stefan0s_7 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 ε μαααααα, είπα και εγώ !!!! οπότε Στέφανε πες μας σε παρακαλώ, τα "doesn't work" ισχύουν? μπορείς όντως να αποθηκεύεις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης? πες ευχάριστα νέα και την περνάω και εγώ !!! κατέβασα έαν σουντόκου και δεν το βρίσκω στο μενού, που είναι διάολε ???????? που μπορεί να είναι ??????? ναι ισχυουν. δεν υπαρχει καθολου επιλογη για ραδιο γι αυτο αν καποιος θελει να ακουσει μπορει να το κανει μονο μεσω ιντερνετ. μπορεις να τραβηξεις βιντεο σε mp4. η ρομ εχει ενσωματομενο το app2sd οποτε ενεργοποιωντας το απο τις ρυθμισεις μπορεις να αποθηκευεις τις εφαρμογες στην καρτα μνημης. αν το κατεβασες απο το μαρκετ θα ειναι στο μενου αλλιως μαλλον δεν εχει εγκατασταθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) ναι ισχυουν. δεν υπαρχει καθολου επιλογη για ραδιο γι αυτο αν καποιος θελει να ακουσει μπορει να το κανει μονο μεσω ιντερνετ. μπορεις να τραβηξεις βιντεο σε mp4. η ρομ εχει ενσωματομενο το app2sd οποτε ενεργοποιωντας το απο τις ρυθμισεις μπορεις να αποθηκευεις τις εφαρμογες στην καρτα μνημης. αν το κατεβασες απο το μαρκετ θα ειναι στο μενου αλλιως μαλλον δεν εχει εγκατασταθει γεια χαρά ξανά αγαπητοί, μπορώ να βάλω την 2,2ROM κάνοντας την ίδια διαδικασία που έκανα και για την 2,1(σελ.31 μην.461) με μόνη αλλαγή να φορτώσω στο KDZ_FW_UPD την ROM http://www.mediafire.com/?imautlh0m29cl2t αυτή ????? Μπορώ να ζήσω και χωρίς το ραδιόφωνο, ειδικά έχοντας απολυθεί απο τον ΕΣ :D αλλά η αποθήκευση σε SD είναι σημαντικό. ευχαριστώ εκ προοιμίου Edited February 2, 2011 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt70 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) Αγόρασα χτες το 540 me android, εγκατέστησα το PC suite (που έκανε και τις απαιτούμενες αναβαθμίσεις) και πέρασα με τα εργαλεία της LG την τελευταία έκδοση λογισμικού V20B. Προσπαθώντας να συγχρονίσω με το Outlook δεν φέρνει όμως καμία επαφή στο Outlook ούτε στο PC Suite. Αυτό που παρατήρησα στις ρυθμίσεις του 540 για συγχρονισμό, στους λογαριασμούς Συχρονισμού αναφέρει "Phone: Απενεργοποιημένο".Δεν βρήκα όμως κανέναν τρόπο να το ενεργοποιήσω. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει:/ Edited May 1, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tayler7 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 γεια χαρά ξανά αγαπητοί, μπορώ να βάλω την 2,2ROM κάνοντας την ίδια διαδικασία που έκανα και για την 2,1(σελ.31 μην.461) με μόνη αλλαγή να φορτώσω στο KDZ_FW_UPD την ROM http://www.mediafire.com/?imautlh0m29cl2t αυτή ????? Μπορώ να ζήσω και χωρίς το ραδιόφωνο, ειδικά έχοντας απολυθεί απο τον ΕΣ :D αλλά η αποθήκευση σε SD είναι σημαντικό. ευχαριστώ εκ προοιμίου Όχι δεν θα πιάσει και υπάρχει τεράστια πιθανότητα να μπρικάρεις το κινητό . Τσέκαρε έναν πολύ εύκολο οδηγό του modaco εδώ βήμα-βήμα και θα τα καταφέρεις . Είναι εύκολη διαδικασία απλά . Στο τι δουλεύει και τι όχι σύμφωνα με το τελευταίο update της ομάδας δες εδώ Προσωπική εμπειρία την θεωρό πολύ καλή έκδοση ασύγκριτα πιο γρήγορη ευκολότερα παραμετροποιήσιμη(μπορείς να πειράξεις πάρα πολλά πράγματα που με την προηγούμενη έκδοση ήταν δυσκολο-εως αδύνατο ) με καλύτερη χρήση της μπαταρίας (κρατάει περίπου μισή μέρα παραπάνω ) ΑΛΛΑ πέραν από τα official doesn't working έχει και άλλα που θα τα ανακαλύψεις ανάλογα με την χρήση που κάνεις . Μερικές εφαρμογές δεν λειτουργούν δεν λειτουργεί η ανοιχτή ακρόαση το handsfree δεν λειτουργεί σωστά και μετά από αρκετή χρήση κάποια πράγματα ψιλό κολλάνε . Unofficial είναι η έκδοση οπότε όλ' αυτά λογικά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Όχι δεν θα πιάσει και υπάρχει τεράστια πιθανότητα να μπρικάρεις το κινητό . Τσέκαρε έναν πολύ εύκολο οδηγό του modaco εδώ βήμα-βήμα και θα τα καταφέρεις . Είναι εύκολη διαδικασία απλά . Στο τι δουλεύει και τι όχι σύμφωνα με το τελευταίο update της ομάδας δες εδώ Προσωπική εμπειρία την θεωρό πολύ καλή έκδοση ασύγκριτα πιο γρήγορη ευκολότερα παραμετροποιήσιμη(μπορείς να πειράξεις πάρα πολλά πράγματα που με την προηγούμενη έκδοση ήταν δυσκολο-εως αδύνατο ) με καλύτερη χρήση της μπαταρίας (κρατάει περίπου μισή μέρα παραπάνω ) ΑΛΛΑ πέραν από τα official doesn't working έχει και άλλα που θα τα ανακαλύψεις ανάλογα με την χρήση που κάνεις . Μερικές εφαρμογές δεν λειτουργούν δεν λειτουργεί η ανοιχτή ακρόαση το handsfree δεν λειτουργεί σωστά και μετά από αρκετή χρήση κάποια πράγματα ψιλό κολλάνε . Unofficial είναι η έκδοση οπότε όλ' αυτά λογικά είναι σε ευχαριστώ μεγάλε για τη σφαιρική ενημέρωση, με βάζεις σε περαιτέρω σκέψεις, είναι σημαντικό να αποθηκεύονται όλα στην κάρτα μνήμης, αλλά εάν δεν λειτουργούν έστω κάποια τότε ... θα τα σκεφτώ όλα αυτά Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Όχι δεν θα πιάσει και υπάρχει τεράστια πιθανότητα να μπρικάρεις το κινητό . Τσέκαρε έναν πολύ εύκολο οδηγό του modaco εδώ βήμα-βήμα και θα τα καταφέρεις . Είναι εύκολη διαδικασία απλά . Στο τι δουλεύει και τι όχι σύμφωνα με το τελευταίο update της ομάδας δες εδώ Προσωπική εμπειρία την θεωρό πολύ καλή έκδοση ασύγκριτα πιο γρήγορη ευκολότερα παραμετροποιήσιμη(μπορείς να πειράξεις πάρα πολλά πράγματα που με την προηγούμενη έκδοση ήταν δυσκολο-εως αδύνατο ) με καλύτερη χρήση της μπαταρίας (κρατάει περίπου μισή μέρα παραπάνω ) ΑΛΛΑ πέραν από τα official doesn't working έχει και άλλα που θα τα ανακαλύψεις ανάλογα με την χρήση που κάνεις . Μερικές εφαρμογές δεν λειτουργούν δεν λειτουργεί η ανοιχτή ακρόαση το handsfree δεν λειτουργεί σωστά και μετά από αρκετή χρήση κάποια πράγματα ψιλό κολλάνε . Unofficial είναι η έκδοση οπότε όλ' αυτά λογικά είναι επισης δεν μπορεις να χρησημοποιησεις το google googles λογω ελλειψης του IPv6 αν και εχει βγει ενα απντειτ στο οποιο εχει επιλυθει. η γενικη εικονα ειναι πως τα θετικα που προσφερει ειναι περισσοτερα και καλυτερα απο αυτα που δεν δουλευουν. και με το καταλληλο "πειραγμα" το κινητο θα πεταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 γεια χαρά ξανά αγαπητοί, μπορώ να βάλω την 2,2ROM κάνοντας την ίδια διαδικασία που έκανα και για την 2,1(σελ.31 μην.461) με μόνη αλλαγή να φορτώσω στο KDZ_FW_UPD την ROM http://www.mediafire.com/?imautlh0m29cl2t αυτή ????? Μπορώ να ζήσω και χωρίς το ραδιόφωνο, ειδικά έχοντας απολυθεί απο τον ΕΣ :D αλλά η αποθήκευση σε SD είναι σημαντικό. ευχαριστώ εκ προοιμίου αυτη η ρομ ειναι ακριβως η ιδια με αυτη που βρισκεται στο σαιτ της μοντακο που σου εδωσε ο Tayler7 γιατι πολυ απλα προερχεται απο το ιδιο τουτοριαλ οποτε αναγκαστικα το κινητο θα το φλασαρεις με αυτη την ρομ ακριβως οπως εκανες με την 2.1. αυτο που ειναι διαφορετικο ειναι το κομματι του cmd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt70 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Συγνώμη για το οφτοπικ, αλλά εδώ τουλάχιστον είναι πιο σχετικό με το 540. Έχω κάποιο πρόβλημα στον συγχρονισμό (δεν έχει γίνει ρουτ): Προσπαθώ να συγχρονίσω με το Outlook δεν φέρνει όμως καμία επαφή στο Outlook ούτε στο PC Suite. Αυτό που παρατήρησα στις ρυθμίσεις του 540 για συγχρονισμό δεδομένων, στο Διαχείριση λογαριασμών αναφέρει "Phone:Ο συγχρονισμός είναι Απενεργοποιημένος".Δεν βρήκα όμως κανέναν τρόπο να το ενεργοποιήσω. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει:/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Συγνώμη για το οφτοπικ, αλλά εδώ τουλάχιστον είναι πιο σχετικό με το 540. Έχω κάποιο πρόβλημα στον συγχρονισμό (δεν έχει γίνει ρουτ): Προσπαθώ να συγχρονίσω με το Outlook δεν φέρνει όμως καμία επαφή στο Outlook ούτε στο PC Suite. Αυτό που παρατήρησα στις ρυθμίσεις του 540 για συγχρονισμό δεδομένων, στο Διαχείριση λογαριασμών αναφέρει "Phone:Ο συγχρονισμός είναι Απενεργοποιημένος".Δεν βρήκα όμως κανέναν τρόπο να το ενεργοποιήσω. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει:/ και αυτα που λεμε εχουν αμεση σχεση με το 540. εχεις κανει εγατασταση τα drivers του κινητου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Με ποιόν τρόπο θα απενεργοποιήσω εντελώς το ίντερνετ στο κινητό μου? Μου ήρθε λογαριασμός και έπαθα εγκεφαλικό. Πιθανόν κάποια εφαρμογή μπαίνει κάθε τόσο στο διαδίκτυο και δενμπορώ να την βρώ. Θέλω να αφήσω μόνο το wifi. Από βδομάδα θα επισκεφτώ την wind αλλά θέλω να το βγάλω από τώρα. Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) Με ποιόν τρόπο θα απενεργοποιήσω εντελώς το ίντερνετ στο κινητό μου? Μου ήρθε λογαριασμός και έπαθα εγκεφαλικό. Πιθανόν κάποια εφαρμογή μπαίνει κάθε τόσο στο διαδίκτυο και δενμπορώ να την βρώ. Θέλω να αφήσω μόνο το wifi. Από βδομάδα θα επισκεφτώ την wind αλλά θέλω να το βγάλω από τώρα. μετά απο κάτι τέτοια περιστατικά μαθαίνουμε ότι το debrand είναι κακό πράμα, με την παρακάτω ρύθμιση δεν θα μπορείς να μπεις στο νετ απο τον πάροχό σου, παρα μόνο απο wifi: ρυθμίσεις -> ασύρματα & δίκτυα (πρώτη επιλογή) -> (προτελευταία ρύθμιση) mobile network -> "disabled" έχω αγγλική ROM και στα λέω μισά αγγλικά μισά ελληνικά. Νέα απορία, για όποιον το έχει συγχρονίσει με hotmail, προσπαθώ να το κάνω τώρα και έχω κολλήσει, τι έχετε βάλει για "server address" & "domain" ??? help please :cry: σχετικά με 2.2ROM αρχίζω να το σκέφτομαι ... Edited February 3, 2011 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 μετά απο κάτι τέτοια περιστατικά μαθαίνουμε ότι το debrand είναι κακό πράμα, με την παρακάτω ρύθμιση δεν θα μπορείς να μπεις στο νετ απο τον πάροχό σου, παρα μόνο απο wifi: ρυθμίσεις -> ασύρματα & δίκτυα (πρώτη επιλογή) -> (προτελευταία ρύθμιση) mobile network -> "disabled" έχω αγγλική ROM και στα λέω μισά αγγλικά μισά ελληνικά. Νέα απορία, για όποιον το έχει συγχρονίσει με hotmail, προσπαθώ να το κάνω τώρα και έχω κολλήσει, τι έχετε βάλει για "server address" & "domain" ??? help please :cry: σχετικά με 2.2ROM αρχίζω να το σκέφτομαι ... με ποια εφαρμογη το κανεις??? εγω με την εφαρμογη του εμειλ δεν εχω τετοιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt70 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 και αυτα που λεμε εχουν αμεση σχεση με το 540. εχεις κανει εγατασταση τα drivers του κινητου??? Και τους drivers εχω βάλει και το PC Suite. Κάνει συγχρονισμό και φέρνει κλήσεις.ΕΠΑΦΕΣ όμως γιοκ:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 με ποια εφαρμογη το κανεις??? εγω με την εφαρμογη του εμειλ δεν εχω τετοιο προβλημα μα ναι, για την εφαρμογή "Email" λέω, για συγχρονισμό με hotmail, το gmail ήταν εύκολο και γρήγορο, το hotmail όμως με φρενάρει στα 2 πεδία "server address" & "domain" που δεν ξέρω τι να βάλω, τι να γράψω εκεί guyz ??????/ Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 μα ναι, για την εφαρμογή "Email" λέω, για συγχρονισμό με hotmail, το gmail ήταν εύκολο και γρήγορο, το hotmail όμως με φρενάρει στα 2 πεδία "server address" & "domain" που δεν ξέρω τι να βάλω, τι να γράψω εκεί guyz ??????/ Hotmail Incoming Mail Server (POP3) - pop3.live.com Hotmail Outgoing Mail Server (SMTP) - smtp.live.com Δοκιμασε αυτα κσι λογικα στο domain που σου ζηταει θα βαλεις hotmail.com πχ αν σε αυτη τη διευθυνση τελειωνει το mail σου.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Hotmail Incoming Mail Server (POP3) - pop3.live.com Hotmail Outgoing Mail Server (SMTP) - smtp.live.com Δοκιμασε αυτα κσι λογικα στο domain που σου ζηταει θα βαλεις hotmail.com πχ αν σε αυτη τη διευθυνση τελειωνει το mail σου.:cool: Αυτές οι ρυθμίσεις είναι για pop3. Μπορεί αν θέλει να έχει και imap πρόσβαση (που είναι πολύ χρήσιμη αν δουλεύεις εναλλάξ μια στο κινητό μια στον υπολογιστή) μέσω microsoft exchange . Ο σερβερ σε αυτή την περίπτωση είναι m.hotmail.com νομίζω Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 μετά απο κάτι τέτοια περιστατικά μαθαίνουμε ότι το debrand είναι κακό πράμα, με την παρακάτω ρύθμιση δεν θα μπορείς να μπεις στο νετ απο τον πάροχό σου, παρα μόνο απο wifi: ρυθμίσεις -> ασύρματα & δίκτυα (πρώτη επιλογή) -> (προτελευταία ρύθμιση) mobile network -> "disabled" έχω αγγλική ROM και στα λέω μισά αγγλικά μισά ελληνικά. Νέα απορία, για όποιον το έχει συγχρονίσει με hotmail, προσπαθώ να το κάνω τώρα και έχω κολλήσει, τι έχετε βάλει για "server address" & "domain" ??? help please :cry: σχετικά με 2.2ROM αρχίζω να το σκέφτομαι ... Δεν βρήκα τις ρυθμίσεις όπως μου τις περιέγραψες. Πάω στην πρώτη επιλογή που είναι "στοιχεία ελέγχου ασύρματης σύνδεσης". Μετά πάω στις "ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας". Σε αυτό το μενού έχω τις εξής επιλογές: Περιαγωγή δεδομένων (είναι disable) Λειτουργία Δικτύου Χρήση μόνο δικτύου 2G Εταιρείες δικτύου Ονόματα σημείου πρόσβασης Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ας κάνω λίγο διαφορετική την ερώτηση. Αν θέλω να στέλνω mms και να μην μπορεί να μπεί στο ίντερνετ τί ρυθμίσεις πρέπει να κάνω? Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ας κάνω λίγο διαφορετική την ερώτηση. Αν θέλω να στέλνω mms και να μην μπορεί να μπεί στο ίντερνετ τί ρυθμίσεις πρέπει να κάνω? Ποια εταιρια εχεις?Πχ στην cosmote δεν κανεις τιποτα και τα στελνει μεσω gprs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Δεν βρήκα τις ρυθμίσεις όπως μου τις περιέγραψες. Πάω στην πρώτη επιλογή που είναι "στοιχεία ελέγχου ασύρματης σύνδεσης". Μετά πάω στις "ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας". Σε αυτό το μενού έχω τις εξής επιλογές: Περιαγωγή δεδομένων (είναι disable) Λειτουργία Δικτύου Χρήση μόνο δικτύου 2G Εταιρείες δικτύου Ονόματα σημείου πρόσβασης όχι εκεί, πήγαινε στην προτελευταία επιλογή και βάλε "ανενεργό" ή όποια άλλη συνώνυμη λέξη έχει που να δείχνει αδυναμία-απαγόρευση Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Εντάξει. Ευχαριστώ πολύ. Βέβαια πρέπει να πληρώσω άλλα 70 ευρώ στη wind. Θα κοιτάξω μήπως μπορώ να γλιτώσω το χαράτσι διαφορετικά θα το πληρώσω και θα αλλάξω εταιρεία. Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 γεια σας παιδιά, Now you want to download this file: Flashing CyanogenMod.zip αυτό είναι απόσπασμα απο εδώ όπου περιγράφει την διαδικασία για να του βάλεις android 2.2.1 όμως δεν βρίσκω απο που να κατεβάσω αυτό το αρχείο, εσείς απο που το κατεβάσατε? ερώτηση προς όσους έχω περάσει στο κινητό ROM android 2.2.1 ευχαριστώ εκ προοιμίου Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Απο 1.6 εχω παει σε 2.1 !!Το εχω ξανα κανει !!Το λινκ για τον οδηγο το εχω !!Eννωουσα το λινκ για την Rom 2.2 η 2.2.1 ωστε να κατεβασω την Rom ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Απο 1.6 εχω παει σε 2.1 !!Το εχω ξανα κανει !!Το λινκ για τον οδηγο το εχω !!Eννωουσα το λινκ για την Rom 2.2 η 2.2.1 ωστε να κατεβασω την Rom ?????? τι ακριβώς ρωτάς?? Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Θελω να πω οτι ψαχνω την Rom 2.2 η 2.2.1 για να την περασω στο κινητο ????Το Sait το link κατι ,απο που ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts