Jump to content

GiorgosBt7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GiorgosBt7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

GiorgosBt7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σήμερα παραλαμβάνω κι εγώ! Εμένα ήταν απο 10-1 αεροδρόμιο Σιγκαπούρης, 15-1 πέταξε και σήμερα θα έρθει στην πόρτα μου. Μένω Αττική βέβαια, αλλά έκανε 6 μέρες απο όταν έφυγε απο Σιγκαπούρη!
  2. Πωω..ατυχία..εμένα μέχρι στιγμής, ακόμα και εν μέσω χριστουγέννων, στις 100+ παραγγελίες που έχω κανει καμία δεν έκανε μήνα! Και μία φορά ένα δέμα μου το στείλανε γερμανία πρώτα! Υπομονή φίλε απλά!
  3. Εμένα πάντως 17track και sing post έλεγε information received. Στο 17track μου έβγαλε despatched to overseas και απο τότε το εμφάνισε και στα ελτα. Πριν και εμένα καμία καταχώριση έλεγε! Όταν δηλωθεί προς πτήση θα φανεί. Είναι αρκετοί και εδώ που περιμένουν δέματα πριν απ'το δικό σου. Απλά υπομονή. :)
  4. 2016-01-10 23:59 SINGAPORE / Arrive at Airport 2016-01-10 18:00 HONGKONG / Depart from Airport 2016-01-10 16:00 HONGKONG / Depart from facility 2016-01-10 14:00 HONGKONG / Arrive at facility 2016-01-08 04:03 Mingle,Shenzhen,China / Shipment arrived at facility 2016-01-08 04:03 Mingle,Shenzhen,China / Shipment operation completed 2016-01-06 14:28 Shipment information received Τα δικά μου στοιχεία στο 4px. Στο 17track και στα ΕΛΤΑ φαίνεται. Η αγορά έγινε από Vickmall. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας απλά ίσως καθυστερήσει μια-δυο μέρες. Λογικά άρχισαν να ξεκολλάνε! Με τις γιορτές καθυστέρησαν πολλά δέματα και τώρα πρέπει να επανέλθουν στα φυσιολογικά. Μέσα στην βδομάδα θα φύγει και το δικό σου λογικά!
  5. Παραγγελία με sing post στις 5/1. Απο τις 10 ήταν αεροδρόμιο Σιγκαπούρης και χθες ξεκόλλησε! Έχετε κι άλλοι απο οτι είδα παραγγελίες τις ίδιες ημερομηνίες οπότε δείτε στο 17track. Στο 4px δεν έχει αλλάξει το στατους.
  6. Χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια! Ευτυχης κατοχος του κινητου..ειναι υπεροχο..μονο που εχω ενα προβλημα.. Περασα μια rom και τωρα δεν δουλευουν τα τρια κουμπια που εχει κατω.. οτι rom και να περασω δεν δουλευουν..τι να κανω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! EDIT: Τελικα δουλευουν αλλα λιγο πιο ψηλα και πιο αριστερα το καθενα..προφανως ειναι θεμα rom.. μπορει καποιος να μου στειλει την stock?δεν βρισκω καποια να δουλευει..στην αρχη οπως το πηρα δουλευε τελεια.. τις rom τις κατεβαζω απο το needrom..
  7. Γεια σας παιδιά! Παρέλαβα ένα Vowney V5 από minideal..το κινητό ήρθε rootαρισμενο.. θέλω όμως να αλλάξω rom.. θέλω να μπω σε recovery αλλα όταν πατάω "reboot in recovery" μου βγάζει το dead android.. δεν έχει recovery προφανώς?! είμαι καινούριος σε όλα αυτά..διάβασα οδηγούς για δικό μου cwm από εδώ μέσα αλλα τπτ.. οποιος ξέρει και μπορεί ας με βοηθήσει.. ευχαριστώ!
  8. Παιδιά βλέπω ότι προτείνετε το geekbuying..τι έγινε με το minideal??είχα καιρό να μπω..άλλαξε κάτι?? Άκυρο ο φίλος πιο πάνω ζήτησε εκτος minideal..
  9. Ευχαριστώ πολύ! κατατοπιστικότατος!απο minideal θα το παραγγείλω παρεπιπτόντως..εύχομαι να το έχω πριν τα χριστουγεννα!
  10. Ευχαριστώ..αυτό θα κάνω τότε..απλά δεν θέλω να τραβήξει πολύ γιατι το θέλω για πριν τα χριστούγεννα! Ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά παραπάνω μιλάω για το πως μπορώ να βάλω λεφτά στο paypal επειδή δεν έχω prepaid και είδα ότι γίνεται με απλή κατάθεση από τραπεζικό λογαριασμό!
  11. Ok..είναι γρήγορο και εύκολο η χρονοβόρο?και κάνει ότι κάρτα να είναι αρκεί να είναι prepaid?μετά απλά την συνδέω στο paypal και κάνω την αγορά μέσω paypal? Συγγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
  12. Eίσαι σίγουρος γιατί διάβασα αυτό https://www.paypalobjects.com/en_US/SE/html/TopUp/buyer.html
  13. Γεια σας παιδιά! Διάβασα για τα κινέζικα κινητά και σκέφτομαι να δοκιμάσω κι εγώ..το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να βάλω λεφτά στο paypal..έχω μόνο ένα τραπεζικό λογαριασμό (του πατέρα μου) χωρίς πιστωτική η χρεωστική..μπορώ να βάλω λεφτά κατευθείαν στον λογαριασμό μου στο paypal??απλά κατάθεση??
  14. Λοιπόν τελικά όσον αφορά το aliexpress είναι έμπιστο αν επιλέξεις σωστό πωλητή! Επίσης να διευκρινήσω ότι η escrow δεν συνεργάζεται με το aliexpress απλά χρησιμοποιεί το σύστημά της! Την παραγγελία μου την ακύρωσα για προσωπικούς μου λόγους και τα λεφτά τα πήρα όλα πίσω εκτός από την προμήθεια της τράπεζας (γύρω στα 20 ευρώ..όχι ότι είναι λίγα για πέταμα) σε 7 εργάσιμες μέρες..Το site δηλώνει σε 7-10 εργάσιμες.. Άν το ψάξετε λίγο, πολλοί δεν έχουν πάρει τα λεφτά τους πίσω και έχουν προβλήματα με το aliexpress αλλά αυτό είναι θέμα πωλητή..πάντως καλύτερα να μην το προτιμήσετε όσοι φοβάστε επειδή δεν έχει paypal και είναι δύσκολο να βρεις αξιόπιστο πωλητή.. Συνεπώς μπορεί να μπλέξετε! Η επικοινωνία μου με το site ήταν άριστη και απαντούσαν με ακρίβεια σε ότι τους ρώταγα εντός 24ώρου..με τον πωλητή επίσης τέλεια επικοινωνία με βοήθησε σε όλα και απάνταγε εντός 12ώρου.. Αυτά από την εμπειρία μου..εγώ πάντως θα ξαναπαράγγελνα από τον ίδιο πωλητή αλλά μόνο με πιστωτική!
×
×
  • Create New...