mixlis Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Λοιπόν αυτές που πιάνουν περισσότερο χώρο είναι: IGO-29mb, CoPilot 19mb, Αποθηκευτικός χώρος ρυθμίσεων 10mb, NDrive 7mb, Handcent SMS 3.5mb, Astro 3.5mb, Wikitude 3mb. Είχα 3-4 παιχνίδια των 5-7mb το καθένα και τα έσβησα μόλις... (κάτι paper toss, 2 find it και το gps status)... Δικαιολογείται; αυτα που ειπες πιανουν 50 ..πανε ρυθμισεις αποθηκευση σε sd και πες μας ποσο χωρο εχεις στο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 μετα υπαρχουν εφαρμογες τυπου app backup+restore . ΠΧ γιατι να εχεις 3 gps ..... στο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crewskas Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 αυτα που ειπες πιανουν 50 ..πανε ρυθμισεις αποθηκευση σε sd και πες μας ποσο χωρο εχεις στο τηλεφωνο Είναι 8άρα και έχω διαθέσιμο 2.51GB ακόμα. Στο τηλέφωνο έχω 33.34ΜΒ. Βάλε και καμιά 15-20ΜΒ να ήταν αυτά που έσβησα ήδη... Πρέπει να τονίσω βέβαια, πως στις εφαρμογές, δεν είχε μόνο αυτά που είπα πριν. Έχει κι άλλες εφαρμογές (εργοστασιακές θα έλεγα, όπως browser, email κλπ που πιάνουν το χώρο τους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crewskas Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 μετα υπαρχουν εφαρμογες τυπου app backup+restore . ΠΧ γιατι να εχεις 3 gps ..... στο τηλεφωνο Ε κάποιες θα καταργήσω, προσωρινά ψάχνω την καλύτερη από τις 3... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Ε κάποιες θα καταργήσω, προσωρινά ψάχνω την καλύτερη από τις 3... :) ε τωρα μην ζηταμε πολλα :p νομιζω ειναι το καλυτερο κινητο σε αναλογια τιμης, με αυτα που προσφερει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crewskas Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 ε τωρα μην ζηταμε πολλα :p νομιζω ειναι το καλυτερο κινητο σε αναλογια τιμης, με αυτα που προσφερει :) Μα γι' αυτό το πήρα κιόλας... Απλά με παραξένεψε το warning, διότι δε νομίζω να έχω τόσες πολλές εφαρμογές πια... :( Ποιά εταιρία να βρίσω, θα μου πείτε; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpinelo Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Από το πρόγραμμα του LGMOBILE Update πας στο υποστήριξη πελατών και μετά στο λήψεις εφαρμογής εγχειριδίου και drivers βάζοντας το ΙΜΕ που σου ζητάει πάτα να κατεβάσεις τους drivers εγκατέστησε τους και μετά θα το βλέπεις το κινητό κανονικά και στα δύο προγράμματα. Ότι κατεβάσεις από αυτό στο βάζει στο σκληρό σου στο C:\GT540. Το εκανα κ αυτο αλλα παλι δε το βλεπει.Δεν ειναι δυνατη η ευρεση τηλεφωνου λεει συνεχεια.Ουτε με bluetooth.Το pc το βλεπει κανονικα ενω στο suite λεει δεν υπαρχει συσκευη. Κατι αλλο στο bluetooth στις ρυθμησεις στον εντοπισμο συσκευης λεει μονο για 120 δευτερολεπτα μετα γινεται κρυφο παλι.Αλλαζει αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Το εκανα κ αυτο αλλα παλι δε το βλεπει.Δεν ειναι δυνατη η ευρεση τηλεφωνου λεει συνεχεια.Ουτε με bluetooth.Το pc το βλεπει κανονικα ενω στο suite λεει δεν υπαρχει συσκευη. Κατι αλλο στο bluetooth στις ρυθμησεις στον εντοπισμο συσκευης λεει μονο για 120 δευτερολεπτα μετα γινεται κρυφο παλι.Αλλαζει αυτο?? θα κανεις εγκατασταση πατωντας την 2 τελεια και βαζοντας serial number και μοντελο κινητου. Προσεξε μην βαλεις gt540go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpinelo Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Το εκανα κ αυτο.Στην τριτη επιλογη που εχει δε βρισκει τη συσκευη.Port or device not found λεει.Δοκιμασα σε ολες τις θυρες usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Το εκανα κ αυτο.Στην τριτη επιλογη που εχει δε βρισκει τη συσκευη.Port or device not found λεει.Δοκιμασα σε ολες τις θυρες usb.[/QUΟΤΕ] μηπως εχεις win 64 bit :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpinelo Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) Τα σ-vista εχω. Στο Pcsuite οταν το ανοιγω βγαζει οδηγος ρυθμισης LG Air Sync(το εγχειριδιο γραφει οτι δεν υποστιριζεται).Παταω εναρξη,συνδεση με usb,επομενο κ τελος αφου ψαχνει μου πεταει ενα παραθυρο το οποιο λεει: Βεβαιωθειτε οτι το τηλεφωνο ειναι ενεργοποιημενο,συνδεδεμενο,επιλεξτε την κατασταση PcSuite στο τηλεφωνο,ενεργοποιηστε την λειτουργια αυτοματης εκτελεσης.Ολα ειναι οκ αλλα δε γινετε τπτ. Edited August 29, 2010 by cpinelo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 δεν ξερω τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpinelo Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Τελικα τη βρηκα τη λυση.Στις ρυθμισεις/αποθηκευση σε καρτα sd/Μαζικης αποθηκευσης μονο, ξετσικαρουμε το τετραγωνακι.Επιτελους,ελιωσα 3 μερες να ψαχνω:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Τελικα τη βρηκα τη λυση.Στις ρυθμισεις/αποθηκευση σε καρτα sd/Μαζικης αποθηκευσης μονο, ξετσικαρουμε το τετραγωνακι.Επιτελους,ελιωσα 3 μερες να ψαχνω:mad: αα... ελεος το ηξερα αυτο.δεν πηγε το μυαλο μου Ετσι που μας το ειπες πιστεψα οτι τα vista ειναι svista:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoj Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Το κιν ειναι πολυ ομορφο ειδικα σε ασπρο που το εχω.εφαρμογες παρα πολλες τελειος ηχος και τα 209 ευρω απο το eshop ακομη καλυτερα....δεν προλαβα να το πολυψαξω ομως γιατι ξενερωσα απιστευτα επειδη δεν μπορω να κανω και να δεχτω κλησεις... το τηλ. ειναι απαραιτητο στη δουλεια μου δοκιμασα τα παντα δυστυχος τιποτα. αυριο το στελνω για αντικατασταση αν και σκεφτομαι να βρω κανενα αλλο ,απογοητευση απο την lg. κριμα και μου αρεσε παρα πολυ. :((( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 (edited) Δυο ερωτήσεις παιδιά. Το έχει βρει κανείς το κινητό σε χρώμα γκρι στην ελληνική αγορά; Και επίσης, γιατί κάποιος να ΘΕΛΕΙ να επιλέξει δίκτυο 2G? Διαβάζω σε κάποια site του εξωτερικού ότι ο κατασκευαστής δίνει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας για συνομιλίες σε δίκτυο 3G απ' ό,τι σε 2G. πχ: http://www.gsmarena.com/lg_gt540_optimus-3081.php Όσο για το μεγάλο θέμα που μας καίει, υπάρχει ελπίδα: http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/316332/android-2-1-ready-for-gt-540/ Edited August 30, 2010 by koolxs2973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Καλησπέρα παιδιά... Ένας φίλος μου το πήρε σήμερα,αλλά έκανε βλακεία και για γλώσσα πάτησε τα Βουλγάρικα όταν το άνοιγε. Θα ήταν έυκολο να μου γράψει κάποιος οδηγές για το πού θα βρούμε να αλλάξουμε την γλώσσα,πχ: 3ο εικονίδιο στην πρωτη γραμμη-> δευτερη επιλογή κτλ... Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 (edited) Παιδιάααααααααααα, ζαλίιιιιζομαιεεεεεεεεε. Ήρθε ο λογαριασμός της Vodafone. 117 ευρω. Ενώ συνήθως έκανα το πολύ 60 και συνήθως κάτω από 50. Αιτία το internet από την ημέρα που πήρα το κινητό. Χάνομαιεεεε. ΒΟΗΘΕΙΑ. SOS προσοχή. Αν δεν θέλετε να χρεωθείτε απενεργοποιήστε άμεσα το ίντερνετ! ΤΩΡΑ!!! Για όσου πάρουν τώρα το κινητό και δεν θέλουν να έχουν άσχημες εκπλήξεις: Μην ανοίξετε καμία εφαρμογή του κινητού πριν απενεργοποιήσετε το ιντερνετ, εκτός αν έχετε συμβόλαιο με ιντερνετ ή δεν σας νοιάζει η χρέωση. Αν το κάνετε θα βλάψετε την τσέπη σας. Edited August 30, 2010 by koolxs2973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pch13 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Για κοιτάξτε εδώ ;) Ερχεται το 2.1 http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fblog.lge.ua%2F2010%2F08%2F19%2Fsmartfon-lg-gt540-optimus-obnovitsya-do-android-2-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pch13 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 εχω βρει μονο μια θήκη ειδικα για αυτο το κινητο το μοντελο CCL-300. ξέρει κανείς που μπορω να βρω τη θήκη που εχει εδω????? http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&sl=ru&tl=en&u=http://blog.lge.ua/2010/06/01/podrobnyj-obzor-lg-optimus/&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhjUUFYqg5z9xZl7TBeHrtoorJ5Emw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmenegakis Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 εχω βρει μονο μια θήκη ειδικα για αυτο το κινητο το μοντελο CCL-300. ξέρει κανείς που μπορω να βρω τη θήκη που εχει εδω????? http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&sl=ru&tl=en&u=http://blog.lge.ua/2010/06/01/podrobnyj-obzor-lg-optimus/&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhjUUFYqg5z9xZl7TBeHrtoorJ5Emw Φίλε ωραίες και πολύ φθηνές θήκες μπορείς να βρεις στο e bay. Έχω ήδη πάρει μία με 4 ευρώ και δώρο ένα screen protection και έχει γενικά διάφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmenegakis Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Καλησπέρα παιδιά... Ένας φίλος μου το πήρε σήμερα,αλλά έκανε βλακεία και για γλώσσα πάτησε τα Βουλγάρικα όταν το άνοιγε. Θα ήταν έυκολο να μου γράψει κάποιος οδηγές για το πού θα βρούμε να αλλάξουμε την γλώσσα,πχ: 3ο εικονίδιο στην πρωτη γραμμη-> δευτερη επιλογή κτλ... Ευχαριστώ πολύ Κάνε ένα γενικό Reset στο κινητό και τέρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Επειδή θα πάω αύριο να του το φτιάξω και δεν το ξέρω από τώρα το τηλέφωνο,με ποιο τρόπο θα κάνουμε γενικό reset? Σε ευχαριστώ για την απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pch13 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Επειδή θα πάω αύριο να του το φτιάξω και δεν το ξέρω από τώρα το τηλέφωνο,με ποιο τρόπο θα κάνουμε γενικό reset? Σε ευχαριστώ για την απάντηση... το γραφουν και οι οδηγιες αλλα νομιζω αμα πατησεις ταυτοχρονα το κουμπι αυξησης εντασης στο πλαι ,το κουμπι με το σπιτι και το κουμπι της αναζητησης στο πλαι.σου βγαζει ενα μηνυμα και πατας αποδοχη. αυτο πρεπει να το κανεις οταν εισαι στην οθονη που σου ζηταει το pin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pch13 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 "Φίλε ωραίες και πολύ φθηνές θήκες μπορείς να βρεις στο e bay. Έχω ήδη πάρει μία με 4 ευρώ και δώρο ένα screen protection και έχει γενικά διάφορες. " επειδη δεν εχω λογαριασμο pay pal ελεγα μηπως υπαρχει αυτη η θηκη σιλικονης που ψαχνω σε καποιο καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts