο site της xda αλλα καθε link που εχει για να κατεβασω τα απαραιτητα προγραμματα μου λεει πως δεν ειναι διαθεσιμα. Τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts