eleco Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) Τελικά ελέγχοντας και εγώ το streak δεν παρατήρησα προβλήματα ούτε στον ήχο του ακουστικού αλλά ούτε και στο σήμα. Εκεί που υπάρχει ένα θέμα είναι στη λήψη wifi Ποιο πρόγραμμα διαχείρισης εφαρμογών, που να δουλεύει απροβλημάτιστα στο streak, χρησιμοποιείτε για να ελέγχετε και να κλείνετε εφαρμογές που τρέχουν στο υπόβαθρο (Background). Το streak δεν έχει από μόνο του αντίστοιχη εφαρμογή. Edited April 17, 2011 by eleco Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Λοιπόν...Αλλαξα οθόνη σήμερα στο streak.Όλα καλα εκτός του οτι δεν δουλευει η αφή οπότε έχω ενα θεματάκι.Δοκίμασα να κάνω calibration άλλα αποτυγχάνει.Καμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Λοιπόν...Αλλαξα οθόνη σήμερα στο streak.Όλα καλα εκτός του οτι δεν δουλευει η αφή οπότε έχω ενα θεματάκι.Δοκίμασα να κάνω calibration άλλα αποτυγχάνει.Καμια ιδέα; Μόνος σου την άλλαξες; Προφανώς κάποιο πρόβλημα με το digitizer είναι. Ελπίζω όχι στην σχετική καλωδιοταινία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Μόνος μου την άλλαξα γιατι οι τιμές απο λίγο ψάξιμο που έκανα δεν με συμφεραν.Ακόμη στο ψάξιμο είμαι.Το κατέγραψα και σε video μήπως το κάνω tutorial αλλα πρώτα πρέπει να κάνω την οθόνη να δουλέψει. Edit: Όλα ειναι ok τώρα.Ενα ribbon δεν είχε κουμπώσει καλά. Edited April 20, 2011 by pikosapikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 (edited) καλημερα στη παρεα μας..ειχα αφησει το ντελλ μου καμποσες μερες χωρις ρευμα φυσικα εσβυσε αλλα παενω να το φορτισω ειτε με usb eite me ton φορτιστη του σπιτιου κ μου αναβουν τα 3 πληκτρα μονο ωρις ενδειξη φορτισης κ οταν υο πατω να αναψει βγαζει την μπαταρια με 0%..εχει παρατηρηθει κατι αναλογο απο καποιον ?σε περιπτωση που θελει σερβις που το στελνουμε ξερετε?ειναι αγορασμενο ελλαδα...σας ευχαριστω τελικα πηγα σε ενα μιντια μαρκτ κ το εβαλα στο φορτιστη τους κ φορτισε...μετα το εβαλα στο δικο μου καλωδιο κ φορτιζε κανονικα..αρα..το δικο μου καλωδιο ξαφνικα σταματησε να το φορτιζει οταν ειναι πληρως αποφορτισμενο μονο...πως το ειπε ο αλλος...θα πηδηχτω απο το παραθυρο...λολ.. Edited April 22, 2011 by doctor-gio Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Κυκλοφόρησε επίσημο update η 2.2.2 Όσοι πιστοί προσέλθετε (και λόγω των ημερών) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Ερωτηση.. screen protector χρειαζεται ή οχι λογω γοριλλα?? Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Εγώ δεν θα του εβαζα αλλα ήρθε με την θήκη (ottérbox commuter) οπότε του το φορεσα. Πιο εύκολο είναι να σπάσει η οθόνη παρά να γρατζουνιστει νομιζω. Sent from my Dell Streak (the beast) Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 (edited) Χτες το βράδυ αναβάθμισα το DELL Streak στην έκδοση 2.2.2. Θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα σε όσους έκαναν την αναβάθμιση. 1. Ο internet browser, μόνο αυτός, στις ρυθμίσεις του δείχνει ‘Ελληνοκινέζικα’ εάν η γλώσσα είναι στα Ελληνικά. Τις σελίδες τις δείχνει ok. 2. Στο status bar εμφανίζεται συνέχεια το εικονίδιο του συγχρονισμού. Έτσι έχουν τα πράγματα και σε εσάς ή συμβαίνει μόνο στη δική μου συσκευή; updated Για το 2. Το βρήκα, οφείλεται στο λογαριασμό που ανοίγει το ooVoo. Αν διαγραφεί από τους λογαριασμούς τότε ok. Για το 1. Δεν θυμάμαι αν υπήρχε και στην 2.2, ας το ελέγξει κάποιος που δεν έχει κάνει update. Edited April 23, 2011 by eleco Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 θα κάνω και εγω την αναβάθμιση να δω τι λέει.Με την σειρά μου θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να ανεβάσω άλλο την ένταση των πολυμέσων πλην των default ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Τα εικονίδια πάντως είναι μεγαλύτερα. 2.2.2 Επίσης σπαστικό είναι αυτό το oVoo Sent from my Dell Streak using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Όντως στον browser καποια γράμματα ειναι σύμβολα πλέον αλλα δεν χάνεται το νόημα.Ωραίο ειναι και το car dock που υπάρχει πλέον και πολύ βολικο απο μια ματιά που έριξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 (edited) Κάνεις Update και παίζουν όλα αυτά πού έχεις κανονικά ;;; ( εκτός του Internet Browser) Τι καινούργιο έχει;;; αξίζει η αναβάθμιση ;;; Υπάρχει καμιά φωτογραφία ;; Το είδα στο YouTube και μου φάνηκε πολύ καλό. Είναι εύκολη η αναβάθμιση., επειδή δεν θυμάμαι πως έκανα την πρώτη ;;;; Edited April 25, 2011 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 (edited) Έκανα update το μόνο πρόβλημα είναι ορισμένα Ελληνικά γράμματα, αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως σε κάθε λέξη είναι άλλο γράμμα. Είχα στο Swype και Ελληνικό πληκτρολόγιο και το έχασα μετά την αναβάθμιση. Ήταν το καλύτερο Ελληνικό πληκτρολόγιο που είχα βρει. Edited April 25, 2011 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Μέτριο το update. Δεν φαίνεται να αλλάζει τίποτα, αλλα προσθέτει προβληματάκια με τα ελληνικά Επίσης λιγοστεύει την κύρια μνήμη του τηλεφώνου. (είχα 55 mb free και μετά την αναβάθμιση πήγα στα 17) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Επίσης λιγοστεύει την κύρια μνήμη του τηλεφώνου. (είχα 55 mb free και μετά την αναβάθμιση πήγα στα 17) Για την RAM μιλάς... τόσο λίγη; :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 (edited) Για την RAM μιλάς... τόσο λίγη; :ninja: Το sysinfo widget αναφέρει: System Storage : 17.6 MB free (Εδώ πριν ήταν 55) /260 MB total SD Card 12.4 GB free / 14.8 GB Total Internal Storage: 1,3GB free /1.6 GB Total System Cache : 211 MB Free / 237 MB Total RAM: 193 MB Free / 394 MB Total Τελικά ποιά είναι η RAM από όλα αυτά; Δεν έχω δει κάποια να γεμίζει όταν εγκαθστώ μια εφαρμογή. Νομίζω δε ότι το system storage δεν αλλάζει. Πρέπει να είναι το / partition Υπάρχει περίπτωση να μπορούσα να γυρίσω στην 2.2 , με επίσημο τρόπο; Επειδή έχει πάρα πολλά δεδομένα το κινητό μου δεν θέλω να κάνω παρεμβάσεις με custom roms. Edited April 26, 2011 by vasim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 (edited) Το sysinfo widget αναφέρει: System Storage : 17.6 MB free (Εδώ πριν ήταν 55) /260 MB total SD Card 12.4 GB free / 14.8 GB Total Internal Storage: 1,3GB free /1.6 GB Total System Cache : 211 MB Free / 237 MB Total RAM: 193 MB Free / 394 MB Total Τελικά ποιά είναι η RAM από όλα αυτά; Δεν έχω δει κάποια να γεμίζει όταν εγκαθστώ μια εφαρμογή. Νομίζω δε ότι το system storage δεν αλλάζει. Πρέπει να είναι το / partition Υπάρχει περίπτωση να μπορούσα να γυρίσω στην 2.2 , με επίσημο τρόπο; Επειδή έχει πάρα πολλά δεδομένα το κινητό μου δεν θέλω να κάνω παρεμβάσεις με custom roms. οταν εγκαθηστας εφαρμογες στην μνημη του κινητου, γεμιζει η Internal Storage: 1,3GB free /1.6 GB Total.. δεν βλεπεις διαφορες οταν εγκαθηστας εφαρμογες, γιατι ειναι τα λιγα μβ των εφαρμογων σου φαινονται μηδαμινα μπροστα στο sysinfo widget που τα δειχνει σε GB.. αν βαλεις το OSMonitor που τα εχει σε ΚΒ και οχι σε GB, θα δεις την διαφορα.. Η System Storage ειναι η ρομ σου.. δηλαδη εκει που εγκαταστειται το λειτουργικο.. Εφοσον εκανες update και λογικα εχει περισσοτερα πραγματα η 2.2.2 λογικο ειναι να εμειναν λιγοτερα φρεε μβ.. αλλα δεν πρεπει να σε ανησυχει αυτο καθως δεν παιζει κανενα ρολο στην αποδοση του κινητου.. η ραμ ειναι η τελευταια.. RAM: 193 MB Free / 394 MB Total Edited April 26, 2011 by BMW_E36 Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Εχω μια ερωτηση.. οταν μου ερχεται μηνυμα, γιατι δεν αναβει η οθονη? σε κανενα απο τα ανδροιδ που ειχα δεν αναβε.. ετσι ειναι ολα? υπαρχει καποιος τροπος να αναβει? Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Καλησπερα! Μηπως βρηκε κανεις πως γινεται ροοτ η 2.2.2??? Δεν γινεται με κανενα τροπο ροοτ. Δοκιμασα τα παντα.... Μαλλον την πατησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Χθες το απόγευμα μου έτυχε το εξής.Σταμάτησε να δουλευει το ακουστικό.Δεν αναφέρομαι στo handsfree ούτε στο ηχείο.Στο ακουστικο της συσκευής και μόνο.Εχει τύχει σε κανεναν σας;Εχει κανείς να προτείνει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Χθες το απόγευμα μου έτυχε το εξής.Σταμάτησε να δουλευει το ακουστικό.Δεν αναφέρομαι στo handsfree ούτε στο ηχείο.Στο ακουστικο της συσκευής και μόνο.Εχει τύχει σε κανεναν σας;Εχει κανείς να προτείνει κάποια λύση; Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν το πρόβλημα εξακολουθεί... σιγουρέψου ότι η συσκευή είναι σε stock κατάσταση και επίσκεψη στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Έκανα hard reset και παραμένει το πρόβλημα.Μεγάλη απογοήτευση πάντως ετσι απο το πουθενά να τύχει αυτό.Κατα πού πέφτει το service μήπως μπορείς να μου πείς;Δε ξέρω αν παίζει ρόλο αλλα συνέβη 3 ημέρες μετα την αναβάθμιση OTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Δεν έχει να κάνει με την αναβάθμιση αυτό. Κάποιος κάτοχος θα σε βοηθήσει όσον αφορά την επικοινωνία με το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Καλησπερα! Μηπως βρηκε κανεις πως γινεται ροοτ η 2.2.2??? Δεν γινεται με κανενα τροπο ροοτ. Δοκιμασα τα παντα.... Μαλλον την πατησα. Αν δεν το έχεις βρει ακόμα, δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044765 Εγκατέστησε το τελευταίο apk, τρέξε την εφαρμογή και πάτα root... Πιο απλά δεν γίνεται. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts