koolxs2973 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 (edited) Παιδιά το τηλ τα σπάει. Είναι όντως πολυ καλό. Από εκεί γράφω τώρα. Το πρβλημα που έχει με την vodafone είναι αστείο αν σκεφθεί κανείς οτι είναι η μόνη εταιρεία που το δίνει στα μαγαζιά της. Μεγάλη παράλειψη που δεν μπορείς να απομονώσεις την λήψη δεδομένων μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας (πχ gprs) χωρίς να σταματήσεις να παιρνεις τα mms σου. Αν το διορθώσουν αυτό κ την εγκατάσταση εφαρμογών στην εξωτ μνήμη τοτε αγγιζει την τελειοτητα με σχεδον απολυτο value for money. Το πρόβλημα με την vodafone είναι πραγματικά πολύ περίεργο γιατί μια το κάνει και μια όχι. Δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Edited August 24, 2010 by koolxs2973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Aυτο το προβλημα που ξαφνικα ζηταει το pin ή σε διαφορες φασεις δεν δεχεται κλησεις-μηνυματα,θα διορθωθει αν το παω στη vodafone? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
h8breed Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Aυτο το προβλημα που ξαφνικα ζηταει το pin ή σε διαφορες φασεις δεν δεχεται κλησεις-μηνυματα,θα διορθωθει αν το παω στη vodafone? Ναι, και σε μενα το εχει κανει μερικες φορες. Περιμενουμε την αναβαθμιση σε 2.1 τον Σεπτεμβρη - Οκτωβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpinelo Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιαση κανενα προβλημα η συσκευη.Δουλευει ρολοι.Για τη χρεωση στο ιντερνετ εγω εχω vodafone αλλα στις ρυθμησεις εχω βαλει απο Wind κ ετσι δε συνδεετε.Δοκιμαστετο.Βεβαια δε θα εχετε mms αλλα προσωπικα δε με νοιαζει. Το προβλημα μου ειναι οτι ενω το pc το βλεπει κανονικα σαν αφαιρουμενο δισκο,το pc suite δε το βλεπει καθολου.Παρολο που εκανα ξανα εγκατασταση το προγραμα τπτ. Ουτε το LgMobile Update το βλεπει.Καμια λυση υπαρχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmenegakis Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Από το πρόγραμμα του LGMOBILE Update πας στο υποστήριξη πελατών και μετά στο λήψεις εφαρμογής εγχειριδίου και drivers βάζοντας το ΙΜΕ που σου ζητάει πάτα να κατεβάσεις τους drivers εγκατέστησε τους και μετά θα το βλέπεις το κινητό κανονικά και στα δύο προγράμματα. Ότι κατεβάσεις από αυτό στο βάζει στο σκληρό σου στο C:\GT540. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιαση κανενα προβλημα η συσκευη.Δουλευει ρολοι.Για τη χρεωση στο ιντερνετ εγω εχω vodafone αλλα στις ρυθμησεις εχω βαλει απο Wind κ ετσι δε συνδεετε.Δοκιμαστετο.Βεβαια δε θα εχετε mms αλλα προσωπικα δε με νοιαζει. Το προβλημα μου ειναι οτι ενω το pc το βλεπει κανονικα σαν αφαιρουμενο δισκο,το pc suite δε το βλεπει καθολου.Παρολο που εκανα ξανα εγκατασταση το προγραμα τπτ. Ουτε το LgMobile Update το βλεπει.Καμια λυση υπαρχει?? Δεν χρειάζεται τέτοια αλχημεία διότι στο μενού των ρυθμίσεων>ασύρματα δίκτυα μπορείς να απενεργοποίησης την χρήση δικτύου κινητής τηλεφωνίας (όταν το κάνεις θα βγάλει και παράθυρο που σε προειδοποιεί για τα mms) και πετυχαίνεις το ίδιο πράγμα. Αν κάποιος σε ειδοποιήσει ότι σου στέλνει mms το ενεργοποιείς για να το λάβεις κλπ κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Μπορει καποιος να μου προτεινει το καλυτερο gps προγραμμα (iGO My way, κτλ) και απο που να το κατεβασω και πως να το κανω εγκατασταση στο κινητο..thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Παιδιά μπορούμε να στείλουμε με bluetooth πολλά αρχεία μαζί; Δηλαδή να κάνω επιλογή πχ 4 τραχούδια(ή εικόνες) και να τα στείλω σε άλλο κινητό με bluetooth; Από το astro file manager έχω δοκιμάσει να επιλέξω τραγούδια, αλλά μετά δε μου έχει επιλογή για αποστολή, και πρέπει να τα στέλνω ένα ένα. Υπάρχει λύση σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 (edited) Μπορει καποιος να μου προτεινει το καλυτερο gps προγραμμα (iGO My way, κτλ) και απο που να το κατεβασω και πως να το κανω εγκατασταση στο κινητο..thanks Δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο αλλά το CoPilot Live 8 δουλεύει μια χαρά! Λέω να μην ρισκάρω να βάλω άλλο πρόγραμμα. Edited August 26, 2010 by koolxs2973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johns4 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Το θέμα με τις κλήσεις σε vodafone 2g είναι τελείως απαράδεκτο. Μετά από ένα μήνα ταλαιπωρίας και κοροϊδίας από την εξυπηρέτηση πελατών και το κινητό να κάθεται στο σερβις κατάφερα να πάρω άλλη συσκευή χωρίς να με ενημερώσουν ότι όλες έχουν αυτό το πρόβλημα. Λύνεται βέβαια με ΠΟΛΛΕΣ επανεκκινήσεις. Όσο για τα δεδομένα από δίκτυο προσωπικά έχω φτιάξει ένα ΑΡΝ (σημείο πρόσβασης) με τίτλο και διεύθυνση off που όταν το επιλέγω απενεργοποιούνται τα δεδομένα (όχι τα mms νομίζω). Το copilot είναι όντως μια χαρά και δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Τι εννοεις με πολλες επανεκκινήσεις??οτι και καλα λυνεται "για παντα" ή απλα για να ξεμπλοκαρει εκεινη τη στιγμη? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johns4 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Τι εννοεις με πολλες επανεκκινήσεις??οτι και καλα λυνεται "για παντα" ή απλα για να ξεμπλοκαρει εκεινη τη στιγμη? Μπα εκείνη την στιγμή και για όσο δεν χάσει "επαφή" με το δίκτυο. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soron80 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 εγώ το έχω 2 εβδομάδες και είμαι πολύ ικανοποιημένος μιας και τα κάνει όλα και συμφέρει.. η μπαταρία κρατάει 5 μέρες αν το κλείνω το βράδυ και ειμαι 2G και κάνω μέτρια χρήση... igo & navigon εβαλα και πάνε μια χαρά και πολλές άλλες εφαρμογές... Παράθεση Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soron80 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Δεν χρειάζεται τέτοια αλχημεία διότι στο μενού των ρυθμίσεων>ασύρματα δίκτυα μπορείς να απενεργοποίησης την χρήση δικτύου κινητής τηλεφωνίας (όταν το κάνεις θα βγάλει και παράθυρο που σε προειδοποιεί για τα mms) και πετυχαίνεις το ίδιο πράγμα. Αν κάποιος σε ειδοποιήσει ότι σου στέλνει mms το ενεργοποιείς για να το λάβεις κλπ κλπ κλπ. δλδ αν το κάνεις μόνο GSM στη λειτουργία δικτύου εισαι ΟΚ ή θέλει κάτι άλλο?? Παράθεση Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soron80 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 ****Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει έναν τρόπο πλήρους απενεργοποίησης του GPRS.**** ΒΡΗΚΑ: Ρυθμίσεις>Στοιχεία ελέγχου ασύρμ...>Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας>(Κλικ να γίνει γκρι το τικ) ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ MMS. το δικό μου δεν επιτρέπει το ξετικάρισμα!! Παράθεση Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis1_ Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Οκ το έκανα root και τώρα τι γίνετε δεν κατάλαβα τι κέρδισα εκτός από κάποιες εφαρμογές που θέλουν root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Οκ το έκανα root και τώρα τι γίνετε δεν κατάλαβα τι κέρδισα εκτός από κάποιες εφαρμογές που θέλουν root Αν κατάλαβα καλά από τους προλαλήσαντες, θα μπορείς τώρα να απεγκαταστήσεις και εφαρμογές που υπάρχουν από την μάνα του κινητού και που δεν σου χρειάζονται. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 το δικό μου δεν επιτρέπει το ξετικάρισμα!! πατας πρωτα λειτουργια πτησης,ξαναπατας και μεχρι να συνδεθει στο δικτυο μπορεις να το αποεπιλεξεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Αν κατάλαβα καλά από τους προλαλήσαντες, θα μπορείς τώρα να απεγκαταστήσεις και εφαρμογές που υπάρχουν από την μάνα του κινητού και που δεν σου χρειάζονται. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. στο εγχειριδιο λεει πως αν βαλω αλλα λειτουργικα χανω εγγυηση το ιδιο γινεται και με το root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 στο εγχειριδιο λεει πως αν βαλω αλλα λειτουργικα χανω εγγυηση το ιδιο γινεται και με το root ? Σκέφτεσαι να βάλεις άλλο λειτουργικό; Γιατί να το κάνεις, αν μπορείς; θα συνεργάζεται καλά με τα features του κινητού; Για το root δεν ξέρω να σου το πω στα σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soron80 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 πατας πρωτα λειτουργια πτησης,ξαναπατας και μεχρι να συνδεθει στο δικτυο μπορεις να το αποεπιλεξεις :) thanks very much Παράθεση Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakas Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 πριν λιγες μερες αγορασα και εγω το κινητο με βαση τα σχολια που ειχα δει και τις λειτουργιες του ειναι οντως πολθ καλο και γρηγορο!απλα εχω ενα προβλημα εκανα εγραφη στο Gmail οπως ελεγε το κινητο απλα ξεχασα τον κωδικο προσβασησ του εμαιλ και δεν μπορς να κανω επαναφορα και το κινητο δεν μου βγαζει να συνδεθω με καποιο αλλο εμαιλ μηπως μπορειτε να μοθ πειτε τι να κανς στην προκειμενη περιπτωση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crewskas Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Τελικά ποιον πρέπει να βρίσω για το ότι σε 2G δεν λειτουργούν οι κλήσεις και εδώ που μένω έχει σταθερά μέχρι 2G; Τη Vodafone ή την LG? Και πώς γίνεται να λύσω αυτό το πρόβλημα; Και κάτι άλλο, πόση εσωτερική μνήμη έχει το τηλέφωνο ρε παιδιά; 6-7 εφαρμογές επάνω και μου έβγαλε ήδη ειδοποίηση ότι λιγοστεύει ο ελεύθερος χώρος... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) Τελικά ποιον πρέπει να βρίσω για το ότι σε 2G δεν λειτουργούν οι κλήσεις και εδώ που μένω έχει σταθερά μέχρι 2G; Τη Vodafone ή την LG? Και πώς γίνεται να λύσω αυτό το πρόβλημα; Και κάτι άλλο, πόση εσωτερική μνήμη έχει το τηλέφωνο ρε παιδιά; 6-7 εφαρμογές επάνω και μου έβγαλε ήδη ειδοποίηση ότι λιγοστεύει ο ελεύθερος χώρος... :worry: τι εφαρμογες εβαλες ρε φιλε και 20mb να ειναι η καθεμια φτανεις στα 120 mb που το κινητο εχει 130 .... τωρα οσο για το θεμα με τις κλησεις . βαλε τηλεφωνο στην lg και πες τους .....(ξερεις εσυ) Edited August 29, 2010 by mixlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crewskas Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 τι εφαρμογες εβαλες ρε φιλε και 20mb να ειναι η καθεμια φτανεις στα 120 mb που το κινητο εχει 130 .... τωρα οσο για το θεμα με τις κλησεις . βαλε τηλεφωνο στην lg και πες τους .....(ξερεις εσυ) Λοιπόν αυτές που πιάνουν περισσότερο χώρο είναι: IGO-29mb, CoPilot 19mb, Αποθηκευτικός χώρος ρυθμίσεων 10mb, NDrive 7mb, Handcent SMS 3.5mb, Astro 3.5mb, Wikitude 3mb. Είχα 3-4 παιχνίδια των 5-7mb το καθένα και τα έσβησα μόλις... (κάτι paper toss, 2 find it και το gps status)... Δικαιολογείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts