Jump to content

Dell streak

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σου ετυχε προβληματικο?

Δυστυχώς...

:angry::angry::angry:

Γ@μώ την γκαντεμιά μου. Το πήρα και έχει δυό (???) καμμένα pixel. Το ένα είναι μονίμως κόκκινο και το άλλο πράσινο. Σε μαύρο φόντο κάνει μπαμ. Αύριο πάει για αλλαγή. Το θέμα είναι πως στο συγκεκριμμένο κατάστημα δεν είχαν άλλο. Αν πάω αλλού θα μου το αλλάξουν? Λογικά πρέπει.

Πάει η πρώτη χαρά....

Το εχει και το saturn 399 ακομα;

Νομίζω πως ναι. Ίδιος όμιλος είναι Saturn & Media Markt. Έτσι μου είπαν σήμερα. Το παράδοξο είναι πως αν και ίδιας εταιρίας τα MM είναι ξεχωριστά στις προσφορές. 650 Μαρούσι, 625 (δεν θυμάμαι σε ποιο), 399 Αργυρούπολη.

Και έμαθα πως τιμή αγοράς το Streak έχει 450 + φόρους +++.

Τι τρελή προσφορά ήταν αυτή !!! Μάλλον τα σπρώχνουν για το 7αρι. Και μου είπαν ότι είναι πολύ κινούμενο προϊόν.

Edited by freco
Κωνσταντίνος

στο media markt φιλε σιγουρα δεν υπαρχει αλλο???εχουν μονο το δειγμα και το δικο σου το προβληματικο που λογικα θα το ξαναβαλουν για πουλημα??????

στο media markt φιλε σιγουρα δεν υπαρχει αλλο???εχουν μονο το δειγμα και το δικο σου το προβληματικο που λογικα θα το ξαναβαλουν για πουλημα??????

Το δικό μου το άφησα στο Μαρούσι που έκανα την αλλαγή. Ένα έχουν. Εκτός κι αν τους πήγαν κι άλλα μετα τις 12 σήμερα που χλωμό το κόβω. Πάρτε τηλ και ρωτήστε αν έχουν πριν πάτε 2112117800.

EDIT. Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση 2.2. Εντελώς διαφορετικό interface!!!

Edited by freco
Κωνσταντίνος

Τι τρελή προσφορά ήταν αυτή !!! Μάλλον τα σπρώχνουν για το 7αρι. Και μου είπαν ότι είναι πολύ κινούμενο προϊόν.

Τι παει να πει τα σπρωχνουν για το 7αρι?

Τι γραφετε ρε παιδια, το 7αρι ειναι ταμπλετα, δεν εχει τηλεφωνικες λειτουργιες και προσωπικα απο αυτα που ειδα δε μου ειπε τιποτα, καθως τα 800Χ480 στις 7 ειναι απλα απαραδεκτα (και για καποιο περιεργο λογο φαινεται να εχουν χρησιμοποιησει κατωτερη οθονη απο την πολυ καλη του 5ιντσου streak.

Δεν ξερω και κατα ποσο θα το δουμε στη χωρα μας.

"Πολυ κινουμενο" προϊον φυσικα και δεν ειναι, ειναι δυσκολη συσκευη, με ελαχιστες πωλησεις για τους λιγους που ξερουν γιατι και... πως το θελουν.

Το εβγαλαν το προϊον για "κραχτη", θα το ξανακανουν κι οταν θελουν να ξεστοκαρουν (αν και πολυ αμφιβαλλω οτι στοκαρουν μεγαλα αποθεματα απο μια σαφως μη εμπορικη συσκευη).

"Δυσκολη" συσκευη, χλιαρη εως αδιαφορη προωθηση του προϊοντος (ουτε καν αξεσουαρ δε μπηκαν στον κοπο να φερουν) και -ακομα- μια πολυ καλη συσκευη που περνα σχεδον απαρατηρητη.

Οσοι πραγματικα το επιθυμουν, στα 399 ειναι απλα καταπληκτικη αγορα (ειχα πραγματικα πολυ καιρο να κρατησω για 2+ μηνες την ιδια βασικη συσκευη - και δεν προκειται να το αποχωριστω συντομα).

Υ.Γ. Καλοριζικο φιλε μου, οπως και σε οσους το αγορασουν με την προσφορα η χωρις...

Edited by v@gelis

Και η προσφορα του saturn ποτε ληγει;

ps Πηρε φωτια το topic!!!

Ενημερωτικα δεν υπαρχει πια κομματι στο Mediamarkt, η προσφορα τελος. Κι οσο για το Saturn, αυτο δεν το εχει σε προσφορα, ειναι "μονο" για το Mediamarkt. Απλα, οσοι προλαβαν προλαβαν.

Ευχαριστώ @v@gelis.

Εμένα μου είπαν ότι είναι κινούμενο προϊόν και γι αυτό δεν μου το έδιναν. Δεν έγραψα το όλο story. Είχαν 5 κομμάτια.

Κωνσταντίνος

Ευχαριστώ @v@gelis.

Εμένα μου είπαν ότι είναι κινούμενο προϊόν και γι αυτό δεν μου το έδιναν. Δεν έγραψα το όλο story. Είχαν 5 κομμάτια.

Στα 399 ηταν δεδομενο πως θα γινοταν... "κινουμενο" και για αυτο δεν τους συγκινουσε και πολυ το ενδεχομενο να σου αλλαξουν μια ολοκαινουρια συσκευη (αν και οφειλω να παραδεχτω πως ειμαι ευχαριστημενος σε θεματα doa απο mediamarkt - saturn).

Στα 649 5αρι ταμπλετοειδες η καλυτερα υβριδικο smartphone στην ελληνικη αγορα, αν δεν εχει τη σταμπα της apple δεν συγκινει πολλους - δες και τη μεταπωληση που εχει.

Οι υπολοιποι, που θελουν να δοκιμασουν αυτη την κορυφαια συσκευη και δεν προλαβαν την προσφορα, ας δουνε και τα expansys, amazon uk - παιζει σε εξαιρετικη τιμη και σε αυτα 450-480 ευρω...

εφαγα πολυ μεγαλο ακυρο.πηγα στο media markt στο μαρουσι που ειναι και κοντα μου,τρεχω στον διαδρομο με τα κινητα και βλεπω 4 με 5 streak.ημουν ετοιμος να το τσιμπισω,ειχα πιασει και το κτηνος και το τσεκαρα λιγο και με το που ρωταω μια κοπελα απο το service μου λεει οτι η προσφορα ισχυει μονο για το media markt της αργυρουπολης

v@gelis πες μας λίγο πως να βάλουμε την ρομ του steve έχω κολλήσει στο θέμα του platinum. δεν μπορώ να την φλασάρω από recovery κανονικά όπως την original?εφόσον την βάλω μπορώ να γυρίσω στην original με τον κλασικό τρόπο φλασαρίσματος? ευχαριστω...

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Μεσω recovery ναι, κανονικα.

Με τον ιδιο τροπο μπορεις να γυρισεις στην stock rom.

Διαβαστε λιγο παιδια και δε θα δυσκολευτειτε, αξιζει τον κοπο.

Δεν ξερω τι ακριβως προβλημα εχεις.

Αν εχετε την επισημη 2.2 δυο βηματα μονο:

Φλασαρετε Clockwork recovery, στη συνεχεια το zip της 1.6.1, στο τελος ενα απαραιτητο soft reset (σε εμενα δε χρειαστηκε καν wipe data - cache) για να απαλλαγειτε απο τα απειρα FC και... voila.

Μακραν η καλυτερη ρομ που εχω δει για το streak.

Εννοειται πως η επομενη κινηση ειναι overclock με setcpu στα 1228 Mhz και conservative επιλογη για διαχειριση της μπαταριας. Τρεξτε και το quadrant που εχει ηδη η ρομ του stephens hyde να δειτε και μερικα ωραια νουμερα (2400 περιπου).

Εκτοτε δηλωνω απολυτα ικανοποιημενος με τη συσκευη.

Παντως μπορω να πω πως εχει μεταμορφωσει το streak, η 1.6.1 ειναι αυτη που θα επρεπε να δινει η Dell...

Edited by v@gelis

• Administrators
με το που ρωταω μια κοπελα απο το service μου λεει οτι η προσφορα ισχυει μονο για το media markt της αργυρουπολης

Το έκανα ξεκάθαρο από την αρχή που ανάφερα την προσφορά... το κάθε κατάστημα έχει το δικό του φυλλάδιο με τις προσφορές με ότι αυτό συνεπάγεται.

Modpic.gif

Μεσω recovery ναι, κανονικα.

Με τον ιδιο τροπο μπορεις να γυρισεις στην stock rom.

Διαβαστε λιγο παιδια και δε θα δυσκολευτειτε, αξιζει τον κοπο.

Δεν ξερω τι ακριβως προβλημα εχεις.

Αν εχετε την επισημη 2.2 δυο βηματα μονο:

Φλασαρετε Clockwork recovery, στη συνεχεια το zip της 1.6.1, στο τελος ενα απαραιτητο soft reset (σε εμενα δε χρειαστηκε καν wipe data - cache) για να απαλλαγειτε απο τα απειρα FC και... voila.

Μακραν η καλυτερη ρομ που εχω δει για το streak.

Εννοειται πως η επομενη κινηση ειναι overclock με setcpu στα 1228 Mhz και conservative επιλογη για διαχειριση της μπαταριας. Τρεξτε και το quadrant που εχει ηδη η ρομ του stephens hyde να δειτε και μερικα ωραια νουμερα (2400 περιπου).

Εκτοτε δηλωνω απολυτα ικανοποιημενος με τη συσκευη.

Παντως μπορω να πω πως εχει μεταμορφωσει το streak, η 1.6.1 ειναι αυτη που θα επρεπε να δινει η Dell...

Βγήκε η 1.7.0 Θα ήθελα μια βοήθεια πως κάνουμε soft reset γιατί δεν κατάλαβα καλά και νομίζω πως θα χάσω ότι έχω κατεβάσει και δεν το θέλω .• Press and hold the Power button and then touch the Power off option on the screen to turn off the device.

• Simultaneously press and hold the volume up button and volume down button.

• Without releasing the volume buttons, press and hold the power button until the device displays the configuration screen.

• Press the volume buttons to move the highlight bar on the screen to the Factory Reset option.

• Touch the Camera button to start the reset process.

• Wait for the device to reboot.

Δεύτερο πως επιστρέφω πίσω αν δεν πάει καλά. Έχω φορτώσει το Titanium Back up αλλά αν το χάσω με το soft reset τότε τι γίνεται.

• Administrators
Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι ζητάς. Το soft reset είναι μια απλή επανεκκίνηση. Αυτό θέλεις να κάνεις;

Modpic.gif

εμένα το θέμα είναι ότι θέλει ροοτ το τηλέφωνο για να δουλέψει το ρομ manager και γω δεν το χω κάνει γιατί πλέον δεν δουλεύουν τα superoneclick κλπ..

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Οπως λεει κι ο Γιαννης, αυτο που περιγραφεις ειναι hard reset (επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις).

Ειδα την 1.7.0, αλλα δε σκοπευω να φυγω απο την αψογη 1.6.1 προς το παρον...

@psail

Το superoneclick θα επρεπε να παιζει κανονικα. Αν εχεις το baseband της 318 (η απλα την επισημη 2.2) θα εισαι οκ

Edited by v@gelis

λοιπόν το έκανα ροοτ, έχω το ζιπ στην κάρτα μνήμης, πάω στο ρομ manager και πατάω install from zip file μου λέει να κάνει reboot and install with clockwork recovery πατάω ναι και κάνει απλά επανεκκίνηση και τίποτα άλλο....γιατί?

Είδα ότι μένω στην ίδια πόλη με τον dj_steve, λέτε να του πω να πάμε για ένα καφέ να την περάσει αυτός την νέα rom?:lol::lol:

Μια βοήθεια ρε παιδιά. Γιατί αντιστέκεται στο root???

SuperOneClick v1.6.5.0

Killing ADB Server...

OK

Starting ADB Server...

* daemon not running. starting it now on port 5037 *

* daemon started successfully *

OK

Waiting for device...

OK

Pushing psneuter...

error: closed

FAILED

Κωνσταντίνος

1.Download Update-1.7.0.zip from the links below

2.Place Zip file into Root of SD Card

3.Make a text file and type in the options you would like to chose as shown above.

4.Save file under SDCard>install.txt

5.Boot into StreakMod or Clockwork Recovery

6.Select Update from Zip File > Select Zip File From SD Card > StreakDroid_1-7.Zip

7.Wait for installation.

8.First Boot may take longer than a normal boo

Η 1.6.1 δεν υπάρχει να την κατεβάσεις τώρα, στο 1.7.0 όλα φαίνονται εύκολα η μόνη μου ερώτηση είναι αν θέλω να γυρίσω πίσω στην 2.2 χωρίς να χάσω τίποτα γίνετε ;;;Επίσης η 1.7.0 δεν νομίζω πως είναι χειρότερη από την 1.6.1

Edited by takisspanos

• Administrators
μου ερώτηση είναι αν θέλω να γυρίσω πίσω στην 2.2 χωρίς να χάσω τίποτα γίνετε ;;;

Πάρε ένα backup με το Titanium Backup και το επαναφέρεις όποτε και όπου θέλεις.

Modpic.gif

Εχει αρχίσει να μου την δίνει το θέμα με το recovery...μέσα από το app δεν κάνει τίποτα και όταν πάω από το κανονικό recovery μόλις πατάω install pkg αντί να μπεί στο cr με έχει σε μια κενή μάυρη οθόνη μέχρι να βγάλω την μπαταρία...τι γίνεται?ξέρει κανείς?

προσπάθησα να βάλω το streakmod αλλά ούτε αυτό το κατάφερα...

Εχει αρχίσει να μου την δίνει το θέμα με το recovery...μέσα από το app δεν κάνει τίποτα και όταν πάω από το κανονικό recovery μόλις πατάω install pkg αντί να μπεί στο cr με έχει σε μια κενή μάυρη οθόνη μέχρι να βγάλω την μπαταρία...τι γίνεται?ξέρει κανείς?

προσπάθησα να βάλω το streakmod αλλά ούτε αυτό το κατάφερα...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=754563

Φλασαρε την alternative version και θα εισαι οκ