junglist Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Όσο πιο πίσω πάς σε έκδοση, τόσο πιο καλά. Γενικότερα οι διαχειριστές(όλων) των φόρουμ δεν συμπαθούν το tapatalk γιατί δεν υποστηρίζει το moderation και επειδή δεν μπορούν να παρακολουθούν επαρκώς τους χρήστες της εν λόγω εφαρμογής. Ποιος σου είπε ότι δεν υποστηρίζει moderation? Ειδικά το κλείδωμα, edit και μετακίνηση θέματος γίνεται πιο γρήγορα μέσω tapatalk. Μόνο το infraction δεν έχω δει να υποστηρίζεται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Και εμένα μου βγάζει συνέχεια. Failed to connect to forum... Δεν ξέρω τι φταίει. Μόνο στο muphone το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) καλημερα! πριν μου ελεγε αυτο : this community is currently not available on tapatalk (error 404), οσοι εχετε προβλημα δοκιμαστε να το βγαλετε το forum και να το βαλετε ξανα και να κανετε login! μολις το εκανα και δουλευει ξανα! κατι θα ειχε κολλησει... Edited November 23, 2013 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Όσοι έχετε προβλήματα ή λοιπά θέματα με το Tapatalk, διαβάστε παρακαλώ το αρχικό μήνυμα σε αυτό το θέμα, το οποίο έχει ενημερωθεί με πληροφορίες και λεπτομέρειες. Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 εδω και καιρό δεν μου δουλεύει η σελίδα σας στο tapatalk,κοιτάξτε το παρακαλώ Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Σε εμένα δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firejim Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 διαφωνώ στο να μην γίνεται μελλοντικά η χρήση του προγράμματος tapatalk δεν θέλω να το αναλύσω, γιατί κάποιος μπορεί να παρεξηγηθεί, απλά είναι προσωπική μου γνώμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Συμφωνώ απόλυτα... Αυτό με το κάθε forum να βγάζει τις δικές του εφαρμογές για πλοήγηση από το κινητό είναι εντελώς γελοίο... Σιγά μην κάτσουμε να έχουμε στο κινητό 20 διαφορετικές εφαρμογές για το κάθε forum στο οποίο είμαστε μέλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Σέβομαι τον κόπο τον παιδιών για το Mobile site, αλλά το Tapatalk δίνει στο 1/10 χρόνο πρόσβαση στο νήμα που θες, έχω καταργήσει και τον υπολογιστή πλέον σε ότι αφορά τα φόρουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Συμφωνώ και εγώ το tapatalk είναι απίστευτα εύχρηστο και γρήγορο για χρήση από smartphones...Καλό και το Mobile site αλλά τόσο εύχρηστο δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Συμφωνώ κι εγώ με τα παραπάνω, ευτυχώς η δυστυχώς, είναι η πιο εύχρηστη εφαρμογή στο είδος της... Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Συμφωνώ κι εγώ με τα παραπάνω, ευτυχώς η δυστυχώς, είναι η πιο εύχρηστη εφαρμογή στο είδος της... Όντως. Με ένα κλικ κάνεις τα πάντα σε κλάσματα του δευτερολέπτου! Την ανοίγεις και βλέπεις αμέσως αν κάποιος έχει απαντήσει σε θέμα, αν έχεις pm, αν αν αν.. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Αλλά μάλλον είναι πολλά τα λεφτά που χάνουν που δεν εμφανίζονται οι διαφημίσεις... Edited December 3, 2013 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παιδιά πέρα από το μήνυμα σφάλματος (το οποίο έχω την εντύπωση πως το βγάζει απο το ver4 και μετα), έχετε αλλά θέματα; πχ εμένα δε μου εμφανίζει τα notifications ουτε μέσα στο πρόγραμμα αλλά ούτε κ στο τηλέφωνο. (Σε αλλά site όλα οκ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Αν σου είναι εύκολο διάβασε το πρώτο μήνυμα του θέματος και είμαι σίγουρος ότι θα σου λυθούν πολλές απορίες.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Έχοντας το γνωστό πλεον πρόβλημα με το tapatalk 4 Απέτυχε η σύνδεση με το φόρουμ, παρακαλώ ελέγξτε με τον διαχειριστή του φόρουμ εάν αυτό τι πρόβλημα επιμείνει" προσωπικά δεν με πειράζει το μνμ, αλλά με ενδιαφέρουν τα push notifications.. για μενα η σημαντικότερη λειτουργία του... Υπάρχει κάποια έκδοση του προγράμματος που να δουλεύουν τα push notifications ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Έχοντας το γνωστό πλεον πρόβλημα με το tapatalk 4 προσωπικά δεν με πειράζει το μνμ, αλλά με ενδιαφέρουν τα push notifications.. για μενα η σημαντικότερη λειτουργία του... Υπάρχει κάποια έκδοση του προγράμματος που να δουλεύουν τα push notifications ? Όχι, δεν υποστηρίζονται. Για περισσότερες πληροφορίες στο πρώτο μήνυμα του θέματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Άτυχοι οι κάτοχοι με Symbian! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 εδω και 3 ημερες μου βγαζει οτι δεν μπορω να συνδεθω.Επικοινωνηστε με το διαχειριστη του φορουμ. Τρεχει κατι ? ολα τα αλλα φορουμ που διαβαζω παιζουν. μονο το myphone μου βγαζει προβλημα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Εγώ συνδέομαι κανονικά και τώρα γράφω από tapatalk. Απ'οσο θυμάμαι από αντίστοιχες περιπτώσεις, θέλει επανεγκατασταση του tapatalk και θα δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 3 μερες το εκανε και εφτιαξε... παντως το Mobile site δεν ειναι καθολου χρηστικο σε σχεση με το Tapatalk για χρηση αρκετων νηματων κτλ, ειδικα οταν δεν υποστηριζεται ο Opera Mini και το MB ειναι ελαχιστα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Εδώ και δυο μέρες δεν μπορω να μπω απο το tapatalk :angry: Έχεις κανείς άλλος αυτό το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Nope..... :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Βγάζει το γνωστό λάθος, αλλά μετά μπαίνει κανονικά Κάνε ένα delete στα δεδομένα του Tapatalk και ξανάπροσπάθησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Έκανα εκκαθάριση δεδομένων και έστρωσε! Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts