eatmydust Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Λογικό είναι να συμβεί αυτό, αφού η ίδια η Apple άλλαξε την γραμμικότητα της ένδειξης σήματος από την 4.0.1 και μετά. Με απλά λόγια η ένδειξη σήματος έγινε αρκετά ποιό "τσιγκούνικη" από ότι ήταν πριν ώστε να ανταποκρίνεται αναλογικότερα στην πραγματική στάθμη σήματος. Έτσι είναι πολύ συνηθισμένο πια φαινόμενο εκεί που με προηγούμενες εκδόσεις firmware βλέπαμε π.χ. τέσσερεις μπάρες, να δείχνει τώρα μέχρι και δύο λιγότερες. Εννοείται πως αυτό δεν έχει σχέση με το σήμα και τη λήψη καθώς το μόνο που μεταβλήθηκε είναι ο υπολογισμός της ένδειξης. ;) φίλε foxx, μιλάμε για το wi-fi. Καμμία σχέση δεν έχει το σήμα με την εμβέλεια/λήψη του wi-fi από και προς το iPhone:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 φίλε foxx, μιλάμε για το wi-fi. Καμμία σχέση δεν έχει το σήμα με την εμβέλεια/λήψη του wi-fi από και προς το iPhone:) Α συγγνώμη φίλε μου, παρανόηση. :O Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Tι εκαναν στην 4.0.x και αφηνει κενο μετα απο 3 αριθμους οταν πληκτρολογεις καποιο τηλεφωνο? Πρεπει ολοι να ζουμε στην Αθηνα και να περνουμε μονο τοπικα τηλεφωνα!!!!!! 699 κενο 9999999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 παιδια καλησπερα! η 4.1 τι ώρα θα κυκλοφορησει περιπου?μετά τις οχτώ το βράδυ να φανταστώ?που θα ειναι δεκα στον σαν φρανσισκο? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Tι εκαναν στην 4.0.x και αφηνει κενο μετα απο 3 αριθμους οταν πληκτρολογεις καποιο τηλεφωνο? Πρεπει ολοι να ζουμε στην Αθηνα και να περνουμε μονο τοπικα τηλεφωνα!!!!!! 699 κενο 9999999 Εχεις δικιο οι Αθηναιοι της Apple το εκαναν ετσι για να μπουν στο ματι ολου του κοσμου και πιο πολυ στους Θεσσαλονικιους. Μαλλον το κενο ειναι για το +30 ή 030 αναλογα τη χωρα βεβαια,δηλαδη 030 κενο 6977123456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Εχεις δικιο οι Αθηναιοι της Apple το εκαναν ετσι για να μπουν στο ματι ολου του κοσμου και πιο πολυ στους Θεσσαλονικιους. Μαλλον το κενο ειναι για το +30 ή 030 αναλογα τη χωρα βεβαια,δηλαδη 030 κενο 6977123456 :lol:Χμ....... καλα το καταλαβα οτι παλι εμεις ειμαστε ο στοχος.:lol: Σε λιγο θα μας βγαλουνε στο AppStore , iBougatsa only with cheese. Παντως ειναι σπαστικο το κενο ετσι οπως εμφανιζεται, πως τους ηρθε οτι θα πληκτρολογω τον διεθνη κωδικο της χωρας, οταν 99% θα καλω μεσα απο την χωρα μου αλλο αριθμο στην χωρα μου. Ουτε οι Αμερικανοι που ειναι ηλιθιοι δεν το κανουν αυτο.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
somade Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Παίδες έχω το 3gs και από 3.1.3 πέρασα στην 4.0.1 παρατήρησα ότι το τηλέφωνο έγινε αρκετά πιο αργό τα προγράμματα πλοήγησης χαλια και η μπατΑρία τελειώνει σε 15 περίπου ώρες!!! Μήπως η apple τα κανει επίτηδες για να αγοράσουμε το iphone4???? Λέω να ξαναγυρίσω πίσω και ας χάσω και το myltitasking....Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ? Παράθεση sotiris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Παίδες έχω το 3gs και από 3.1.3 πέρασα στην 4.0.1 παρατήρησα ότι το τηλέφωνο έγινε αρκετά πιο αργό τα προγράμματα πλοήγησης χαλια και η μπατΑρία τελειώνει σε 15 περίπου ώρες!!! Μήπως η apple τα κανει επίτηδες για να αγοράσουμε το iphone4???? Λέω να ξαναγυρίσω πίσω και ας χάσω και το myltitasking....Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ? Ειδικά σε 3GS όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για την iOS 4. Μήπως εσύ έκανες απλά update και όχι Restore και Set up as new device? :rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Υπάρχει είτε για JB iphone (4 ή 3gs) είτε για κανονικό κάποιο πρόγραμμα για ηχογράφηση συνομιλίας? Περίμενα ότι μετά την επισημοποίηση του multitasking θα έβγαινε κάποιο αλλά δεν έχω δει κάτι. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Παίδες έχω το 3gs και από 3.1.3 πέρασα στην 4.0.1 παρατήρησα ότι το τηλέφωνο έγινε αρκετά πιο αργό τα προγράμματα πλοήγησης χαλια και η μπατΑρία τελειώνει σε 15 περίπου ώρες!!! Μήπως η apple τα κανει επίτηδες για να αγοράσουμε το iphone4???? Λέω να ξαναγυρίσω πίσω και ας χάσω και το myltitasking....Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ? Για το οτι έγινε πιο αργό σαφέστατα έγινε. Και λίγο buggy π.χ. mail client. Αυτό θα το δεις όμως όταν του κάνεις βαριά χρήση και οφείλεται στο multitasking... Για την μπαταρία δεν ξέρω, δεν το έχω προσέξει. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Apple Releases iOS 4.1 http://www.macobserver.com/tmo/article/apple_releases_ios_4.1/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Τα καινούρια χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει η 4.1 είναι τα ακόλουθα: Game Center – Experience social gaming on your iPhone. Find friends or use auto-match to play multiplayer games against new opponents. Track achievements and compare high scores. iTunes TV Show Rentals – Rent TV shows commercial-free right from your iPhone for just 99¢ an episode and start watching them in minutes. iTunes Ping – Take advantage of new social discovery features in iTunes. Keep up with your friends’ music and follow your favorite artists. HDR Photography – HDR photography. Take great photos that capture a wider range of light intensity using the new high dynamic range (HDR) setting on iPhone 4, which automatically combines multiple exposures into a single HDR image. HD Video Uploads – Upload HD video to YouTube and MobileMe from your iPhone 4. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george111985 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Μολις περασα την καινουρια εκδοση σε iphone 3G, αλλα δεν μπορω να πω οτι ειδα διαφορα στην ταχυτητα του τηλεφωνου. Το ιδιο αργο μου φαινεται οπως και στην 4.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Κάνε κανένα full reset. Σε 3GS πάντως έχει τεράστια διαφορά, ενώ ακόμα και στο 4 υπάρχει διαφορά ταχύτητας αν και σαφώς πολύ μικρότερη. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george111985 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Κάνε κανένα full reset. Σε 3GS πάντως έχει τεράστια διαφορά, ενώ ακόμα και στο 4 υπάρχει διαφορά ταχύτητας αν και σαφώς πολύ μικρότερη. Εκανα οταν περασα την 4.0.1 και το τηλεφωνο ηταν "καθαρο". Ουτε καν jailbreak δεν του κανα. Κριμα παντως γιατι το μονο που υποτιθεται θα διορθωνε η καινουρια εκδοση για το 3G θα ηταν η ταχυτητα, μιας και δεν μπηκε κανενα απο τα καινουρια χαρακτηριστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Σε 3GS πάντως έχει τεράστια διαφορά, ενώ ακόμα και στο 4 υπάρχει διαφορά ταχύτητας αν και σαφώς πολύ μικρότερη. Αρα,με δεδομένο το οτι ήδη η διαφορα ανάμεσα σε 3GS και 4,δεν ήταν δραματική,το 3GS θα πρέπει πλέον να είναι γρηγορότερο :p:lol: Παρεμπιπτόντως,μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει αν υποστηρίζεται τελικά το AVRCP profile του bluetooth? Για ν'αναβαθμίσω επιτέλους EDIT:Άκυρο,αναφέρεται στο Important Info,my bad:fool: Edited September 8, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 iOS 4.1 Jailbreak Using New Bootrom Based Exploit Confirmed http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios-4.1-iphone-4-3gs-3g-ipod-touch-4g-bootrom-pwnagetool-4.1/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. September 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Δεν σας προλαβαίνω... Καταραμένη εργιατιά.... Ετοιμάζομαι να την βάλω να δω και εγώ από πρώτο χέρι τις διωρθώσεις, και μάλιστα με ενδιαφέρει ο χειρίσμος μέσω bluetooth που επανήλθε.. :) iOS 4.1 Jailbreak Using New Bootrom Based Exploit Confirmed http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios-4.1-iphone-4-3gs-3g-ipod-touch-4g-bootrom-pwnagetool-4.1/ Για το 4 μας κάνει?? Ακόμα το ψάχνω... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=17057&stc=1&d=1283975507 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Υπάρχει είτε για JB iphone (4 ή 3gs) είτε για κανονικό κάποιο πρόγραμμα για ηχογράφηση συνομιλίας? Περίμενα ότι μετά την επισημοποίηση του multitasking θα έβγαινε κάποιο αλλά δεν έχω δει κάτι. Έψαξα με την έλευση του multitasking αλλά δεν βρήκα! Μάλιστα κάπου είχα διαβάσει ότι δεν είναι εφικτό λόγω του τρόπου με τον οποίο χειρίζεται τον ήχο της κλήσης το iphone. Βάζω την 4.1 μπας και δω άσπρη μέρα με το bluetooth με το οποίο ξαφνικά δεν με ακούει ο συνομιλητής... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Αυτο το game center Ακριβως τί ειναι; Ποια games ειναι συμβατα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Έψαξα με την έλευση του multitasking αλλά δεν βρήκα! Μάλιστα κάπου είχα διαβάσει ότι δεν είναι εφικτό λόγω του τρόπου με τον οποίο χειρίζεται τον ήχο της κλήσης το iphone. Βάζω την 4.1 μπας και δω άσπρη μέρα με το bluetooth με το οποίο ξαφνικά δεν με ακούει ο συνομιλητής... Βάζοντας κι εγώ την 4.1 στο 3gs ευελπιστώντας να δω βελτίωση δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά. Μεγάλη αισθητή βελτίωση δεν υπάρχει. Η κάμερα αργεί σχεδόν το ίδιο να ανοίξει, η πλοήγηση μέσα στις ρυθμίσεις, το άνοιγμα του mail κτλ κάνουν περίπου το ίδιο. Εαν το δούμε με αριθμούς το πολύ να έχει βελτιωθεί κατά 20%. Το πρόβλημα με το bluetooth το είχα κι εγώ και η λύση είναι η γρήγορη αποστολή της κλήσης στο μικρόφωνο της συσκευής και αμέσως πίσω στο bluetooth. Αυτό δούλεψε σε εμένα αλλά είναι πολύ σπαστικό. Θα κρατήσω 1-2 μέρες την 4.1. και εαν τελικά κάνει τα ίδια με την 4.0.1 θα εγκαταλείψω το ios και θα επιστρέψω σε androiod. :rolleyes: Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Αυτο το game center Ακριβως τί ειναι; Ποια games ειναι συμβατα; Μπορείς να βρεις τα εώς τώρα συμβατά games εδώ Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Καραμπινάτο bug στην 4.1 σε iphone4: μόλις βγάλεις μια φωτογραφία και πας να την δεις στο άλμπουμ, μόλις αυτή ανοίξει, είτε πατήσεις το αριστερό κουμπί συντόμευσης για να τη στείλεις πχ με mail και άλλες επιλογές, είτε το δεξί καλάθι αχρήστων για διαγραφή, βγάζει ένα "αποθήκευση φωτογραφίας" το οποίο δεν τελειώνει ποτέ... Το έχετε παρατηρήσει; Άσπαστο... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panil Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Καραμπινάτο bug στην 4.1 σε iphone4: μόλις βγάλεις μια φωτογραφία και πας να την δεις στο άλμπουμ, μόλις αυτή ανοίξει, είτε πατήσεις το αριστερό κουμπί συντόμευσης για να τη στείλεις πχ με mail και άλλες επιλογές, είτε το δεξί καλάθι αχρήστων για διαγραφή, βγάζει ένα "αποθήκευση φωτογραφίας" το οποίο δεν τελειώνει ποτέ... Το έχετε παρατηρήσει; Άσπαστο... Μόλις δοκίμασα και τα δυο που αναφέρεις και σε μένα δουλεύουν. Έχω το 4. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts