cca Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Στο δικό μου GT540 διορθώθηκε πάντως. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Τι ωραία που τα λένε, εμείς που μένουμε πολυ μακριά απο Αθήνα/Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να μείνουμε χωρίς τηλέφωνο δηλαδή για τους το στείλουμε με courrier? Καλά που πρόλαβα να την βάλω πριν οι πανίβλακες της LG Ελλάς την ξηλώσουν. Σε καμία άλλη χώρα δεν έγινε αυτό. Βρε παιδακια γιατι δεν την κατεβαζεται απο το λινκ της LG που εχω δωσει πιο πανω και να την περασετε με το KDZ??:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shoultaker Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Στο δικό μου GT540 διορθώθηκε πάντως. χαιρομαι ιδιαιτερως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Βρε παιδακια γιατι δεν την κατεβαζεται απο το λινκ της LG που εχω δωσει πιο πανω και να την περασετε με το KDZ??:rolleyes: Φίλε μου, όσοι το κάνανε αυτό έμειναν χωρίς 2G η ακόμα και χωρίς τηλέφωνο στο δίκτυο της Vodafone. Εγώ αντίθετα την έκανα με το πρόγραμμα της LG κι έχω πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος με την Vodafone. Μακάρι να δούλευε και με το KDz, αλλά λίγο ψάξιμο εδώ μέσα με πείθει για το αντίθετο! Και ναι, ξέρω οτι όσοι είναι στην Wind ή Cosmote δεν έχουν πρόβλημα με το flash μέσω KDz, αλλά για να υπάρχει αυτή η διαφορά κάτι βρωμάει εδώ. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Φίλε μου, όσοι το κάνανε αυτό έμειναν χωρίς 2G η ακόμα και χωρίς τηλέφωνο στο δίκτυο της Vodafone. Εγώ αντίθετα την έκανα με το πρόγραμμα της LG κι έχω πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος με την Vodafone. Μακάρι να δούλευε και με το KDz, αλλά λίγο ψάξιμο εδώ μέσα με πείθει για το αντίθετο! Και ναι, ξέρω οτι όσοι είναι στην Wind ή Cosmote δεν έχουν πρόβλημα με το flash μέσω KDz, αλλά για να υπάρχει αυτή η διαφορά κάτι βρωμάει εδώ. H διαφορα ειναι οτι οσοι εχετε vodafone χρειαζεστε μαλλον και την ROM της vodafone....ποτε δε την πηγαινα σαν εταιρια ρε γμτ ειδικα απο τοτε που αρχισε να κανει brand τα κινητα....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) H διαφορα ειναι οτι οσοι εχετε vodafone χρειαζεστε μαλλον και την ROM της vodafone....ποτε δε την πηγαινα σαν εταιρια ρε γμτ ειδικα απο τοτε που αρχισε να κανει brand τα κινητα....:O Δεν ισχύει αυτό. Το δικό μου δεν είναι αγορασμένο από Voda, με την Ελληνική V10d ήταν φορτωμένο (όχι Voda!) όταν το πήρα. Με την ελληνική V20a το αναβάθμισα, προβλήματα τέλος! Δεν είχα ποτέ την ROM της Voda, σιχαίνομαι παρομοίως τα branded κινητά! Όπως και να έχει, η φορητότητά μου προς Cosmote εγκρίθηκε, από 2 Νοέμβρη θα είμαι στο δίκτυο της Cosmote. Τους λόγους μου τους αναλύω στο νήμα απόψεων για την Vodafone στην αντίστοιχη ενότητα του forum. Edited October 29, 2010 by cca Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Eγω παλι που το εχω αγορασμενο απο voda περασα την 2.1 και το προβλημα παραμενει....δεχται κλησεις μονο αν υπαρχει 3g δικτυο..στο 2g νεκρωνει.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shoultaker Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Eγω παλι που το εχω αγορασμενο απο voda περασα την 2.1 και το προβλημα παραμενει....δεχται κλησεις μονο αν υπαρχει 3g δικτυο..στο 2g νεκρωνει.... Μονος σου το περασες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk04 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 κατεβασα το αστρο και τωρα βλεπει τις εφαρμογες αλλα δεν μπορω να κανω εγκατασταση μηπως δεν κανω κατι σωστα παλι? εχω το copilot παταω εγκατασταση αλλα τιποτα καμια ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsi69 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ INTERNET ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ VODAFONE ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΣΤΟ 13830 ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΑΝ 35 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΥΠΑΛΗΛΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ INTERNET ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. Παράθεση HONOR 3C H30-T00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ INTERNET ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ VODAFONE ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΣΤΟ 13830 ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΑΝ 35 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΥΠΑΛΗΛΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ INTERNET ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, APNdroid μαζί με 3G Watchdog και έχεις πλήρη έλεγχο του πότε μπαίνει και πόσο κατεβάζει απο Internet. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Μονος σου το περασες ? Nαι την περασα μονος μου πριν καμια βδομαδα νομιζω... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Nαι την περασα μονος μου πριν καμια βδομαδα νομιζω... Με το KDz updater η με το επίσημο πρόγραμμα? Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 εγω παλι εχω προβλημα με το partiton και την μετα διαδικασια στο app2sd....μπορει καποιος να με καθοδηγησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Με το KDz updater η με το επίσημο πρόγραμμα? Mε το επισημο προγραμμα...Δεν το εχω πειραξει το κινητο...ειναι μαμισιο...γιαυτο αναρωτιεμαι κ γω.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Τι να πω ρε ****το, κι εγώ με το επισήμο την έκανα, όλα καλα. Πάρε το service της LG και κανόνισε μαζί τους, δεν υπάρχει άλλη λύση, με software αν ήταν να φτιάξει θα έφτιαχνε. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex5 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 POLI KALI SISKEYI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ INTERNET ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ VODAFONE ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΣΤΟ 13830 ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΑΝ 35 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΥΠΑΛΗΛΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ INTERNET ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. Για να μην εχετε χρεωσεις ιντερνετ....πηγαινετε...... ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ>ΔΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ>ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΠΟΙΗΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Τι να πω ρε ****το, κι εγώ με το επισήμο την έκανα, όλα καλα. Πάρε το service της LG και κανόνισε μαζί τους, δεν υπάρχει άλλη λύση, με software αν ήταν να φτιάξει θα έφτιαχνε. Lg ή vodafone??γιατι κ κλα ειναι vodafone συσκευη.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Την LG πάρε κατευθείαν. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk04 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 γεια σας και παλι μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν μπορω να κανω εγκατασταση στο copilot και σε καποια παιχνιδια που εχω κατεβασει? Εχω κατεβασει το αστρο ανοιγω το app παταω εγκατασταση αλλα μου λεει στα παιχνιδια οτι δεν εγινε η εγκατασταση και copilot μετα την επιλογη γλωσσας οτι εχει σφαλμα στα αρχεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 γεια σας και παλι μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν μπορω να κανω εγκατασταση στο copilot και σε καποια παιχνιδια που εχω κατεβασει? Εχω κατεβασει το αστρο ανοιγω το app παταω εγκατασταση αλλα μου λεει στα παιχνιδια οτι δεν εγινε η εγκατασταση και copilot μετα την επιλογη γλωσσας οτι εχει σφαλμα στα αρχεια ? Eχεις ενεργοποιημενη την επιλογη για εγκατασταση εφαρμογων εκτος μαρκετ?Οταν λες τα κατεβασες?Φανταζομαι εννοεις στο pc και τα περασες στην καρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk04 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 ναι τα εβαλα στην καρτα και τα ανοιγω με το αστρο αλλα τιποτα μονο ενα παιχνιδι εγινε εγκατασταση αλλα τα αλλα τιποτα και δεν ξερω το λογο, ναι το εχω ενεργοποιησει να δεχετε και εκτος μαρκετ, τα πιο πολλα που ειχα ηταν απο το μαρκετ και τα ειχα κατεβασει οταν συνδεθηκα σε αλλο μοντεμ και ειχα κατεβασει το αστρο, υπαρχει λυση? μηπως δεν κανουν ολα για το 540, εχω την παλια εκδοση δεν ξερω αν παιζει σημασια και δεν εχω κανει ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 ναι τα εβαλα στην καρτα και τα ανοιγω με το αστρο αλλα τιποτα μονο ενα παιχνιδι εγινε εγκατασταση αλλα τα αλλα τιποτα και δεν ξερω το λογο, ναι το εχω ενεργοποιησει να δεχετε και εκτος μαρκετ, τα πιο πολλα που ειχα ηταν απο το μαρκετ και τα ειχα κατεβασει οταν συνδεθηκα σε αλλο μοντεμ και ειχα κατεβασει το αστρο, υπαρχει λυση? μηπως δεν κανουν ολα για το 540, εχω την παλια εκδοση δεν ξερω αν παιζει σημασια και δεν εχω κανει ρουτ Βασικο ρολο παιζει το σε τι αναλυση μπορει να τρεξει μια εφαρμογη.Πολλες πχ δεν μπορουν να τρεξουν σε κινητα με χαμηλη αναλυση η το αντιθετο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VickNick Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Πήρα τηλεφωνώ στην LG για να ρωτήσω αν θα ξαναμπεί η 2.1 και μου είπε αν θέλω να κάνω αναβάθμιση να πάω στο service στους Αμπελόκηπους και θα το κάνουν αμέσως. (Είναι ανοικτά από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 5) Δυστυχώς όμως την Κυριακή φεύγω από Αθήνα και θα έρθω τα Χριστούγεννα.Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να την κάνω την αναβάθμισή και να εχει τα Ελληνικά? (Το mymarket έμενα χτες δεν δούλευε σήμερα μια χαρά) θα παρεις τηλ την LG να στειλει courier να παραλαβει το κινητο σου. μια βδομαδα θα παρει περιπου η διαδικασια Παράθεση «Και όταν θα ‘ρθουνε οι καιροί, που θα ‘χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα, υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts