zodor Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 @gerstavros2, @leonpap Ευχαριστώ και τους δυο σας για τα σχόλια. Ελπίζω και πιστεύω να μείνω και εγώ ευχαριστημένος, αλλά πιο πολύ ικανοποιημένος!!! see you in the future !!!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosBt7 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καλημερα παιδια!!Μολις εκανα εγγραφη στο forum!! Θέλω να αγορασω κι εγω κινεζικο κινητο να δοκιμασω..τα κοιταξα σχεδον ολα.. κολλησα με αυτο εδω (http://www.aliexpress.com/item/Black-Q9000-MTK6589-Quad-Core-Android-4-2-Smart-Phone-1-2GHz-1GB-RAM-4GB-ROM/956261713.html) αλλα κανεις σας δεν το εχει αναφερει.. δεν ξερω αν θα μπορω να το εμπισευτω..με πολυ ψαξιμο βρηκα ελαχιστα σχολια απο κατοχους του που αλλοι ελεγαν οτι ειναι εξαιρετικο και αλλοι οτι αντιμετωπιζουν προβληματα.. το εχει παρει καποιος απο εσας??γνωριζετε κατι?? η δευτερη μου επιλογη ειναι το jiayu g3t το οποιο ειναι δοκιμασμενο και το θεωρειτε αξιοπιστο αλλα δεν μ'αρεσει τοσο στο σχεδιασμο.. Ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καλημερα παιδια!!Μολις εκανα εγγραφη στο forum!! Θέλω να αγορασω κι εγω κινεζικο κινητο να δοκιμασω..τα κοιταξα σχεδον ολα.. κολλησα με αυτο εδω (http://www.aliexpress.com/item/Black-Q9000-MTK6589-Quad-Core-Android-4-2-Smart-Phone-1-2GHz-1GB-RAM-4GB-ROM/956261713.html) αλλα κανεις σας δεν το εχει αναφερει.. δεν ξερω αν θα μπορω να το εμπισευτω..με πολυ ψαξιμο βρηκα ελαχιστα σχολια απο κατοχους του που αλλοι ελεγαν οτι ειναι εξαιρετικο και αλλοι οτι αντιμετωπιζουν προβληματα.. το εχει παρει καποιος απο εσας??γνωριζετε κατι?? η δευτερη μου επιλογη ειναι το jiayu g3t το οποιο ειναι δοκιμασμενο και το θεωρειτε αξιοπιστο αλλα δεν μ'αρεσει τοσο στο σχεδιασμο.. Ευχαριστω εκ των προτερων!! Γιατί δεν κοιτάς το ΖΤΕ V967s που είναι 5 ιντσών και φθηνότερο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364015 Όλα τα παιδιά που το πήραν είναι ευχαριστημένα. Εάν θέλεις κάτι με καλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία τότε το g3t είναι ιδανικό. Πες για ποια χρήση το θέλεις και θα σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosBt7 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση! Το έχω δει το κινητό που μου προτείνεις αλλά δεν μου αρέσει η ανάλυση.. γενικά έχω διαβάσει πολλά ειδικά εδώ στο forum και έχω κοιτάξει όλα τα κινητά που αναφέρετε..εγώ κατέληξα στο star q9000 γιατι είναι ακριβώς αυτό που θέλω και για λίγο gaming,βιντεάκια,gps,ebooks,μουσική κτλ.. απλά δεν βλέπω κάποιον από εδώ να το έχει και θέλω να μάθω αν είναι αξιόπιστο.. αλλιώς πάω για το jiayu..ανάμεσα σε αυτά τα δυο είμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση! Το έχω δει το κινητό που μου προτείνεις αλλά δεν μου αρέσει η ανάλυση.. γενικά έχω διαβάσει πολλά ειδικά εδώ στο forum και έχω κοιτάξει όλα τα κινητά που αναφέρετε..εγώ κατέληξα στο star q9000 γιατι είναι ακριβώς αυτό που θέλω και για λίγο gaming,βιντεάκια,gps,ebooks,μουσική κτλ.. απλά δεν βλέπω κάποιον από εδώ να το έχει και θέλω να μάθω αν είναι αξιόπιστο.. αλλιώς πάω για το jiayu..ανάμεσα σε αυτά τα δυο είμαι.. Vowney V5 Αυτό γιατι το απέκλεισες ?? Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Πανω στο ιδιο σκεπτικο κατεληξα και εχω στο Idol X αλλα την Dual Sim version με 2/32GB Απ'οσα εχω δει θεωρω οτι εκτος της σχετικα μικρης μπαταριας ειναι το πιο πληρες. Ολα εχουν τον Mediatek 6589(T) 1,5Ghz, 5" IPS Full HD οθονη, αλλα απο εκει κ περα αρχιζουν οι διαφορες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosBt7 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Vowney V5 Αυτό γιατι το απέκλεισες ?? Το vowney v5 δεν το απέρριψα μου άρεσε πολύ..αλλά είδα ότι ήταν ίδιο σχεδόν σε όψη και χαρακτηριστικά αλλά με λίγο μικρότερη μπαταρία (όχι ότι είναι πρόβλημα) και δίνουν μια μπαταρία ενώ στο q9000 δίνουν δυο..κάπου στην πορεία όμως το ξέχασα..μάλλον αυτό όμως θα κοιτάξω..από ότι φαίνεται είναι πιο γνωστό και πιο αξιόπιστο! ευχαριστώ πολύ! :) Πανω στο ιδιο σκεπτικο κατεληξα και εχω στο Idol X αλλα την Dual Sim version με 2/32GB Απ'οσα εχω δει θεωρω οτι εκτος της σχετικα μικρης μπαταριας ειναι το πιο πληρες. Ολα εχουν τον Mediatek 6589(T) 1,5Ghz, 5" IPS Full HD οθονη, αλλα απο εκει κ περα αρχιζουν οι διαφορες :) Πολύ καλο κινητό και αυτό..αλλα θέλω άμεσα κινητό και έχω μέχρι 160..αν είχα γύρω στα 200 μάλλον θα πήγαινα για το umi x2! ευχαριστώ πάντως! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Το vowney v5 δεν το απέρριψα μου άρεσε πολύ..αλλά είδα ότι ήταν ίδιο σχεδόν σε όψη και χαρακτηριστικά αλλά με λίγο μικρότερη μπαταρία (όχι ότι είναι πρόβλημα) και δίνουν μια μπαταρία ενώ στο q9000 δίνουν δυο..κάπου στην πορεία όμως το ξέχασα..μάλλον αυτό όμως θα κοιτάξω..από ότι φαίνεται είναι πιο γνωστό και πιο αξιόπιστο! ευχαριστώ πολύ! :) Πολύ καλο κινητό και αυτό..αλλα θέλω άμεσα κινητό και έχω μέχρι 160..αν είχα γύρω στα 200 μάλλον θα πήγαινα για το umi x2! ευχαριστώ πάντως! :) το συστημε με τι; 2 μπαταριες σταματαει,ηδη οι περισσοτερες ταχυδρομικες δεν δεχονται δεματα με 2 μπαταριες,ελεγξε αν στις στειλουν πριν αποφασισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MartinLevon Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Καλησπέρα σε όλους... Ερώτηση... Έχω παραγγείλει ένα Κινητό από το everbuying στης 21/09 και τώρα έχουμε 08/10 και ακόμα δεν έχει έρθει :cry: Πάντα τόσο πολύ αργούν όλες η εταιρίες η το συγκεκριμένο Sait είναι Αργόσχολο.. :mad: Παράθεση Online Ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους... Desfreetainies.ucoz.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Καλησπέρα σε όλους... Ερώτηση... Έχω παραγγείλει ένα Κινητό από το everbuying στης 21/09 και τώρα έχουμε 08/10 και ακόμα δεν έχει έρθει :cry: Πάντα τόσο πολύ αργούν όλες η εταιρίες η το συγκεκριμένο Sait είναι Αργόσχολο.. :mad: 2 με 3 εβδομάδες τουλάχιστον είναι ο χρόνος που παραλαμβάνεις, μέσω του trucking number μπορείς να δεις σε τι φάση είναι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MartinLevon Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Αν τσέκαρα σωστά μου δίνει αυτά τα στοιχεία αλλά δεν το πολύ κατάλαβα... Destination : Greece Pieces : 1 Status : In transit Παράθεση Online Ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους... Desfreetainies.ucoz.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Αν τσέκαρα σωστά μου δίνει αυτά τα στοιχεία αλλά δεν το πολύ κατάλαβα... Destination : Greece Pieces : 1 Status : In transit από που το τσεκάρεις ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MartinLevon Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 από που το τσεκάρεις ? Πήγα στο (Order Status) πήρα το Tracking Number το πέρασα εκεί που μου το ζητάει και μου βγάζει αυτό που αναφέρω ποιο πάνω... Παράθεση Online Ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους... Desfreetainies.ucoz.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Πήγα στο (Order Status) πήρα το Tracking Number το πέρασα εκεί που μου το ζητάει και μου βγάζει αυτό που αναφέρω ποιο πάνω... http://www.17track.net/index_en.shtml http://www.elta-courier.gr/ βαλε το t/n στα παραπάνω 2 λινκ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MartinLevon Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 http://www.17track.net/index_en.shtml http://www.elta-courier.gr/ βαλε το t/n στα παραπάνω 2 λινκ Δυστυχώς δεν μου το βρίσκει... Μήπως παίζει να το έστειλαν με κάποιο άλλο??? Παράθεση Online Ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους... Desfreetainies.ucoz.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MartinLevon Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Βασικά Sorry δεν είδα ότι από κάτω έχει όλες της εταιρίες μισό να το ξανά τσεκάρω... Παράθεση Online Ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους... Desfreetainies.ucoz.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MartinLevon Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δυστυχώς δεν μου το βρίσκει... :( Παράθεση Online Ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους... Desfreetainies.ucoz.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Έχει ωραίο προγραμματάκι για Android που λέγεται trackchecker για αυτές τις δουλειές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MartinLevon Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Θα περιμένω μερικές μέρες ακόμα να δω τι θα γίνει...Έστειλα και Ε-mail στο σαιτ να δω αν θα με απαντήσουν... Παράθεση Online Ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους... Desfreetainies.ucoz.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosBt7 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 το συστημε με τι; 2 μπαταριες σταματαει,ηδη οι περισσοτερες ταχυδρομικες δεν δεχονται δεματα με 2 μπαταριες,ελεγξε αν στις στειλουν πριν αποφασισεις Ναι το ξέρω! σε περίπτωση που δεν γίνεται να μου στείλει δυο μαζί θα του πω να μου στείλει την δεύτερη ξεχωριστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ναι το ξέρω! σε περίπτωση που δεν γίνεται να μου στείλει δυο μαζί θα του πω να μου στείλει την δεύτερη ξεχωριστά! Δεν γίνεται να στείλουν μπαταρίες ξεχωριστά μόνον εντός του κινητού τοποθετημένες δέχονται πλέον. Ξεχάστε τις παραγγελίες δεύτερης μπαταρίας, προς το παρόν φυσικα , μέχρι να βρούν μια λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosBt7 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δεν γίνεται να στείλουν μπαταρίες ξεχωριστά μόνον εντός του κινητού τοποθετημένες δέχονται πλέον. Ξεχάστε τις παραγγελίες δεύτερης μπαταρίας, προς το παρόν φυσικα , μέχρι να βρούν μια λύση Α ευχαριστώ αυτο δεν το γνωριζα..θα μιλησω μαζι του να μου πει αν τελικα χρειαστω δευτερη μπαταρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tekmaster Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Θελω να παρω ενα κινεζικο smartphone με dual sim android μεχρι 80€ max, εχω βρει το CUBOT C9+, εχετε καποιο αλλο να μου προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Θελω να παρω ενα κινεζικο smartphone με dual sim android μεχρι 80€ max, εχω βρει το CUBOT C9+, εχετε καποιο αλλο να μου προτεινετε? cubot p9 doogee dg100 /dg300 Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Θελω να παρω ενα κινεζικο smartphone με dual sim android μεχρι 80€ max, εχω βρει το CUBOT C9+, εχετε καποιο αλλο να μου προτεινετε? ΖΤΕ V889s στα 60 ευρω (2πυρηνο 512 ραμ 4αρα οθονη.επαθα πλακα με την ποιοτητα κατασκευης και το βαρος του.παρα πολυ ελαφρυ) ZTE V955 στα 80 ευρω περιπου (2πυρηνο 512 ραμ 4.5αρα οθονη).Στην Ελλαδα πωλειται ως Blade G στα 150 ευρω. ZTE V956 στα 80κατι ευρω περιπου (4πυρηνο 512 ραμ 4.5αρα οθονη).Ιδιο εμφανισιακα με το 955 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts