haris_led Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά στις επιλογές για τη σύνδεση δεδομένων υπάρχει μόνο είτε στη μια είτε στην άλλη και Απενεργοποίηση και δεν υπάρχει επιλογή για Ερώτηση πάντα, όπως στις κλήσεις και τα μηνύματα. Επομένως, μπορώ να του ορίσω την κάρτα και, φυσικά, αν αυτή δεν έχει πακέτο ΜΒ (δεν έχω αγοράσει αυτό το μήνα), και συνδεθώ, θα πάρει από το υπόλοιπο. Ερώτηση πάντα; αφού πάντα είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο. Δεν γίνεται πχ 5 φορές τη μέρα όπως η εξερχόμενη κλήση. Επίσης το κινητό δεν μπορεί να ξέρει πότε τελειώνουν τα MB της μιας ή της άλλης κάρτας, οπότε εσύ θα πρέπει να αλλάξεις την ρύθμιση για το ίντερνετ όταν τελειώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ευχαριστώ, αλλά το "Ερώτηση πάντα" αναφερόταν σ' αυτό που έγραψε ο basdel Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Παιδια να ρωτησω κατι σε οσους εχουν εγκαταστησει CWM recovery με droidboot. Πως βγαινουμε απο droidboot χωρις να χασει το CWM η συσκευη? Βγαινω και οταν ξαναμπαινω με vol+ και power το εχει χασει και μπαινει στο stock recovery. Εχει της εξης επιλογες: Reboot droidboot, Reboot, Recovey και Power off. Με καποιες απο αυτες προχωραει σε αλλο μενου που εχει πολλα no και ενα yes. Πως θα το κανω να το κραταει? Ξερει κανεις? Ευχαριστω Υ.Γ Παιδια αυτο βρεθηκε, μην απαντατε παρακαλω Edited February 27, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Αφού λύσαμε την προηγούμενη απορία, βοηθήστε να λύσουμε και την επόμενη. Μόλις έλαβα μήνυμα από την Wind για 600' προς Wind/Q (ίσως περιλαμβάνεται στην προσφορά του διπλασιασμού μέχρι 28/2) αλλά δεν μπορώ να βρω σε ποιο από τα 2 f2g απευθύνεται, ενώ στις κλήσεις μπορείς να το δεις. Υπάρχει τρόπος; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Αφού λύσαμε την προηγούμενη απορία, βοηθήστε να λύσουμε και την επόμενη. Μόλις έλαβα μήνυμα από την Wind για 600' προς Wind/Q (ίσως περιλαμβάνεται στην προσφορά του διπλασιασμού μέχρι 28/2) αλλά δεν μπορώ να βρω σε ποιο από τα 2 f2g απευθύνεται, ενώ στις κλήσεις μπορείς να το δεις. Υπάρχει τρόπος; Αν δεν κάνω λάθος στην εφαρμογή των μηνυμάτων (την μαμά εφαρμογή) λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μπορείς να γίνεις πιο σαφής, γιατί έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Αφού λύσαμε την προηγούμενη απορία, βοηθήστε να λύσουμε και την επόμενη. Μόλις έλαβα μήνυμα από την Wind για 600' προς Wind/Q (ίσως περιλαμβάνεται στην προσφορά του διπλασιασμού μέχρι 28/2) αλλά δεν μπορώ να βρω σε ποιο από τα 2 f2g απευθύνεται, ενώ στις κλήσεις μπορείς να το δεις. Υπάρχει τρόπος; όταν έχεις ανοίξει το μήνυμα, δε μπορείς να επιλέξεις ''λεπτομέρειες'' του μηνύματος; Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μπορείς να γίνεις πιο σαφής, γιατί έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. go sms για να βλέπεις σε ποιο νούμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παιδια καλησπερα, Θα μπορουσατε να προτείνεται καποια dual sim συσκευη με αξιολογη οθονη και 1gb?(καποια οικονομικη λυση ισως :baby: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παιδια καλησπερα, Θα μπορουσατε να προτείνεται καποια dual sim συσκευη με αξιολογη οθονη και 1gb?(καποια οικονομικη λυση ισως :baby: ) THL T5s . Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 THL T5s . πολυ ομορφο αλλα και πολυ μεγαλο. Ξεχασα πριν να αναφερω οτι ψαχνω μεχρι 4.2 ιντσες αντε βαρια βαρια μεχρι 4.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παίδες Καλημέρα. Πείτε μου ένα dual sim μέχρι 250 ευρώ να είναι σούπερ από Wi-Fi και.GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) όταν έχεις ανοίξει το μήνυμα, δε μπορείς να επιλέξεις ''λεπτομέρειες'' του μηνύματος; 'Οχι, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή και, από τις υπόλοιπες, καμία δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα. go sms για να βλέπεις σε ποιο νούμερο Είσαι σίγουρος ότι το δείχνει; Γιατί έχω εγκαταστήσει το Handcet sms για να ανοίγει παράθυρο όταν έρχεται sms αλλά και αυτό δεν δείχνει σε ποια sim έρχεται Edited February 27, 2014 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 πολυ ομορφο αλλα και πολυ μεγαλο. Ξεχασα πριν να αναφερω οτι ψαχνω μεχρι 4.2 ιντσες αντε βαρια βαρια μεχρι 4.5 THL W100s. Πιο μικρό, δεν υπάρχει Παίδες Καλημέρα. Πείτε μου ένα dual sim μέχρι 250 ευρώ να είναι σούπερ από Wi-Fi και.GPS 250€; THL T100s Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 πολυ ομορφο αλλα και πολυ μεγαλο. Ξεχασα πριν να αναφερω οτι ψαχνω μεχρι 4.2 ιντσες αντε βαρια βαρια μεχρι 4.5 Amoi A862W. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Amoi A862W. Αυτο εχει σταματήσει να παράγεται εδώ και μήνες. δεν υπάρχει πουθενά , και μην παίρνετε τελευταία κομματια, γιατι οι κινέζοι ξεπουλάνε τα ελλατωματικα που κρατουσαν τους περασμένους μήνες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Είσαι σίγουρος ότι το δείχνει; Γιατί έχω εγκαταστήσει το Handcet sms για να ανοίγει παράθυρο όταν έρχεται sms αλλά και αυτό δεν δείχνει σε ποια sim έρχεται Ναι είμαι σίγουρος, το κάθε συννεφάκι έχει κάτω αριστερά τον αριθμό της sim,επίσης έχει και στην αποστολή το 1 η 2 για να το στείλεις με όποιο θέλεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms Kαι το pixelphone είναι τέλειο για δίκαρτο https://play.google.com/store/apps/details?id=pixelrush.xphonefree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 ΟΚ. Όπως έγραψα παραπάνω, έβαλα το Handcet sms για να ανοίγει παράθυρο με το μήνυμα επειδή το δικό του δεν άνοιγε την οθόνη και έπρεπε να κάνω όλη τη διαδικασία για να το διαβάσω. Γνωρίζεις αν το το πρώτο ή το δεύτερο (ή και τα δύο) κάνουν την ίδια δουλειά, δηλαδή ανοίγουν την οθόνη, ώστε να απεγκαταστήσω αυτό που έβαλα; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) ΟΚ. Όπως έγραψα παραπάνω, έβαλα το Handcet sms για να ανοίγει παράθυρο με το μήνυμα επειδή το δικό του δεν άνοιγε την οθόνη και έπρεπε να κάνω όλη τη διαδικασία για να το διαβάσω. Γνωρίζεις αν το το πρώτο ή το δεύτερο (ή και τα δύο) κάνουν την ίδια δουλειά, δηλαδή ανοίγουν την οθόνη, ώστε να απεγκαταστήσω αυτό που έβαλα; Ναι έχει,στις ρυθμίσεις έχει ενεργοποίηση αναδυόμενων παραθύρων (pop up) Στο GO SMS θα πας στις ρυθμίσεις-βασικό- και θα τσεκάρεις την επιλογή- enable dual sim card mode ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίδες Καλημέρα. Πείτε μου ένα dual sim μέχρι 250 ευρώ να είναι σούπερ από Wi-Fi και.GPS Ψάχνετε φθηνό Smartphone; 5 δυνατά smartphones μέχρι €200 http://techmaniacs.gr/5-top-smartphones-for-less-than-200-euros/ Edited February 27, 2014 by panosntok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ψάχνετε φθηνό Smartphone; 5 δυνατά smartphones μέχρι €200 http://techmaniacs.gr/5-top-smartphones-for-less-than-200-euros/ Πλάκα κάνεις? Εκτος από το Moto G, τα άλλα είναι ξεπερασμένα προ πολλού (ασε που σου ζήτησε DUAL SIM!) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) Ναι είμαι σίγουρος, το κάθε συννεφάκι έχει κάτω αριστερά τον αριθμό της sim,επίσης έχει και στην αποστολή το 1 η 2 για να το στείλεις με όποιο θέλεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms Kαι το pixelphone είναι τέλειο για δίκαρτο https://play.google.com/store/apps/details?id=pixelrush.xphonefree Δοκίμασα το Go sms Pro, χωρίς να απεγκαταστήσω το Handcet sms, έστειλα sms και έδειξε τη sim στην οποία απευθυνόταν αλλά δεν άνοιξε την οθόνη, όπως το προηγούμενο που είχα βάλει γιαυτό το σκοπό, και χτύπησε απλά ο ήχος. Απεγκατέστησα το Handcet sms για την περίπτωση που το εμπόδιζε αλλά και πάλι δεν άνοιξε την οθόνη. Θα προσπαθήσω με το άλλο που προτείνεις. ΥΓ Διαβάζοντας την περιγραφή και τις δυνατότητες του pixelphone κατάλαβα ότι ασχολείται με το τηλέφωνο και τις επαφές και όχι με τα sms. Μήπως δεν κάνει αυτά που θέλω; Edited February 28, 2014 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) Δοκίμασα το Go sms Pro, χωρίς να απεγκαταστήσω το Handcet sms, έστειλα sms και έδειξε τη sim στην οποία απευθυνόταν αλλά δεν άνοιξε την οθόνη, όπως το προηγούμενο που είχα βάλει γιαυτό το σκοπό, και χτύπησε απλά ο ήχος. Απεγκατέστησα το Handcet sms για την περίπτωση που το εμπόδιζε αλλά και πάλι δεν άνοιξε την οθόνη. Θα προσπαθήσω με το άλλο που προτείνεις. ΥΓ Διαβάζοντας την περιγραφή και τις δυνατότητες του pixelphone κατάλαβα ότι ασχολείται με το τηλέφωνο και τις επαφές και όχι με τα sms. Μήπως δεν κάνει αυτά που θέλω; Στις ρυθμίσεις τσεκαρε την ενεργοποίηση αναδυόμενων παραθύρων και ξετσεκαρε την λειτουργία ιδιωτικότητας. Ναι για dialer είναι το pixelphone, συγνωμη αν σε μπέρδεψα Edited February 28, 2014 by panosntok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) dual sim με data και στις δύο sim? Υπάχρει dual sim (dual stand-by) που να μπορεί να παίξει δεδομένα και από τις δύο sim? Παράθεση από john_who > τι εννοείς; στο δικό μου thl-w100s έχω και στις δύο κάρτες ίντερνετ (Vodafone + Wind) μπορώ να ανοίξω όμως ή το ένα ή το άλλο, δεν μπορώ να τα έχω ανοιχτά μαζί. Α, οκ - άκουγα καποιους που έλεγαν για επώνυμα dual ότι η ιντερνετ μπορεί να παίξει μόνο από την μια κάρτα. Λοιπόν γράφοντας το παραπάνω είχα στο μυαλό μου το htc one dual στο οποίο όντος η δεύτερη κάρτα παίζει μόνο 2G. Ψάχνω λοιπόν ένα επώνυμο κινητό dual sim (κατηγορίας htc one, samsung galasy s4) που να υποστηρίζει 3G και από τις δύο κάρτες. Θέλω να βάλω μια wind και μια vodafon ώστε όπου δεν έχει σήμα η πρώτη να παίρνω internet από την δεύτερη. Δεν είμαι απόλυτος στο να μην πάω σε κινέζικο αλλά έχω μαύρα μεσάνυχτα στο τι παίζεται εκεί. Edited March 3, 2014 by macovet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ψάχνω λοιπόν ένα επώνυμο κινητό dual sim (κατηγορίας htc one, samsung galasy s4) που να υποστηρίζει 3G και από τις δύο κάρτες. Θέλω να βάλω μια wind και μια vodafon ώστε όπου δεν έχει σήμα η πρώτη να παίρνω internet από την δεύτερη. Τα περισσότερα Κινέζικα, μπορούν να τραβήξουν 3G και από τις δύο κάρτες (εναλλάξ εννοείται...) Το Jiayu G4 ας πουμε, το κάνει σίγουρα (εχω μια VOdafone συμβολαιο και μια Q που χρησιμοποιώ όταν εξαντλειται το "πακετο" της 1ης...) Για επώνυμο: Xiaomi Hongmi ή κάποιο Lenovo/Huawei θα προτεινα... Αν ψάχνεις 5ίντσο (οπως το S4) πάρε το "νεο" hit: Huawei Honor 3C (στα 160 ευρώ!) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Τα περισσότερα Κινέζικα, μπορούν να τραβήξουν 3G και από τις δύο κάρτες (εναλλάξ εννοείται...) Το Jiayu G4 ας πουμε, το κάνει σίγουρα (εχω μια VOdafone συμβολαιο και μια Q που χρησιμοποιώ όταν εξαντλειται το "πακετο" της 1ης...) Για επώνυμο: Xiaomi Hongmi ή κάποιο Lenovo/Huawei θα προτεινα... Αν ψάχνεις 5ίντσο (οπως το S4) πάρε το "νεο" hit: Huawei Honor 3C (στα 160 ευρώ!) Είναι σίγουρο αυτό; Στα περισσότερα κινητά που έχω δει "ξεσκέπαστα", το ένα SIM-slot γράφει 2G-GSM και το άλλο 3G-WCDMA. Απο αυτό καταλαβαίνω οτι μόνο το ένα slot πιάνει ταχύτητες 3G. Και το Honor 3C έτσι δείχνει να λειτουργεί. Αυτό βλέπω στις φωτογραφίες του Minideal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts