jimval86 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 παιδια καλημερα . καινουργιος σχεδον στο iphone 4 απο iphone 2g ! ημουν αρκετο καιρο στο android κ ειπα να αλλαξω για λιγο . ετσι πριν λιγο καιρο πηρα ενα iphone 4 μεταχειρισμενο το οποιο το αναβαθμισα σε 5.1.1 κ μετα δεν αναγνωριζε την σιμ ετσι εκανα jailbrake μπας και βρω κανενα τροπο να το κανω αλλα δεν ...ετσι εκανα restore κ αναβαθμισα σε 6.1.1 αλλα παλι δεν αναγνωριζει την σιμ . τι να κανω μπορει να με βοηθησει καποιος ?δεν υπαρχει κ jailbrake για να το δουλευω ταυτοχρονα Να το γυρίσεις σαυτόν που σου το πούλησε για ξεκλείδωτο και να σου δώσει τα λευτά σου , και έπειτα το ξανασκεύτεσαι για αγορά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 δηλαδη δεν γινεται ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 δηλαδη δεν γινεται ? Γίνεται με gevey κάρτα , τώρα παραπάνω δεν ξέρω γιατί δεν δούλεψα κλειδωμένη συσκευή , ίσως κάποιος άλλος σε διαφωτίσει καλύτερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 παιδια καλημερα . καινουργιος σχεδον στο iphone 4 απο iphone 2g ! ημουν αρκετο καιρο στο android κ ειπα να αλλαξω για λιγο . ετσι πριν λιγο καιρο πηρα ενα iphone 4 μεταχειρισμενο το οποιο το αναβαθμισα σε 5.1.1 κ μετα δεν αναγνωριζε την σιμ ετσι εκανα jailbrake μπας και βρω κανενα τροπο να το κανω αλλα δεν ...ετσι εκανα restore κ αναβαθμισα σε 6.1.1 αλλα παλι δεν αναγνωριζει την σιμ . τι να κανω μπορει να με βοηθησει καποιος ?δεν υπαρχει κ jailbrake για να το δουλευω ταυτοχρονα Για ξεκλείδωμα διάβασε τα θέματα [iOS 6] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3GS/4/4S/5, iPad και ακόμα καλύτερα διάβασε το [iPhone 4/4S/5] Επίσημο Unlock σε πάροχο Εξωτερικού. Θα σε βοηθήσουν για το τι μπορείς να κάνεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Λίγο τα φώτα σας παιδιά. Έχω πολύ καιρό να κάνω αναβάθμιση στο 4άρι. το έχω jailbreak στην 4.2.1. Που μπορώ να δω πως να του κάνω αναβάθμιση βήμα βήμα; υπάρχει κάποιος καλός οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Λίγο τα φώτα σας παιδιά. Έχω πολύ καιρό να κάνω αναβάθμιση στο 4άρι. το έχω jailbreak στην 4.2.1. Που μπορώ να δω πως να του κάνω αναβάθμιση βήμα βήμα; υπάρχει κάποιος καλός οδηγός; δεν τον χρειαζεσαι τον οδηγο, συνδεσου με itunes και κανε restore και στο τελος setup as new, απλα κανε ενα συγχρονισμο επαφες και εφαρμογες, φωτο κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Τόσο απλό είναι; Ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo7 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Παιδιά μια ερώτηση και από μένα: Πως γίνεται να βλέπω τα παλιότερα εισερχόμενα email; Γιατι μετά από 2 μέρες εξαφανίζονται και δείχνει μόνο τα νέα.... :blink: Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :) Παράθεση Nokia 3310 - Nokia 5210 - Nokia 7610 - Sony ericsson w880 - Sony ericsson w715 - Sony ericsson Aino - Iphone 4 - Ipad mini - Iphone 6 plus... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Παιδιά μια ερώτηση και από μένα: Πως γίνεται να βλέπω τα παλιότερα εισερχόμενα email; Γιατι μετά από 2 μέρες εξαφανίζονται και δείχνει μόνο τα νέα.... :blink: Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :) Θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του mailbox που έχεις περάσει, settings > mail, contacts, calendars, και να επιλέξεις να συγχρονίζει ή όλα τα emails ή 1 ημέρας ή 3 ημερών ή 1 εβδομάδας ή 2 εβδομάδες ή 1 μηνός. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo7 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!! :) Παράθεση Nokia 3310 - Nokia 5210 - Nokia 7610 - Sony ericsson w880 - Sony ericsson w715 - Sony ericsson Aino - Iphone 4 - Ipad mini - Iphone 6 plus... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Καλησπέρα σε όλους... θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις προς τους κατόχους καθώς ενδιαφέρομαι να αγοράσω την συσκευή.. α) υπάρχει ηχογράφηση κλήσης και β) τι να ελέγξω προκειμένου να καταλάβω ότι το κινητό είναι γνήσιο και όχι κινέζικο; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Για όποιον έχει πρόβλημα με το κεντρικό κουμπί (home button) και θέλει είτε πολύ πίεση, είτε πολλές φορές μέχρι να συνέλθει για να φτιάξει, αρκεί να κάνει αυτά τα βήματα όπως φαίνονται εδώ: Εγώ τα έκανα με ένα φαρμακευτικό οινόπνευμα (ροζ) με 70 αλκόολ και σε λίγα δευτερόλεπτα καθάρισε το κουμπάκι. Έβγαλε λίγη βρώμα και είναι σαν καινούριο :) :) . Φυσικά πρέπει να το κλείσετε τελείως το κινητό για να κάνετε τα βήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Ειμαι κοντα να το αγορασω απο ενα φιλο μου,το κινητο δουλευει μια χαρα,αλλα οσο να ναι εχει φαει τη χρηση του,και ειναι και κοντα 2ετιας,οποτε ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν σερβις που μπορω να το παω για να το"αναζωογονησω" λιγο...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Ειμαι κοντα να το αγορασω απο ενα φιλο μου,το κινητο δουλευει μια χαρα,αλλα οσο να ναι εχει φαει τη χρηση του,και ειναι και κοντα 2ετιας,οποτε ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν σερβις που μπορω να το παω για να το"αναζωογονησω" λιγο...:p δε χρειαζετε να το πας καπου, το κανεις και μονος σου, πες μας τι θες να κανεις και θα σου δωσουμε λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 καλησπερα παιδια...Διαβασα στο φορουμ οτι εφτασε το jb για 6.0.1..Ειμαι νεος κατοχος iphone 4.Απο ο,τι καταλαβα μπορω πρωτα στο itunes να κανω back up.Προσωπικα θελω τα sms και τα τηλεφωνα να κανω.Μπορει να με βοηθησει καποιος ποια επιλογη πατω γιατι ειμαι αμπαλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 καλησπερα παιδια...Διαβασα στο φορουμ οτι εφτασε το jb για 6.0.1..Ειμαι νεος κατοχος iphone 4.Απο ο,τι καταλαβα μπορω πρωτα στο itunes να κανω back up.Προσωπικα θελω τα sms και τα τηλεφωνα να κανω.Μπορει να με βοηθησει καποιος ποια επιλογη πατω γιατι ειμαι αμπαλλος? Δεν υπάρχει επιλογή, απλά κάνεις backup και κρατάει τα πάντα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 καλησπερα παιδια...Διαβασα στο φορουμ οτι εφτασε το jb για 6.0.1..Ειμαι νεος κατοχος iphone 4.Απο ο,τι καταλαβα μπορω πρωτα στο itunes να κανω back up.Προσωπικα θελω τα sms και τα τηλεφωνα να κανω.Μπορει να με βοηθησει καποιος ποια επιλογη πατω γιατι ειμαι αμπαλλος? καλα ειναι τις επαφες να τις εχεις με icloud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Καλημερα παιδια.Εχω ενα πολυ σοβαρό πρόβλημα με το Safari στο IPhone 4 με 6.01. διαγραφεται το ιστορικο πλοηγησησ μονο του; χωρισ να πατησω εγω εκκαθαριση;Εχει αντιμετωπίσει κανεις πρόβλημα με αυτόματη διαγραφή ιστορικού ; Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Λέω να βάλω την 6.1. δουλεύει καλά στο 4άρι παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Λέω να βάλω την 6.1. δουλεύει καλά στο 4άρι παιδιά; μια χαρα ειναι , και με jb που το εχω εγω δεν αντιμετοπιζω κατι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 παιδιά καλησπέρα. μια φίλη πήρε το iphone 4 μεταχειρισμένο και αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα . η μπαταρία ξαφνικά πχ απο το 50% της δείχνει 20 και όταν κάνει hard reset πάει ξανά στο 50 . είναι στην 5.1.1 και έχουμε κάνει πολλά restore κτλπ . ;έχει αντιμετωπίσει ξάνα κάποιος αυτό το πρόβλημα ; επίσης παίζουν διαφορές στην διάρκεια της μπαταρίας ανάλογα με το δίκτυο που είσαι ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 παιδιά καλησπέρα. μια φίλη πήρε το iphone 4 μεταχειρισμένο και αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα . η μπαταρία ξαφνικά πχ απο το 50% της δείχνει 20 και όταν κάνει hard reset πάει ξανά στο 50 . είναι στην 5.1.1 και έχουμε κάνει πολλά restore κτλπ . ;έχει αντιμετωπίσει ξάνα κάποιος αυτό το πρόβλημα ; επίσης παίζουν διαφορές στην διάρκεια της μπαταρίας ανάλογα με το δίκτυο που είσαι ;; μάλλον η μπαταρία τα έφαγε τα ψωμιά της φίλε μου..ειδικά αμα ηταν πολυ καιρό μεταχειρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλημερα παιδια.Εχω ενα πολυ σοβαρό πρόβλημα με το Safari στο IPhone 4 με 6.01. διαγραφεται το ιστορικο πλοηγησησ μονο του; χωρισ να πατησω εγω εκκαθαριση;Εχει αντιμετωπίσει κανεις πρόβλημα με αυτόματη διαγραφή ιστορικού ; Μήπως είσαι σε λειτουργία private browsing? Κοιτα το απο ρυθμίσεις, safari, privacy και κλείσεις την επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους... θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις προς τους κατόχους καθώς ενδιαφέρομαι να αγοράσω την συσκευή.. α) υπάρχει ηχογράφηση κλήσης και β) τι να ελέγξω προκειμένου να καταλάβω ότι το κινητό είναι γνήσιο και όχι κινέζικο; Ευχαριστώ πολύ! κάποιος που να μπορεί να μου απαντήσει; Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Για το πρώτο δεν ξέρω αλλά για το δεύτερο να δεις ότι δεν ανοίγει το πίσω καπάκι , κ ότι δεν παίρνει φυσικά δύο σιμ αλλά ακόμα και αν παίρνει μια να δεις αν είναι micro SIM κ όχι η κανονική . Αυτά ξέρω εγώ από εκεί και πέρα ας σου δώσουν τα φώτα τους κ οι υπόλοιποι . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts