Jump to content

Dell streak

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα σας κ σας χαιρετω..μετα απο περιπλανηση απο τον γαλαξια κ το desire HD αποφασισα να περασω κ απο εδω...σας παρακαλω διαβασα μερικες σελιδες αλλα δεν βρηκα κατι..το παιδι που μου το εδωσε μου ειπε πως υπαρχει μια εφαρμογη στο μαρκετ για να βαλουμε ελληνικα στο swype..ξερει κανεις πως τη λενε????επισης υπαρχει καποιος ευκολος τροπος (με εφαρμογη απο το μαρκετ δηλ)να γινει ρουτ οπως γινοταν με το γαλαξια με το one click ??ελπιζω να μην με απογοητευσει η ραμ του οπως με τα προηγουμενα δυο κ να συνυπαρξω καιρο μαζι του ..
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

• Administrators
Έχουν απαντηθεί και οι δύο ερωτήσεις σου (αναλυτικά) σε προηγούμενα post. Ρίξε μια ματιά στις πίσω σελίδες.

Modpic.gif

Στην σελίδα 28 ο φίλος slekkas παρουσιάζει αναλυτικά πως βάζουμε το Ελληνικό πληκτρολόγιο. Όσο για το root διάβασε τις δυο προηγούμενες σελίδες.

Στην 47 σελιδα ο φιλος freco εχει ανεβασει αυτό για root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

Εμένα δούλεψε με την 1.5.5 έκδοση. Όχι με την τελευταία.

Εχει και βιντεο μεσα.

Edited by thief

Σήμερα εκανα factory reset και παρεμεινε το root!!! Απο recovery boot. Καλό...

Sent from my Dell Streak using Tapatalk

Κωνσταντίνος

Στο χθεσινό επεισόδιο του Fringe έσκασε μύτη η Olivia με streak !! (άσχετο,αλλα το είδα και χαμογέλασα)

το πηρα και εγω απο το expansys στα 398 και ηρ8ε σε τρεις μερες ..

εχω ψιλο8εμα με μερικες επανακινησεις που κανει μολις το βαλω στην τσεπη μου,και λιγο με το πισω ηχειο εκτος και παιζει ετσι ..

σημερα του εκανα και αναβαθμιση σε 2,2 ελληνικοτατη εκδοση ...

με αρεσειιιιιιιιιιι

Απαγορεύεται η ανάρτηση αγγελιών

Στο χθεσινό επεισόδιο του Fringe έσκασε μύτη η Olivia με streak !! (άσχετο,αλλα το είδα και χαμογέλασα)

Έχει και σεισμογράφο :lol::lol::lol:

http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/02/seismograph-fringe.jpg

Κωνσταντίνος

Καλησπέρα!

Σχετικά με τα SMS πώς μπορούμε να έχουμε 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα;

Είμαι με την official 318.

Δε βρίσκω κάπου επιλογή για 7bit encoding στα μηνύματα.

Ευχαριστώ!

Δεν στέλνω μηνύματα αλλά ξέρω ότι το Handcent SMS (free) έχει τέτοια λειτουργία.
Κωνσταντίνος

Ευχαριστώ πολύ, αν και το ήξερα για το Handcent, το οποίο όμως μου δημιουργεί κάποια άλλα θεματάκια και θέλω να το αποφύγω.

• Administrators
Ευχαριστώ πολύ, αν και το ήξερα για το Handcent, το οποίο όμως μου δημιουργεί κάποια άλλα θεματάκια και θέλω να το αποφύγω.

Τι θεματάκια;

Modpic.gif

Τι θεματάκια;

Και εγω το Handcent δουλευω και ειναι πολυ βολικο.

Στα Ελληνικα ομως στελνει παντα κεφαλαια, υπαρχει καμμια λυση ?

Δεν είναι κακό αυτο με τα κεφαλαία πιστεύω.Μια φορά έστειλα με μίκρα γράμματα και ο παραλήπτης τα έλαβε 'κινέζικα΄.Το γύρισα σε κεφαλαια και οι παραδόσεις ήταν κανονικές έπειτα.Με το EL EN trial keyboard on demand απο το store πιστευω θα βρεις λύση στο θέμα σου πάντως.

• Administrators
Στα Ελληνικα ομως στελνει παντα κεφαλαια, υπαρχει καμμια λυση ?

Δεν φταίει η εφαρμογή, το πρωτόκολλο των ελληνικών sms υποστηρίζει αποκλειστικά 160 χαρακτήρες/sms.

Modpic.gif

Δεν φταίει η εφαρμογή, το πρωτόκολλο των ελληνικών sms υποστηρίζει αποκλειστικά 160 χαρακτήρες/sms.

Συγνώμη αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετος, θα μπορούσες να μου εξηγήσεις τι σημαίνει αυτό ?

• Administrators

Στην περίπτωση των 160 ελληνικών χαρακτήρων/sms η κωδικοποίηση είναι τέτοια που υποστηρίζει μόνο κεφαλαία. Μικρά υποστηρίζονται μόνο μέχρι 70 χαρακτήρες γιατί έχουν άλλη κωδικοποίηση. Και αυτό δεν εξαρτάται από κάποια συσκευή αλλά με το πως είναι στημένο το πρωτόκολλο των sms.

Αν σε διάφορες συσκευές βλέπεις μικρά ελληνικά γράμματα σε sms με 160 χαρακτήρες είναι επειδή οι ίδιες οι συσκευές κάνουν τη μετατροπή, τα μηνύματα έρχονται αποκλειστικά κεφαλαία.

Modpic.gif

Λοιπόν ακούστε τι έπαθα.

Πήγα και πέρασα το performance mod χειροκίνητα. Restart, quadrant = 1300+ (από 890). Χαμόγελο...

Ανοίγω το WiFi από το widget... τίποτα. Κοιτάω στις ρυθμίσεις, Σφάλμα.

Πάει το χαμόγελο.

Titanium backup, Factory reset από recovery menu.

Ξεκινάει, το root είχε παραμείνει όπως και την προηγούμενη φορά.

Χαμόγελο.

Ανοίγω WiFi, και ξανατρώω ΑΚΥΡΟ.

Πάει πάλι το χαμόγελο.

Έρευνα στους XDA. Δοκιμή WiFi Fix. Τίποτα. Δοκιμή WiFi Fixer. Τίποτα.

Στην SD έχω το official 318.....κλπ.pkg.

To τρέχω από explorer και κάνει "update".

Τελικά επανήλθε το WiFi. Έχασα το root. Τα περισσότερα προγράμματα από αυτά που είχα έμειναν και δουλεύουν κανονικά. Επίσης μου επανέφερε και ότι "σκουπίδια" φορτώνει η Dell αρχικά.

Και λέω εγώ τώρα... Τι είναι αυτό που έκανα. Restore δεν είναι. Update δεν είναι. Format δεν είναι.

Τι είναι??? ΟΕΟ???

Κωνσταντίνος

Εγώ με το wifi έχω το εξής πρόβλημα, ενώ τόσο καιρό ήμουν οκ, εδώ και λίγες μέρες δεν βρίσκει το δίκτυο του σπιτιού μου.

Δηλαδή βρίσκει όλα τα άλλα δίκτυα στην πολυκατοικία και το δικό μου το λέει Not in range. Μου το είχε βγάλει καιρό πριν αλλά είχε διορθωθεί. Τι φταίει?Μήπως ότι το έκανα ροοτ?

Μόλις του πέρασα την zagg maximum protection μεμβράνη. θα ποστάρω φωτογραφίες μάλλον αύριο, μαζί με τις εντυπώσεις. Στην οθόνη τα κάνα λίγο σκ@τ@....

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Official 318 vs 1.6.1 vs 1.7.0.

Λέω να δοκιμάσω την 1.6.1. Ποια προτείνετε?

Κωνσταντίνος

Μόλις του πέρασα την zagg maximum protection μεμβράνη. θα ποστάρω φωτογραφίες μάλλον αύριο, μαζί με τις εντυπώσεις. Στην οθόνη τα κάνα λίγο σκ@τ@....

Τι είναι αυτή φίλε μου και που την βρήκες;