Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα μάλλον κάποια βλακεία και τώρα το κινητό μου βγάζει download mode. βρήκα αυτό το link http://android.modaco.com/content/lg...erence-thread/ και ακολούθησα πιστά τις οδηγίες του νούμερου 1 . Κατέβασα και την V20B_00.kdz Την ελληνική. Όλα καλά αλλά εκεί που λέει να περιμένουμε... εμένα μου κόλλησε και η οθόνη του κινητού γράφει μόνο DOWNLOAD MODE και δε προχωράει. Κάτι έγινε λάθος ε? Είχα μέσα την κάρτα sim Και την καρτα μνήμης,λες να επηρέασε αυτό? Μπορώ να το επαναφέρω??? HELP έχω μείνει χωρίς κινητό!!!

Έκανα μάλλον κάποια βλακεία και τώρα το κινητό μου βγάζει download mode. βρήκα αυτό το link http://android.modaco.com/content/lg...erence-thread/ και ακολούθησα πιστά τις οδηγίες του νούμερου 1 . Κατέβασα και την V20B_00.kdz Την ελληνική. Όλα καλά αλλά εκεί που λέει να περιμένουμε... εμένα μου κόλλησε και η οθόνη του κινητού γράφει μόνο DOWNLOAD MODE και δε προχωράει. Κάτι έγινε λάθος ε? Είχα μέσα την κάρτα sim Και την καρτα μνήμης,λες να επηρέασε αυτό? Μπορώ να το επαναφέρω??? HELP έχω μείνει χωρίς κινητό!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!!

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ PM ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Δεν επιτρέπεται να γράφουμε με κεφαλαία γράμματα γιατί κουράζουν και είναι σαν να φωνάζουμε

Edited by mcde

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα μπορούσε κάποιος να γράψει έναν σύντομο οδηγό για το τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω ωστέ να περάσω την 2.3.3 CyanogenMod 7 rom?

Δηλαδή τι αρχεία να κατεβάσω και τι πρέπει να τα κάνω αυτά τα αρχεία γιατί στους xda δεν έβγαλα νόημα...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Ε όχι και 2 φορές τη μέρα!!!

Μάλλον κοιμάσαι και ξυπνάς με το κινητό και του ... αλλάζεις τα φώτα!

Παιδιά έβαλα τελικά την 2.1 "Super Optimized 2.1 by Arti8". Είναι καλή και γρήγορη και για αυτούς που οριακά δεν τους φτάνει η μνήμη του τηλεφώνου ( η διαθέσιμη για εφαρμογές) μάλλον δίνει λύση χωρίς να χρειαστεί κανείς να καταφύγει στο προβληματικό κατ' εμέ Link2sd.

Σε 2-3 μέρες θα ξέρω και τι γίνεται με την μπαταρία με την καινούρια ROM.

Κυρίες και κύριοι, ΑΚΥΡΟ!

Η συγκεκριμένη έκδοση μας τα χάλασε στο θέμα μπαταρία. Με το τηλέφωνο μόνο στην αναμονή τρώει αρκετή από την μπαταρία.

Edited by koolxs2973

Θα μπορούσε κάποιος να γράψει έναν σύντομο οδηγό για το τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω ωστέ να περάσω την 2.3.3 CyanogenMod 7 rom?

Δηλαδή τι αρχεία να κατεβάσω και τι πρέπει να τα κάνω αυτά τα αρχεία γιατί στους xda δεν έβγαλα νόημα...

Δες αυτό

Κυρίες και κύριοι, ΑΚΥΡΟ!

Η συγκεκριμένη έκδοση μας τα χάλασε στο θέμα μπαταρία. Αν ηλέφωνο στην αναμονή τρώει αρκετή από την μπαταρία.

To ίδιο και η 2.3 που ξαναδοκίμασα χθες.. Με το extreme στο juicedefender και ελάχιστη χρήση δεν έβγαλε 15ώρο.. Παραμένω στην 2.2 Superfast..

Παιδιά ακολουθώ τον οδηγό που λέει ο pappous από πάνω, αλλά στο σημείο που λέει αν συνδέσουμε το κινητό στο PC και να περιμένουμε να εγκατασταθούν οι drivers εμένα δε γίνεται αυτό. Το συνδέω σφυράει το κινιτό ότι συνδέθηκε αλλά ο υπολογιστής τίποτα. Τι κάνω;

EDIT: άκυρο, το βρήκα.Το είχα ξεχάσει σε μαζικής αποθήκευσης mode :P

Edited by afentiko

Δες αυτό

To ίδιο και η 2.3 που ξαναδοκίμασα χθες.. Με το extreme στο juicedefender και ελάχιστη χρήση δεν έβγαλε 15ώρο.. Παραμένω στην 2.2 Superfast..

Ευχαριστώ για το λινκ όμως δεν υπάρχει πλέον το KDZ μήπως μπορείς να το ανεβάσεις εσύ;

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

Ευχαριστώ για το λινκ όμως δεν υπάρχει πλέον το KDZ μήπως μπορείς να το ανεβάσεις εσύ;

Ορίστε φίλε...

http://www.multiupload.com/2Y9J2PVTOA

Σε ευχαριστώ πολύ ρε συ...τώρα μπορώ να συνεχίσω επιτέλους...

Εdit:Ξανα κόλλησα....Που ακριβώς είναι το αρχείο V20B_00+Fastboot.kdz ;

Edited by Gdrdasky

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

Σε ευχαριστώ πολύ ρε συ...τώρα μπορώ να συνεχίσω επιτέλους...

Εdit:Ξανα κόλλησα....Που ακριβώς είναι το αρχείο V20B_00+Fastboot.kdz ;

http://www.mediafire.com/?imautlh0m29cl2t

Εγώ τελείωσα όλα καλά αλλά τώρα δε βλέπει ο υπολογιστής το κινητό σαν αποθηκευτικό μέσο. Δλδ, το συνδέω πατάω ενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου usb για να περάσω πράγματα από το PC αλλά μένει στην προσπάθεια δεν το ενεργοποιεί; Τι κάνω;

1000 thanks το κατεβάζω τώρα και ελπίζω να μην συναντήσω άλλα εμπόδια...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

Παιδιά έκανα restore το backup που είχα κάνει με το mybackup root και τώρα μου έχει περάσει από 2 φορές το κάθε τραγούδι. που το έχει περάσει για να πάω να τα διαγράψω;

1) Παιδιά μπορώ να κάνω overclock την 2.1 official??? Έχω κάνει ήδη root το κινητό.Ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσω?

2) Πως στο καλό μπορώ να απεγκαταστήσω την εφαρμογή Facebook for LG και Twitter for LG ???Στο titanium backup και σε άλλες εφαρμογές που δοκίμασα δεν τις βρίσκει για να τις απεγκαταστήσω...

3) Την εφαρμογή SNS μπορώ να την απεγκαταστήσω ή θα έχω πρόβλημα? Τι ακριβώς κάνει???

4) Την εφαρμογή λήψεις Java μπορώ να την απεγκαταστήσω ή θα έχω πρόβλημα? Όταν την ανοίγω να δω τι κάνει δυστυχώς δε κάνει τίποτα...

5) H εφαρμογή πλοήγηση που είχε απο την μάνα του το κινητό είναι gps κανονικό έτσι?

Δυστυχώς δε μπορώ να συνδεθώ σχεδόν ποτε με δορυφόρο αν και το ενεργοποιώ.

Αν το απεγκαταστήσω θα έχω πρόβλημα? Τι προτείνεις να βάλω για gps?

Μπορώ να αφαιρέσω επίσης την εφαρμογή ''Μέρη''???

Edited by soulfunkdjx

1) Παιδιά μπορώ να κάνω overclock την 2.1 official??? Έχω κάνει ήδη root το κινητό.Ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσω?

2) Πως στο καλό μπορώ να απεγκαταστήσω την εφαρμογή Facebook for LG και Twitter for LG ???Στο titanium backup και σε άλλες εφαρμογές που δοκίμασα δεν τις βρίσκει για να τις απεγκαταστήσω...

3) Την εφαρμογή SNS μπορώ να την απεγκαταστήσω ή θα έχω πρόβλημα? Τι ακριβώς κάνει???

4) Την εφαρμογή λήψεις Java μπορώ να την απεγκαταστήσω ή θα έχω πρόβλημα? Όταν την ανοίγω να δω τι κάνει δυστυχώς δε κάνει τίποτα...

5) H εφαρμογή πλοήγηση που είχε απο την μάνα του το κινητό είναι gps κανονικό έτσι?

Δυστυχώς δε μπορώ να συνδεθώ σχεδόν ποτε με δορυφόρο αν και το ενεργοποιώ.

Αν το απεγκαταστήσω θα έχω πρόβλημα? Τι προτείνεις να βάλω για gps?

Μπορώ να αφαιρέσω επίσης την εφαρμογή ''Μέρη''???

1) Οχι η Official δεν overclockάρετε

2) Μια χαρα τα είχα απεγκαταστήσει απο το Titanium Backup. Ψάξε μια μια τις εφαρμογές και θα τα βρεις. Έχει και φιλτράρισμα το TB

3) Δεν έχω ιδέα

4) Είναι Java player για να τρέχει java εφαρμογές το κινητό σου

5) Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πως όχι. Για GPS δοκίμασε το τσάμπα Aura GPS Navigation

6)Λογικά θα μπορείς, δεν νομίζω πως είναι βασικό.. Δεν το έχω δοκιμάσει πάντως, αρα το παίρνεις πάνω σου :P

Πως κάνω mount την sd card;

Ψάχνω όλο το απόγευμα αλλά ακόμα δεν τα κατάφερα...τώρα έχω την 2.3.3 cyanogean mod 7 v1.8

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

Ψάχνω όλο το απόγευμα αλλά ακόμα δεν τα κατάφερα...τώρα έχω την 2.3.3 cyanogean mod 7 v1.8

Eννοείς να κάνεις mount την sd card στα win;

Τουλάχιστον στην δική μου cyanogen κατεβάσω κάτω την taskbar,πατάω εκεί που λεει πως υπάρχει σύνδεση με usb και μου βγάζει την γνωστή επιλογή για mount

Περιμένεις την επόμενη, γιατι η τελευταία είχε πρόβλημα με το SD Mount.. ρίξε μια ερώτηση εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379&page=264 αν υπάρχει κάποια λύση

Παιδιά την "καθαρή" 2.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=969366 την έχει δοκιμάσει κανεις;;

Edited by Papp0us

To κινητό συμπεριφέρεται σα να μην υπάρχει κάρτα μνήμης μέσα...μόνο όταν την αφαιρώ μου βγάζει μύνημα οτί έβγαλα την κάρτα και να βάλω καινούργια...δοκίμασα την κάρτα που είχα στο lg στο wave και λειτουργούσε κανονικά,μετά έβαλα την κάρτα που είχα στο samsung στο lg και πάλι δεν την έβλεπε...στα windows όταν συνδέω το κινητό μου λέει Αφαιρούμενος Δίσκος F: και όταν κάνω διπλό κλικ λέει εισάγετε μονάδα δίσκου στο F:

Το κακό τώρα είναι οτί δεν μπορώ να περάσω άλλη rom με το κόλπο του recovery γιατί δεν μου κάνει mount την sdcard αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω άλλη rom πέρα από την 1.8 γιατί το cmd δεν δέχεται τις εντολές που δίνω και μπορώ να κάνω εγκατάσταση μόνο από το εκτελέσιμο αρχείο....

Edit: Κατά κάποιο περίεργο τρόπο το recovery mode αναγνωρίζει κανονικά την sd card....οπότε θα περάσω από το wave στην κάρτα μνήμης το recovery και θα έχω την τελευταία έκδοση...

Edited by Gdrdasky

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

To κινητό συμπεριφέρεται σα να μην υπάρχει κάρτα μνήμης μέσα...μόνο όταν την αφαιρώ μου βγάζει μύνημα οτί έβγαλα την κάρτα και να βάλω καινούργια...δοκίμασα την κάρτα που είχα στο lg στο wave και λειτουργούσε κανονικά,μετά έβαλα την κάρτα που είχα στο samsung στο lg και πάλι δεν την έβλεπε...στα windows όταν συνδέω το κινητό μου λέει Αφαιρούμενος Δίσκος F: και όταν κάνω διπλό κλικ λέει εισάγετε μονάδα δίσκου στο F:

Το κακό τώρα είναι οτί δεν μπορώ να περάσω άλλη rom με το κόλπο του recovery γιατί δεν μου κάνει mount την sdcard αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω άλλη rom πέρα από την 1.8 γιατί το cmd δεν δέχεται τις εντολές που δίνω και μπορώ να κάνω εγκατάσταση μόνο από το εκτελέσιμο αρχείο....

Edit: Κατά κάποιο περίεργο τρόπο το recovery mode αναγνωρίζει κανονικά την sd card....οπότε θα περάσω από το wave στην κάρτα μνήμης το recovery και θα έχω την τελευταία έκδοση...

Μπορείτε να δοκιμάσεις και με το Fastboot. Τι εννοείς οτι το CMD δε δέχεται τις εντολές;; Ήταν σε Fastboot το κινητό;;

Ναι κανονικά σε fastboot στην μαύρη οθόνη αλλά μου έλεγε οτί η κονσόλα δεν αναγνωρίζει την εντολή και κάτι τέτοια...

Εντομεταξύ όλα κανονικά περασμένα και οι drivers και το άλλο το πρόγραμμα το msxml αλλά...τίποτα...

Πέρασα τώρα την τελευταία έκδοση αλλά και πάλι την κάρτα δεν την αναγνωρίζει δυστηχώς...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

Αυτο το είχε πάθει στη αρχή το κινητό μου και τελικά μου το άλλαξαν.. ελπίζω να μη φτάσεις μέχρι εκεί. Κάνε απο το Recovery Sweep τα πάντα μήπως φτιάξει. Ρώτα στο XDA που σου λέω παραπάνω, μήπως έχουν κάποια πρόταση

Sweep στο recovery;Δεν το βλέπω πουθενά...

Edit:Πάντως πρόβλημα το ίδιο το κινητό δεν έχει,αφού στο recovery mode την διαβάζει κανονικά την κάρτα μνήμης...

Edited by Gdrdasky

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

Sweep στο recovery;Δεν το βλέπω πουθενά...

Edit:Πάντως πρόβλημα το ίδιο το κινητό δεν έχει,αφού στο recovery mode την διαβάζει κανονικά την κάρτα μνήμης...

Wipe data/factory Reset

Wipe Cache Partition

Και στο Mount And Storage δοκίμασε να επιλέξεις το Mount/SDCard (στο recovery ολα τα παραπάνω)

Είμαι λίγο άσχετος αλλά μήπως να πρέπει να αλλάξεις κάρτα? Παθαίνω κάποια παρόμοια προβλήματα στο PSP και όταν αλλάζω κάρτα όλα τρέχουν ρολόι.

• The title was changed to LG Optimus (GT540)