stefan0s_7 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Φαίνεται πως ο driver δεν λειτουργεί όταν το κιν. βρήσκεται σε fast boot...δεν βγλαζει error,γράφει waiting for device,και κολλάει εκεί... Δοκιμασε να απενεργοποιησεις οτι antivirus εχει το pc και ξανακανε το driver αγκατασταση και ξαναπροσπαθησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) Παιδιά ευχαριστώ πολύ,όλα πήγαν καλά και το lg του φίλου έγινε κουκλί.Τελικά έφταιγαν τα 64bit windows...απλά δεν υπήραν drivers γι' αυτά.Δοκίμασα σε x86 pc windows 7 και τα fast boot drivers κατέβηκαν τελικά αυτόματα απο windows update...Ήθελα να ενημερώσω για να μην παιδεύεται άδικα κάποιος συμφορουμίτης...Έχει και ρυθμίσεις για το cpu...έχει δοκιμάσει κανείς να το πάει στα 900mhz??? :D Edited April 11, 2011 by orfeas92 Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Δυστυχώς φαίνεται ότι η έκδοση 2.1 σκοτώνει το GPS. Όταν είχα πάρει το κινητό με την 1.6 δούλευε μια χαρά, μόλις έβαλα την 2.1 (την official αλλά με πλάγιο τρόπο) όλα δούλεψαν καλά εκτός από το GPS που ότι app και να δοκίμασα, δε μπορεί να εντοπίσει δορυφόρο με τίποτα. Και σε άλλους το έχει βγάλει το πρόβλημα, είναι το μόνο αρνητικό που αποκόμισα από την 2.1 :mad: και σε εμενα (παλιοτερα ειχα αναρτησει ενα μηνυμα για το gps και νομιζα πως ειμουν ο μονος.) Γενικα το gps μια φορα να μου χρειαστηκε αλλα γιατι να μην δουλευει? το ειχα 10 λεπτα να κοιταει τον ουρανο τιποτα. μεχρι που μπηκα μεσα στο σπιτι και μου λεει 30 δευτερολεπτα απο την τελευταια συνδεση με δορυφορο.Μολις το εβγαλα στο μπαλκονι κατευθειαν κλειδωσε. Ακομα μια φορα που το χρειαστηκα δεν ελεγε να κλειδωσει με τιποτα και τελικα το παρατησα το θεμα Επειδη ειχα την 2.1 v20a greek ξαναφλασαρα την v20b ελληνικη θα ξανα δω τι πεζει με το gps .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Παιδιά ευχαριστώ πολύ,όλα πήγαν καλά και το lg του φίλου έγινε κουκλί.Τελικά έφταιγαν τα 64bit windows...απλά δεν υπήραν drivers γι' αυτά.Δοκίμασα σε x86 pc windows 7 και τα fast boot drivers κατέβηκαν τελικά αυτόματα απο windows update...Ήθελα να ενημερώσω για να μην παιδεύεται άδικα κάποιος συμφορουμίτης...Έχει και ρυθμίσεις για το cpu...έχει δοκιμάσει κανείς να το πάει στα 900mhz??? :D Μη το βαλεις στα 900Mhz γιατι το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανει η συσκευη συνεχεια reboot. Το μεγιστο που αντεχει η συσκευη ειναι μεχρι 830-850 Mhz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios268 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Εγώ το έχω στα 852mhz και είναι όλα οκ πράγματι στα 900mhz δεν μπορούμε να το βάλουμε διοτι παρουσιάζονται πολλά προβλήματα (εγώ το έβαλα για δοκιμή αλλά αμέσως το κατέβασα στα 852mhz που είναι το ανώτατο όριο για ασφαλή λειτουργία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk04 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 μπορει καποιος που εχει δοκιμασει τις 2.1 - 2.2 - 2.3 να μας πει αν ειναι ευκολο πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα και τι γινετε με την μπαταρια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 2.1 Πλεονεκτηματα: Ειναι η τελευταια επισημη εκδοση, Δεν εχει σχεδον κανενα bug Μειονεκτηματα: Τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια, Σχετικα αργη, Ξεπερασμενη 2.2 Πλεονεκτηματα: Πιο γρηγορη και η μπαταρια διαρκει πιο πολυ απ ολες Μειονεκτημα: Σταματησε η αναπτυξη της ενω ηταν σε beta σταδιο οποτε θα εχει αρκετα bugs 2.3 Πλεονεκτηματα: Ειναι νεα, τελειοποιειται οποτε δεν εχει αρκετα bugs, πιο γρηγορη απο 2.1 Μειονεκτηματα: Η μπαταρια τελειωνει γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk04 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 2.1 Πλεονεκτηματα: Ειναι η τελευταια επισημη εκδοση, Δεν εχει σχεδον κανενα bug Μειονεκτηματα: Τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια, Σχετικα αργη, Ξεπερασμενη 2.2 Πλεονεκτηματα: Πιο γρηγορη και η μπαταρια διαρκει πιο πολυ απ ολες Μειονεκτημα: Σταματησε η αναπτυξη της ενω ηταν σε beta σταδιο οποτε θα εχει αρκετα bugs 2.3 Πλεονεκτηματα: Ειναι νεα, τελειοποιειται οποτε δεν εχει αρκετα bugs, πιο γρηγορη απο 2.1 Μειονεκτηματα: Η μπαταρια τελειωνει γρηγορα ευχαριστω πολυ, αλλα επειδη δεν τα ξερω, τι ειναι το bug ; απο οτι γραφεις για την ωρα θα προσπαθησω μαλλον να βαλω την 2.2 αλλα πρωτα να μαθω τι ειναι το bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 ευχαριστω πολυ, αλλα επειδη δεν τα ξερω, τι ειναι το bug ; απο οτι γραφεις για την ωρα θα προσπαθησω μαλλον να βαλω την 2.2 αλλα πρωτα να μαθω τι ειναι το bug bug=ελάττωμα (πχ να μη δουλευει κατι σωστα);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Η 2.2 εχει ελλατωματα αλλα οχι τετοιου επιπεδου που να μη δουλευει η συσκευη. Μπορεις να πεις οτι ειναι μια lite εκδοση της κανονικης του android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 http://www.mygt540.tk/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios268 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Παιδιά βγήκε νέα έκδοση Gingerbread 2.3.3 v1.9,την έβαλε κανείς?είναι σταθερή?από οτι είδα δεν διορθώνει κάτι(απλώς βάζει κάποιες εφορμογές και βγάζει κάποιες άλλες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Παιδιά βγήκε νέα έκδοση Gingerbread 2.3.3 v1.9,την έβαλε κανείς?είναι σταθερή?από οτι είδα δεν διορθώνει κάτι(απλώς βάζει κάποιες εφορμογές και βγάζει κάποιες άλλες). Δεν την δοκίμασα αλλα απο τοι είδα, είναι πλέον full cyanogen, έφυγε απο την RC. Αυτό που είδα και χάρηκα ήταν αυτό http://swiftdroid.comlu.com/2011/04/superfast-froyo-v2/ !! Αντε με το καλό μόλις ολοκληρωθεί πάω εκεί! Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 (edited) Στην 2.1 (επισημη με app2sd) εχει κανει κανεις καταργηση εγκαταστασης της sd για να την αφαιρεσει και οταν ξαναεβαλε την καρτα δεν του ετρεχαν οι περισσοτερες εφαρμογες που εχει εγκατεστημενες?(πχ ανοιγει το παιχνιδι μεχρι το μενου και μολις πατας start πεταει μηνυμα λαθους και οτι η εφαρμογη διακοπηκε και πρεπει να κλεισει) (ακυρο.διορθώθηκε με mybackup και απεγκατασταση των εφαρμογων) Edited April 16, 2011 by georgis_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Λοιπόν, μετά απο αρκετές ώρες με τη Superfast 2.2, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Γρήγορη, παναλαφρη και κυρίως η μπαταρία κρατάει πολύ. Καμία σχέση με τη 2.3, κρατάει ίσως περισσότερο και απο τη 2.1! Το μόνο bug που συνάντησα είναι οτι δεν μου ανοίγει απο τις ρυθμίσεις για να ρυθμίσω την ένταση κλήσης(force close error) αλλα αυτό γίνεται και απο τα βελάκια. Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Τελικα, εβαλα την 2.3 cyanogen mod 7 το θεμα ειναι ομως πως αλλαζω στο πληκτρολογια απο ελληνικα σε αγγλικα :P Στις ρυθμισεις λεει "συρετε το δαχτυλο στο πληκτρο διαστηματος για να αλλαξετε γλωσα." πως το κανω αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Τελικα, εβαλα την 2.3 cyanogen mod 7 το θεμα ειναι ομως πως αλλαζω στο πληκτρολογια απο ελληνικα σε αγγλικα :P Στις ρυθμισεις λεει "συρετε το δαχτυλο στο πληκτρο διαστηματος για να αλλαξετε γλωσα." πως το κανω αυτο ? Πήγαινε απο τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου(κρατα πατημένο το κάτω-αριστερά πλήκτρο) και στις "γλώσσες εισοδου" βάλε αγγλικά και ελληνικά. Μετα πάνω στο Spacebar θα γράφει την τρέχουσα γλώσσα, και σέρνοντας το δάχτυλό σου πάνω θα αλλάζει Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Πήγαινε απο τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου(κρατα πατημένο το κάτω-αριστερά πλήκτρο) και στις "γλώσσες εισοδου" βάλε αγγλικά και ελληνικά. Μετα πάνω στο Spacebar θα γράφει την τρέχουσα γλώσσα, και σέρνοντας το δάχτυλό σου πάνω θα αλλάζει Απ οσο θυμαμαι δεν πρεπει να ειναι ετσι εκτος αν αλλαξε κατι στην 1.9. Δυστυχως πρεπει να αλλαζεις γλωσσα απο τις ρυθμισεις. Καλυτερα να κατεβασεις αλλα πληκτρολογιo. Το smart keyboard ειναι καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Τελικα το βρήκα επρεπε να βαλω και τα ελληνικα ως γλωσσα εισοδου,ενω νομιζα πως ειχαν ηδη μπεια αφου ειναι σε ελληνικα το περιβαλλον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) Tελικά τί να προτιμήσω Gingerbread 2.3 ή Froyo 2.2 ? Τελικά την 2.3 θα βάλω με οδηγίες από εδώ .. Έχετε κανένα tip..? Έχω την επίσημη 2.1 (v20a) όποτε πρέπει πρώτα να κάνω αυτό για το fastboot ε? Edited April 18, 2011 by Jalouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Tελικά τί να προτιμήσω Gingerbread 2.3 ή Froyo 2.2 ? Τελικά την 2.3 θα βάλω με οδηγίες από εδώ .. Έχετε κανένα tip..? Έχω την επίσημη 2.1 (v20a) όποτε πρέπει πρώτα να κάνω αυτό για το fastboot ε? Η 2.3 είναι αρκετά πιο όμορφη, και έχει ραδιόφωνο, αλλα δεν έβγαζα ολόκληρη μέρα χωρίς φόρτιση.. Η 2.2 Superfast απο την άλλη, δεν έχει ράδιο, κρατάει 2-3 μέρες με κανονική χρήση η μπαταρία, είναι πράγματι πολύ γρήγορη, αλλα είναι odexed(δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει, πάντως σαν αποτέλεσμα έχει να μην μπορείς να του βάλεις themes). Το fastboot image το χρειάζεσαι οπωσδήποτε και στις 2 περιπτώσεις Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos79 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα την άποψη σας σχετικά με το αν αξίζει η συσκευή στα 140 ευρώ. Είμαι παντελώς άσχετος με Android, κι αναρωτιέμαι αν θα καταφέρω να την αναβαθμίσω κτλ. Ακόμα, μήπως ξέρετε αν ανοίγει pdf και doc ? Πάντως ομολογώ πως από τη στιγμή που την είδα έφαγα τρομερό σκάλωμα με το σχεδιασμό της... Θα εκτιμούσα πολύ τις απαντήσεις σας, καθώς σκοπεύω να την αγοράσω άμεσα.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα την άποψη σας σχετικά με το αν αξίζει η συσκευή στα 140 ευρώ. Είμαι παντελώς άσχετος με Android, κι αναρωτιέμαι αν θα καταφέρω να την αναβαθμίσω κτλ. Ακόμα, μήπως ξέρετε αν ανοίγει pdf και doc ? Πάντως ομολογώ πως από τη στιγμή που την είδα έφαγα τρομερό σκάλωμα με το σχεδιασμό της... Θα εκτιμούσα πολύ τις απαντήσεις σας, καθώς σκοπεύω να την αγοράσω άμεσα.. Ευχαριστώ! Η συσκευη για τα λεφτα της ειναι πολυ καλη, ειδικα αν την συγκρινεις με το htc wildfire που εχει σχεδον την διπλασια τιμη και δεν πιανει μια μπροστα του. Εχει βεβαια και τα ελλατωματα της οπως η διαρκεια της μπαταριας αλλα με τις καταλληλες ρυθμισεις μπορει να φτασει σε λογικα πλαισια. Υπαρχουν αρκετα office suite που μπορεις να ανοιξεις pdf, doc, ppt και αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos79 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ stefan0s ! Δύο ακόμη ερωτήσεις όμως: 1) γίνεται αναβάθμιση του OS του, και αν ναι σε ποια έκδοση (νομίζω η αρχική είναι 1,6) 2) Με το Adobe Flash πως τα πάει? Δεν έχω τπτ τρελλές απαιτήσεις βέβαια, αλλά να μην είναι και νεκρό στο browsing... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Oταν το πηρα εγω ειχε την 1.6. Γυρο στον Οκτοβρη βγηκε η επισημη 2.1 οποτε δεν ξερω ποια εχει τωρα ως αρχικη. Υπαρχουν παντως οι 2.2 και 2.3 και βαζεις οποια θελεις αναλογα με τις απαιτησεις σου. Η συσκευη δεν υποστηριζει το adobe flash αλλα προσωπικα δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα απο το λιγο που χρησημοποιω το internet. Δεν εχω ολοκληρομενη εικονα ομως οποτε δεν μπορω να σου πω σιγουρα. Υoutube βλεπεις κανονικα παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts