Jump to content

iOS 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις δοκίμασα και τα δυο που αναφέρεις και σε μένα δουλεύουν. Έχω το 4.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σε μένα το κάνει και δεν γνωρίζω γιατί. Ακόμα και μετά από restore...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειδικά σε 3GS όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για την iOS 4. Μήπως εσύ έκανες απλά update και όχι Restore και Set up as new device? :rolleyes:

Για να βάλεις επόμενη έκδοση λογισμικού στο iPhone πρέπει πρώτα να έχεις κάνει πρώτα Restore και μετά Set up as new device? Δεν μπορείς να κάνεις κατευθείαν update?

Καραμπινάτο bug στην 4.1 σε iphone4: μόλις βγάλεις μια φωτογραφία και πας να την δεις στο άλμπουμ, μόλις αυτή ανοίξει, είτε πατήσεις το αριστερό κουμπί συντόμευσης για να τη στείλεις πχ με mail και άλλες επιλογές, είτε το δεξί καλάθι αχρήστων για διαγραφή, βγάζει ένα "αποθήκευση φωτογραφίας" το οποίο δεν τελειώνει ποτέ... Το έχετε παρατηρήσει;

Άσπαστο...

Κανένα τέτοιο πρόβλημα εδώ σε δύο iPhone 4.

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Για να βάλεις επόμενη έκδοση λογισμικού στο iPhone πρέπει πρώτα να έχεις κάνει πρώτα Restore και μετά Set up as new device? Δεν μπορείς να κάνεις κατευθείαν update?

Φυσικά και μπορείς να κάνεις απευθείας update αλλά δε συνίσταται στην περίπτωση που είσαι jailbroken.:)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Μαλλον το κενο ειναι για το +30 ή 030 αναλογα τη χωρα βεβαια,δηλαδη 030 κενο 6977123456

Μαλλον μονο εμενα ενοχλει αυτη η μαμακια........ ουτε αυτο ειναι γιατι αφηνει κενο ξανα στα 3 ακομη και αν προσθεσεις τον διεθνη κωδικο.

+30 κενο 693 κενο 1234567........

Μου την δινει γιατι το χρησιμοποιω αρκετα το τηλεφωνο με νουμερα εκτος επαφων και μπερδευω τα μπουτια μου:wacko:

Στο 3G δεν τόλμησα ακόμα να βάλω την 4 περιμένοντας την 4.1.

EDIT: Δοκίμασα τελικά την 4.1 στο 3G μου, χωρίς να το έχω δει σε άλλη 4.Χ.Χ. Δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα ρε παιδιά. ΟΚ, είναι αργό σχετικά το κινητό, αλλά όχι σε σημείο που να ενοχλεί! Να σημειώσω οτι ΔΕΝ έκανα update αλλά restore και η συσκευή είναι καθαρή από αμαρτίες του παρελθόντος μιας και στην προηγούμενη είχα κανει set as new.

Edited by KostasSTi

Λοιπόν έβαλα την 4.1 στο παλιό 3GS με τις πρώτες εντυπώσεις η φωτογραφική μηχανή να χάνει κατά πολύ την ταχύτητά της .Κατά τα 'αλλα αναγνώρισε την ελληνική γλώσσα την έβαλε σαν προεπιλογή καθώς και τα 2 πληκτρολόγια.

Φυσικά και μπορείς να κάνεις απευθείας update αλλά δε συνίσταται στην περίπτωση που είσαι jailbroken.:)

Ενώ όταν είναι jailbroken κάνεις πρώτα restore και μετά Set up as new device. Σωστά?

Άν το κινητό σου δεν είναι jailbroken και θέλεις να το κάνεις, ποιά είναι τα βήματα?

Υ.Γ. Το αγόρασα πρίν 3 μήνες περίπου. Είχε τη 3...κάτι(δεν θυμάμαι). Με το που το σύνδεσα στο iTunes έκανε update στη 4.0.0. Μετά πέρασα τη 4.0.1(χωρίς να κάνω restore), μετά πέρασα τη 4.0.2(χωρίς να κάνω restore) και σήμερα πέρασα τη 4.1(χωρίς να κάνω restore πάλι).

Λοιπόν έβαλα την 4.1 στο παλιό 3GS με τις πρώτες εντυπώσεις η φωτογραφική μηχανή να χάνει κατά πολύ την ταχύτητά της .Κατά τα 'αλλα αναγνώρισε την ελληνική γλώσσα την έβαλε σαν προεπιλογή καθώς και τα 2 πληκτρολόγια.

Φίλε μου η φωτογραφική κάμερα καθυστερεί αισθητά διότι είναι ενεργοποιημένη η επιλογή HDR. Μπορείς Εάν θες να την απενεργοποιησεις απο τις ρυθμισεις της συσκευής στην καρτέλα photos. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Φίλε μου η φωτογραφική κάμερα καθυστερεί αισθητά διότι είναι ενεργοποιημένη η επιλογή HDR. Μπορείς Εάν θες να την απενεργοποιησεις απο τις ρυθμισεις της συσκευής στην καρτέλα photos. ;)

Εχω την εντυπωση οτι η επιλογη HDR υπαεχει μονο γιατο iphone 4

Βασικά υπάρχει μια διαφορά ως προς τη ταχύτητα του κλείστρου όταν τραβάς φωγραφία σε σχέση με τη 4.0.1, αλλά δεν θα το έλεγα πως κολλάει ή καθυστερεί.

Νορμάλ θα το χαρακτήριζα.

Δυστυχώς στο 3GS δεν υπάρχει αυτό το χαρακτηριστικό.

Μάλλον μπερδεύτηκες.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δυστυχώς στο 3GS δεν υπάρχει αυτό το χαρακτηριστικό.

Μάλλον μπερδεύτηκες.

Ναι έχεις δίκιο. My fault. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Βασικά υπάρχει μια διαφορά ως προς τη ταχύτητα του κλείστρου όταν τραβάς φωγραφία σε σχέση με τη 4.0.1, αλλά δεν θα το έλεγα πως κολλάει ή καθυστερεί.

Νορμάλ θα το χαρακτήριζα.

Στην έκδοση 4, η ταχύτητα με την οποία ανοίγει η εφαρμογή της κάμερας, είναι τουλάχιστον τραγική σε σχέση με την 3.1.2

PS. Όσο για το HDR, μέσω cydia, θα υπάρχει ανάλογη εφαρμογή και για το 3GS.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Καραμπινάτο bug στην 4.1 σε iphone4: μόλις βγάλεις μια φωτογραφία και πας να την δεις στο άλμπουμ, μόλις αυτή ανοίξει, είτε πατήσεις το αριστερό κουμπί συντόμευσης για να τη στείλεις πχ με mail και άλλες επιλογές, είτε το δεξί καλάθι αχρήστων για διαγραφή, βγάζει ένα "αποθήκευση φωτογραφίας" το οποίο δεν τελειώνει ποτέ... Το έχετε παρατηρήσει;

Άσπαστο...

Τελικά ευρέθη ο ένοχος! Ήταν προφανώς "σκουπίδια" από προηγούμενο restore. Μόλις το έκανα restore και set up as a new device, όλα δουλεύουν ΟΚ!

Η ταχύτητα δεν είδα να βελτιώνεται πολύ με την 4.1 αλλά η μπαταρία σίγουρα διαρκεί περισσότερο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Τελικά ευρέθη ο ένοχος! Ήταν προφανώς "σκουπίδια" από προηγούμενο restore. Μόλις το έκανα restore και set up as a new device, όλα δουλεύουν ΟΚ!

Η ταχύτητα δεν είδα να βελτιώνεται πολύ με την 4.1 αλλά η μπαταρία σίγουρα διαρκεί περισσότερο...

Άντε μπραβο. Φαινόταν ότι κάτι τετοιο θα ήταν......

folders πώς φτιάχνουμε στο λειτουργικό IOS 4.01?

Καλημέρα !

Όπως φτιάχνουμε και στο ios4,δεν έχει αλλάξει κάτι

To create a folder, touch and hold an app until it wiggles, drag it onto another app, and you’re done.

http://www.apple.com/iphone/features/folders.html

Edited by nervous

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Τελικά πέρασα την 4.1 πριν από λίγο....λόγω HDR πιο πολύ!!!

Εντυπώσεις σε λίγες μέρες όσον αφορά την κατανάλωση της μπαταρίας (αν φτιάχνει ή όχι )..

Νομίζω ή είναι ιδέα μου ότι το κινητό είναι λίγο πιο γρήγορο,στο να σε πάει από το ένα μενού στο άλλο ?:wacko:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Τελικά πέρασα την 4.1 πριν από λίγο....λόγω HDR πιο πολύ!!!

Εντυπώσεις σε λίγες μέρες όσον αφορά την κατανάλωση της μπαταρίας (αν φτιάχνει ή όχι )..

Νομίζω ή είναι ιδέα μου ότι το κινητό είναι λίγο πιο γρήγορο,στο να σε πάει από το ένα μενού στο άλλο ?:wacko:

Εχεις το 4,η το 3gs?Γιατι εγω με το 3gs,δεν βρισκω πουθενα αυτο το HDR...!

Apple iPhone 14 Pro Max

Το 3GS δεν υποστηρίζει εγγενώς HDR. Μπορεί όμως να επιτευχθεί το ίδιο περίπου αποτέλεσμα (που δεν είναι και κάτι σπουδαίο) με τη χρήση κάποιας τρίτης εφαρμογής.

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Μόνο για το 4 είναι..

Λύση μέσω cydia για 3gs..

http://www.redmondpie.com/hdr-camera-enabler-for-iphone-3gs-and-iphone-3g-on-ios-4.1/

Μόνο για το 4 είναι..

Λύση μέσω cydia για 3gs..

http://www.redmondpie.com/hdr-camera-enabler-for-iphone-3gs-and-iphone-3g-on-ios-4.1/

Το 3GS δεν υποστηρίζει εγγενώς HDR. Μπορεί όμως να επιτευχθεί το ίδιο περίπου αποτέλεσμα (που δεν είναι και κάτι σπουδαίο) με τη χρήση κάποιας τρίτης εφαρμογής.

Οκ παιδια.Ευχαριστω:)

Οκ παιδια.Ευχαριστω:)

Δεν το βρισκω στο cydia...:(

Tωρα που το προσεξα καλυτερα στο site που μου δωσατε,λεει κατι για 4.1!Μηπως γι αυτο δεν το βρισκω?Ειμαι στην 4.0.1 jb...

Edited by nervous

Apple iPhone 14 Pro Max

• The title was changed to iOS 4