kalagas Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Δεν καταλαβαίνω γιατί εκεί στην motorola δεν κάνουν κάτι με τις κάμερες... Το λιγότερο που μπορώ να πώ είναι ότι και στο Milestone η 5άρα κάμερα μόνο 5άρα που δεν είναι.... και γενικά η Μotorola μου φαίνεται ότι χρησιμοποιεί ότι τελευταίο κυκλοφορεί..... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoapost Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Δεν καταλαβαίνω γιατί εκεί στην motorola δεν κάνουν κάτι με τις κάμερες... Το λιγότερο που μπορώ να πώ είναι ότι και στο Milestone η 5άρα κάμερα μόνο 5άρα που δεν είναι.... και γενικά η Μotorola μου φαίνεται ότι χρησιμοποιεί ότι τελευταίο κυκλοφορεί..... δηλαδή δεν είναι καλή η κάμερα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 παιδια στο expansys (http://www.expansys.com.gr/motorola-milestone-xt720-android-phone-eu-195242/) το εχει στα 329.ισχυει?τοσο χαμηλα σε σχεση με ελλαδα?μπορω να το παραγγειλω απο εκει φανταζομαι ειναι μεγαλο σαιτ δεν παιζει να στειλουν σαπουνι :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 παιδια στο expansys (http://www.expansys.com.gr/motorola-milestone-xt720-android-phone-eu-195242/) το εχει στα 329.ισχυει?τοσο χαμηλα σε σχεση με ελλαδα?μπορω να το παραγγειλω απο εκει φανταζομαι ειναι μεγαλο σαιτ δεν παιζει να στειλουν σαπουνι :p Το εξπανσυς ειναι πασίγνωστο ρε φίλε,μια χαρα θα ειναι Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Γεια σας, το πηρε καποιος φιλος και μου ειπε οτι δεν εχει Ελληνικο πληκτρολογιο. Υπαρχει καποιος τροπος να το περασουμε? Σορρυ αν το εχετε πει πιο μπροστα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι. Επισης να πω οτι ειμαι τελειως ασχετος απο android!!! :( Γι αυτο οσο πιο απλες οδηγιες γινεται. Ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Γεια σας, το πηρε καποιος φιλος και μου ειπε οτι δεν εχει Ελληνικο πληκτρολογιο. Υπαρχει καποιος τροπος να το περασουμε? Σορρυ αν το εχετε πει πιο μπροστα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι. Επισης να πω οτι ειμαι τελειως ασχετος απο android!!! :( Γι αυτο οσο πιο απλες οδηγιες γινεται. Ευχαριστω εκ των προτερων :) Ψαχνει και κατεβαζει απο το market την εφαρμογη greek ime. και μετα ακολουθει αυτες τις οδηγιες http://www.bitquill.net/trac/wiki/android/greekime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy81 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Καλησπερα παιδια. Μολις σημερα παρελλαβα το motorola xt720 μεσω του expancys.gr. Δυστυχως με το που εβαλα τη sim καταλαβα πως το κινητο ειναι κλειδωμενο κ δεν τη δεχεται. Η γλωσσα που εμφανιζει ειναι τα Γαλλικα. Η εταιρεια δεν το αντικαθιστα ως λαθος με καποια αλλη συσκευη, παρολα ταυτα μου ειπε να το στειλω πισω κ σε διαστημα 3 εβδομαδων να μου επιστραφουν τα χρηματα. Ειναι η καλυτερη λυση?? Υπαρχει περιπτωση να ξεκλειδωσει ευκολα με καποιο κωδικο??? Πασα πληροφορια δεκτη!!! Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kretikos Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 γεια σας,μολις πηρα κ γω το τηλ,μεταχειρισμενο ελαχιστα και με επιδειξη καλης λειτουργιας,ωστοσο μολις εβαλα την δικια μου σιμ,καθως κ 2 αλλες με διαφορετικα νουμερα,ολες ομως κοσμοτε,δεν μου τις αναγνωριζει.στα μενου κ στις ρυθμισεις μπαινω κανονικα βεβαια,αλλα απο συνδεση τιποτα.σε αναζητηση στο ιντερνετ,ειδα οτι εχουν πολλοι παρομοια προβληματα κ μαλιστα με παρα πολλες μαρκες κινητων με android.καμια ιδεα τι συμβαινει?το κινητο ειναι αγορασμενο απο καταστημα ελληνικο στην αγια παρασκευη. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Καλησπερα παιδια. Μολις σημερα παρελλαβα το motorola xt720 μεσω του expancys.gr. Δυστυχως με το που εβαλα τη sim καταλαβα πως το κινητο ειναι κλειδωμενο κ δεν τη δεχεται. Η γλωσσα που εμφανιζει ειναι τα Γαλλικα. Η εταιρεια δεν το αντικαθιστα ως λαθος με καποια αλλη συσκευη, παρολα ταυτα μου ειπε να το στειλω πισω κ σε διαστημα 3 εβδομαδων να μου επιστραφουν τα χρηματα. Ειναι η καλυτερη λυση?? Υπαρχει περιπτωση να ξεκλειδωσει ευκολα με καποιο κωδικο??? Πασα πληροφορια δεκτη!!! Ευχαριστω. γεια σας,μολις πηρα κ γω το τηλ,μεταχειρισμενο ελαχιστα και με επιδειξη καλης λειτουργιας,ωστοσο μολις εβαλα την δικια μου σιμ,καθως κ 2 αλλες με διαφορετικα νουμερα,ολες ομως κοσμοτε,δεν μου τις αναγνωριζει.στα μενου κ στις ρυθμισεις μπαινω κανονικα βεβαια,αλλα απο συνδεση τιποτα.σε αναζητηση στο ιντερνετ,ειδα οτι εχουν πολλοι παρομοια προβληματα κ μαλιστα με παρα πολλες μαρκες κινητων με android.καμια ιδεα τι συμβαινει?το κινητο ειναι αγορασμενο απο καταστημα ελληνικο στην αγια παρασκευη. ευχαριστω πολυ Παιδια, ειστε σιγουροι οτι εχετε βαλει σωστα τις καρτες σιμ? Βαλτε τις καρτες σε καποιο αλλο κινητο, ρυθμιστε τις ωστε να ζητανε pin και μετα ξαναβαλτε τις στο μιλεστονε να δειτε αν θα σας ζητησει το pin η οχι. Αλλιως, επιστροφη στο καταστημα αγορας, αλλα δεν νομιζω να παιζει προβλημα στις συσκευες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kretikos Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 εγω τις εβαλα κ σε νοκια συμπιαν κ σε μοτορολα απλο ζν300,κ δουλευουν κανονικα κ με το πιν τους.στο χτ720 με τιποτα δεν τις βλεπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Πηγεντε τα αμμεσα πισω να τους δειξετε αυτο που συμβαινει,δεν ξερετε καν τι κλειδωμα εχει,αν εχει,για να το ξεκλειδωσετε,δεν ειναι φυσιολογικη λειτουργια αυτο σε καμια περιπτωση. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 εγω τις εβαλα κ σε νοκια συμπιαν κ σε μοτορολα απλο ζν300,κ δουλευουν κανονικα κ με το πιν τους.στο χτ720 με τιποτα δεν τις βλεπει Ρε παιδια, κανονικα,αν τα τηλεφωνα ειναι κλειδωμενα, νομιζω, θα επρεπε να τις βλεπει, να ζηταει το πιν, αλλα να μη συνδεεται στο δικτυο. Γι αυτο λεω, μηπως τις εχετε τοποθετησει λαθος?? (λεω τωρα...) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Κι αυτο σωστο Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy81 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Παιδια εμενα μου δειχνει την καρτα κλειδωμενη. Κ δε ξερω καλα γαλλικα!! Παντως απο το expancys ακομα περιμενω τη φορμα επιστροφης. Μιλησα 3-4 φορες ηδη μαζι τους κ ο υπευθυνος ειναι λιγο στα χαμενα στις εξηγησεις του οταν τον ρωτησα για ποιο λογο ενω παραγγειλα ελληνικο κινητο μου στειλαν γαλλικο... Τι να πω.. Πρεπει να περιμενω κ ενα μηνα για επιστροφη χρηματων... Ειχε καποιος αλλος στο παρελθον εμπειρεια απο το ελληνικο expancys.gr??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Δυστυχως δεν υπαρχει ελληνικο εξπανσυς με την κυριολεκτικη εννοια της λεξης. Γαλλια ειναι και απλα εχουν εδω καποια ατομα που σηκωνουν τα τηλεφωνα και κανουν τις παραγγελιες στη γαλλια. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Πάντως,κι εγώ έχω πάρει από κει το Milestone μου και είναι γαλλική ξεκλείδωτη έκδοση. Γενικά,δεν πουλάει το εξπάνσις κλειδωμένα κινητά στην ελληνική αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy81 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Σωστα εχεις δικιο. Παρολα ταυτα πολυ συχνα μου κανει επανεκκινισεις μονο του κ κυριως κλειδωνει κ ωγαινει εκτοσ λειτουργιας ζητωντας μου το PIN... Τι μπορει να φταιει για αυτο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Σωστα εχεις δικιο. Παρολα ταυτα πολυ συχνα μου κανει επανεκκινισεις μονο του κ κυριως κλειδωνει κ ωγαινει εκτοσ λειτουργιας ζητωντας μου το PIN... Τι μπορει να φταιει για αυτο???? Αυτό είναι πρόβλημα στη λειτουργία του κινητού. Μήπως φταίει κάποιο πρόγραμμα που είναι περασμένο? Κάνε ένα hard reset (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) και δες αν θα στο ξανακάνει. (προσοχή, θα χαθούν όλα τα δεδομένα σου). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Καλά δεν θα βγει καμία καινούρια ρομ για το τηλεφωνο; να έχουμε έστω flash στο ίντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Καλά δεν θα βγει καμία καινούρια ρομ για το τηλεφωνο; να έχουμε έστω flash στο ίντερνετ; Οχι, δεν θα παρει αναβαθμιση στη 2.2 , οποτε δεν θα εχει φλας. Μη στεναχωριεσαι, ο browser της 2.1 ειναι καλυτερος απο της 2.2 εστω και χωρις φλας. Σου μιλαω εκ πειρας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 το γνωριζω αυτο λεω αν θα μαγειρεψουν τιποτα.......... κριμα ειναι κανεις δεν εχει ασχοληθει σοβαρα με το τηλεφωνο και ειναι ενα τηλεφωνο που μπορει να προσφερει τα παντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 ρε παιδια ο επεξεργαστης τΔΕΛΙΚΑ ΕΙΝαι 550 η 720?επισης αν το παρω απο ΕXPANSYS θα εχω προβλημα? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Γιατί τόσο παρατημένο αυτό το τηλέφωνο ρε παιδιά? Κρίμα και μου άρεσε... Κανείς δεν ασχολείται μαζί του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Στην Ελλάδα δεν ασχολείται κανείς λόγω της πανέξυπνης τιμολογιακής πολιτικής της Motorola και της Wind που το είχαν μέχρι πρότινος για 560 ευρώ! Από χθες όμως η συσκευή πωλείται στην Electroworld για 327 ευρώ, έγραψα σχετικά εδώ. Το άλλο θέμα, το γεγονός ότι η Motorola επίσημα δε θα αναβαθμίσει το κινητό στην έκδοση 2.2 του android, βρίσκει και αυτό τη λύση του. Από ότι διαβάζω, τα παληκάρια στο xda-developers φτιάχνουν μια έκδοση froyo για το XT720. Περισσότερα εδώ. Μετά από αυτές τις εξελίξεις η συσκευή ίσως αποκτήσει πάλι ενδιαφέρον. Για να δούμε. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Πολυ κρίμα πάντως... Ακλαφτο πήγε στην Ελλάδα και είναι πολυ όμορφο τηλέφωνο. Εγω που δεν έχω σχέσεις με τη motorola, το είδα προχθές και μου άρεσε παρά πολυ.... Απο custom roms και λοιπά τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts