Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να κανω και εγω την δικη μου ερωτηση? Ειμαι ο μονος που μετα απο 4-5 βιντεακια στην εφαρμογη του youtube η εφαρμογη τα παιζει και δεν μπορω να δω κανενα αλλο παρα μονο αν κανω reboot? υπαρχει καμια αλλη εφαρμογη για να βλεπω βιντεο?

μπες εδω http://bit.ly/fpi93S και κατεβασε την εφαρμογη z4root. κανε την εγκατασταση και τρεξ' την. μετα για τις εφαρμογες στην sd κατεβασε απο το μαρκετ το link2sd και για το overlocking το setcpu kai to cpuboostlite

Kατεβασε το cpuboostlite και επελεξε απο εκει τα Mhz που θες. Βαλε ομως τις σωστες ρυθμισεις γιατι το setcpu θα σου το κατεβαζει συχνα στα 600. Η τελευταια εκδοση που kernel που κυκλοφορει ειναι η 2.6.35 και οπου να'ναι θα βγει η .37 οποτε η 0.3.1 θα ειναι κατι αλλο

πρεπει να κανω καποιο backup ι καποιο partition stin karta?

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ωραία έκανα εγκατάσταση και έτρεξα το z4root έβαλε ένα superuser που δεν έχω ηδέα τι κάνει.. κάνω κάτι άλλο έχει γίνει root τώρα???

Παιδιά καλησπέρα! Πήρα το GT540 έκανα συγχονισμό τα contacts με το gmail από ένα sony k770 και μετά το lg με το gmail! Τα contacts μου είναι στα ελληνικά! Μου τα βγάζει στη λίστα αλλά δεξιά όταν πάω κατά γράμμα να μου τα εμφανίσει εκεί έχω αγγλικά και δεν μπορώ να πάω στο γράμμα που θέλω! Τι γίνεται γι'αυτο; Ευχαριστώ πολύ!

ωραία έκανα εγκατάσταση και έτρεξα το z4root έβαλε ένα superuser που δεν έχω ηδέα τι κάνει.. κάνω κάτι άλλο έχει γίνει root τώρα???

ωραία, έγινες super user του κινητού με μια απλή εφαρμογή !!! γαμάτο? τώρα μπορείς κανεις backup χρησιμοποιώντας εφαρμογές πιο πλήρεις όπως το titanium ή το MyRootBuckUp

Παιδιά καλησπέρα! Πήρα το GT540 έκανα συγχονισμό τα contacts με το gmail από ένα sony k770 και μετά το lg με το gmail! Τα contacts μου είναι στα ελληνικά! Μου τα βγάζει στη λίστα αλλά δεξιά όταν πάω κατά γράμμα να μου τα εμφανίσει εκεί έχω αγγλικά και δεν μπορώ να πάω στο γράμμα που θέλω! Τι γίνεται γι'αυτο; Ευχαριστώ πολύ!

σε τι γλώσσα είναι η συσκευή? σε εμένα συμβαίνει το αντίστροφο, και απλά "πλοηγούμαι" σε όλο τον κατάλογό μου μέχρι να βρω το τηλέφωνο που θέλω.

guyzzzzzzz ευχαριστώ για την βοήθεια για google earth (και applanet) :D

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Το τηλέφωνο έιναι στα ελληνικά αλλά από δεξιά δεν έχει ελληνικά στην αναζήτηση κατά γράμμα! :( Τι να κάνω; Ευχαριστώ πολύ!

Το τηλέφωνο έιναι στα ελληνικά αλλά από δεξιά δεν έχει ελληνικά στην αναζήτηση κατά γράμμα! :( Τι να κάνω; Ευχαριστώ πολύ!

όταν ψάχνεις για μια επαφή τότε πατάς το κουμπί με τις ιδιότητες και "search" ή "αναζήτηση" (φαντάζομαι, το έχω στα αγγλικά εδώ και πολύ καιρό) και εκεί αρχίζεις να πατάς ελληνικά γράμματα και σου βγάζει τις σχετικές επαφές

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

@ stefan0s_7

φίλε έβαλα το cpuboostlite αλλά κάνει τα ίδια ακριβώς με το setCPU.Μόλις ανεβάζω τα mhz του επεξεργαστή και είτε βάζω πάνω από 600mhz είτε κάτω από 600 μόλις ξανανοίγω την εφαρμογη cpuboostlite μου πετάει το εξής:cause: Overclocking your prossesor too high can cause issues with your phone

Δεν δέχεται πάνω από 600mhz ούτε με το setCPU ούτε με το cpuboostlite.Τι μπορεί να παίζει?πάντως root είναι το κινητό γιατί χρησιμοποιώ το link2sd κανονικά.Μήπως φταίει που χρησιμοποίησα το z4root και όχι κάποιο άλλο για να κάνω την συσκευή rooted?

γι αυτο ειπα πως πρεπει να βαλεις τισ καταλληλες ρυθμισεις. Να σου πω την αληθεια δεν ξερω ποιες ειναι αλλα παιξε λιγο με τις επιλογες με τα governors και θα το βρεις

θέλω να μεταφέρω τις επαφές μου σε ένα iphone. Προσπαθώ μάταια όλη τη μέρα να κάνω εξαξωγή σε αρχείο cvs ή κάπως αλλιώς που να μπορώ να το περάσω στο άλλο κινητό. Επίσης έκανα συγχρονισμό με το gmail αλλά δε μου μετέφερε τα τηλεφωνα. Έχετε άραγε κάποια άλλη ιδέα?
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Παιδιά βοηθήστε σας παρακαλώ! Εκτός από το παραπάνω πρόβλημα, έχω κι άλλα! Στην εισαγωγή που δίνω pin μου βγάζει άλλη γλώσσα αλλά μόλις πατήσω το pin και οκ μετά φορτώνουν ελληνικά! Επίσης αν βάλω το τηλέφωνο σε κατάσταση πτήσης το τηλέφωνο αλλάζει γλώσσα και πάλι! Σε 1-2 σημεία δεν θυμάμαι ακριβώς που, όταν είναι να πατήσω π.χ αποδοχή ή ακύρωση μου βγάζει ακύρωση και ακύρωση, δηλαδή το ένα ακύρωση πρέπει να λέει αποδοχή! Την taskbar από πάνω δυσκολεύομαι επίσης να την κατεβάσω! Μπορείτε να μου πείτε ποια version έχετε στο GT540; Εμένα έχει android 2.1 Update 1 και λέει version V20A!

Κάποιος οδηγός φλασαρίσματος; Ευχαριστώ πολύ! :)

Παιδιά βοηθήστε σας παρακαλώ! Εκτός από το παραπάνω πρόβλημα, έχω κι άλλα! Στην εισαγωγή που δίνω pin μου βγάζει άλλη γλώσσα αλλά μόλις πατήσω το pin και οκ μετά φορτώνουν ελληνικά! Επίσης αν βάλω το τηλέφωνο σε κατάσταση πτήσης το τηλέφωνο αλλάζει γλώσσα και πάλι! Σε 1-2 σημεία δεν θυμάμαι ακριβώς που, όταν είναι να πατήσω π.χ αποδοχή ή ακύρωση μου βγάζει ακύρωση και ακύρωση, δηλαδή το ένα ακύρωση πρέπει να λέει αποδοχή! Την taskbar από πάνω δυσκολεύομαι επίσης να την κατεβάσω! Μπορείτε να μου πείτε ποια version έχετε στο GT540; Εμένα έχει android 2.1 Update 1 και λέει version V20A!

για ποια εκδοση ενδιαφερεσαι???

η μπάρα κατεβαίνει κάπως δύσκολα γιατί η οθόνη του optimus "θέλει λίγη περισσότερη δύναμη", μην τρελαίνεσαι, άλλοι χρήστες κινητών με touch screen θα σου πουν ότι το κινητό σου δεν είναι καλό, cool. για τις αλλαγές της γλώσσας δεν ξέρω, λογικά θα "φτιάξει" αυτό με αλλαγή της ROM, πχ εγώ με cooked froyo δεν έχω τέτοιο πρόβλημα χωρίς να έχω αλλάξει ποτέ βέβαια την αγγλική defalut

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

ωραια ολα καλα και το link4sd και το root αλλα πως κανω overclocking εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις εφαρμογες απο το market αλλα τιποτα παραμενει στα 600MHZ..

Εντάξει ευχαριστώ παιδιά! Το έστειλα πίσω το κινητό από εκεί που το πήρα αναφέροντας τα προβλήματα του! Μόλις επιστρέψει θα σας ενημερώσω! Μίλησα με LG και μου είπανε ότι το κινητό έχει κανονικά την εγγύηση του αλλά μάλλον είναι κάτι σαν "παραεισαγωγή". Ετσι μου είπανε και ότι έπρεπε να το στείλω από εκεί που το πήρα! Λόγω εγγύησης δεν το φλάσαρα! Κάτι που διαπίστωσα.....στο κουτί του εκεί που αναφέρει το serial number λέει DEU ......ενώ το δικό μου, εγώ έχω το optimus one λέει GRC. Το GT540 είναι της αρραβωνιαστικιάς μου και το πήραμε πρόσφατα σχεδόν μία εβδομάδα! Δεν ξέρω τι άλλο να πω!

ωραια ολα καλα και το link4sd και το root αλλα πως κανω overclocking εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις εφαρμογες απο το market αλλα τιποτα παραμενει στα 600MHZ..

Έχω το ίδιο πρόβλημα με τίποτα δεν ανεβαίνει πάνω από 600mhz.Έχω καταλήξει οτι η με την επίσημη 2.1 της LG δεν γίνεται μόνο με κάποια άλλη "πειραγμένη" 2.1 θα μπορεί να γίνει overclocking. :mad:

Παιδια εκανα διαμορφωση στην καρτα μνημης και επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων γιατι μου κολλαγε :-( . . Τωρα οταν παω να κατευασω απο το μαρκετ μου λεει οτι θα γινει ληψη του αντικειμενου που επελεξα αλλα τιποτα :/

καλησπέρα σε όλους και σε όλες,

Πως θα περάσω τις επαφές από το κινητό στην κάρτα σιμ?

πήγαινε στο "τηλέφωνο" πάτα την καρτέλα "επαφές" μετά πάτα το touch Κουμπί που λειτουργεί σαν "ιδιότητες" κατόπιν πάτα "import" (στην κάτω γραμμή η μεσαία επιλογή λογικά θα λέγεται "εισαγωγή") yeap, το έκανες

Παιδια εκανα διαμορφωση στην καρτα μνημης και επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων γιατι μου κολλαγε :-( . . Τωρα οταν παω να κατευασω απο το μαρκετ μου λεει οτι θα γινει ληψη του αντικειμενου που επελεξα αλλα τιποτα :/

ξαναδοκίμασε, το κατέβασμα απο το market είναι εύκολο, ίσως χρειαστεί να περιμένεις 2-3 δεύτερα. η ενημέρωση για το status του download/installation φαίνεται ψηλά, στην status bar

ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ένα καλό screen protection??

ebay όπως και πολλές θήκες. αλλιως αγοράζεις μια μεγαλύτερη απο πολλά καταστήματα και την κόβεις, νομίζω το πλαίσιο έχει screen protectors ειδικά για το optimus

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Περιμενα 10 λεπτα αλλα τιποτα . . .λεει εκκινηση ληψης αλλα οπως ειπα τιποτα :""(

δεν σου βγαζει ουτε καν μηνυμα σφαλματος? εχεις ελευθερο χωρο στην sd?

guyz help , για gps τι χρησιμοποιείται και απο που????

thanks in advance

:cry:

μπορεις να δοκιμασεις το igo και το ndrive. το igo εχει ενα θεμα οταν θετεις τον αριθμο της οδου που θελεις αλλα κατα τ' αλλα ειναι πολυ καλο

• The title was changed to LG Optimus (GT540)