eirhnh_k Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Ουτε σε εμενα η υπογραφη, παροτι με αυτο γραφω παντα.. Το κανει μονο σε αυτο το forum.. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godfather_8jk Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Το μόνο κακό α'αυτή την εφαρμογή είναι ότι δε σε πηγαίνει αμέσως στο πρώτο μη αναγνωσμένο μήνυμα κάθε τόπικ που σε ενδιαφέρει... Σε πάει ή στο πρώτο-πρώτο γενικώς ή στο τελευταίο-τελευταίο ή στην τελευταία σελίδα γενικά. Συμφωνω απολυτα μαζι σου ειναι μεγαλο μειον αυτο. Παράθεση ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Συμφωνω απολυτα μαζι σου ειναι μεγαλο μειον αυτο. Εμένα συνήθως με πηγαίνει. Κολλάει μερικές φορές και με πάει στην τελευταία σελίδα απλά αλλά συνήθως με πάει κανονικά στο τελευταίο μη αναγωνσμένο ποστ. Edited January 8, 2012 by eltsele Διευκρίνιση Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Κι εμένα κανονικά με πηγαίνει στο 1st unread. Κοιτάξτε λίγο τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Εμένα συνήθως με πηγαίνει. Κολλάει μερικές φορές και με πάει στην τελευταία σελίδα απλά αλλά συνήθως με πάει κανονικά στο τελευταίο μη αναγωνσμένο ποστ. Το ιδιο κανει και σε μενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις να σε πηγαίνει στο πρωτο μη αναγνωσμένο ή στο τελευταίο ποστ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Εγω γιατι δεν βλεπω αγγελιες μεσω tapatalk ρε παιδια?? Sent from my GS2 with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 δε μπορούμε να δούμε αγγελίες μέσω tapatalk(νομίζω λόγω ασφάλεας). έχει αναφερθεί πολλές φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 δε μπορούμε να δούμε αγγελίες μέσω tapatalk(νομίζω λόγω ασφάλεας). έχει αναφερθεί πολλές φορές Δεν το διάβασα παιδιά sorry!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις να σε πηγαίνει στο πρωτο μη αναγνωσμένο ή στο τελευταίο ποστ ;) Ναι !! άντε, επιτέλους!!:):) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Το θεμα με το φ λυθηκε στην τελευταια εκδοση; Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Το θεμα με το φ λυθηκε στην τελευταια εκδοση; Sent from my HTC Vision using Tapatalk Aπό ότι βλέπω, ναί. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Από σήμερα το πρωί δεν εχω πρόσβαση στο phone μέσω tapatalk. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Από σήμερα το πρωί δεν εχω πρόσβαση στο phone μέσω tapatalk. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; :O +1 "failed to connect to forum, please check with the forum administrator..." Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Κι εγω. Πριν λιγο φαινεται να λυθηκε το θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Κι εγω. Πριν λιγο φαινεται να λυθηκε το θεμα... Οχι! σε μενα δε λύθηκε Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Κι εγω είχα θέμα τώρα είναι καλα..απλά με άλλο φόρουμ έχω επίσης θέμα δεν μπορώ να κάνω καθόλου login Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 προβλημα με το tapatalk στο myphone Σε άλλο φόρουμ μπαίνω κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Εγώ το έλυσα πατώντας "Refresh your favourites" στην κατηγορία "favourites".. Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Εγώ το έλυσα πατώντας "Refresh your favourites" στην κατηγορία "favourites".. Όντως. Λύνεται έτσι! :) Για όσους είναι με την beta του Tapatalk 2, που δεν έχει τέτοια επιλογή, θέλει να ξαναπροσθέσεις το forum. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 ακόμη δε μπορω να ανοίξω καν το myphone τρέχω το Tapatalk 2 beta 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Μου το έκανε και μένα το πρωί, για σβηστο και ξαναβαλτο. Εμένα έτσι διορθωθηκε. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 ακόμη δε μπορω να ανοίξω καν το myphone τρέχω το Tapatalk 2 beta 4 Καταρχάς είσαι 2 beta πίσω..:p Δεν σου δούλεψε με αφαίρεση του forum και ξανά προσθήκη? Εμένα με τη beta6, λύθηκε έτσι. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 οχι, δεν λύθηκε ακόμη το θέμα. θα περάσω την beta 6 να τσεκαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 οχι, δεν λύθηκε ακόμη το θέμα. θα περάσω την beta 6 να τσεκαρω Πέρασέ την και πες μας τα νέα.. Πιθανόν και να το έχεις διαβάσει αλλά πριν την περάσεις ξήλωσε την 4 και την έκδοση από το market αν την έχεις. Του market θα σου την κάνει override έτσι κι αλλιώς και με τις beta έχει θέματα συνήθως αν την περάσεις από πάνω. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts