nikolas81 Δημοσιεύτηκε June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 29, 2010 παιδια υπαρχει browser για windows mobile που να λειτουργει σαν το σαφαρι στο θεμα με τα βιντεακια του youtube?για παραδειγμα σε ορισμενα site υπαρχουν βιντεο του youtube που οταν πατασ πανω τους σου ανοιγουν με την εφαρμογη του youtube και παιζουν πολυ καλα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Το Skyfire με έχει βολέψει. skyfire gia windows mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 δοκίμασε και το uzard....αρκετά καλό... http://www.uzard.com/en/down/download.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 παιδια υπαρχει browser για windows mobile που να λειτουργει σαν το σαφαρι στο θεμα με τα βιντεακια του youtube?για παραδειγμα σε ορισμενα site υπαρχουν βιντεο του youtube που οταν πατασ πανω τους σου ανοιγουν με την εφαρμογη του youtube και παιζουν πολυ καλα! :) Και με τον Opera γίνεται αυτό στα Windows Mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. July 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Και με τον Opera γίνεται αυτό στα Windows Mobile. Πως γινεται???εχει καποια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Στα HTC γίνεται ούτως ή άλλως by default. Για τη συσκευή του avatar σου... δεν έχω άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. July 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 δεν υαρχει τιποτα παρομοιο για ομνια 2????τελικα η samsung μας εχει απογοητευσει............κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Στα HTC γίνεται ούτως ή άλλως by default. Για τη συσκευή του avatar σου... δεν έχω άποψη. τι γίνεται στα htc by default με τον opera και τα βιντεο από youtube; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. July 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 δοκίμασε και το uzard....αρκετά καλό... http://www.uzard.com/en/down/download.asp φιλε μου ειχες δικιο πολυ καλος!φορτωνει τα βιντεο σε δικο του player.θα μπορουσαμε να τα φορτωσουμε στον coreplayer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 τι γίνεται στα htc by default με τον opera και τα βιντεο από youtube; Εάν πατήσεις πάνω σε link του youtube θα ανοίξει τον youtube player της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 φιλε μου ειχες δικιο πολυ καλος!φορτωνει τα βιντεο σε δικο του player.θα μπορουσαμε να τα φορτωσουμε στον coreplayer? δεν ξέρω αν γίνεται αυτο, αν και δεν νομίζω.. Εάν πατήσεις πάνω σε link του youtube θα ανοίξει τον youtube player της συσκευής. στις official rom γίνεται αυτό; σε energy rom που έχω δεν μου ανοίγει τον player. (off) welcome back. είχε ερημώσει το σιτε:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mokilokD Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Ρε παιδια να ρωτησω κατι .Εχω ενα παλιο iPAQ Pocket Pc το 4150 HP για την ακριβια , και αν δε κανω λαθος εχει πανω τα Windows Mobile 2003 . Αλλα οταν παω να κανω install εναν browser , μου βγαζει παντα το μηνυμα " is not a valid windows ce application". Ξερει κανεις γιατι? Ξερω οτι ειναι λιγο ασχετο και ζηταω συγνωμη αλλα αν μπορει καποιος ας βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Μάλλον θα χρειαστεί να βρεις κάποια παλαιότερη έκδοση. Δεν είμαι σίγουρος εάν οι τελευταίες εκδόσεις είναι συμβατές με wm2003. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 O Skyfire με απογοητευσε, ενω ενθουσιαστηκα απο τον υZard στην αρχη, μετα ειδα οτι ειναι εξαιρετικα αργος. Δεν υπαρχει αλλη λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Σχετικά γρήγορος είναι ο Opera mini λόγω του ότι είναι σχετικά ελαφρύς browser. Τον έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Ναι πάνω-κάτω όπως κι ο Οpera του Samsung Omnia II είναι (σε θέμα απεικόνισης εννοώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Ναι το γνωρίζω αυτό. Η ερώτηση είναι... δεν σου κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Oχι γιατι θα περιμενα να φαινονταν περισσοτερα πραγματα δηλαδη ειναι κι αυτος browser περιορισμενων δυνατοτητων. Ας ελπισουμε οτι ο uZard θα γινει γρηγορος και σταθερος γιατι μου αρεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts