tolispao13 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 το ειδα ειναι στη πενα το κινητο εξωτερικα..απλα σκεφτομε μην εχει κανενα θεμα και καψει και τη δικη μου πλακετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 το ειδα ειναι στη πενα το κινητο εξωτερικα..απλα σκεφτομε μην εχει κανενα θεμα και καψει και τη δικη μου πλακετα.. το digitizer και σπασμένο να είναι λειτουργεί, η οθόνη LCD έαν σπάσει λογικό είναι να μην λειτουργεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 το ειδα ειναι στη πενα το κινητο εξωτερικα..απλα σκεφτομε μην εχει κανενα θεμα και καψει και τη δικη μου πλακετα.. Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δοκίμασε την πλακέτα σου και την μπαταρία σου θα δείξει αμέσως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 το θεμα ειναι οτι πρεπει να το αγορασω απο το παιδι και αν δεν κανει τιποτα και ειναι νεκρα και η οθονη του θα με βαλει μεσα..το δικο μου ειναι λειτουργικο σαν κινητο..ενω το αλλο ειναι εμφανισιακα στη πενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 το θεμα ειναι οτι πρεπει να το αγορασω απο το παιδι και αν δεν κανει τιποτα και ειναι νεκρα και η οθονη του θα με βαλει μεσα..το δικο μου ειναι λειτουργικο σαν κινητο..ενω το αλλο ειναι εμφανισιακα στη πενα.. Ρίσκο ειναι. Δεν ξέρω οτι νομίζεις. Καλύτερα βάλε μια οθόνη με αυτά τα χρήματα και τελείωνε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 για να μην την πατησω με κανενα κινεζο ποιες ειναι οι διαφορες που εχουν μεταξυ τους τα 2 κινητα??εμφανισιακα γιατι το αλλο δεν ανοιγει καν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 για να μην την πατησω με κανενα κινεζο ποιες ειναι οι διαφορες που εχουν μεταξυ τους τα 2 κινητα??εμφανισιακα γιατι το αλλο δεν ανοιγει καν.. Ποια είναι τα δύο κινητά; το iPhone κινέζικο είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 το δικο μου ειναι γνησιο 4 αρι.το αλλο με τη καμενη πλακετα που εχω βρει πως θα καταλαβω οτι ειναι γνησιο 4αρι και οχι κινεζος..;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 το δικο μου ειναι γνησιο 4 αρι.το αλλο με τη καμενη πλακετα που εχω βρει πως θα καταλαβω οτι ειναι γνησιο 4αρι και οχι κινεζος..;; να ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχουν αντίγραφα iPhone, αλλά μαϊμού Phones με λειτουργικό android. εάν η συσκευή δεν ανάβει καν ζήτησε το serial number της συσκευής (το γράφει στο κουτί) και έλεγξε εάν είναι υπαρκτή συσκευή εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 εμφανισιακες διαφορες υπαρχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 εμφανισιακες διαφορες υπαρχουν; Ανάλογα το πόσο καλό αντίγραφο είναι, Θα σε συμβούλευα πάντως όπως σου είπε και ο Τάσος πως με 80€ αλλάζεις σε έναν τεχνικό το digitizer από τη συσκευή σου και ησυχάζεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 ναι αλλα εχω σπασμενο και το battery cover. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 (edited) ναι αλλα εχω σπασμενο και το battery cover. αν εννοείς το backcover δεν έχει πάνω από 15€ θα αλλαχθούν μαζί σου στέλνω pm για λεπτομέρειες! Edited May 7, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 ναι αλλα εχω σπασμενο και το battery cover. Απο οτι καταλαβαίνω αυτός που θα το αγορασεις δεν γνωριζεστε οπότε άφησε το πήγαινε σ ένα μαγαζί βάλε μια οθόνη και το πίσω μετά απο κάποιο καιρό με 15-20€ όπως είπε ο Ντινος ειναι και 3 δευτερόλεπτα δουλειά. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 το πισω καπακι εχει ποιο πολυ ζημια απο την οθονη..η οθονη ειναι σπασμενη μονο ενα κομματακι στη πανω γωνια..κατα τα αλλα λειτουργει κανονικα..απλα ειναι ευκαιρια γιατι το κινητο με τη καμενη πλακετα ειναι σαν καινουργιο εξωτερικα..οι κλωνοι εχουν και αυτοι το ιδιο βυσμα φορτισης με το κανονικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 το πισω καπακι εχει ποιο πολυ ζημια απο την οθονη..η οθονη ειναι σπασμενη μονο ενα κομματακι στη πανω γωνια..κατα τα αλλα λειτουργει κανονικα..απλα ειναι ευκαιρια γιατι το κινητο με τη καμενη πλακετα ειναι σαν καινουργιο εξωτερικα..οι κλωνοι εχουν και αυτοι το ιδιο βυσμα φορτισης με το κανονικο? Γιατί πιστεύεις ότι είναι κλώνος? Και εξωτερικά αν το δεις αφού έχεις ήδη iphone μπορείς να καταλάβεις αν ειναι καλό η όχι. Αφού έχεις τόσους ενδοιασμούς άφησε το βρες κάτι άλλο. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Έχω συσκευή του αδερφού μου iPhone 4 με έκδοση 4.3.3jailbreak. Θα ήθελα να την κάνω αναβάθμιση σε 7.1.1 στον δικό μου όμως υπολογιστή. Όταν τη συνδέω στον υπολογιστή μου το ανιχνεύει τον κάνω εξουσιοδότηση του βάζω το Apple ID αλλά δεν υπάρχει η επιλογή restore και set up as new παρά μόνο να κατεβάσει την νέα έκδοση 7.1.1. Την κατεβάζω ή θα κολλήσει το κινητό μιας και είναι από jailbreak? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Έχω συσκευή του αδερφού μου iPhone 4 με έκδοση 4.3.3jailbreak. Θα ήθελα να την κάνω αναβάθμιση σε 7.1.1 στον δικό μου όμως υπολογιστή. Όταν τη συνδέω στον υπολογιστή μου το ανιχνεύει τον κάνω εξουσιοδότηση του βάζω το Apple ID αλλά δεν υπάρχει η επιλογή restore και set up as new παρά μόνο να κατεβάσει την νέα έκδοση 7.1.1. Την κατεβάζω ή θα κολλήσει το κινητό μιας και είναι από jailbreak? Έχεις κατεβασμένο το τελευταίο itunes? εαν αναβαθμίσεις θα χάσεις το jailbreak, εαν δεν σε πειράζει προχωρείς. σημείωση: η συσκευή δεν πρέπει να έχει κωδικό στη sim η κωδικό πρόσβασης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Έχεις κατεβασμένο το τελευταίο itunes? εαν αναβαθμίσεις θα χάσεις το jailbreak, εαν δεν σε πειράζει προχωρείς. σημείωση: η συσκευή δεν πρέπει να έχει κωδικό στη sim η κωδικό πρόσβασης! Δεν τον ενδιαφέρει το jailbreak απλά θα ήθελα να μάθω μήπως κολλήσει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Δεν τον ενδιαφέρει το jailbreak απλά θα ήθελα να μάθω μήπως κολλήσει το κινητό. Ούτε Apple ID ούτε τίποτα. Βάλε το τελευταίο iTunes συνδεσε το κινητό βρες την επιλογή restore ακολούθησε τα βήματα και θα έχεις την 7.1.1 που θα ειναι αργή για το τηλέφωνο αυτο. Να είχες iOS 6 καλύτερα θα ήταν αλλα τώρα βάλε την 7.1.1 και οτι γίνει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Καλημέρα! Έχω μεγάλο πρόβλημά με το iphone μου!!! Πήγα να κάνω update στην 7.1.1 άλλα λίγοπριν οολοκληρωθεί μου έβγαλε error 16. Από τότε όταν το ανοίγω μου βγάζει το εικονίδιο Συνδεση με itunes και οπότε πατάω επαναφορά κάνει το ίδιο error 16. Έβγαλα χθεσ την μπαταρία και την έβαλα πάλι σήμερα κατέβασα το. Ios και έκανα shift + restore άλλα πάλι το ίδιο!!! Τι να κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Καλημέρα! Έχω μεγάλο πρόβλημά με το iphone μου!!! Πήγα να κάνω update στην 7.1.1 άλλα λίγοπριν οολοκληρωθεί μου έβγαλε error 16. Από τότε όταν το ανοίγω μου βγάζει το εικονίδιο Συνδεση με itunes και οπότε πατάω επαναφορά κάνει το ίδιο error 16. Έβγαλα χθεσ την μπαταρία και την έβαλα πάλι σήμερα κατέβασα το. Ios και έκανα shift + restore άλλα πάλι το ίδιο!!! Τι να κάνω??? Δοκίμασε κάποιο άλλο καλώδιο και μετά σε κάποιο άλλο υπολογιστή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 εχω δοκιμασει με ενα αλλο καλωδιο και στον υπολογιστη φιλου και παλι τα ιδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) εχω δοκιμασει με ενα αλλο καλωδιο και στον υπολογιστη φιλου και παλι τα ιδια.... Να σου πω την αλήθεια βρήκα διάφορα. Δοκίμασε να σβήσεις το itunes και να βάλεις το 11.1 Επίσης διάβασα και οτί ίσως χρειάζεται να καθαρίσεις με κάτι την υποδοχή που φορτίζει το iphone. Είναι λίγο σύνθετο το πράγμα δεν νομίζω ότι υπάρχει μια σίγουρη λύση να την προτείνει κάποιος. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να αποσυνδέσεις την μπαταρία και να την συνδέσεις και μετά απο dfu να κάνεις restore. Δοκίμασε την ίδια διαδικασία 2-3 φορές ίσως δεις κάποιο αποτέλεσμα. Η συσκευή έχει ανοιχτεί ποτέ? Έχει αλλαχτεί μπαταρία η οτιδήποτε άλλο? Edited May 21, 2014 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Να σου πω την αλήθεια βρήκα διάφορα. Δοκίμασε να σβήσεις το itunes και να βάλεις το 11.1 Επίσης διάβασα και οτί ίσως χρειάζεται να καθαρίσεις με κάτι την υποδοχή που φορτίζει το iphone. Είναι λίγο σύνθετο το πράγμα δεν νομίζω ότι υπάρχει μια σίγουρη λύση να την προτείνει κάποιος. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να αποσυνδέσεις την μπαταρία και να την συνδέσεις και μετά απο dfu να κάνεις restore. Δοκίμασε την ίδια διαδικασία 2-3 φορές ίσως δεις κάποιο αποτέλεσμα. Η συσκευή έχει ανοιχτεί ποτέ? Έχει αλλαχτεί μπαταρία η οτιδήποτε άλλο? ναι αλλαχθηκε η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts