Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://plus.google.com/communities/114863392006818751659/stream/a1665a8c-66e7-4e3d-8e2b-68febc3d01d0

καθαρή ICS ή με iOS interface ;

Καθαρή ics μόνο boot + ring έχει ios

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Α πες το έτσι ρε φίλε. Τέτοια έχω φτιάξει κι εγώ. Αλλά είχα και μια που ταν πλήρως iOS interface (παρμένο απ τις roms των goophone κλώνων) http://www.youtube.com/watch?v=uKzNskJvnEs αλλά ύστερα παρατήρησα κρασαρίσματα σε μενού πολλών εφαρμογών

Α πες το έτσι ρε φίλε. Τέτοια έχω φτιάξει κι εγώ. Αλλά είχα και μια που ταν πλήρως iOS interface (παρμένο απ τις roms των goophone κλώνων) http://www.youtube.com/watch?v=uKzNskJvnEs αλλά ύστερα παρατήρησα κρασαρίσματα σε μενού πολλών εφαρμογών

¨Εχει τροποποιήσεις στην lib. Οι εφαρμογές των κινέζων iweather , isafari, iphone, etc δεν κουμπώνουν με τις δικές μας rom κρασάρουν.

Ξερει καποιος πως θα καnω root το HDC Galaxy S3 Legend που παραλαμβανω αυριο?

Υπαρχει μηπως κανενας μπουσουλας που να κανει για ολα τα 6589 η περιπου ολα για να δοκιμασω....:)

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

¨Εχει τροποποιήσεις στην lib. Οι εφαρμογές των κινέζων iweather , isafari, iphone, etc δεν κουμπώνουν με τις δικές μας rom κρασάρουν.

μα μαζι με τα lib κλπ

Ξερει καποιος πως θα καnω root το HDC Galaxy S3 Legend που παραλαμβανω αυριο?

Υπαρχει μηπως κανενας μπουσουλας που να κανει για ολα τα 6589 η περιπου ολα για να δοκιμασω....:)

ψάξε για zopo zp910 και κάνε τα ίδια, αφού πρώτα πάρεις backup με sp flash tool read back

Σας έχω ζαλίσει αλλά καίγομαι για δίκαρτο.Το παίρνω και τώρα που λένε

Τα Specs πρέπει οπωσδήποτε να είναι

1Gb Ram

Καλή κάμερα-μπαταρία

Οθόνη max 4.3

Το Newman N1 και το Zte v970 έχω βάλει στο μάτι

Να ρωτησω κι εγω κατι εδω, μιας και εχω μπλεξει τα μπ--τια μου στο ψαξιμο..

Υπαρχει κατι αναλογο του Jiayu G3 σε specs που να δουλευει σωστα (wifi, gps κλπ) χωρις να χρειαζεται πασπατεμα μολις το παρω?

Gorilla glass απαραιτητως.

Thanks

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

http://www.fastcardtech.com/HDC-Storm-MX-MTK 6589

Τι λέτε.? Με αποσχολει κάμερα και gps

Δεν το χει δουλέψει κανεις για να ξέρουμε. Αν σ απασχολεί η κάμερα και το GPS όμως, πάρε κάτι επώνυμο. Amoi, Newman, Zopo, THL. Ή κάποιο δοκιμασμένο γνωστό Star. Αν και νομίζω ότι αυτό είναι κλώνος κάποιου Star

Να ρωτησω κι εγω κατι εδω, μιας και εχω μπλεξει τα μπ--τια μου στο ψαξιμο..

Υπαρχει κατι αναλογο του Jiayu G3 σε specs που να δουλευει σωστα (wifi, gps κλπ) χωρις να χρειαζεται πασπατεμα μολις το παρω?

Gorilla glass απαραιτητως.

Thanks

Κανένα φθηνό κινέζικο δεν έχει Gorilla glass

Σας έχω ζαλίσει αλλά καίγομαι για δίκαρτο.Το παίρνω και τώρα που λένε

Τα Specs πρέπει οπωσδήποτε να είναι

1Gb Ram

Καλή κάμερα-μπαταρία

Οθόνη max 4.3

Το Newman N1 και το Zte v970 έχω βάλει στο μάτι

alcatel 997d θα προτεινα εγω. από 182 ευρω στο skroutz.gr

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Λοιπόν, πήρα το Zopo ZP 100 από Pandawill. Από το μαγαζί είμαι ευχαριστημένος, δεύτερη μπαταρία και ένα προστατευτικό οθόνης δώρα με 120 ευρώ στην πόρτα μου. Τελωνείο με Singapure post ΔΕΝ περάσαμε. To κινητό, σε σχέση με το Huawei Ideos x5 που έχω τώρα, ποιοτικός μου φαίνεται κατώτερο. Σαφώς πιο γρήγορα, εξαιρετική φωτογραφική (για 5 mp) και άμεσο κλείδωμα GPS. Για τα λεφτά που ζητάει, είναι πολύ παραπάνω από τίμιο. Ααα, η οθόνη του είναι πολύ καλή. Ωραία χρ'ωματα και φωτεινώτατη!

Κανένα φθηνό κινέζικο δεν έχει Gorilla glass

Ας εχει και τιμη σαν το G3, δεν με πειραζει..

Ομως retina screen και gorilla glass δεν ειναι το ιδιο?

Μονο το G3 με gorilla?

έχει πάρει το μάτι σας κάποιο 4" με τις δυνατότητες του Jiayu G2S ??http://www.minideal.net/jiayu-g2s-smart-phone-mtk6577t-dual-core-1-2ghz-1gb-ram.html

Ας εχει και τιμη σαν το G3, δεν με πειραζει..

Ομως retina screen και gorilla glass δεν ειναι το ιδιο?

Μονο το G3 με gorilla?

Ψάξε στο google τι ειναι retina screen και gorilla glass γιατί τα χεις μπερδέψει πάρα πολύ. Το G3 έχει OGS, οχι Corning Gorilla Glass. (μια χαρά είναι και το OGS πάντως). Το G3 είναι πολύ καλό αν εξαιρέσεις το GPS του.

Λοιπόν, πήρα το Zopo ZP 100 από Pandawill. Από το μαγαζί είμαι ευχαριστημένος, δεύτερη μπαταρία και ένα προστατευτικό οθόνης δώρα με 120 ευρώ στην πόρτα μου. Τελωνείο με Singapure post ΔΕΝ περάσαμε. To κινητό, σε σχέση με το Huawei Ideos x5 που έχω τώρα, ποιοτικός μου φαίνεται κατώτερο. Σαφώς πιο γρήγορα, εξαιρετική φωτογραφική (για 5 mp) και άμεσο κλείδωμα GPS. Για τα λεφτά που ζητάει, είναι πολύ παραπάνω από τίμιο. Ααα, η οθόνη του είναι πολύ καλή. Ωραία χρ'ωματα και φωτεινώτατη!
Να σε απογοητεύσω, 120€ για MTK6575 με 512MB RAM ειναι ΠΑΡΑ πολλά λεφτά. Κακή επιλογή, και παλιό μοντέλο. Με <=120€ στις μέρες μας παίρνεις διπύρηνο MTK6577 με 1GB RAM (ZTE V970 και άλλα).

τι έγινε ρε παιδιά?το minideal έκλεισε??

http://www.minideal.net/

αυτό βγάζει

There has been an error processing your request

SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1286 Unknown table engine 'InnoDB'

Trace:

#0 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(55856): Zend_Db_Statement_Pdo->_execute(Array)

#1 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(47406): Zend_Db_Statement->execute(Array)

#2 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(48442): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('SELECT `mgn_cor...', Array)

#3 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(49196): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query('SELECT `mgn_cor...', Array)

#4 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(47661): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->query(Object(Varien_Db_Select), Array)

#5 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(30321): Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchAll(Object(Varien_Db_Select), Array)

#6 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(34609): Mage_Core_Model_Mysql4_Url_Rewrite->loadByRequestPath(Object(Mage_Core_Model_Url_Rewrite), Array)

#7 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(34738): Mage_Core_Model_Url_Rewrite->loadByRequestPath(Array)

#8 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(16073): Mage_Core_Model_Url_Rewrite->rewrite()

#9 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/includes/src/__default.php(18480): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()

#10 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/app/Mage.php(627): Mage_Core_Model_App->run(Array)

#11 /chroot/home/osenshop/minideal.net/html/index.php(80): Mage::run('', 'store')

#12 {main}

τι έγινε ρε παιδιά?το minideal έκλεισε??

http://www.minideal.net/

αυτό βγάζει

κάτι παίχτηκε με μια βάση δεδομένων στο σερβερ τους και δεν φορτώνει.

έχει πάρει το μάτι σας κάποιο 4" με τις δυνατότητες του Jiayu G2S ??

Μαλλον το G2S ειναι το καλυτερο και η τιμη 165$ αστερι..

Ψάξε στο google τι ειναι retina screen και gorilla glass γιατί τα χεις μπερδέψει πάρα πολύ. Το G3 έχει OGS, οχι Corning Gorilla Glass. (μια χαρά είναι και το OGS πάντως). Το G3 είναι πολύ καλό αν εξαιρέσεις το GPS του.

Δηλαδη

G2S OGS αλλα οχι Gorilla glass

G3 λες OGS + gorilla glas (Αυτο νομιζω δεν ειναι OGS εξ ου και χοντρουτσικο)

G4 OGS +gorilla glass

Ειναι ετσι?

Σ ευχαριστω για τον χρονο σου.

Επειδή ψάχνω για micro-sd card πιστεύετε οτι αυτή είναι καλή; Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο(και σε πωλητή και σε κάρτα); Αν εχετε να προτείνετε κατι δοκιμασμένο ακόμα καλύτερα!

Επίσης θα παίζει πιστεύω με το Amoi n828/n821;

Edited by nikosst

Να σε απογοητεύσω, 120€ για MTK6575 με 512MB RAM ειναι ΠΑΡΑ πολλά λεφτά. Κακή επιλογή, και παλιό μοντέλο. Με <=120€ στις μέρες μας παίρνεις διπύρηνο MTK6577 με 1GB RAM (ZTE V970 και άλλα).

το g3 έχει gorilla glass σύμφωνα με τους χρήστες από το forum εδώ αλλά και σύμφωνα με όλους τους χρήστες που το έχουν πάρει. Μια ματιά στο google δείχνει και tests καταπόνησης της οθόνης. Δεν είμαι σίγουρος από που παίρνεις την πληροφορία ότι δεν είναι gorilla glass?

Από όσα διαβάζω το G2S έχει ogs αλλά όχι gorilla glass ενώ το G4 θα έχει και τα δύο

---------------------------------------------

Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551

Επειδή ψάχνω για micro-sd card πιστεύετε οτι αυτή είναι καλή; Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο(και σε πωλητή και σε κάρτα); Αν εχετε να προτείνετε κατι δοκιμασμένο ακόμα καλύτερα!

Επίσης θα παίζει πιστεύω με το Amoi n828/n821;

Αρκετά γρήγορη κάρτα και θα παίξει σίγουρα με το Amoi

Μπορείς να τη πάρεις από Γερμανία ώστε να σου έρθει πιο γρήγορα και να είσαι και σίγουρος ότι είναι original

Μικρή η διαφορά στη τιμή τους

Έχω πάρει την ίδια σε 32gb

http://www.ebay.de/itm/SanDisk-16GB-Mobile-Ultra-Class-10-UHS-I-Micro-SD-SDHC-Memory-Card-Karte-/140956825625?pt=DE_Handy_PDA_Speicherkarten&hash=item20d1ae7819

• The title was changed to Dual SIM + Android