Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το ειδα ειναι στη πενα το κινητο εξωτερικα..απλα σκεφτομε μην εχει κανενα θεμα και καψει και τη δικη μου πλακετα..

το digitizer και σπασμένο να είναι λειτουργεί, η οθόνη LCD έαν σπάσει λογικό είναι να μην λειτουργεί!

το ειδα ειναι στη πενα το κινητο εξωτερικα..απλα σκεφτομε μην εχει κανενα θεμα και καψει και τη δικη μου πλακετα..

Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δοκίμασε την πλακέτα σου και την μπαταρία σου θα δείξει αμέσως

Nokia 8800 Scirocco

το θεμα ειναι οτι πρεπει να το αγορασω απο το παιδι και αν δεν κανει τιποτα και ειναι νεκρα και η οθονη του θα με βαλει μεσα..το δικο μου ειναι λειτουργικο σαν κινητο..ενω το αλλο ειναι εμφανισιακα στη πενα..

το θεμα ειναι οτι πρεπει να το αγορασω απο το παιδι και αν δεν κανει τιποτα και ειναι νεκρα και η οθονη του θα με βαλει μεσα..το δικο μου ειναι λειτουργικο σαν κινητο..ενω το αλλο ειναι εμφανισιακα στη πενα..

Ρίσκο ειναι. Δεν ξέρω οτι νομίζεις. Καλύτερα βάλε μια οθόνη με αυτά τα χρήματα και τελείωνε

Nokia 8800 Scirocco

για να μην την πατησω με κανενα κινεζο ποιες ειναι οι διαφορες που εχουν μεταξυ τους τα 2 κινητα??εμφανισιακα γιατι το αλλο δεν ανοιγει καν..

για να μην την πατησω με κανενα κινεζο ποιες ειναι οι διαφορες που εχουν μεταξυ τους τα 2 κινητα??εμφανισιακα γιατι το αλλο δεν ανοιγει καν..

Ποια είναι τα δύο κινητά; το iPhone κινέζικο είναι :)

το δικο μου ειναι γνησιο 4 αρι.το αλλο με τη καμενη πλακετα που εχω βρει πως θα καταλαβω οτι ειναι γνησιο 4αρι και οχι κινεζος..;;

το δικο μου ειναι γνησιο 4 αρι.το αλλο με τη καμενη πλακετα που εχω βρει πως θα καταλαβω οτι ειναι γνησιο 4αρι και οχι κινεζος..;;

να ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχουν αντίγραφα iPhone, αλλά μαϊμού Phones με λειτουργικό android. εάν η συσκευή δεν ανάβει καν ζήτησε το serial number της συσκευής (το γράφει στο κουτί) και έλεγξε εάν είναι υπαρκτή συσκευή εδώ!

εμφανισιακες διαφορες υπαρχουν;
Ανάλογα το πόσο καλό αντίγραφο είναι, Θα σε συμβούλευα πάντως όπως σου είπε και ο Τάσος πως με 80€ αλλάζεις σε έναν τεχνικό το digitizer από τη συσκευή σου και ησυχάζεις!

ναι αλλα εχω σπασμενο και το battery cover.

αν εννοείς το backcover δεν έχει πάνω από 15€ θα αλλαχθούν μαζί σου στέλνω pm για λεπτομέρειες!

Edited by DINFUN

ναι αλλα εχω σπασμενο και το battery cover.

Απο οτι καταλαβαίνω αυτός που θα το αγορασεις δεν γνωριζεστε οπότε άφησε το πήγαινε σ ένα μαγαζί βάλε μια οθόνη και το πίσω μετά απο κάποιο καιρό με 15-20€ όπως είπε ο Ντινος ειναι και 3 δευτερόλεπτα δουλειά.

Nokia 8800 Scirocco

το πισω καπακι εχει ποιο πολυ ζημια απο την οθονη..η οθονη ειναι σπασμενη μονο ενα κομματακι στη πανω γωνια..κατα τα αλλα λειτουργει κανονικα..απλα ειναι ευκαιρια γιατι το κινητο με τη καμενη πλακετα ειναι σαν καινουργιο εξωτερικα..οι κλωνοι εχουν και αυτοι το ιδιο βυσμα φορτισης με το κανονικο?

το πισω καπακι εχει ποιο πολυ ζημια απο την οθονη..η οθονη ειναι σπασμενη μονο ενα κομματακι στη πανω γωνια..κατα τα αλλα λειτουργει κανονικα..απλα ειναι ευκαιρια γιατι το κινητο με τη καμενη πλακετα ειναι σαν καινουργιο εξωτερικα..οι κλωνοι εχουν και αυτοι το ιδιο βυσμα φορτισης με το κανονικο?

Γιατί πιστεύεις ότι είναι κλώνος? Και εξωτερικά αν το δεις αφού έχεις ήδη iphone μπορείς να καταλάβεις αν ειναι καλό η όχι.

Αφού έχεις τόσους ενδοιασμούς άφησε το βρες κάτι άλλο.

Nokia 8800 Scirocco

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Έχω συσκευή του αδερφού μου iPhone 4 με έκδοση 4.3.3jailbreak. Θα ήθελα να την κάνω αναβάθμιση σε 7.1.1 στον δικό μου όμως υπολογιστή. Όταν τη συνδέω στον υπολογιστή μου το ανιχνεύει τον κάνω εξουσιοδότηση του βάζω το Apple ID αλλά δεν υπάρχει η επιλογή restore και set up as new παρά μόνο να κατεβάσει την νέα έκδοση 7.1.1. Την κατεβάζω ή θα κολλήσει το κινητό μιας και είναι από jailbreak?

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Έχω συσκευή του αδερφού μου iPhone 4 με έκδοση 4.3.3jailbreak. Θα ήθελα να την κάνω αναβάθμιση σε 7.1.1 στον δικό μου όμως υπολογιστή. Όταν τη συνδέω στον υπολογιστή μου το ανιχνεύει τον κάνω εξουσιοδότηση του βάζω το Apple ID αλλά δεν υπάρχει η επιλογή restore και set up as new παρά μόνο να κατεβάσει την νέα έκδοση 7.1.1. Την κατεβάζω ή θα κολλήσει το κινητό μιας και είναι από jailbreak?

Έχεις κατεβασμένο το τελευταίο itunes? εαν αναβαθμίσεις θα χάσεις το jailbreak, εαν δεν σε πειράζει προχωρείς. σημείωση: η συσκευή δεν πρέπει να έχει κωδικό στη sim η κωδικό πρόσβασης!

Έχεις κατεβασμένο το τελευταίο itunes? εαν αναβαθμίσεις θα χάσεις το jailbreak, εαν δεν σε πειράζει προχωρείς. σημείωση: η συσκευή δεν πρέπει να έχει κωδικό στη sim η κωδικό πρόσβασης!

Δεν τον ενδιαφέρει το jailbreak απλά θα ήθελα να μάθω μήπως κολλήσει το κινητό.

Δεν τον ενδιαφέρει το jailbreak απλά θα ήθελα να μάθω μήπως κολλήσει το κινητό.

Ούτε Apple ID ούτε τίποτα. Βάλε το τελευταίο iTunes συνδεσε το κινητό βρες την επιλογή restore ακολούθησε τα βήματα και θα έχεις την 7.1.1 που θα ειναι αργή για το τηλέφωνο αυτο.

Να είχες iOS 6 καλύτερα θα ήταν αλλα τώρα βάλε την 7.1.1 και οτι γίνει.

Nokia 8800 Scirocco

• 2 weeks later...
Καλημέρα! Έχω μεγάλο πρόβλημά με το iphone μου!!! Πήγα να κάνω update στην 7.1.1 άλλα λίγοπριν οολοκληρωθεί μου έβγαλε error 16. Από τότε όταν το ανοίγω μου βγάζει το εικονίδιο Συνδεση με itunes και οπότε πατάω επαναφορά κάνει το ίδιο error 16. Έβγαλα χθεσ την μπαταρία και την έβαλα πάλι σήμερα κατέβασα το. Ios και έκανα shift + restore άλλα πάλι το ίδιο!!! Τι να κάνω???

Καλημέρα! Έχω μεγάλο πρόβλημά με το iphone μου!!! Πήγα να κάνω update στην 7.1.1 άλλα λίγοπριν οολοκληρωθεί μου έβγαλε error 16. Από τότε όταν το ανοίγω μου βγάζει το εικονίδιο Συνδεση με itunes και οπότε πατάω επαναφορά κάνει το ίδιο error 16. Έβγαλα χθεσ την μπαταρία και την έβαλα πάλι σήμερα κατέβασα το. Ios και έκανα shift + restore άλλα πάλι το ίδιο!!! Τι να κάνω???

Δοκίμασε κάποιο άλλο καλώδιο και μετά σε κάποιο άλλο υπολογιστή

Nokia 8800 Scirocco

εχω δοκιμασει με ενα αλλο καλωδιο και στον υπολογιστη φιλου και παλι τα ιδια....

Να σου πω την αλήθεια βρήκα διάφορα.

Δοκίμασε να σβήσεις το itunes και να βάλεις το 11.1

Επίσης διάβασα και οτί ίσως χρειάζεται να καθαρίσεις με κάτι την υποδοχή που φορτίζει το iphone.

Είναι λίγο σύνθετο το πράγμα δεν νομίζω ότι υπάρχει μια σίγουρη λύση να την προτείνει κάποιος.

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να αποσυνδέσεις την μπαταρία και να την συνδέσεις και μετά απο dfu να κάνεις restore. Δοκίμασε την ίδια διαδικασία 2-3 φορές ίσως δεις κάποιο αποτέλεσμα.

Η συσκευή έχει ανοιχτεί ποτέ? Έχει αλλαχτεί μπαταρία η οτιδήποτε άλλο?

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

Να σου πω την αλήθεια βρήκα διάφορα.

Δοκίμασε να σβήσεις το itunes και να βάλεις το 11.1

Επίσης διάβασα και οτί ίσως χρειάζεται να καθαρίσεις με κάτι την υποδοχή που φορτίζει το iphone.

Είναι λίγο σύνθετο το πράγμα δεν νομίζω ότι υπάρχει μια σίγουρη λύση να την προτείνει κάποιος.

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να αποσυνδέσεις την μπαταρία και να την συνδέσεις και μετά απο dfu να κάνεις restore. Δοκίμασε την ίδια διαδικασία 2-3 φορές ίσως δεις κάποιο αποτέλεσμα.

Η συσκευή έχει ανοιχτεί ποτέ? Έχει αλλαχτεί μπαταρία η οτιδήποτε άλλο?

ναι αλλαχθηκε η οθονη

• The title was changed to iPhone 4