leonpap Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλησπερα παιδια μπορειτε να μου προτεινετε κινητο lenovo μεχρι 120 130 ευρω? Διάσταση, χρήση, μπαταρία, φωτογραφίες κτλ δώσε μας στοιχεία να σε βοηθήσουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELLAS21 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Διάσταση, χρήση, μπαταρία, φωτογραφίες κτλ δώσε μας στοιχεία να σε βοηθήσουμε Πιο θεωρειται τοπ σ αυτα τα χρηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Σε τηλεφωνο LENOVO για την τιμη που ζητας ειναι αυτο http://www.to2c.com/lenovo-a880-w-tf-card.html και λιγο ποιο κατω σε τιμη αυτο http://www.to2c.com/lenovo-s650-basic.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELLAS21 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Σε τηλεφωνο LENOVO για την τιμη που ζητας ειναι αυτο http://www.to2c.com/lenovo-a880-w-tf-card.html και λιγο ποιο κατω σε τιμη αυτο http://www.to2c.com/lenovo-s650-basic.html Ευχαριστω φιλε κι εγω λιγο που το εψαξα παραπανω μαλλον στο Lenovo S650 θα καταληξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 ευχαριστώ πολύ παιδια για τις προτάσεις.. γενικά βλέπω πως στα ιδια χαρακτηριστικά παίζουν και πιο φθηνές τιμές σε αγνωστες τουλάχιστον για μένα μάρκες. αξίζει καμια άλλη ή κοιτάμε μόνο lenovo, huawei, zte kai thl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 ευχαριστώ πολύ παιδια για τις προτάσεις.. γενικά βλέπω πως στα ιδια χαρακτηριστικά παίζουν και πιο φθηνές τιμές σε αγνωστες τουλάχιστον για μένα μάρκες. αξίζει καμια άλλη ή κοιτάμε μόνο lenovo, huawei, zte kai thl? Ποιο έχεις υπόψιν σου απ τις αγνωστες ; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 w450, jiayu, elephone, ulefone, jiake.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 w450, jiayu, elephone, ulefone, jiake.. Το W450 αν το ψαξεις λιγο, θα δεις οτι 9/10 ειναι ελλατωματικά :p Τα Jiayu κατά τη γνώμη μου ειναι πολυ αναξιόπιστα, πολλά προβλήματα hardware και software.. Τα Elephone ειναι αξιοπρεπή για τα χρήματά τους, παράγονται απ το εργοστάσιο της M faction royal (Mpai) Ta Jiake, ψάξε στα αντίστοιχα θέματα τι λενε οι κάτοχοί τους, δεν έχω ασχοληθεί Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 οκ, σε ευχαριστώ φίλε μου, θα το ψαξω καλύτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Παιδια να ρωτησω κατι..παραξενο, μηπως ξερει κανεις σας. Σε ενα Κινεζικο Android με πολλες input languages απο την μαννα του, εγκατεστησα Xposed και Gravity Box για να εχω 160 χαρακτηρες στα Ελληνικα, με επιτυχια. Θα ηθελα ομως να εχω παραλληλα 160 χαρακτηρες και στη Ρωσσικη input language που χρησιμοποιω μερικες φορες, ομως το Gravity Box που εχω εγκαταστησει δεν βοηθαει και εξακολουθω στα Ρωσσικα να εχω 70.. Δοκιμασα να χρησιμοποιησω και GoMS και Handcend SMS αλλα δεν τα καταφερα (χωρις τρελλο ψαξιμο βεβαια μπορω να πω) Καμμια αποψη κανεις, πως θα καταφερω να παρω και στα Ρωσσικά 160? Ευχαριστω Edited April 2, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Παιδια να ρωτησω κατι..παραξενο, μηπως ξερει κανεις σας. Σε ενα Κινεζικο Android με πολλες input languages απο την μαννα του, εγκατεστησα Xposed και Gravity Box για να εχω 160 χαρακτηρες στα Ελληνικα, με επιτυχια. Θα ηθελα ομως να εχω παραλληλα 160 χαρακτηρες και στη Ρωσσικη input language που χρησιμοποιω μερικες φορες, ομως το Gravity Box που εχω εγκαταστησει δεν βοηθαει και εξακολουθω στα Ρωσσικα να εχω 60.. Δοκιμασα να χρησιμοποιησω και GoMS και Handcend SMS αλλα δεν τα καταφερα (χωρις τρελλο ψαξιμο βεβαια μπορω να πω) Καμμια αποψη κανεις, πως θα καταφερω να παρω και στα Ρωσσικά 160? Ευχαριστω Δεν ξέρω για το Gravity, αλλά το Handcent υποστηρίζει stripping των κυριλλικών χαρακτήρων σε gsm encoding, ψάξτο καλύτερα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Οταν το ψιλοεψαξα, τους ειδα τους Κυριλλικους χαρακτηρες αλλα δεν καταφερα να παρω 160. Θα το κοιταξω καλυτερα.. Thanks φιλε. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους, στο επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να αγοράσω ένα Dual Sim κινητό και οι προδιαγραφές (στο περίπου) αυτού που ψάχνω είναι : 1) Τουλάχιστον 4πύρινο 2) 2GB ram 3) Θα ήταν καλό να είχε 16GB rom 4) Οθόνη 5 μέχρι με 5,5 ίντσες 5) Θέλω να μπορούν να είναι ενεργές ταυτόχρονα και οι δύο γραμμές (Dual SIM Card Dual Standby) 6) ΒΑΣΙΚΟ==> ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ με root κτλ επειδή δεν το κατέχω το θέμα οπότε θα ήθελα κάτι που να μην χρειαστεί "πασπάτεμα" . 7) Μπαταρία...θέλω να μπορώ να βγάζω την μέρα (και παραπάνω) με χρήση internet, παιχνίδια κτλ. 8) Το μπάτζετ μου είναι ταβάνι τα 220€ Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά για τις προτάσεις σας Υ.Γ. Άν βοηθάει να σας πω οτι τα τελευταία χρόνια οι συσκευές μου ήταν τα Galaxy Note N7000 και Note II N7100. Edited March 31, 2014 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καλησπέρα σε όλους, στο επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να αγοράσω ένα Dual Sim κινητό και οι προδιαγραφές (στο περίπου) αυτού που ψάχνω είναι : 1) Τουλάχιστον 4πύρινο 2) 2GB ram 3) Θα ήταν καλό να είχε 16GB rom 4) Οθόνη 5 μέχρι με 5,5 ίντσες 5) Θέλω να μπορούν να είναι ενεργές ταυτόχρονα και οι δύο γραμμές (Dual SIM Card Dual Standby) 6) ΒΑΣΙΚΟ==> ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ με root κτλ επειδή δεν το κατέχω το θέμα οπότε θα ήθελα κάτι που να μην χρειαστεί "πασπάτεμα" . 7) Μπαταρία...θέλω να μπορώ να βγάζω την μέρα (και παραπάνω) με χρήση internet, παιχνίδια κτλ. 8) Το μπάτζετ μου είναι ταβάνι τα 220€ Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά για τις προτάσεις σας Υ.Γ. Άν βοηθάει να σας πω οτι τα τελευταία χρόνια οι συσκευές μου ήταν τα Galaxy Note N7000 και Note II N7100. Lenovo K900 λίγο παραπάνω αλλά... ThL T11 νέο μοντέλο UMI X3 Huawei Ascend Honor 3 Xiaomi MI 2S το καλύτερο απ' όλα Το μαγαζί το επιλέγεις εσύ, εγώ τυχαία τα πήρα από το συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 To k900,το honor και το mi2s δεν είναι δίκαρτα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 To k900,το honor και το mi2s δεν είναι δίκαρτα Έχεις δίκαιο μου διέφυγε ότι ήθελε δικαρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καταρχήν ευχαριστώ για τις προτάσεις. Το thl το είδα, ok. Το άλλο σαν εταιρία δεν το ξέρω καν. Ψάχνω κάτι αξιόπιστο και σταθερό και επειδή οι Κινέζοι είναι ου μπλέξεις αν σου τύχει θέμα επιθυμώ Κινέζικο μεν αλλά από τα "επώνυμα" και ίσως δοκιμασμένα . Άλλες προτάσεις ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Έχεις δίκαιο μου διέφυγε ότι ήθελε δικαρτοτο honor 3c δικαρτο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Καταρχήν ευχαριστώ για τις προτάσεις. Το thl το είδα, ok. Το άλλο σαν εταιρία δεν το ξέρω καν. Ψάχνω κάτι αξιόπιστο και σταθερό και επειδή οι Κινέζοι είναι ου μπλέξεις αν σου τύχει θέμα επιθυμώ Κινέζικο μεν αλλά από τα "επώνυμα" και ίσως δοκιμασμένα . Άλλες προτάσεις ; πολύ ωραίο κινητό είναι αυτό αλλα λίγο ακριβούτσικο TCL IDOL X+ S960 Οcta core http://www.geekbuying.com/item/TCL-idol-X--S960-5-0Inch-MTK6592-Octa-core-Smartphone-2-0GHz-CPU-IPS-FHD-Screen-2GB-16GB-13-0MP-F-2-0-OTG-Hi-Fi-Speaker-325856.html αλλιώς φτηνές προτάσεις κάτω από 200 euro με τα χαραχτηριστικά που θες είναι Elephone P9 Οcta core http://www.to2c.com/elephone-p9-water-basic-2882.html JIAKE X3s octa core http://www.to2c.com/jiake-x3s-smartphone-android-4-2-otg-air-gesture-5-0-inch-ips-screen-mtk6592-1-7ghz-2gb-16gb.html iocean X7S octa core http://www.to2c.com/iocean-x7s-real-octa-core-smartphone-cpu-mt6592-1-7ghz-2gb-ram-16b-rom-5-0-fhd-screen-1920x1080-high-definition-13mp-bsi-canmera.html Newman K2S octa core (άντε και ένα με 5.5 ίντσες να μην λες) :lol: http://www.to2c.com/newman-k2s-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-2gb-32gb-5-5-inch-fhd-screen-android-4-2-13-0mp-camera.html και το umi x3 πάλι με 5.5 που στο πρότεινε ένα άλλο παλικάρι πιο πριν.. ελπίζω να σε βοήθησα :) Edited March 31, 2014 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μου αρέσει και το Huawei Honor 3X G750, τί άποψη έχετε ; Επίσης κάτι σε ZTE υπάρχει ; Το λέω γιατί πιθανόν να μπορώ άν το αγοράσω από Ελλάδα να το πάρω με έκπτωση . Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Παιδια εχω ενα προβλημα με μια εξτρα μπαταρια που αγορασα προσφατα για το Κινεζικο Android μου. Ενω γεμιζει μεχρι 100%, οταν κατα την χρηση πεφτει στο 58% το κινητο σβηνει. Συμπεριφερεται δηλ σαν αδεια, ενω το ποσοστο δειχνει 58%. Σαν να εχει δηλ καποια μνημη κλειδωμενη στο 58% και δεν μπορει να δωσει παρακατω. Φυσικα η φορτιση απο το 58% εως το 100% διαρκει μιση ωρα και οχι 2 οπως η δικια του, η οποια παρεπιπτοντως δουλευει κανονικα. Τι να την κανω? Ειναι για πεταμα? Πως να την ξεκλειδωσω? Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να την ξεφορτισω μεχρι το 0 μπας και ξεκομπλαρει? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Ποια συσκευή έχεις ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) Το κινητο ειναι ΖΤΕ 975 και η original μπαταρια δουλευει κανονικα. Βεβαια ο πωλητης υποστηριζει οτι αυτη που μου εστειλε ειναι original. Εξωτερικα παντως ειναι πανομοιοτυπες. Edited April 7, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Με ενα πολύμετρο μετράς τα βολτ οταν ειναι πληρως φορτισμενη και τα ξαναμετρας οταν ειναι στο 58%. Είναι πιθανων να εχουν βαλει ψηλά το οριο προστασίας της μπαταρίας. Μετρας και τη μαμά μπαταρία με τον ιδιο τρόπο και τις συγκρίνεις Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) Με το battery widget που την ειδα δειχνει στα 60% λιγο πριν σβησει δηλαδη 3800mV το οποιο μου φαινεται φυσιολογικο. Αυτο με το οριο που λες μου φαινεται θεμιτο, ομως πως αλλαζει αυτο? Τα ιδια περιπου δειχνει και η γνησια, εχουν δηλαδη τις ιδιες ενδειξεις και οι δυο μεχρι το 60%. Απο εκει και κατω η extra το χανει.. Θα βαλω κανενα λαμπακι να δω αν το κραταει αναμενο κατω απο το 60%. Ευχαριστω Edited April 7, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts