Smartdigi Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) https://plus.google.com/communities/114863392006818751659/stream/a1665a8c-66e7-4e3d-8e2b-68febc3d01d0 καθαρή ICS ή με iOS interface ; Καθαρή ics μόνο boot + ring έχει ios Edited April 16, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 https://plus.google.com/communities/114863392006818751659/stream/a1665a8c-66e7-4e3d-8e2b-68febc3d01d0?partnerid=gplp0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Για οποιον ενδιαφερετε κουπονια http://www.benchmarkemail.com/c/v?e=2A7B35&c=32ADD&l=429F289&email=JPOzAteHFXzweoAoUpkEKpemkgBQcCdv&relid=C6EC15A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 https://plus.google.com/communities/114863392006818751659/stream/a1665a8c-66e7-4e3d-8e2b-68febc3d01d0 Καθαρή ics μόνο boot + ring έχει ios Α πες το έτσι ρε φίλε. Τέτοια έχω φτιάξει κι εγώ. Αλλά είχα και μια που ταν πλήρως iOS interface (παρμένο απ τις roms των goophone κλώνων) http://www.youtube.com/watch?v=uKzNskJvnEs αλλά ύστερα παρατήρησα κρασαρίσματα σε μενού πολλών εφαρμογών Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Α πες το έτσι ρε φίλε. Τέτοια έχω φτιάξει κι εγώ. Αλλά είχα και μια που ταν πλήρως iOS interface (παρμένο απ τις roms των goophone κλώνων) http://www.youtube.com/watch?v=uKzNskJvnEs αλλά ύστερα παρατήρησα κρασαρίσματα σε μενού πολλών εφαρμογών ¨Εχει τροποποιήσεις στην lib. Οι εφαρμογές των κινέζων iweather , isafari, iphone, etc δεν κουμπώνουν με τις δικές μας rom κρασάρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Ξερει καποιος πως θα καnω root το HDC Galaxy S3 Legend που παραλαμβανω αυριο? Υπαρχει μηπως κανενας μπουσουλας που να κανει για ολα τα 6589 η περιπου ολα για να δοκιμασω....:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 ¨Εχει τροποποιήσεις στην lib. Οι εφαρμογές των κινέζων iweather , isafari, iphone, etc δεν κουμπώνουν με τις δικές μας rom κρασάρουν. μα μαζι με τα lib κλπ Ξερει καποιος πως θα καnω root το HDC Galaxy S3 Legend που παραλαμβανω αυριο? Υπαρχει μηπως κανενας μπουσουλας που να κανει για ολα τα 6589 η περιπου ολα για να δοκιμασω....:) ψάξε για zopo zp910 και κάνε τα ίδια, αφού πρώτα πάρεις backup με sp flash tool read back Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Σας έχω ζαλίσει αλλά καίγομαι για δίκαρτο.Το παίρνω και τώρα που λένε Τα Specs πρέπει οπωσδήποτε να είναι 1Gb Ram Καλή κάμερα-μπαταρία Οθόνη max 4.3 Το Newman N1 και το Zte v970 έχω βάλει στο μάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 http://www.fastcardtech.com/HDC-Storm-MX-MTK 6589 Τι λέτε.? Με αποσχολει κάμερα και gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Να ρωτησω κι εγω κατι εδω, μιας και εχω μπλεξει τα μπ--τια μου στο ψαξιμο.. Υπαρχει κατι αναλογο του Jiayu G3 σε specs που να δουλευει σωστα (wifi, gps κλπ) χωρις να χρειαζεται πασπατεμα μολις το παρω? Gorilla glass απαραιτητως. Thanks Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 http://www.fastcardtech.com/HDC-Storm-MX-MTK 6589 Τι λέτε.? Με αποσχολει κάμερα και gps Δεν το χει δουλέψει κανεις για να ξέρουμε. Αν σ απασχολεί η κάμερα και το GPS όμως, πάρε κάτι επώνυμο. Amoi, Newman, Zopo, THL. Ή κάποιο δοκιμασμένο γνωστό Star. Αν και νομίζω ότι αυτό είναι κλώνος κάποιου Star Να ρωτησω κι εγω κατι εδω, μιας και εχω μπλεξει τα μπ--τια μου στο ψαξιμο.. Υπαρχει κατι αναλογο του Jiayu G3 σε specs που να δουλευει σωστα (wifi, gps κλπ) χωρις να χρειαζεται πασπατεμα μολις το παρω? Gorilla glass απαραιτητως. Thanks Κανένα φθηνό κινέζικο δεν έχει Gorilla glass Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Σας έχω ζαλίσει αλλά καίγομαι για δίκαρτο.Το παίρνω και τώρα που λένε Τα Specs πρέπει οπωσδήποτε να είναι 1Gb Ram Καλή κάμερα-μπαταρία Οθόνη max 4.3 Το Newman N1 και το Zte v970 έχω βάλει στο μάτι alcatel 997d θα προτεινα εγω. από 182 ευρω στο skroutz.gr Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Λοιπόν, πήρα το Zopo ZP 100 από Pandawill. Από το μαγαζί είμαι ευχαριστημένος, δεύτερη μπαταρία και ένα προστατευτικό οθόνης δώρα με 120 ευρώ στην πόρτα μου. Τελωνείο με Singapure post ΔΕΝ περάσαμε. To κινητό, σε σχέση με το Huawei Ideos x5 που έχω τώρα, ποιοτικός μου φαίνεται κατώτερο. Σαφώς πιο γρήγορα, εξαιρετική φωτογραφική (για 5 mp) και άμεσο κλείδωμα GPS. Για τα λεφτά που ζητάει, είναι πολύ παραπάνω από τίμιο. Ααα, η οθόνη του είναι πολύ καλή. Ωραία χρ'ωματα και φωτεινώτατη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 alcatel 997d θα προτεινα εγω. από 182 ευρω στο skroutz.gr το Jiayu G2S βγαίνει κοντά στα 130 όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Κανένα φθηνό κινέζικο δεν έχει Gorilla glass Ας εχει και τιμη σαν το G3, δεν με πειραζει.. Ομως retina screen και gorilla glass δεν ειναι το ιδιο? Μονο το G3 με gorilla? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 έχει πάρει το μάτι σας κάποιο 4" με τις δυνατότητες του Jiayu G2S ??http://www.minideal.net/jiayu-g2s-smart-phone-mtk6577t-dual-core-1-2ghz-1gb-ram.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Ας εχει και τιμη σαν το G3, δεν με πειραζει.. Ομως retina screen και gorilla glass δεν ειναι το ιδιο? Μονο το G3 με gorilla?Ψάξε στο google τι ειναι retina screen και gorilla glass γιατί τα χεις μπερδέψει πάρα πολύ. Το G3 έχει OGS, οχι Corning Gorilla Glass. (μια χαρά είναι και το OGS πάντως). Το G3 είναι πολύ καλό αν εξαιρέσεις το GPS του. Λοιπόν, πήρα το Zopo ZP 100 από Pandawill. Από το μαγαζί είμαι ευχαριστημένος, δεύτερη μπαταρία και ένα προστατευτικό οθόνης δώρα με 120 ευρώ στην πόρτα μου. Τελωνείο με Singapure post ΔΕΝ περάσαμε. To κινητό, σε σχέση με το Huawei Ideos x5 που έχω τώρα, ποιοτικός μου φαίνεται κατώτερο. Σαφώς πιο γρήγορα, εξαιρετική φωτογραφική (για 5 mp) και άμεσο κλείδωμα GPS. Για τα λεφτά που ζητάει, είναι πολύ παραπάνω από τίμιο. Ααα, η οθόνη του είναι πολύ καλή. Ωραία χρ'ωματα και φωτεινώτατη!Να σε απογοητεύσω, 120€ για MTK6575 με 512MB RAM ειναι ΠΑΡΑ πολλά λεφτά. Κακή επιλογή, και παλιό μοντέλο. Με <=120€ στις μέρες μας παίρνεις διπύρηνο MTK6577 με 1GB RAM (ZTE V970 και άλλα). Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 τι έγινε ρε παιδιά?το minideal έκλεισε?? http://www.minideal.net/ αυτό βγάζει There has been an error processing your request SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1286 Unknown table engine 'InnoDB' Trace: #0 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(55856): Zend_Db_Statement_Pdo->_execute(Array) #1 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(47406): Zend_Db_Statement->execute(Array) #2 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(48442): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('SELECT `mgn_cor...', Array) #3 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(49196): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query('SELECT `mgn_cor...', Array) #4 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(47661): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->query(Object(Varien_Db_Select), Array) #5 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(30321): Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchAll(Object(Varien_Db_Select), Array) #6 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(34609): Mage_Core_Model_Mysql4_Url_Rewrite->loadByRequestPath(Object(Mage_Core_Model_Url_Rewrite), Array) #7 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(34738): Mage_Core_Model_Url_Rewrite->loadByRequestPath(Array) #8 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(16073): Mage_Core_Model_Url_Rewrite->rewrite() #9 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(18480): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch() #10 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/app/Mage.php(627): Mage_Core_Model_App->run(Array) #11 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/index.php(80): Mage::run('', 'store') #12 {main} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 τι έγινε ρε παιδιά?το minideal έκλεισε?? http://www.minideal.net/ αυτό βγάζει ...φαίνεται ότι έχει πρόβλημα ο server τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 τι έγινε ρε παιδιά?το minideal έκλεισε?? http://www.minideal.net/ αυτό βγάζει κάτι παίχτηκε με μια βάση δεδομένων στο σερβερ τους και δεν φορτώνει. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 έχει πάρει το μάτι σας κάποιο 4" με τις δυνατότητες του Jiayu G2S ?? Μαλλον το G2S ειναι το καλυτερο και η τιμη 165$ αστερι.. Ψάξε στο google τι ειναι retina screen και gorilla glass γιατί τα χεις μπερδέψει πάρα πολύ. Το G3 έχει OGS, οχι Corning Gorilla Glass. (μια χαρά είναι και το OGS πάντως). Το G3 είναι πολύ καλό αν εξαιρέσεις το GPS του. Δηλαδη G2S OGS αλλα οχι Gorilla glass G3 λες OGS + gorilla glas (Αυτο νομιζω δεν ειναι OGS εξ ου και χοντρουτσικο) G4 OGS +gorilla glass Ειναι ετσι? Σ ευχαριστω για τον χρονο σου. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Επειδή ψάχνω για micro-sd card πιστεύετε οτι αυτή είναι καλή; Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο(και σε πωλητή και σε κάρτα); Αν εχετε να προτείνετε κατι δοκιμασμένο ακόμα καλύτερα! Επίσης θα παίζει πιστεύω με το Amoi n828/n821; Edited April 18, 2013 by nikosst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Wrong Post!! Edited April 18, 2013 by Mpoumpis106 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat_ Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Ψάξε στο google τι ειναι retina screen και gorilla glass γιατί τα χεις μπερδέψει πάρα πολύ. Το G3 έχει OGS, οχι Corning Gorilla Glass. (μια χαρά είναι και το OGS πάντως). Το G3 είναι πολύ καλό αν εξαιρέσεις το GPS του. Να σε απογοητεύσω, 120€ για MTK6575 με 512MB RAM ειναι ΠΑΡΑ πολλά λεφτά. Κακή επιλογή, και παλιό μοντέλο. Με <=120€ στις μέρες μας παίρνεις διπύρηνο MTK6577 με 1GB RAM (ZTE V970 και άλλα). το g3 έχει gorilla glass σύμφωνα με τους χρήστες από το forum εδώ αλλά και σύμφωνα με όλους τους χρήστες που το έχουν πάρει. Μια ματιά στο google δείχνει και tests καταπόνησης της οθόνης. Δεν είμαι σίγουρος από που παίρνεις την πληροφορία ότι δεν είναι gorilla glass? Από όσα διαβάζω το G2S έχει ogs αλλά όχι gorilla glass ενώ το G4 θα έχει και τα δύο Παράθεση --------------------------------------------- Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Επειδή ψάχνω για micro-sd card πιστεύετε οτι αυτή είναι καλή; Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο(και σε πωλητή και σε κάρτα); Αν εχετε να προτείνετε κατι δοκιμασμένο ακόμα καλύτερα! Επίσης θα παίζει πιστεύω με το Amoi n828/n821; Αρκετά γρήγορη κάρτα και θα παίξει σίγουρα με το Amoi Μπορείς να τη πάρεις από Γερμανία ώστε να σου έρθει πιο γρήγορα και να είσαι και σίγουρος ότι είναι original Μικρή η διαφορά στη τιμή τους Έχω πάρει την ίδια σε 32gb http://www.ebay.de/itm/SanDisk-16GB-Mobile-Ultra-Class-10-UHS-I-Micro-SD-SDHC-Memory-Card-Karte-/140956825625?pt=DE_Handy_PDA_Speicherkarten&hash=item20d1ae7819 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts