Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τις πληροφορίες. Αν και με android δεν έχω καμιά σχέση ( έχω ένα απλό κινητό για τις βασικές λειτουργίες) έχω καλή σχέση με τους υπολογιστές. Αν και root και ότι άλλο έχει αναφερθεί, μου ακούγονται κινέζικα, πιστεύω με λίγη καλή καθοδήγηση, θα τα καταφέρω.

gerstavros2 μάλλον θα καταχραστώ την ευγένεια και τις γνώσεις σου και θα σε ενοχλήσω όταν έχω πλέον το κινητό στα χέρια μου, για να με καθοδηγήσεις.

Μια τέτοια κάρτα μνήμης, μας κάνει;

Edited by trust0

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια τέτοια κάρτα μνήμης, μας κάνει;

Στις καρτες, στα στικακια κλπ. καλυτερα απο Ελλαδα. Πολλες φορες ειναι φτηνοτερα και κυριως τα παιρνεις αμεσως, σε περιπτωση δε αστοχιας υλικου γινεται αλλαγη.

Δεν εχω αγορασει ποτε μνημη απ εξω.

Εδω εχω πολλες φορες αλλαξει μνημη, λογω του οτι δεν δουλευε με σωστη ταχυτητα και ξερω πολλες περιπτωσεις που πεταχτηκαν μνημες γιατι η επιστροφη και το περιμενε ηταν πολυ.

Στις καρτες, στα στικακια κλπ. καλυτερα απο Ελλαδα. Πολλες φορες ειναι φτηνοτερα και κυριως τα παιρνεις αμεσως, σε περιπτωση δε αστοχιας υλικου γινεται αλλαγη.

Εδω εχω πολλες φορες αλλαξει μνημη, λογω του οτι δεν δουλευε με σωστη ταχυτητα και ξερω πολλες περιπτωσεις που πεταχτηκαν μνημες γιατι η επιστροφη και το περιμενε ηταν πολυ.

Μπορείς να μου προτείνεις από Ελλάδα σε χαμηλή τιμή; Δεν ξέρω με τι κριτήρια να επιλέξω.

Μπορείς να μου προτείνεις από Ελλάδα σε χαμηλή τιμή; Δεν ξέρω με τι κριτήρια να επιλέξω.

Πηγαινε στο http://www.skroutz.gr βαλε αναζητηση...micro sd...μνημες.

Διαλεξε κλαση 10...η 6 για οικονομια 2€ και κυττα.

Η cosmodata ειχε 16 gb class 10 11€

To e-shop.gr εχει καλες τιμες επισης

http://www.skroutz.gr/s/3360789/Maxell-microSDHC-8GB-Class-10-X-Series.html

Edited by pavlitakis1

...συμφωνώ, καλύτερα από Ελλάδα δεδομένου ότι βρίσκεις με άκρως ανταγωνιστικές τιμές και επώνυμες και με υποστήριξη αμεσότερη.

Σε ενδιαφέρει γενικά class 10 και κατά προτίμηση με υψηλή χρονικά εγγύηση (5+ έτη). Παρακολούθα και τα Crazy Sundays γνωστού ηλεκτρονικού καταστήματος όπου συχνά πυκνά έχει επώνυμη 32GB class 10 με max 22 ευρώ και 16GB class 10 με 11,5 ευρώ.

Να είστε καλά..σας ευχαριστώ πολύ!!!!

edit: Μόλις είδα και το Cubot GT72 το οποίο υπάρχει και στο geekbuying, άλλα εκεί γράφει επάνω presell. Είναι καλύτερη επιλογή λέτε, από το cubot C9;

Edited by trust0

Γνωρίζετε αν υπάρχει πρόγραμμα για android που να δίνει τη δυνατότητα στο κινητό να ηχεί με διαφορετικό ήχο εισερχόμενης κλήσης για κάθε μία από τις κάρτες sim; Η μία λύση είναι να επιλέξεις εσύ τον ήχο κουδουνίσματος, αλλά αυτό προϋποθέτει ότι τον έχεις στις επαφές σου. Το πρόβλημα που θέλω να λύσω είναι να κουδουνίζουν οι μη φίλοι μου με διαφορετικό ήχο κάθε φορά που θα με καλούν στη δεύτερη κάρτα sim. :cry:

Καλησπερα παιδια. Ποιο απο τα δυο κινητα προτεινεται;

Original Lenovo A830 White

ZTE V967S

Το ZTE .

Καλημερα παιδια ψαχνω κανενα τετραπυρηνο με αξιολογο φλας που να χρησιμευει και για φακος ή εστω και διπυρηνο και δε βρισκω.Το star n8000 που εχω απο περσι καλο δε λεω αλλα η οθονη του φεγγει πιο πολυ απο το φλας του.:lol:

Καμμια βοηθεια υπαρχει κατι?

Καλημερα παιδια ψαχνω κανενα τετραπυρηνο με αξιολογο φλας που να χρησιμευει και για φακος ή εστω και διπυρηνο και δε βρισκω.Το star n8000 που εχω απο περσι καλο δε λεω αλλα η οθονη του φεγγει πιο πολυ απο το φλας του.:lol:

Καμμια βοηθεια υπαρχει κατι?

δεν ξέρω το φλας του N8000, αλλά διάφορα καινούρια μοντέλα έχουν καλό Ledάκι, κυρίως τα THL κ Lenovo, έκτος απ τα STAR:p

ή δες το Huawei U8950D που χει δυο Led flash

Να είστε καλά..σας ευχαριστώ πολύ!!!!

edit: Μόλις είδα και το Cubot GT72 το οποίο υπάρχει και στο geekbuying, άλλα εκεί γράφει επάνω presell. Είναι καλύτερη επιλογή λέτε, από το cubot C9;

Android 4.2 me 256MB RAM φοβάμαι πως θα είναι άχρηστο. Ας βγει πρώτα να δουμε πρώτες γνώμες κ βίντεο

Android 4.2 me 256MB RAM φοβάμαι πως θα είναι άχρηστο. Ας βγει πρώτα να δουμε πρώτες γνώμες κ βίντεο

Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Σήμερα θα κάνω την παραγγελία. Τελικά από pandawill, βρήκα και έναν κωδικό για 5% έκπτωση ( PANDAFORYOU5 ) και βγαίνει συνολικά με τα έξοδα αποστολής περίπου 55 ευρώ.

Το στέλνει μαζί με δεύτερη μπαταρία και θήκη, σε αντίθεση με το geekbuying που η μπαταρία θα είναι μια και δεν στέλνουν θήκη ( εκτός αν έχουν κάνει λάθος στην περιγραφή ) .

Στις επιλογές αποστολής εκτός από singapore post έχει και hong kong post που το χρεώνει λίγο παραπάνω. Μήπως είναι ταχύτερη η αποστολή με το δεύτερο;

Να ζητήσω να γράψουν μικρότερο ποσό από την αξία της αγοράς στο δέμα ή θα το κάνουν από μόνοι τους;

Αν σας κούρασα ζητώ συγνώμη!!!

δεν ξέρω το φλας του N8000, αλλά διάφορα καινούρια μοντέλα έχουν καλό Ledάκι, κυρίως τα THL κ Lenovo, έκτος απ τα STAR:p

ή δες το Huawei U8950D που χει δυο Led flash

Για lenovo το σκεφτομουν ουτως ή αλλως αλλα στο θεμα φλας κολαω.Εχω παραγγειλει ηδη για τη γυναικα και μια φιλη το A660 & A830 .Θα περιμενω να ρθουν να τα δω και μετα αποφασιζω.

Ευχαριστω .

Το παρήγγειλα παιδία από pandawill και ο θεός βοηθός!! Θα σας ξαναενοχλήσω όταν φτάσει. Ευχαριστώ όλους σας!!

Το παρήγγειλα παιδία από pandawill και ο θεός βοηθός!! Θα σας ξαναενοχλήσω όταν φτάσει. Ευχαριστώ όλους σας!!

ποιο παρείγγειλες τελικά;

Να κανω μια ερωτηση για τους ειδημονες:

Απο το Item Despatched to overseas, του SG post, ποσες μερες παιρνει περιπου για να γινει "arrived"?

Αντε γιατι εχω ξεμεινει με το κινητο του avatar και δε την παλευω ιδιαιτερα!

Γνώμες?? Info???

http://www.fastcardtech.com/Green-Orange-GO-N1

στα 265$

PERFORMANCE

Processor: MediaTek MT6589T @ 1.2 Ghz Quad Core

GPU: PowerVR SGX544 MP2

MEMORY: 2 GB DDR3 RAM

Internal Storage or ROM: 32 GB

Operating System: Android 4.2.1 “JELLYBEAN”

Extended Storage: Supports max of 32 GB

Language Support: English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Catala, Dansk, Deutsch, Espanol, Filipino, French, Hrvatski, Zulu, Italiano, Kiswahili, Latviesu, Lietuviu, Magyar, Nederlands, Norsk, Polish, Portuguese, Romana, Rumantsch, Slovencina, Suomi, Svenska, Vietnamese, Turkish, Greek, Bulgarian, Russian, Serbian, Ukrainian, Hebrew, Arabic, Persian, Hindi, Thai, Korean, Japanese, Simplified/Traditional Chinese

DISPLAY

Screen Size: 5.0 inch

Resolution: HD @ 1280 x 720p (320 dpi)

Screen Type: IPS Display, OGS (one glass screen)

Color Support: 16 million

Screen Protection: None

Multi-touch Support: 5 point

CAMERA

REAR: 13 megapixel camera @ 4096 x 3072 pixels, F2.2

FRONT: 5.0 megapixel camera

FEATURES: HDR, 1080p Audio and Video Recording, Digital Zoom, Touch Focus etc…

CONNECTIVITY

2G NETWORK: GSM 850/900/1800/1900Mhz

3G NETWORK: WCDMA 850/2100Mhz (verify with your carrier for 3G support)

DATA: GPRS, EDGE, 3G

SIM Support: Single Micro Simcard (GSM+WCDMA)

Carrier: Unlocked

WLan: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g

Bluetooth: v2.1 + EDR

USB: v2.0

OTHER FEATURES

GPS: GPS/A-GPS (built in chipset)

Sensors: G (Sensor)

Compass: None

Flash Support: v11.1

Playstore/Market: Preinstalled

FM Radio: Supported

Video Player: AVI, MP4, 3GP, MOV, MKV, FLV

Audio Player: FLAC, APE, MP3, OGG, AMR, ACC

Image: JPG, PNG, BMP, GIF

BODY

Dimensions: 147 × 72.1 × 6.98 mm

Weight: 158 g (includes battery)

Available Colors: Orange, Green, White, Black

Shell Material: Plastic

Ports: 1x mini USB 2.0

1x 3.5 mm Headphone Jack

BATTERY

Capacity: Li-on @ 2500mAh

Estimated Standby Time: 150 -200 hrs

Estimated Talk Time: 4 – 6 hrs

PACKAGE

1x Green Orange GO N1 Android Phone

1x Travel Charger

1x Headphone

1x USB Data Cable (mini USB)

Να κανω μια ερωτηση για τους ειδημονες:

Απο το Item Despatched to overseas, του SG post, ποσες μερες παιρνει περιπου για να γινει "arrived"?

Αντε γιατι εχω ξεμεινει με το κινητο του avatar και δε την παλευω ιδιαιτερα!

εμενα 15-16 μερες εκαναν 2 παραγγελιες απο dispathed σε arrive to χωρα προορισμου..

ας πουμε εστειλαν 17 ιουνη,εφτασε ταχυδρομειο για να το παρω σημερα,χτες αλλαξε σε arrived..

υπομονα φιλε μου..:happy:

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Γνώμες?? Info???

http://www.fastcardtech.com/Green-Orange-GO-N1 στα 265$

PERFORMANCE

Processor: MediaTek MT6589T @ 1.2 Ghz Quad Core

GPU: PowerVR SGX544 MP2

MEMORY: 2 GB DDR3 RAM

Internal Storage or ROM: 32 GB..........

Οταν λεω οτι ειναι αναξιοπιστοι .......

Αλλα αντ' αλλων στα χαρακτηριστικα π.χ.

Manufacturer: Green Orange

Model: Green Orange GO N1

Phone Style: Bar, multi-touch screen, 5.0 inch Capacitive touchscreen

Operating System: Android 4.2.1 OS

Processor: MTK6589 Quad Core 1.2GHz

Google Play Store: Support :wacko:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

εμενα 15-16 μερες εκαναν 2 παραγγελιες απο dispathed σε arrive to χωρα προορισμου..

ας πουμε εστειλαν 17 ιουνη,εφτασε ταχυδρομειο για να το παρω σημερα,χτες αλλαξε σε arrived..

υπομονα φιλε μου..:happy:

Το SG Post καθυστερει λιγο να τα αλλαξει, μιλαω για καθαρους χρονους, οπως εμφανιζονται π.χ. στο en.4px

Λιγο... πολυ μου φαινονται οι 15 μερες καθαρο ταξιδακι απο SG προς Αθηνα... :O

Τις προαλλες ολοκληρη η διαδικασια κρατησε ~15 μερες, οχι μονο το ταξιδι με το αεροπλανο.

To T τους έφυγε (αφού αναφέρουν 1.2Ghz και οχι 1.5). Το θέμα είναι αν η τιμή 265 και τα 2Ραμ 32 Ρομ, OGS κλπ είναι σωστά.........

To T τους έφυγε (αφού αναφέρουν 1.2Ghz και οχι 1.5). Το θέμα είναι αν η τιμή 265 και τα 2Ραμ 32 Ρομ, OGS κλπ είναι σωστά.........

MTK6589 Quad Core 1.2GHz γράφουν, πού το είδατε το Τ;

καμια γνωμη για αυτο http://www.geekbuying.com/item/S9920-4-0-Inch-WVGA-Capacitive-Screen-MTK6577-Dual-Core-Android-4-1-OS-Smart-Phone-4GB-ROM-5-0MP-Camera-Blue-316326.html ?

για απλη χρηση με λιγο απο ολα , ιντερνετ , φατσοβιβλιο , σχεδον καθολου παιχνιδια , gps.

Παρηγγειλα για εναν φιλο αυτο το τηλεφωνο

http://www.fastcardtech.com/goods.php?id=8749

ολα καλα ηρθε αλλα ενω ηξερα οτι εχει μια σιμ αυτη ηταν μικρο σιμ με αποτελεσμα δεν ξερω γιατι οποιας εταιριας και αν δοκιμασαμε να μην την αναγνωριζει ητοι παλια που να δουλευε σε αλλο τηλεφωνο ητοι καινουργια.....

Τι κανουμε? Καμια γνωμη? Να παω για dispute κατευθειαν? Κοντευουν οι 40 μερες....

Δεν μου ξαναετυχε κατι παρομοιο και δεν γνωριζω καν την διαδικασια με dispute etc με Paypal.

Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη με εκτιμηση!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

• The title was changed to Dual SIM + Android