gregorypappas Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 παιδια εγω εκανα 4.21 update(εχω 4g) το εκανα πιο πολυ για το findmyiphone. τωρα μπορω να κανω downgrade στην 4.1 για να ειμαι κανονικα jb??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 παιδια εγω εκανα 4.21 update(εχω 4g) το εκανα πιο πολυ για το findmyiphone. τωρα μπορω να κανω downgrade στην 4.1 για να ειμαι κανονικα jb??? Ήσουν jailbroken και πριν το Update? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 μια απορια εχω κατεβασει την εφαρμογη what's up for iphone και δεν μπορω να βρω τα emoticons ενω ενας φιλος μου που την εχει σε android μπορει και στελνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Ήσουν jailbroken και πριν το Update? ναι ημουν και πριν κ τωρα ειμαι με το προσωρινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 ναι ημουν και πριν κ τωρα ειμαι με το προσωρινο. [Windows] Πως να κάνετε downgrade το firmware του iPhone 3GS [Mac OS X] Πως να κάνετε downgrade το firmware του iPhone 3GS Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 παιδια να κανω μια ερωτηση που εχει απαντηθει στο παρελθον αλλα δεν μπορω να την βρω με τιποτα που ηταν ...στην ερωτηση τωρα τι μπορω να κανω να φυγουν οι παρενθεσεις οταν πας να καλεσεις καποιον αριθμο ... α κ κατι ακομα στο 3gs ειχα απο cydia το callforwording καπως ετσι κ δεν εβγαινε αθτο το σπαστικο μηνυμα οταν καλουσες καποιον ...τωρα εχω το 4 κ δεν υπαρχει πουθενα αυτο γνωριζει καποιος το τροπο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ξερει καποιος καποιον τροπο να σβησω τις επαφες απο το τηλεφωνο οχι μια μια αλλα μαζεμενες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ξερει καποιος καποιον τροπο να σβησω τις επαφες απο το τηλεφωνο οχι μια μια αλλα μαζεμενες? Μόνο αν το συνδέσεις στο υπολογιστή και κάνεις sync αλλά να τις έχεις βγάλει από αυτόν.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) υπάρχει εφαρμογη για να μπλοκαρει κλησεις και μηνυματα? ολα καλα και χρυσα αλλα αυτο που ειναι ΤΟΣΟ χρησιμο, δε το εχει??? (σε μη jailbreak/cydia οποτε μη πειτε για το iblacklist) Edited December 18, 2010 by mplip^ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Υπαρχει εφαρμογη για να ποσταρεις τραγούδια απο το YouTube στο Facebook ??? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Υπαρχει εφαρμογη για να ποσταρεις τραγούδια απο το YouTube στο Facebook ??? Sent from my iPhone using Tapatalk που το πατας αυτο δεν καταλαβα? εκει που βλεπεις το βιντεο στο youtube? Υπαρχει καπια εφαρμογη να κληδωνεις τις φωτος η γενικα να μην ανοιγει τις φωτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Υπαρχει καπια εφαρμογη να κληδωνεις τις φωτος η γενικα να μην ανοιγει τις φωτος? loctopus αν εισαι jailbroken. Στο cydia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Υπαρχει εφαρμογη για να ποσταρεις τραγούδια απο το YouTube στο Facebook ??? Sent from my iPhone using Tapatalk isociallize αν θυμαμαι καλα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 θελω να παρω το iphone 4 αλλα μεχρι ποια version γινετε jailbreak/cydia για να ξερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) θελω να παρω το iphone 4 αλλα μεχρι ποια version γινετε jailbreak/cydia για να ξερω? 4.1 κανονικο jailbreak που δουλευω και γω,και στην 4.2.1 υπαρχει αλλα αθε φορα που κανεις rebbot τσο τηλ πρεπει να το ξανακανεις.Απ οτι λενε μεχρι τα Χριστουγεννα θα βγει κανονικο και για την 4.2.1 http://modmyi.com/forums/iphone-news/741483-untethered-jailbreak-christmas.html http://www.iphonehellas.gr/23718/untethered-jailbreak-christmass-eve-rumor/ http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?t=54486 Edited December 20, 2010 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 4.1 κανονικο jailbreak που δουλευω και γω,και στην 4.2.1 υπαρχει αλλα αθε φορα που κανεις rebbot τσο τηλ πρεπει να το ξανακανεις.Απ οτι λενε μεχρι τα Χριστουγεννα θα βγει κανονικο και για την 4.2.1 http://modmyi.com/forums/iphone-news/741483-untethered-jailbreak-christmas.html http://www.iphonehellas.gr/23718/untethered-jailbreak-christmass-eve-rumor/ http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?t=54486 σε ευχαριστω παρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 σε ευχαριστω παρα πολυ. Λογικα παντως αμα το παρεις τωρα θα φοραει 4.2.1,εγω που το πηρα πριν ενα μηνα ηταν ισως απο τα τελευταια με 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 loctopus αν εισαι jailbroken. Στο cydia ευχαριστω φιλε αυτο ακριβως που εψαχνα να σε καλα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Μια ερωτηση,πως μπορω να ριξω φωτογραφιες απο το pc στο τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Μια ερωτηση,πως μπορω να ριξω φωτογραφιες απο το pc στο τηλ. Τις βάζεις στο φάκελο συγχρονισμού του pc σου και μετά συγχρονίζεις, μέσω iTunes, το iPhone Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Μια ερωτηση,πως μπορω να ριξω φωτογραφιες απο το pc στο τηλ. Θα το συνδέσεις στο iTunes και από το tab photos, θα επιλέξεις τον φάκελο με τις φωτογραφίες που θες να περάσεις στο iPhone. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) Τις βάζεις στο φάκελο συγχρονισμού του pc σου και μετά συγχρονίζεις, μέσω iTunes, το iPhone ευχαριστω:) Θα το συνδέσεις στο iTunes και από το tab photos, θα επιλέξεις τον φάκελο με τις φωτογραφίες που θες να περάσεις στο iPhone. ευχαριστω το βρηκα,Κατι ακομα πως διαγραφω μια φωτο απο το τηλ. (απο το αλμπουμ) Edited January 3, 2011 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 ευχαριστω το βρηκα,Κατι ακομα πως διαγραφω μια φωτο απο το τηλ. (απο το αλμπουμ) Μέσα από το iPhone μπορείς να σβήσεις μόνο αυτές που είναι στο camera roll. Στα albums τις αφαιρείς από τον φάκελο/ους που συγχρονίζεις με το κινητό. ---------------- Now playing on iTunes: AC/DC - Inject The Venom via FoxyTunes Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Μέσα από το iPhone μπορείς να σβήσεις μόνο αυτές που είναι στο camera roll. Στα albums τις αφαιρείς από τον φάκελο/ους που συγχρονίζεις με το κινητό. ---------------- Now playing on iTunes: AC/DC - Inject The Venom via FoxyTunes Μπορείς να φτιάξεις ένα νέο directory με οργανωμένες τις φωτογραφίες που θέλεις μόνο σε διαφορετικούς φακέλους και να τις συγχρονίσεις μέσω iTunes στο iPhone σου .. (Υπάρχει και αυτή η λύση για pc users). Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Υπάρχει τρόπος να διαγράψψεις αυτές τις φωτό (από το albums) αλλά χωρίς συγχρόνισμό μέσω iTunes; Έχει φάει μια φρίκη ο συγχρονισμός με το iTunes και θέλει να μου διαγράψει όλες τις περασμένες εφαρμογές μου, και θέλω να διαγράψω κάτι φωτό από album χύμα χωρις iTunes. Τα directory του sytem του ipod touch μπορώ να τα δώ από pc Μέσω ενός προγράμματος που δεν θυμάμαι το όνομά του, αλλά δεν ξέρω τι να διαγράψω για να φύγουν αυτές οι φωτό (χωρίς να brickαριστεί το ipod...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts