vezyro Δημ. July 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 ειμαι ετοιμος να δωσο :( το dell σε πολυ προσιτη τιμη :) και να ξαναγυρισω στο iphone γιατι μου εληψε το gaming :( Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Προς το παρων θα [αραμεινω με την 3883 και μολις βεβαιωθω οτι πραγματι αξιζει θα προχωρησω σε μια custom. Παντως οσο πιο πολυ το δουλευω τοσο πιο πολυ μου αρεσει. Απο αυριο ομως μονο με bluetooth θα μιλαω !! Με την rebel sim μπορω να πω οτι δεν εχω προβληματα πια. Παντα σε gsm only και enable data / data roaming . Ελπιζαω να μην βιαστηκα να μιλησω. Αντε να αρχισουν να το αγοραζουν και στην Αμερικη , μπας και δουμε κανενα ξεκλειδωμα επιτελους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Βασικα ο κουμπαρος μου παει America το πρωτο δεκαπενθημερο του Αυγουστου. Και μαλλον θα παιξει καποιο δεωρο για το κουμπαριλικι ...οποτε οπως ειπα ειμα αναμεσα σε Galaxy S I9000 (γιατι στην αμερικη παιζει και το captivate) και το Streak που οπως φαινεται θα το προλαβει. Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Τα νεοτερα λοιπον ειναι οτι την αλλη βδομαδα βγαινει και αμερικη με android 2.1 http://www.tomsguide.com/us/Streak-Mini-5-MIDs-Android-Google,news-7558.html Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Και απο οτι φαινεται (ή δεν φαινεται) στην AT&T προετοιμαζονται για τα αποκαλυπτηρια ! http://www.i4u.com/article36699.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Είμαστε σε καλό δρόμο... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnr Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Κλησπερα παιδια! Χρησιμοποιω το dell steak με rebel sim με καρτοκινιτη wind με τα γνωστα προβλήματα.Εχω συνδεση cosmote και δεν την δεχεται με τιποτα την sim δεν πιανει σημα ποτε. Φταει το γεγονος οτι η καρτα της cosmote λεει επανω 3g ενω της wind οχι????:O ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Καποια στιγμη το ειχε κανει και σε μενα με την voda. Τι εκανα και προτεινω να το δοκιμασεις Θα βγαλεις την καρτα απο το dell και θα την βαλεις σε ενα αλλο κινητο 2G (εαν ειναι 3G θα το ρυθμισεις μονο στο 2G). Μετα πισω στο dell , προσοχη ομως να το εχεις ρυθμισει σε GSM only και enable τα data. Σε μενα δουλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnr Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 ευχαριστω φιλε για την αμεση απαντηση αλλα τζιφος. παρολο που βρισκει την sim δεν βρισκει σημα με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Για βοντα οπως σου ειπα, δεν ξερω τι παιζει. Θα βεβαιωθεις οτι παιζει σωστα μονο αν πας σε σημειο που δεν πιανει (π.χ. υπογειο) και το αφησεις κανα δεκαλεπτο και μετα επιστρεψεις σε καλυπτομενη περιοχη (για να δεις αν θα επιστρεψει απο No service) η αν μετακινηθεις απο μια περιοχη σε μια αλλη σε αποσταση (ναι, παρατηρησα οτι το προβλημα παρουσιαζεται κι αν αλλαξει την κεραια κινητης, που συνδεεται, με μεγαλη ταχυτητα (δηλαδη μπαινοντας στην αττικη οδο, μεχρι να βγω το ειχε χασει, χωρις να εχει δυνατοτητα να το ανακτησει). Αναφερομαι στη Wind, για να μην υπαρχει παρανοηση και φυσικα δεν ειναι θεμα σιμ ,γιατι αλλαξα μεχρι και σιμ για να δω τι παιζει και βεβαιωθηκα οταν εβαλα μεχρι και τη Wind sim ενος φιλου και μολις βγηκα εθνικη οδο, παλι μηνυμα no service. Η Cosmote οπως προανεφερα δεν εχει προβλημα (εκτος φυσικα του 3g, που ανεφερα παραπανω οτι ειναι δεδομενο σε ολες τις εταιρειες). Για ελληνικα βαλε το slideΙΤ (κλωνος του swype, αλλα εχει κουμπακι που το γυριζεις σε κλασικο abc για να γραφεις ελληνικα. Δεν ειναι ο,τι καλυτερο σε σχεδιασμο, βεβαια, για τα γουστα μου). Παραξενο ! Ο παραπανω κατοχος γραφει το αντιθετο, κανε του ενα pm . Πιστευω οτι θα γινει δουλεια. Και βεβαια αναμενουμε για ενα καλο ξεκλειδωμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnr Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 αντε να δουμε ποτε θα βγει το unlock. παντως με την wind μου κανει ακριβως οτι λεει ο φιλος! thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Παιδια, ειναι ακριβως οπως τα γραφω παραπανω. Τα γραφω με σχετικη λεπτομερεια για να ξερει καποιος υποψηφιος αγοραστης του streak τι θα συναντησει. johnr βαλε τη σιμ σε ενα κινητο 2g (η γυρνα σε απλο gsm σε ενα 3g) και κανε το εξης: Κανε αναζητηση χειροκινητα για δικτυο κι επιλεξε καποιο αλλο δικτυο απο αυτο της καρτας (π.χ. αν η σιμ ειναι κοσμοτε, επιλεξε wind). Θα σου εμφανισει μηνυμα, ως ειναι φυσικο, οτι δε μπορει να συνδεθει. Ακολουθως επιλεξε το δικτυο σου (το οικειο της καρτας δηλαδη, κοσμοτε). Τελος κανε μια κληση σε ενα αριθμο, στειλε ενα μηνυμα και μπες και με data καπου (μια σελιδα ιντερνετ π.χ.). Πλεον η σιμ σου εχει ολα τα κλειδια για να λειτουργησει στο streak (στο οποιο φυσικα θα εχεις ενεργο roaming και data, τα δυο check boxes δηλαδη και μονο gsm 2g)... Εγω πλεον το εδωσα σε κατοχο κοσμοτε, γιατι το κυριο δικτυο μου ειναι wind, κι ηταν πρακτικα μη αξιοποιησιμο. Προσανατολιζομαι σε αγορα ξεκλειδωτης συσκευης (κατι μου λεει οτι θα αργησει, αν βγει ποτε, το ξεκλειδωμα - ελπιζω να διαψευστω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 τελικα απο οσο παρακολουθω τη κυκλοφορια του streak στην αμερικη ..ουτε για αυγουστο δε παει..η dell εχει φαει μεγαλη κριτικη ..ενω ανακοινωθηκε τελος ιουλιου κατι παει λαθος.. Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 τελικα απο οσο παρακολουθω τη κυκλοφορια του streak στην αμερικη ..ουτε για αυγουστο δε παει..η dell εχει φαει μεγαλη κριτικη ..ενω ανακοινωθηκε τελος ιουλιου κατι παει λαθος.. Με τα κλειδωματα και τις αλλες ομορφιες τους το εθαψαν. Μπραβο τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Κρίμα για μια εταιρία τέτοιου βεληνεκούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. August 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 κριμα για το streak γιατι λεει πολλα σαν ποιοτητα και σαν συσκευη:( Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Ξερει κανεις τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο streak , για να στελνω mms ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnr Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 εχω βαλει τις ρυθμισεις που ειναι για android της cosmote αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να στειλω ουτε να λαβω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Πάντως απ’ότι διαβάζω από τους «έχοντες» δεν είναι ακόμη ώριμο το S/W της συσκευής. Σίγουρα δεν αξίζει να την αγοράσει κάποιος, τουλάχιστο όχι άμεσα. Κρίμα, γιατί σαν H/W νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές και γεμίζει κάποιο κενό που υπήρχε σε συσκευές ανάμεσα σε 4’’ και 7’’ οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Ξερει κανεις τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο streak , για να στελνω mms ? Απευθύνσου εδώ που συζητάμε για το Android γενικότερα. Κάποιος κάτοχος τέτοιας συσκευές θα σου απαντήσει... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Πάντως απ’ότι διαβάζω από τους «έχοντες» δεν είναι ακόμη ώριμο το S/W της συσκευής. Σίγουρα δεν αξίζει να την αγοράσει κάποιος, τουλάχιστο όχι άμεσα. Κρίμα, γιατί σαν H/W νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές και γεμίζει κάποιο κενό που υπήρχε σε συσκευές ανάμεσα σε 4’’ και 7’’ οθόνης. Μια χαρα ωριμοτατο ειναι, ολα αυτα που διαβαζεις προερχονται κατα 99% απο τις "ομορφιες" που προκαλει η rebelsim card. Με την επικειμενη κυκλοφορια της 2.2 κι αν και οταν εισαχθει στη χωρα μας ισως εχει μια τυχη, για μια περιορισμενη μεριδα αγοραστων. Τωρα, ως εχει, για την Ελλαδα πρακτικα δεν υφισταται παρα μονο για πειραματισμο (ακομα και στη βοντα που φαινεται να παιζει καλα, δεν εχεις 3g - και τηλ ταυτοχρονα- ενω μπορει να σε κρεμασει ανα πασα στιγμη. Αυτο δεν ειναι αποδεκτο για μενα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 (ακομα και στη βοντα που φαινεται να παιζει καλα, δεν εχεις 3g - και τηλ ταυτοχρονα- ενω μπορει να σε κρεμασει ανα πασα στιγμη. Αυτο δεν ειναι αποδεκτο για μενα)... Για κανέναν που θέλει να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες της συσκευής δεν είναι αποδεκτό. Η rebelsim δεν αποτελεί ουσιαστική λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. August 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 επιτελους με android 2.1!!!! http://www.youtube.com/watch?v=cfgTy6m69mA Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Είναι official η αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Ξέρει κανείς ανεπίσημα για διάθεση στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts