Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ifunbox δεν συνδεεται, γραφει failed to initialize Apple Mobile Device Runtime Support. (Δεν εχω εγκατεστημενο το itunes)
Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το ifunbox δεν συνδεεται, γραφει failed to initialize Apple Mobile Device Runtime Support. (Δεν εχω εγκατεστημενο το itunes)

κοιταξε εδω για το ifunbox http://blog.i-funbox.com/?p=313

αλλιως χρησιμοποιησε το wincsp

θα σου ελεγα και το iphone explorer αλλα πρεπει να θελει itunes

αν τιποτα απο αυτα δεν σου κανει δουλεια τοτε χρειαζεσαι format στο pc ( τo itunes ηταν ενας απο του λογους που εδωσα το iphone)

Samsung galaxy s21+

Καλημερα παιδια θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησουλες μιας και είμαι και καινούργιος σε ότι έχει να κάνει με iphone! μου έκανε δώρο ο θείος μου από την γερμανία ένα iphone 4 όχι το S, όπου είχε σαν γλώσσα την γερμανική ! Xάρηκα το πήρα και ήρθα ελλάδα το έδωσα να μου περάσουν ελληνικά όπου και τα πέρασαν! . Πέρασαν την πειραγμένη έκδοση (JB). Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν παίρνει καμια κάρτα sim ελληνική :mad: !! Είτε βάλω είτε όχι δεν αναγνωρίζει την κάρτα sim !! Τι φταίει ? η Τι μπορώ να κάνω για να το λειτουργήσω το τηλέφωνο ? Γιατί είναι κρίμα iphone και να μου είναι άχρηστο στην χρήση για τηλέφωνο !!! :( Ευχάριστο προκαταβολικά παιδιά !
[/sIGPIC]

Καλημερα παιδια θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησουλες μιας και είμαι και καινούργιος σε ότι έχει να κάνει με iphone! μου έκανε δώρο ο θείος μου από την γερμανία ένα iphone 4 όχι το S, όπου είχε σαν γλώσσα την γερμανική ! Xάρηκα το πήρα και ήρθα ελλάδα το έδωσα να μου περάσουν ελληνικά όπου και τα πέρασαν! . Πέρασαν την πειραγμένη έκδοση (JB). Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν παίρνει καμια κάρτα sim ελληνική :mad: !! Είτε βάλω είτε όχι δεν αναγνωρίζει την κάρτα sim !! Τι φταίει ? η Τι μπορώ να κάνω για να το λειτουργήσω το τηλέφωνο ? Γιατί είναι κρίμα iphone και να μου είναι άχρηστο στην χρήση για τηλέφωνο !!! :( Ευχάριστο προκαταβολικά παιδιά !

Καταρχήν το iPhone έχει Ελληνικά μέσα και δεν χρειάζεται να τα περάσει κανείς. Απλά πας στις ρυθμίσεις και αλλάζεις την γλώσσα. Το jailbreak δεν είναι πειραγμένη έκδοση που έχε μέσα Ελληνικά, είναι απλά μια διαδικασία για να μπορέσεις να έχεις πρόσβαση στα ενδότερα του λειτουργικού για να μπορείς να κάνεις διάφορες αλλαγές στο λειτουργικό. Δεν παίζει με Ελληνική sim γιατί προφανώς είναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Γερμανίας.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

άρα μου είναι άχρηστο το τηλέφωνο ? δεν ίππαρχοι κάποιος τρόπος να το ξεκλειδώσουμε ?

υπάρχει τρόπος να κάνεις unlock αλλά θα πρέπει να δεις ποια έκδοση έχεις στο κινητό σου και να ψάξεις για το αν υπάρχει το αντίστοιχο unlock για την έκδοση που έχεις.

την 5.0.1 φοράει . ξέρεις σε ποια site να κοιτάξω ?

Διάβασε το παρακάτω http://www.redmondpie.com/unlock-ios-5.0.1-on-iphone-4-iphone-3gs-using-ultrasn0w-1.2.5-how-to-tutorial/

ευχάριστο φιλε μου stendor . το διάβασα αλλα δεν κατάφερα και πολλά ! τίποτα βασικά δεν κατάφερα ! κρίμα πάντως το κινητό τελικά θα το έχω μονο σαν παιχνιδομιxανι ...... :cry:

και μια ακόμα ερώτηση ! πως βάζο τραγούδια που έχω στο pc αποθηκευμένα ? προσπάθησα να τα βάλω στο κινητό αλλα δεν τα κατάφερα ! πήγα να το μεταφέρω μέσα στον φάκελο του κινητού αλλα δεν με αφήνει ! τι κάνω λάθος ?

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων
[/sIGPIC]

ευχάριστο φιλε μου stendor . το διάβασα αλλα δεν κατάφερα και πολλά ! τίποτα βασικά δεν κατάφερα ! κρίμα πάντως το κινητό τελικά θα το έχω μονο σαν παιχνιδομιxανι ...... :cry:

Ψάξε κάποιο κατάστημα με κινητά στην περιοχή, να ασχολείται με iPhone και πήγαινε από εκεί να στο φτιάξουν.

Ρώτα τιμή κτλ αν δεν έχεις ιδέα στο θέμα, και δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος φίλος σου.

Κρίμα είναι να μην μπορείς να χρησιμοποιείς τη συσκευή σου...

Κατέβασα το installous που είναι τύπου app store απτο cydia σωστά; Απλα ήθελα να ρωτήσω πως κατεβάζω εφαρμογές γιατι ακόμα δεν το χω ανακαλύψει...
:w00t:

όντως φιλε μου demetrekre είναι μεγάλη m....a να μην μπορώ να λειτουργήσω ένα τέτοιο τηλέφωνο επειδή είναι κλειδωμένο σαν συσκευή ! αλλα θα το δοκιμάσω και αυτό που μου προτείνεις να δω τι θα βγει ! δεν το είχα σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο !
[/sIGPIC]

και μια ακόμα ερώτηση ! πως βάζο τραγούδια που έχω στο pc αποθηκευμένα ? προσπάθησα να τα βάλω στο κινητό αλλα δεν τα κατάφερα ! πήγα να το μεταφέρω μέσα στον φάκελο του κινητού αλλα δεν με αφήνει ! τι κάνω λάθος ?

χρειαζεσαι το itunes για μεταφορα τραγουδιων , βιντεο, και φωτογραφιων στο iphone

Samsung galaxy s21+

το itunes το έχω κατεβάσει στο pc μου αλλα δεν κατάφερα να περάσω τίποτα στο κινητό !

βαζεις απο το pc στο itunes τα τραγουδια που θελεις . τικαρεις αυτα που θελεις να περασεις στο τηλεφωνο και κανεις συγχρονισμο

δες και αυτο μπορει να σε βοηθησει http://www.ehow.com/video_4985110_transfer-music-video-iphone.html

Samsung galaxy s21+

@word1983

Έπεσα κατά τύχη (google) στη σελίδα

http://9volto.gr/catalog/index.php?dispatch=products.view&product_id=29857

Πάρτους άυριο ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις τιμές, μήπως έχουν κανά κατάστημα Θεσσαλονίκη ή να το στείλεις κάπου...

Τέτοιου είδους μαγαζιά ψάξε! Αν έχεις κάποιος να σου προτείνει κάτι καλό κοντα σου... Αν κοι οι περισσότεροι κάνουν αξιοπρεπή δουλειά.

Όπως είπα και πριν είναι κρίμα να το αφήσεις έτσι...

παιδια τ5ο σαββατο το βραδυ μου εκλεισε το κινητο μου ξαφνικα και μετα δεν ανοιγε με τιποτα. μετα απο 4 ωρες ανοιξε κανονικα και μεχρι σημερα δουλευει μια χαρα. τι λετε να επαθε?
iphone xs max ipad 6th gen

demetrekre μόλις τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δυστυχώς δεν μπορούν να το ξεκλειδώσουν! γιατί δεν ρώτησα αλλα αυτό μου είπε ότι δεν γίνετε ! :( τι να κάνω θα το έχω σαν παιχνιδομηχανή τελικά ! κρίμα
[/sIGPIC]

άρα μου είναι άχρηστο το τηλέφωνο ? δεν ίππαρχοι κάποιος τρόπος να το ξεκλειδώσουμε ?

δεν σου ειναι αχρηστο μπορεις να το ξεκλειδωσεις με gevey και να το λειτουργεις κανονικα

/Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png

Γειας σας. Ειμαι νεος στο φορουμ. Καλως σας βρηκα λοιπων. Εχω ενα iphone 4s 16gb το οποιο το αγορασα τα χριστουγγενα. Το μονο προβλημα που μου δημιουργει ειναι οτι μερικες φορες που καλω ενα τηλ ο αλλος σηκωνει κανονικα μιλαει κ εγω ακουω τη φωνη. Τη μπορει να χρειαζετε να κανω;;; θα ηθελα επισεις να ρωτησω αξηζει να το σπασω;; Αν ναι πως ακριβως γινετε;;;

Ευχαριστω

με την δεν θα έχει πρόβλημα όμως όταν κάπου δεν θα έχω σήμα ? δεν θα "επανερχετε" το σήμα και θα πρέπει να κάνω λογικά την ίδια διαδικασία !

με την gevey ηθελα να πω! :)

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων
[/sIGPIC]

μια ερωτηση. πηρα το 4 απο το ebay ειναι ΑΤ&Τ τι πρεπει να κάνω?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/4395aniheart.gif

nokia 5110, motorolla v3688, ericson 768, nokia 8210, ericson t66, nokia 8310, panasonic x70, panasonic x60, nokia 3120,nokia 2600, mitac mio 8380, sharp gx15, samsung e700,nokia 6230,nokia 6060,sharp v802, motorola v3, samsung x450, panasonic vs3, vk2000,nokia 6280,lg chokolate,NOKIA 6500 SLIDE SAMSUNG GALAXY, IPHONE 4S...kai synexizo!!!

Πολλες φορες οταν παω να ανοιξω το installous βγαζει "api error" ... τι μπορει να φταιαει ?
:w00t:

Γειας σας. Ειμαι νεος στο φορουμ. Καλως σας βρηκα λοιπων. Εχω ενα iphone 4s 16gb το οποιο το αγορασα τα χριστουγγενα. Το μονο προβλημα που μου δημιουργει ειναι οτι μερικες φορες που καλω ενα τηλ ο αλλος σηκωνει κανονικα μιλαει κ εγω ακουω τη φωνη. Τη μπορει να χρειαζετε να κανω;;; θα ηθελα επισεις να ρωτησω αξηζει να το σπασω;; Αν ναι πως ακριβως γινετε;;;

Ευχαριστω

μιλαει κ εγω ακουω τη φωνη μου*

• The title was changed to iPhone 4