freco Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Και με αυτό δεν γίνεται τίποτα Γιάννη. Δοκιμασμένο. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 smart keyboard pro ψαξτε το εδω μεσα δεν θυμαμαι που ακριβως το βρηκα αυριο θα το βρω που το χα κατεβασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 smart keyboard pro ψαξτε το εδω μεσα δεν θυμαμαι που ακριβως το βρηκα αυριο θα το βρω που το χα κατεβασει https://market.android.com/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardpro&feature=search_result https://market.android.com/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardpro.el&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Ευχαριστω ολους ,βολευτηκα τελεια τελικα με το Multilingual Gingerbread keyboard. Ο φιλος freco εχει δικιο ,δεν παιζει στο streak τo htc ime . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 το htc δεν παιζει,το χω χιλιοδοκιμάσει. το angry birds rio το κατέβασα από τον θείο... Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 το htc δεν παιζει,το χω χιλιοδοκιμάσει. το angry birds rio το κατέβασα από τον θείο... Το angry birds απο το market σου παιζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonwalker1 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Το angry birds απο το market σου παιζει ? To angry birds απο market δεν επαιζε και σε μενα, πρεπει να κανεις αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3550416#post3550416 και θα τρεξει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 To angry birds απο market δεν επαιζε και σε μενα, πρεπει να κανεις αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3550416#post3550416 και θα τρεξει κανονικα. Εχεις δικιο αν και το διαβασα το συγκεκριμενο δεν το εδωσα σημασια .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 ναι έκανα αυτό με την κάρτα και είναι μια χαρά, και τελικά είδα ότι πρέπει να το κάνω και σε άλλα, τώρα μου το ζήταγε το mega jump. το ριο παίζει κανονικά, ωραίο είναι. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimvakakis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παίδια εγώ το εχω βάλει το HTC IME και ειναι πιστέυω το καλυτερο απο όλα όσα έχω δοκιμάσει! Εχει την καλυτερη ακρίβια και την καλύτερη αναλογια στο μέγεθος των πλήκτρων. Δεν το αλλάζω με τίποτα!!! Έχω djsteve 1.9.0 rom! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Παίδια εγώ το εχω βάλει το HTC IME και ειναι πιστέυω το καλυτερο απο όλα όσα έχω δοκιμάσει! Εχει την καλυτερη ακρίβια και την καλύτερη αναλογια στο μέγεθος των πλήκτρων. Δεν το αλλάζω με τίποτα!!! Έχω djsteve 1.9.0 rom! Να και μία rom που το HTC IME παίζει κανονικά σε αυτή τη συσκευή. Ενδιαφέρον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 παιδιά δεν ξέρω ποιον launcher χρησιμοποιείτε αλλά εγώ που δούλευα τον launcher pro για καιρό κυρίως γιατί είχε συρόμενο dock και επειδή ο adw ψιλό κόλλαγε δοκίμασα σήμερα το GO. πολύ καλός σχεδόν άλλο κινητό, σφαίρα, χωρίς κολλήματα με πάρα πολλές επιλογές και πολλά θέματα. Είμαι ενθουσιασμένος, προτείνω να τον δοκιμάσετε. Α και το καλύτερο..Κλειδώνει την home screen σε κάθετο orientation επιτέλους....:) Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 παιδιά δεν ξέρω ποιον launcher χρησιμοποιείτε αλλά εγώ που δούλευα τον launcher pro για καιρό κυρίως γιατί είχε συρόμενο dock και επειδή ο adw ψιλό κόλλαγε δοκίμασα σήμερα το GO. πολύ καλός σχεδόν άλλο κινητό, σφαίρα, χωρίς κολλήματα με πάρα πολλές επιλογές και πολλά θέματα. Είμαι ενθουσιασμένος, προτείνω να τον δοκιμάσετε. Α και το καλύτερο..Κλειδώνει την home screen σε κάθετο orientation επιτέλους....:) Για launcher γενικότερα συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=282395 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Παίδια εγώ το εχω βάλει το HTC IME και ειναι πιστέυω το καλυτερο απο όλα όσα έχω δοκιμάσει! Εχει την καλυτερη ακρίβια και την καλύτερη αναλογια στο μέγεθος των πλήκτρων. Δεν το αλλάζω με τίποτα!!! Έχω djsteve 1.9.0 rom! Παιζει το HTC IME σε σενα λογω custom rom που εχεις ? Γιατι με την μανισια σε μενα τιποτα ή μηπως ειναι καποια ειδικη εκδοση ή θελει καποιο κολπο , οπως πχ με την αφαιρεση της microsd ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Έχω διαβάσει ότι το. Streak έχει προβλήματα λήψης με το σήμα. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι; Αναφέρομαι ιδιαίτερα σε εκείνα που έχουν original Rom 2.2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Έχω διαβάσει ότι το. Streak έχει προβλήματα λήψης με το σήμα. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι; Αναφέρομαι ιδιαίτερα σε εκείνα που έχουν original Rom 2.2 Όχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Δεν φαίνεται να έχει χαμηλό σήμα. Μήπως φταίει και η εταιρία σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Όχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Δεν φαίνεται να έχει χαμηλό σήμα. Μήπως φταίει και η εταιρία σου; Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση Όσο αφορά το σήμα αναφέρονται σε διάφορα site κάποιες δυσλειτουργίες που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση του 3G. Ειδικότερα αναφέρεται ότι χάνει το σήμα στα καλά καθούμενα και κάνοντας αναζήτηση το επαναφέρει. Ένα άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι για την απόδοση, πιστότητα-ποιότητα και ένταση, του ακουστικού του (όχι του μεγαφώνου) Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση Όσο αφορά το σήμα αναφέρονται σε διάφορα site κάποιες δυσλειτουργίες που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση του 3G. Ειδικότερα αναφέρεται ότι χάνει το σήμα στα καλά καθούμενα και κάνοντας αναζήτηση το επαναφέρει. Ένα άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι για την απόδοση, πιστότητα-ποιότητα και ένταση, του ακουστικού του (όχι του μεγαφώνου) Ευχαριστώ Ένα θεματάκι με το 3G υπάρχει εδώ που τα λέμε. Μερικές φορές δείχνει να μην ανοίγει. Αλλά πολύ σπάνια. Δεν έχω βρεί κάποιο workaround. Όσο για το μεγάφωνο, είχα παρατηρήσει ότι δεν ακούγεται. Όμως έφταιγε η θήκη otterbox η οποία όπως μιλάω μάλλον καλύπτει το ακουστικό και δεν μπορώ να ακούσω καλά. :blink::blink::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση Όσο αφορά το σήμα αναφέρονται σε διάφορα site κάποιες δυσλειτουργίες που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση του 3G. Ειδικότερα αναφέρεται ότι χάνει το σήμα στα καλά καθούμενα και κάνοντας αναζήτηση το επαναφέρει. Ένα άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι για την απόδοση, πιστότητα-ποιότητα και ένταση, του ακουστικού του (όχι του μεγαφώνου) Ευχαριστώ Το ακουστικό του δυστυχώς δεν έχει καλή ποιότητα. ´τριζεί´ σε υψηλή ένταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα, ούτε με το σήμα ούτε με την ένταση του ήχου. Το έχω με otterbox commuter θήκη. Ίσα ίσα που γκαρίζει και τρίζει καμιά φορά από την ένταση. Το έχω ένα κάτω από το φουλ και με καλύπτει. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Κι εδω κανενα προβλημα με το ακουστικο ουτε και με το σημα. Μια που ειπατε και για θηκες. Αγορασα πριν 2 εβδομαδες την otterbox defender. Με μια λεξη αψογη !!! Εκτος απο την φοβερη προστασια που προσφερει, ακομα και για το σηματακι της Dell, κουμπωνει και σε μια πλαστικη θηκη και αυτη με την σειρα της μπορει να κουμπωσει σε ολα σχεδον τα universal συστηματα βασης για ταμλο αυτοκινητου. Επιτελους καταφερα να το εχω στο αυτοκινητο και σταθερα και σε ωραια θεση (αεραγωγο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Παιδια, δεν εχει προβλημα. Απλα δεν ειναι καλη η ποιοτητα του ηχου. Οποιαδηποτε ενταση πανω απο 50% αλλοιωνει απο λιγο εως πολυ τον ηχο του συνομιλητη, ειδικα στις high pitched voices. Το ειδα σε ολα τα streak και κανα δυο φιλων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Το Streak απο ηχο ειτε κλησης ειτε ακουστικο ειναι υπεραψογο , ειδικα σε σχεση με το Desire HD που ειχα πριν ειναι μερα με την νυχτα . Οσον αφορα το σημα ειναι επισης αριστο (μπορω να μιλησω μονο για 2G γιατι 3G δεν χρησιμοποιω ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Το Streak απο ηχο ειτε κλησης ειτε ακουστικο ειναι υπεραψογο , ειδικα σε σχεση με το Desire HD που ειχα πριν ειναι μερα με την νυχτα . Οσον αφορα το σημα ειναι επισης αριστο (μπορω να μιλησω μονο για 2G γιατι 3G δεν χρησιμοποιω ) . Χμμμ, τοτε Γιαννη φαινεται οτι εγω εχω γινει περιεργος, γιατι και στο 4αρι που εχω (οπως και στα προηγουμενα) ο ηχος μου φαινεται για κλωτσιες, αλλα ολοι συνομολογουν πως ειναι μια χαρα. Σε αντιθεση με, π.χ. το lg optimus 2X, που ειναι αψογος στα αυτια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Κανένα πρόβλημα με τον ήχο ουτε με το σήμα,ποτέ.Το ακουστικο ίσως έχει πολλά μπάσσα αλλα τι να κάνουμε.Βέβαια τωρα τελευταία εκανε μόνο του 2 restart και δεν μπόρεσα να βρω το γιατι αλλα δεν με ένοιαξε και πολύ.Παρήγγειλα και εγώ μια θήκη και 2 μπαταρίες και είμαι σε αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts