koolxs2973 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 απο οτι εχω παρατηρησει οταν το κινητο κανει ή restart ή το ανοιγεις με τα ακουστικα μεσα ,εχει προβλημα. Aν βγαλεις τα ακουστικα αφου το ανοιξεις δεν ακουγεται ηχος απο το μεγαφωνο.Ουτε ηχος κλησης ουτε ηχους απο τα μεσα Επισης με τα ακουστικα φορεμενα δεν πρεπει να φορτωνει καποιος driver γι αυτο και η ενταση ειναι χαμηλωτερη. Ευχαριστώ mixlis. :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 απο το μενου. καπου στις ρυθμισεις εχει επαναφορα εργοστασικων ρυθμισεων.να διευκρινισω οτι αρχικη μορφη εννοω οπως το πειρα.(αν και ο λογος που το εκανα ητανε επειδη δεν ηξερα οτι μπορεις να βαλεις απο το home παλι το lg menu.) οποτε τωρα ολα μια χαρα.και κατι αλλο οσο αφορα τις κλησεις, με την επαννεκινηση οντως μπορεις να καταφερεις παρεις τηλεφωνω (θελει λιγο υπομονή) αν ομως καταφερεις να μην το κλησεις θα μπορεις να περνεις κανονικα τηλ,εμενα τωρα 2 μερες ποθ δεν το εχω σβησει ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodinos Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Φίλε μου, κατ' αρχάς για να γίνεις κατανοητός θα πρέπει να βάζεις και κανένα κόμμα, τελεία κλπ. 2ον είναι πολύ σπαστικό να γράφεις εδώ με συντομογραφίες όπως στα μηνύματα, γτ κ τν πλ κλπ. Πες μου λοιπόν γιατί να σε απαλλάξουν όλοι εδώ μέσα από τον κόπο ψαξίματος τη στιγμή που δεν μπαίνεις στον κόπο να μας εξηγήσεις σωστά αυτά που σε λες ότι σε καίνε. Άσε που τις μισές σου απορίες τουλάχιστον θα τις είχες λύσει αν ψιλο (όχι χοντρό) διάβαζες τι έχει γράψει ο κόσμος εδώ μέσα, αλλά και δ Πάμε σε αυτά που ζητάς. 1. Δν καταλαβ τν ερώτηση 2. Μπορεί 3. Δν ξέρω τ κάνει τ iPhone 4. Εξαρτάται τ ψχνεις 5. Υπάρχει τ android market. K υπάρχει κ αυτό τ forum π λέει 1 κάρο πργμτ. Τι είναι τ κομπ; 6. Μεγάλη μπαταρία, μέτρια απόδοση (τς μπαταρίας). 7. Σώσε επαφές στη sim κ πέρνα τες μετά. Τα υπόλ δν τ κατάλαβα τ λες. Κι εσυ koolxs θα πρεπει να διορθωσεις λιγο το υφος σου σε αν θες πασει θυσια να το παιζεις αυτοκλητος γλωσσολογος - regulator αυτου του forum. Προφανως το παιδι δεν γνωριζει τους κανονισμους συμπεριφορας στις συζητησεις και απλα εψαχνε μερικες γρηγορες πληροφοριες που θα διευκολυνουν την αποφαση του. Κι εσυ επισης κανεις ορθογραφικα λαθη στα post σου αλλα δεν σου ζητησε κανεις τα ρεστα οτι σκοτωνεις την ελληνικη γλωσσα.. Φιλικα παντα ΥΓ: 4 μερα και ακομα περιμενω νεα απο το service του e-shop..για να δουμε τι θα δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 (edited) Κι εσυ koolxs θα πρεπει να διορθωσεις λιγο το υφος σου σε αν θες πασει θυσια να το παιζεις αυτοκλητος γλωσσολογος - regulator αυτου του forum. Προφανως το παιδι δεν γνωριζει τους κανονισμους συμπεριφορας στις συζητησεις και απλα εψαχνε μερικες γρηγορες πληροφοριες που θα διευκολυνουν την αποφαση του. Κι εσυ επισης κανεις ορθογραφικα λαθη στα post σου αλλα δεν σου ζητησε κανεις τα ρεστα οτι σκοτωνεις την ελληνικη γλωσσα.. Φιλικα παντα ΥΓ: 4 μερα και ακομα περιμενω νεα απο το service του e-shop..για να δουμε τι θα δουμε! Όπως κατάλαβες "φίλε" (φιλικά πάντα στο λέω) δεν είμαι αφτόκλυτος γλοσολώγος κε ούτε έκανα παρατύρισι για τα ορθωγραφηκά λάθοι. Απλώς ζήτησα να μην είναι βιαστικός όταν ζητάει κάτι που τον καίει. Για να πάρει, λοιπόν, γρήγορα πληροφορίες και όσο το δυνατόν πιο ακριβείς και βοηθητικές θα πρέπει να το ζητά με ανάλογο τρόπο (όχι στο ύφος που το ζητάει αλλά σαν περιεχόμενο κυρίως). Είναι τόσο λάθος αυτό; Έχω διορθώσει και άλλους, όχι για να τους ψέξω, αλλά γιατί όταν βιάζεσαι και δεν δίνεις τον άλλον να καταλάβει τι θες να πεις (πχ μη βάζοντας κόμματα, τελείες κλπ κλπ) μεταφέρεις τον κερδισμένο σου χρόνο στον άλλο που θα ξύνει πόση ώρα το κεφάλι του για να καταλάβει τι έγραψες. Αν, πάλι, δεν γούσταρα όλο αυτό το αλισβερίσι εμπειριών και απόψεων εδώ στο φόρουμ, προφανώς είτε δεν θα πόσταρα καθόλου, είτε το μόνο που θα έγραφα θα ήταν παρατηρήσεις στον έναν και στον άλλον. Δες όμως τα μηνύματα μου. Τέτοια είναι; Εσύ όμως kodinos, και με συγχωρείς που στο λέω, αλλά 3 μηνύματα έχεις γράψει όλα κι όλα και το 1 που βλέπω εδώ είναι για να κατακεραυνώσεις κάποιον. Τέλος το off-topic και ζητώ συγγνώμη από όλους και κυρίως από τον geosir7... Edited September 7, 2010 by koolxs2973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosir7 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Δν θα μπω στην διαδικασια να την πω σε καποιον... εγω εχω μαθει να γραφω με greeklish κ σε κανενα φορουμ δν μου τν εχουν πει για ορθογραφικα που ξερω οτι κανω αλλα βαριεμαι να μπε στην διαδικασια να τα ψαχνω. το κομπ=κομπιουτερ! κ οσο για να τις σωσω στην sim δν γινετε εφοσον εχει χαλασει το αλλο απλο. Απλα ηθελα μερικη βοηθεια γτ διαβασα τα παντα που υπαρχουν εδω κ εψαξα γενικα κ μου ειχα αυτες τις αποριες. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodinos Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Όπως κατάλαβες "φίλε" (φιλικά πάντα στο λέω) δεν είμαι αφτόκλυτος γλοσολώγος κε ούτε έκανα παρατύρισι για τα ορθωγραφηκά λάθοι. Απλώς ζήτησα να μην είναι βιαστικός όταν ζητάει κάτι που τον καίει. Για να πάρει, λοιπόν, γρήγορα πληροφορίες και όσο το δυνατόν πιο ακριβείς και βοηθητικές θα πρέπει να το ζητά με ανάλογο τρόπο (όχι στο ύφος που το ζητάει αλλά σαν περιεχόμενο κυρίως). Είναι τόσο λάθος αυτό; Έχω διορθώσει και άλλους, όχι για να τους ψέξω, αλλά γιατί όταν βιάζεσαι και δεν δίνεις τον άλλον να καταλάβει τι θες να πεις (πχ μη βάζοντας κόμματα, τελείες κλπ κλπ) μεταφέρεις τον κερδισμένο σου χρόνο στον άλλο που θα ξύνει πόση ώρα το κεφάλι του για να καταλάβει τι έγραψες. Αν, πάλι, δεν γούσταρα όλο αυτό το αλισβερίσι εμπειριών και απόψεων εδώ στο φόρουμ, προφανώς είτε δεν θα πόσταρα καθόλου, είτε το μόνο που θα έγραφα θα ήταν παρατηρήσεις στον έναν και στον άλλον. Δες όμως τα μηνύματα μου. Τέτοια είναι; Εσύ όμως kodinos, και με συγχωρείς που στο λέω, αλλά 3 μηνύματα έχεις γράψει όλα κι όλα και το 1 που βλέπω εδώ είναι για να κατακεραυνώσεις κάποιον. Τέλος το off-topic και ζητώ συγγνώμη από όλους και κυρίως από τον geosir7... Καταλαβαινω το λογο που κανεις αυτες τις παρατηρησεις οι οποιες ειναι αρκετα σημαντικες, απλα πιστευω οτι θα μπορουσαν να γινουν πιο ηπια. Μονο αυτο σχολιασα, δεν σε κατακεραυνωσα για τιποτα. Επισης για να τελειωνει το off topic μας, εχω μονο 3 posts επειδη δεν εχω το κινητο ακομα στα χερια μου.Ψιλοβασικο.. Οταν το παρω θα προσπαθησω να βοηθησω οσο μπορω κι εγω με εντυπωσεις και αποψεις για τον κοσμο του android και τα προγραμματα του! Χαιρετω και περιμενω νεα tips για τη συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosir7 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Δν θα μπω στην διαδικασια να την πω σε καποιον... εγω εχω μαθει να γραφω με greeklish κ σε κανενα φορουμ δν μου τν εχουν πει για ορθογραφικα που ξερω οτι κανω αλλα βαριεμαι να μπε στην διαδικασια να τα ψαχνω. το κομπ=κομπιουτερ! κ οσο για να τις σωσω στην sim δν γινετε εφοσον εχει χαλασει το αλλο απλο. Απλα ηθελα μερικη βοηθεια γτ διαβασα τα παντα που υπαρχουν εδω κ εψαξα γενικα κ μου ειχα αυτες τις αποριες. ευχαριστω. κ κατι αλλο η συσκευασια του πλαισιου με του e-shop εχουν διαφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 κ κατι αλλο η συσκευασια του πλαισιου με του e-shop εχουν διαφορα; ΟΧΙ Το μήνυμά σας είναι υπερβολικά μικρό. Θα πρέπει να εισάγετε τουλάχιστον 10 χαρακτήρες για να επιτραπεί η δημοσίευσή του. τα πολλα τα λογια ειναι φτωχεια γι αυτο βγαλτε αυτον τον χαζο περιορισμο :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 (edited) παιδια, στο ndrive οταν παω να κατεβασω χαρτες στο eastern europe μου εχει μονο την τουρκια...(δε μπορω δλδ να βρω την ελλαδα)... το εχει παθει κανεις αλλος αυτο? Edited September 7, 2010 by stathakis21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Μήπως έχει την Ελλάδα στη δυτική Ευρώπη; Ή μήπως έχει υποπεριοχή Βαλκάνια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 βαλτε το igo.δεν ειναι garmin αλλα ειναι αρκετα καλο και εχω μεινει ευχαριστημενος,ειναι κατι που ειχα ως αμγιβολια για το ποσο αξιοπιστο ειναι.ακομι να προσθεσω κλειδωνει πολι γρηγορα δορυφορο σε ανοιχτο χωρο σε σχεση με το garmin που εχω στο symbian. κατι αλλο τωρα μπορουμε να βαλουμε φακελουσ στην καρτα με τραγουδια και να παιζουμε απο καποιον player κατευθειαν τον φακελο χωρις να πρεπει να φτιαξω καποια λιστα?και κατι τελευταιο βλεπω στο market εφαρμογες icon pack εχει βαλει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpinelo Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 παιδια, στο ndrive οταν παω να κατεβασω χαρτες στο eastern europe μου εχει μονο την τουρκια...(δε μπορω δλδ να βρω την ελλαδα)... το εχει παθει κανεις αλλος αυτο? Εχει μονο την Τουρκια.Αργοτερα ισως μπουν κ αλλες χωρες.Ψαξε να βρεις απο αλλου τον χαρτη Ελλαδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosir7 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 ΟΧΙ στο e-shop λεει οτι δινει καρτα μνημης ενω στο πλαισιο π πηγα κ το ειδα τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 ΟΧΙ στο e-shop λεει οτι δινει καρτα μνημης ενω στο πλαισιο π πηγα κ το ειδα τπτ. Απο το e-shop το πηρα εγω και εχει 2gb καρτα.αλλα δεν νομιζω να μην εχει στο πλαισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoj Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 τι ειναι vpn? vnc εννοεις ? @vasoj στο κινητο πας ρυθμισεις ,syxrinismow dedomenvn >δεδομενα παρασκηνιου το επιλεγεισ καθως και το αυτοματος συχρονισμος . Πολλοι δεν εχουν πρσεξει πως αμα βαλεις το usb στο κινητο βγαινει εκκει πανω στην ασπρη μπαρα το σημα usb .Κατεβαζεις την μπαρα και πατας ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosir7 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones /LG-GT-540-Black-AGRCBK.htm http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001292 (στα εξτρα διαβαστε) στο πλαισιο γραφουν εσωτερικη μνημη 100 ενω στο αλλο 130 κ στην βονταφον 150 ( http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42079,6673.action )ρε παιδια ελεος. τι εχει τελικα; κ εχει ι συσκευασια του πλαισιου καρτα μνημης ακουστικα κλπ η μπα; εμενα το τυπακι στο πλαισιο μου εδειξε το lg φοτιστη σε ενα πλ μικρο κουτακι ισα ισα χωρουσαν αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Eφοσον και η βονταφον πουλαει την ιδια συσκευη θα εχει τα ιδια...το δικο μου απο βοντα ειχε ακουστικα,φορτιστη και καρτα 2 gb...ΛΟΓΙΚΑ ολα ετσι θαναι... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 ναι απο πλαισιο που το πειρα εγω με καρτουλα 2γβ (την φορουσε),φορτιστη,ακουστικα,στο μικρο κουτακι.απλα εμενα στο πλαισιο μου ειπανε οτι ανεβικε η τιμη. στον παγκο το ειχανε 199 και μου ειπανε πήγε 209 (το ασπρο πειρα).τωρα πως εγινε αυτο δεν ξερω απλα υποθετω επρεπε να πληρωσω 199............... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Με γεια το κινητό σε όλους τους νέους της ομάδας. Βέβαια, το κινητό είναι τόσο φρέσκο, που όλοι είμαστε "νέοι" για το GT540. ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ μετά από 2 εβδομάδες ασχολίας. Για μένα προσωπικά είναι το πρώτο μου smartphone. Δεν είχα σκοπό να πάρω "εξελιγμένο" κινητό αλλά με δελέασε η τιμή του που το φέρνει πολύ κοντά στα κινητά που αγόραζα τα τελευταία χρόνια. Τα χαρακτηριστικά πάντως του κινητού είναι τέτοια που σε κάνουν (τουλάχιστον τώρα που είναι αρχή) να "παίζεις" συνέχεια μαζί του. Αποτέλεσμα για μένα να το φορτίζω σχεδόν καθημερινά (έχει τύχει και 2 φορτίσεις σε μια ημέρα!!!!). Όσο για εφαρμογές δείτε λίγο αυτό το ελληνικό σάιτ: http://techteam.gr/android/ Και κάτι ακόμα. Μεγάλη προσοχή πώς ανοίγετε το μικρό κάλυμμα της φόρτισης. Εγώ δεν πρόσεξα στη 2η 3η φόρτιση και άνοιξα μαζί και το πλαϊνό μαύρο πλαστικό πάνω στην γωνία και μετά δεν κούμπωνε. Το πήγα πίσω, τους είπα ότι ήταν χαλαρό από την μάνα του (όντως ήταν-δείτε πόσο σφιχτό είναι εκείνο το πλαστικό στις άλλες γωνίες και πόσο χαλαρή εκείνη η γωνία) τους είπα και για το πρόβλημα με το 2G και μου το αλλάξανε. Επίσης η ΣΥΛΛΟΓΗ έχει σαφές πρόβλημα. Ανοίγει κανονικά, σου βγάζει τις φωτογραφίες σαν thumbnails, αλλά όταν ανοίξεις κανά 2 και θέλεις να σκρολλάρεις στις επόμενες, σέρνεται σαν χελώνα. Ξέρει κανείς κανέναν καλό εναλλακτικό photo-multimedia browser (δηλαδή εύχρηστο και ελαφρύ); Edited September 8, 2010 by koolxs2973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 εισαι σωστος σε ολα ειδικα για την συλλογη ειναι απαραδεκτο!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Παιδιά το xy player παίζει divx/xvid με εξωτερικούς υπότιλους!!!!!!!!! (srt). Το μόνο που χρειάζεται για να δείτε σωστά τα ελληνικά είναι να ανοίξετε τους υπότιτλους στο notepad του υπολογιστή (πριν τους περάσετε στην κάρτα) και να τους σώσετε save as... σε μορφή udf στο παράθυρο που ανοίγει για το σώσιμο. ΤΕ-ΛΕΙ-Ο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 εισαι σωστος σε ολα ειδικα για την συλλογη ειναι απαραδεκτο!!!!!!!!! εμενα η συλλογη δεν κολαει καθολου :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Παιδιά το xy player παίζει divx/xvid με εξωτερικούς υπότιλους!!!!!!!!! (srt). Το μόνο που χρειάζεται για να δείτε σωστά τα ελληνικά είναι να ανοίξετε τους υπότιτλους στο notepad του υπολογιστή (πριν τους περάσετε στην κάρτα) και να τους σώσετε save as... σε μορφή udf στο παράθυρο που ανοίγει για το σώσιμο. ΤΕ-ΛΕΙ-Ο! και το rockplayer ειναι πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komo20 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Καλήσπέρα.το κινητό το έχω περίπου 2 βδομάδες,είναι το 2ο που αλλάζω μέσα στο μήνα. είχα και εγώ το πρόβλημα με τη vodafone και δεν μπορούσα να δεχτώ κλήσεις.στη καινούργια συσκευή που έχει τύχει 1-2 φορές όμως επανήλθε.σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη,μιας και έρχομαι πρώτη φορά σε επαφή με smartphone και android συσκευή.αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ότι εγώ δν θέλω να συνδέομαι σε 3g δίκτυο και έχω απενεργοποίησει τις ρυθμίσεις.σήμερα είχα ενεργοποίημένο το wifi και ένεργοποίηση τη περιαγωγή δεδομένων καταλάθος. μου ήρθαν απευθείας ειδοποίησεις από το rss. θέλω να ρωτήσω αν ήταν χρεώσιμες και επιβαρύνουν το λογαριασμό μου.ευχαριστώ εκ των προτέρων.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Η καρτα μνημης ειναι εντος της εγγυησης?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts