xrhstos1974 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλησπέρα. Τι γίνεται με το θέμα των dvd? Δεν αναγνωρίζει την μονάδα το σύστημα. Ευτυχώς έχω μια εξωτερική μονάδα dvd και κάνω την δουλειά μου για λίγο αλλά δεν γίνεται να συνεχίσω έτσι. Κάπου διάβασα ότι με αναβάθμιση λογισμικού του drive θα το αναγνωρίσει το σύστημα. Όμως είναι λίγο παλιό και έχει αναβαθμίσεις και drivers μόνο μέχρι και τα vista. Βέβαια δεν ξέρω αν θα το δει το σύστημα και πάλι. Και εκτός αυτού, θέλω να βάλω ένα audio cd και να παίξει. Θέλω να βάλω αρκετά audio cd και να τα κάνω mp3. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το να με περιορίζει σε αυτά που έκανα πάντα και που σαφώς θέλω να συνεχίσω να τα κάνω. Υπάρχει κάποια λύση? Αν αγοράσω καινούργιο dvd drive θα το δει το σύστημα? Με το windows media center που έβαλα δωρεάν (πάλι καλά), παίζει μόνο dvd ταινίες. Πόσοι είναι αυτοί που βάζουν ταινία dvd στο drive για να δουν? Υπάρχει κάποια λύση? Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 (edited) Με τα προηγουμενα windows στο αναγνωριζε κανονικα και με το που περασες τα 8ρια οχι? Ποτε μου δεν ειχα προβλημα με αναγνωριση του dvd-drive ειτε σε λαπτοπ ειτε σε σταθερο. Ποτε δεν χρειαζεται drivers για τα dvd-drivers,παντα τα windows εγκαθιστουν τα απαραιτητα αρχεια,εκτος αν ειναι οπως λες αρκετα παλιο διοτι λεγοντας vista μια 5ετια τουλαχιστον,αλλα και παλι περιεργο. Για δοκιμασε το εξης. Πηγαινε στις ιδιοτητες του συστηματος-διαχειρησει συσκευων καταργησε το και κανε επανεγκατασταση μπας και στρωσει-εκτος αν εχει τιποτα προβλημα το ιδιο το dvd-drive. Εγω τα dvd-cd τα εχω καταργησει εδω και λιγα χρονια,παντα με φλασακια και εξωτερικους κανω το οτιδηποτε,αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να περασεις τα cd σε εξωτερικο δισκο η φλασακια απο καποιον φιλο σου και μετα τα κανεις οτι θελεις απο το pc σου. Αν καταφερεις να δουλεψει το dvd και θελεις να βλεπεις απο εκει οτιδηποτε(ταινειες-μουσικη-φωτο) εγκατεστησε καποιο ξεχωριστο προγραμμα video player πχ bsplayer,vlc player που ενσωματωνουν καποια απαραιτητα codecs για να διαβαζουν ολα τις μορφες αρχεια εικονας και ηχου. Edited November 25, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Έχω κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με ένα dvd player σχετικά καινούριο (δεν είμαι σπίτι να δω ποιο είναι. Νομίζω ο τύπος του είναι hh-222ab από τη samsung). Δε το βλέπει καν στις συσκευές στον πίνακα ελέγχου. Έψαξα για drivers αλλά κάποιους που βρήκα λένε ότι δεν υπάρχει εγκατεστημενο κι έτσι δε κάνουν install... :( Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 νάτα μας.. ακόμα δεν βγήκαν σου λένε και πότε τελειώνουν.. http://www.techgear.gr/windows-8-support-ends-in-2018-57778/ so...windows 9 (?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 νάτα μας.. ακόμα δεν βγήκαν σου λένε και πότε τελειώνουν.. http://www.techgear.gr/windows-8-support-ends-in-2018-57778/ so...windows 9 (?) αυτο τι σημαινει ; τελος στην υποστηριξη ; ή τελος τα windows 8 ; μεχρι τοτε; δηλαδη θα ληξουνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 αυτο τι σημαινει ; τελος στην υποστηριξη ; ή τελος τα windows 8 ; μεχρι τοτε; δηλαδη θα ληξουνε; Τι εννοείς να λήξουνε; Δε λήγουν ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 τέλος το Support με αποτέλεσμα να είναι ελεύθερος στόχος για τους επιτίδιους κι όχι μόνο αφού δεν θα υπάρχει αναβάθμιση περεταόιρω σε όλους τους τομείς. το περίεργο είναι πως μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία τους, έβγαλαν κιόλας το Deadline Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Με τα προηγουμενα windows στο αναγνωριζε κανονικα και με το που περασες τα 8ρια οχι? Ποτε μου δεν ειχα προβλημα με αναγνωριση του dvd-drive ειτε σε λαπτοπ ειτε σε σταθερο. Ποτε δεν χρειαζεται drivers για τα dvd-drivers,παντα τα windows εγκαθιστουν τα απαραιτητα αρχεια,εκτος αν ειναι οπως λες αρκετα παλιο διοτι λεγοντας vista μια 5ετια τουλαχιστον,αλλα και παλι περιεργο. Για δοκιμασε το εξης. Πηγαινε στις ιδιοτητες του συστηματος-διαχειρησει συσκευων καταργησε το και κανε επανεγκατασταση μπας και στρωσει-εκτος αν εχει τιποτα προβλημα το ιδιο το dvd-drive. Εγω τα dvd-cd τα εχω καταργησει εδω και λιγα χρονια,παντα με φλασακια και εξωτερικους κανω το οτιδηποτε,αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να περασεις τα cd σε εξωτερικο δισκο η φλασακια απο καποιον φιλο σου και μετα τα κανεις οτι θελεις απο το pc σου. Αν καταφερεις να δουλεψει το dvd και θελεις να βλεπεις απο εκει οτιδηποτε(ταινειες-μουσικη-φωτο) εγκατεστησε καποιο ξεχωριστο προγραμμα video player πχ bsplayer,vlc player που ενσωματωνουν καποια απαραιτητα codecs για να διαβαζουν ολα τις μορφες αρχεια εικονας και ηχου. Αφού δεν το βλέπει το drive το σύστημα πως θα κάνω κατάργηση. Στο BIOS βέβαια το βλέπει κανονικά. Και επίσης έχω κατεβάσει 2-3 προγράμματα αλλά και πάλι τζίφος. Τι να πω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Αφού δεν το βλέπει το drive το σύστημα πως θα κάνω κατάργηση. Στο BIOS βέβαια το βλέπει κανονικά. Και επίσης έχω κατεβάσει 2-3 προγράμματα αλλά και πάλι τζίφος. Τι να πω.. Αφου τα βλεπει τα Bios και τα windows οχι......μαλλον θα χρειαστει καινουργιο dvd-drive η' περιμενε κανα update μπας και τα αναγνωρισουν καποτε. Αν ειναι σταθερο το pc δοκιμασε και βαλτο σε αλλη θυρα sata η' ide εφοσον ειναι παλιο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Έχω κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με ένα dvd player σχετικά καινούριο (δεν είμαι σπίτι να δω ποιο είναι. Νομίζω ο τύπος του είναι hh-222ab από τη samsung). Δε το βλέπει καν στις συσκευές στον πίνακα ελέγχου. Έψαξα για drivers αλλά κάποιους που βρήκα λένε ότι δεν υπάρχει εγκατεστημενο κι έτσι δε κάνουν install... :( Αφου τα βλεπει τα Bios και τα windows οχι......μαλλον θα χρειαστει καινουργιο dvd-drive η' περιμενε κανα update μπας και τα αναγνωρισουν καποτε. Αν ειναι σταθερο το pc δοκιμασε και βαλτο σε αλλη θυρα sata η' ide εφοσον ειναι παλιο. http://support.microsoft.com/kb/314060 Έτρεξα το διαγνωστικό ακολούθησα τα βήματα και είμαι κομπλέ. :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) http://support.microsoft.com/kb/314060 Έτρεξα το διαγνωστικό ακολούθησα τα βήματα και είμαι κομπλέ. :D Μια χαρα τοτε,βρηκες τη λυση τελικα,αν και πολυ περιεργο να μην το αναγνωριζουν τα windows,δεν μου ειχε τυχει ποτε:p Ειχες κανει αναβαθμιση σε 8 η'απο clean install? Edited November 26, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 90 ωρες και ακομα περιμενω το κλειδι ενεργοποιησης του Media Center!!! Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?? Κατα τ'αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το λειτουργικο!!! Στην ουσια η απουσια του start botton αντικαθιστατε πληρως απο την οθονη εναρξης αφου κανοντας δεξι κλικ μπορεις να επιλεξεις να δεις ολες τις εφαρμογες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 δεν μπορω να γραψω ελληνικα στον internet explorer,οταν βαζω ελληνικα γραφει σηματα και κινεζικα συμβολα....στους αλλους browser γραφω κανονικα ελληνικα.τι ρυθμιση μπορει να θελει???:mad::mad::mad: ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 90 ωρες και ακομα περιμενω το κλειδι ενεργοποιησης του Media Center!!! Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?? Κατα τ'αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το λειτουργικο!!! Στην ουσια η απουσια του start botton αντικαθιστατε πληρως απο την οθονη εναρξης αφου κανοντας δεξι κλικ μπορεις να επιλεξεις να δεις ολες τις εφαρμογες!! Σαν πολύ να περιμένεις... εμένα μου ήρθε σε λιγότερο από 10 λεπτά και στους δύο υπολογιστές που τα πέρασα... αν θες ξανακάνε την αίτηση. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Σαν πολύ να περιμένεις... εμένα μου ήρθε σε λιγότερο από 10 λεπτά και στους δύο υπολογιστές που τα πέρασα... αν θες ξανακάνε την αίτηση. Σε λιγοτερο απο 10 λεπτα??? Για τον Media center??? Κανεις δεν το εχει παρει τοσο γρηγορα!!! Δεν μιλαω για το κλειδι των windows. Αυτο ηρθε αμεσως!! 97 ωρες και ακομα τιποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Σε λιγοτερο απο 10 λεπτα??? Για τον Media center??? Κανεις δεν το εχει παρει τοσο γρηγορα!!! Δεν μιλαω για το κλειδι των windows. Αυτο ηρθε αμεσως!! 97 ωρες και ακομα τιποτα!! Εγώ τα έβαλα πριν κανα μήνα και πρέπει να έκανε 30-45 λεπτά να έρθει αλλα απο οτι διάβαζα στους περισσότερους έκανε περίπου 2 μέρες. Δόκιμασε να ξαναστείλεις δεν έχεις να χάσεις τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) δεν μπορω να γραψω ελληνικα στον internet explorer,οταν βαζω ελληνικα γραφει σηματα και κινεζικα συμβολα....στους αλλους browser γραφω κανονικα ελληνικα.τι ρυθμιση μπορει να θελει???:mad::mad::mad: ευχαριστω!!! Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Πατήστε τον συνδυασμό πλήκτρων Win + I (όπου Win το πλήκτρο με το λογότυπο των Windows στο πληκτρολόγιο). Κάντε κλικ στο Πίνακας Ελέγχου. Επιλέξτε Προβολή κατά "μικρά εικονίδια" και έπειτα κάντε κλικ στο "Περιοχή". Μεταβείτε στη καρτέλα "Διαχείριση" και κάντε κλικ στο Αλλαγή τοπικών ρυθμίσεων συστήματος. Από τη λίστα επιλέξτε την Ελληνική γλώσσα, και κάντε κλικ στο ΟΚ και στα δύο ανοιχτά παράθυρα. Στο μήνυμα που θα εμφανιστεί για επανεκκίνηση του υπολογιστή, απαντήστε καταφατικά. Ελέγξτε εάν το θέμα έχει επιλυθεί. Τσέκαρε αυτό να δεις μήπως το φτιάξεις και ενημέρωσε μας. Είναι από απάντηση στο Microsoft Community :) Edited November 27, 2012 by xrhstos1974 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Πατήστε τον συνδυασμό πλήκτρων Win + I (όπου Win το πλήκτρο με το λογότυπο των Windows στο πληκτρολόγιο). Κάντε κλικ στο Πίνακας Ελέγχου. Επιλέξτε Προβολή κατά "μικρά εικονίδια" και έπειτα κάντε κλικ στο "Περιοχή". Μεταβείτε στη καρτέλα "Διαχείριση" και κάντε κλικ στο Αλλαγή τοπικών ρυθμίσεων συστήματος. Από τη λίστα επιλέξτε την Ελληνική γλώσσα, και κάντε κλικ στο ΟΚ και στα δύο ανοιχτά παράθυρα. Στο μήνυμα που θα εμφανιστεί για επανεκκίνηση του υπολογιστή, απαντήστε καταφατικά. Ελέγξτε εάν το θέμα έχει επιλυθεί. Τσέκαρε αυτό να δεις μήπως το φτιάξεις και ενημέρωσε μας. Είναι από απάντηση στο Microsoft Community :) η ελληνικη ειναι επιλεγμενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Το ίδιο πρόβλημα με τα ελληνικά έχω κι εγώ. Βέβαια δεν χρησιμοποιώ τον explorer, οπότε δεν με ενδιαφέρει και τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Το ίδιο πρόβλημα με τα ελληνικά έχω κι εγώ. Βέβαια δεν χρησιμοποιώ τον explorer, οπότε δεν με ενδιαφέρει και τόσο. το κουφο ειναι οτι αν γραψω κατι στο bingbar στην κορυφη,γραφει κανονικα ελληνικα,αν γραψω σε φορουμ,facebook ktl. γραφει #@$%%^$΅ΓΦΔΣ%^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Για το θέμα του DVD, το είχα και εγώ και κόντεψα να τα σπάσω όλα όταν έκανα καθαρή εγκατάσταση και δε το έβρισκε. Για κάποιο λόγο δεν προστίθεται στο σύστημα μια εγγραφή στην registry και έτσι δε το βρίσκει. Αύριο θα το ποστάρω το τι πρέπει να κάνεις για να το βγάλει χωρίς πρόβλημα. Μια γραμμή στο cmd είναι μόνο. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 το κουφο ειναι οτι αν γραψω κατι στο bingbar στην κορυφη,γραφει κανονικα ελληνικα,αν γραψω σε φορουμ,facebook ktl. γραφει #@$%%^$΅ΓΦΔΣ%^ Το ίδιο πρόβλημα ακριβώς έχω και εγώ. Ένα άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν δουλεύει το autorun όταν βάζω κάποιο cd/dvd ή κάποιο φλασάκι, παρόλο που έχω ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Για όσους έχουν missing DVD Drive εγώ έκανα αυτά: 1) Τρέχουμε το command prompt σαν administrators (από το metro ui μενού δηλαδή γράφουμε cmd και στο command prompt κάνουμε δεξί κλικ και από κάτω Run as administrator) 2) πληκτρολογούμε: reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001 3) reboot και είμαστε οκ. δύο φορές που είχα το θέμα λύθηκε με αυτόν τον τρόπο. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Για όσους έχουν missing DVD Drive εγώ έκανα αυτά: 1) Τρέχουμε το command prompt σαν administrators (από το metro ui μενού δηλαδή γράφουμε cmd και στο command prompt κάνουμε δεξί κλικ και από κάτω Run as administrator) 2) πληκτρολογούμε: reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001 3) reboot και είμαστε οκ. δύο φορές που είχα το θέμα λύθηκε με αυτόν τον τρόπο. Είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός!!!!!:w00t::up::dance::yahoo::clap: Όλα κομπλέ!!!! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 παιδιά γνωρίζει κανείς αν στην lock in screen υπάρχει τρόπος να αποθηκευθούν το mail και το password μας ώστε να μην χρειάζεται να τα πληκτρολογούμε κάθε φορά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts