eirhnh_k Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Παρολο που δεν εχω α ι φον ερχομαι καθε μερα σε επαφη με 2 4αρια. Λευκο και μαυρο. Και το λευκο φαινεται πολυ ψευτικο βρε παιδια! Αλλα γουστα ειναι αυτα! Και δε θα με χαλουσε να ειχα 1 ασπρομαυρο ;) Γινεται αυτη η αλλαγη; Sent from my HTC Vision using Tapatalk Φυσικα και γουστα ειναι.. Δε χρειαζεται να λογοδοτησει κανεις για τις αποψεις του οταν αυτες δεν προσβαλλουν ατομα. Αλλαζοντας τα καπακια κανεις ο,τι συνδυασμο θες! :) μπορεις να βαλεις και μεταλλικα πισω.. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 δεν μιλαω ΠΟΤΕ οταν δεν εχω αποψη. Το εχει η κολλητη μου φιλη.. με μωβ bumper για την ακριβεια... Τα λεω αυτα, γιατι ειναι η αποψη μου και το προσωπικο μου γουστο... δεν ξερω γιατι θα επρεπε να συναδουν οι αποψεις μας...:rolleyes: Πριν παρω το δικο μου μαλιστα, περιμενα να βγει το λευκο, να το δω μηπως και μετανιωνα για την εξαρχης αποψη μου σε μαυρο.. Δεν είπα ότι θα πρέπει να συνάδουν οι απόψεις μας. Εαν δεν σου αρέσει το άσπρο σαν χρώμα το καταλαβαίνω, αλλά από θέμα ποιότητας θα διαφωνήσω. Μάλλον δεν έχεις δει την ποιότητα από αλλά κινητά άσπρα άλλων εταιριών. Έχω και τα 2 χρώματα. Απο θέμα ποιότητας είναι ίδια και απαράλλαχτη. Μονο το χρώμα αλλάζει. Όχι και κινεζικη φτηνοκαταστευη όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Όχι και κινεζικη φτηνοκαταστευη όμως. Φθηνοκατασκευη δεν το λες με τιποτα... Κινεζικο ομως ειναι... Το λεει και απο πισω εξαλλου...:lol::lol::lol: Παιδια, τα χρωματα ειναι απλα το τρικ των εταιριων για να μαζευουν περισσοτερο κοσμο και να αγοραζουμε. Αν εβγαινε και σε ροζ ακομα, παω στοιχημα οτι θα ετρεχαν πολλες κοπελες να το αποκτησουν χωρις 2η σκεψη. Ολα ειναι θεμα γουστου. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) Δεν είπα ότι θα πρέπει να συνάδουν οι απόψεις μας. Εαν δεν σου αρέσει το άσπρο σαν χρώμα το καταλαβαίνω, αλλά από θέμα ποιότητας θα διαφωνήσω. Μάλλον δεν έχεις δει την ποιότητα από αλλά κινητά άσπρα άλλων εταιριών. Έχω και τα 2 χρώματα. Απο θέμα ποιότητας είναι ίδια και απαράλλαχτη. Μονο το χρώμα αλλάζει. Όχι και κινεζικη φτηνοκαταστευη όμως. Στο ματι εννοω δεν εννοω στη αφη. Αλιμονο! Η αφη ειναι ο,τι ποιοτικοτερο κυκλοφορει κατα την αποψη μου. Οσο για λοιπες ασπρες συσκευες, συμφωνω! Κι οχι μονο ασπρες, αλλα και μαυρες δειχνουν ποσο υποδεεστερες ποιοτικα ειναι. Το τρικ που κανει στο ματι ΜΟΥ ομως εννοουσα, το ασπρο και το αλουμινιο... Ελπιζω να εγινα σαφης τωρα! :) Και το ασπρο μου αρεσει πολυ! Το εξηγω και παραπανω.. Ομως για καποιο λογο που δεν μπορω να εξηγησω, στο σασι του 4/4s μονο, το λευκο μου μοιαζει φτηνο. Αντιθετα 3g/3gs, iPad2 πχ, μ αρεσουν πολυ λευκα! (θελω ν αλλαξω και το καπακι στο 3gs μου) Edited January 17, 2012 by eirhnh_k Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Η αφη ειναι ο,τι ποιοτικοτερο κυκλοφορει κατα την αποψη μου. Έτσι ακριβώς! Ειδικά τώρα το χειμώνα που κάνει κρύο, όταν το ακουμπάς νιώθεις στο δέρμα σου το παγωμένο γυαλί + μέταλλο... Σε συνδυασμό με το λίγο αυξημένο βάρος του είναι το ιδανικό για μένα. Ειδικά το θέμα του βάρους το μετράω πολύ. Πρέπει να είναι καλοζυγισμένο στο χέρι, όχι τελείως ελαφρύ. Νομίζω πως το iPhone 4 είναι πραγματικά άψογο σε όλους τους τομείς. Μακράν η ομορφότερη και ποιοτικότερη φορητή συσκευή που είχα ποτέ στη ζωή μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Μακράν η ομορφότερη και ποιοτικότερη φορητή συσκευή που είχα ποτέ στη ζωή μου. οποιος πει το αντιθετο θα εχει δει iphone μονο σε περιοδικο Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 οποιος πει το αντιθετο θα εχει δει iphone μονο σε περιοδικο καλα ασε.. εδω μεσα μερικοι μπερδευουν ποιοτητα και αντοχη, και λενε οτι ειναι μακραν ο,τι πιο αισχρο ποιοτικως κυκλοφορησε ποτε.. κανε μια βολτα και στα αλλα νηματα...;):lol: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Πριν μου δωσουν καινουριο κινητο απτην Βονταφον οταν εστελνα imessages εμφανιζοταν κανονικα με το ονομα μου στα αλλα κινητα,οταν πηρα το καιουριο μου λενε οτι πηγαινουν τα μηνυματα απτο mail μου....Ξερετε γιατι συμβαινει αυτο ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trexed Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) προσωπικα πιστευω οτι το 4αρι σχεδιαστηκε μονο για μαυρο χρωμα :chair: Edited January 19, 2012 by trexed Παράθεση NowDoThis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 προσωπικα πιστευω οτι το 4αρι σχεδιαστηκε μονο για μαυρο χρωμα :chair: Εγω παλι το αντιθετο.. Μονο στο 3G,3Gs μου αρεσε το μαυρο και καθολου το λευκο.. Γιατι δεν μου αρεσε αυτη η διχρωμία που ειχε (λευκο απο πισω και μαυρο μπροστα..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 μερικες φορες παταω καταλαθος τον τηλεφωνητη και στο τελος του μηνα πληρωνω κανα 2 ευρω επιπλεον για αυτο το καταλαθος . ξερει κανεις πως μπορει να απενεργοποιηθει η πως μπορω να βαλω ενα νουμερο αλλο το οποιο δεν βγαινει πουθενα ωστε να μην καλει τηλεφωνητη ; Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Αν είσαι jailbroken υπάρχει από το Cydia το NoVoiceMail που αφαιρεί τελείως το εικονίδιο του τηλεφωνητή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Αν είσαι jailbroken υπάρχει από το Cydia το NoVoiceMail που αφαιρεί τελείως το εικονίδιο του τηλεφωνητή ναι jb το εχω . σε ευχαριστω πολυ . εψαχνα καιρο πως θα απαλλαγω απο τον τηλεφωνητη . ενα αλλο θεμα που εχω ειναι οτι ειχα αμερικανικο account για το app store και τωρα που χρησιμοποιω το κανονικο μου με καρτα δηλαδη οταν παει να κανει update καποια εφαρμογη ακομη και αυτες που ειναι free μου βγαζει παντα το παλιο account το αμερικανικο .. υπαρχει καποιος τροπος να απαλλαγω ; Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Μάλλον εκείνες τις εφαρμογές τις είχες κατεβάσει με τον παλιό σου λογαριασμό. Αν τις σβήσεις και τις κατεβάσεις πάλι (τις free γιατί τις paid μάλλον δε σε συμφέρει να τις αγοράσεις ξανά!) με το καινούριο λογαριασμό δεν θα στο βγάζει. Μόνο να κρατήσεις backup των εφαρμογών αν σε ενδιαφέρει γιατί θα σου σβήσει και τα δεδομένα τους (π.χ. save παιχνιδιών) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Τελικα με το "καλο" jb τι γινεται ?εχει βγει ?βιαζομαι για να βαλω το siri :p Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Τελικα με το "καλο" jb τι γινεται ?εχει βγει ?βιαζομαι για να βαλω το siri :p Untethered εννοεις; Εδω κι 1 μηνα εχει βγει. Οσο για το Siri.. Ξανασκεψου το... Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Untethered εννοεις; Εδω κι 1 μηνα εχει βγει. Οσο για το Siri.. Ξανασκεψου το... Aυτο που οταν κλεισει απο μπαταρια πχ δεν χρειαζεται υπολογιστη ε? :O Το σιρι γιατι ?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Aυτο που οταν κλεισει απο μπαταρια πχ δεν χρειαζεται υπολογιστη ε? :O Το σιρι γιατι ?? Ναι αυτο.. Εχει βγει στην 5.0.1 και καντο συντομα πριν κυκλοφορησει η 5.1. Το siri περαν του γεγονοτος οτι σχεδον ποτε δε θα σου δουλεψει λογω υπερφορτωμενων server, η εφαρμογη spire μονο προβληματα προκαλει που οδηγει αργα αργα σε restore. Δεν αξιζει για μενα... Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Ναι αυτο.. Εχει βγει στην 5.0.1 και καντο συντομα πριν κυκλοφορησει η 5.1. Το siri περαν του γεγονοτος οτι σχεδον ποτε δε θα σου δουλεψει λογω υπερφορτωμενων server, η εφαρμογη spire μονο προβληματα προκαλει που οδηγει αργα αργα σε restore. Δεν αξιζει για μενα... Aαα μαλιστα...εμ και μηπως ξερεις που θα βρω τις οδηγιες για να το κανω ή να ρωτησω στο αλλο θεμα? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Aαα μαλιστα...εμ και μηπως ξερεις που θα βρω τις οδηγιες για να το κανω ή να ρωτησω στο αλλο θεμα? Στο αλλο θεμα.. Να φυγεις να πας αλλου.. :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Μάλλον εκείνες τις εφαρμογές τις είχες κατεβάσει με τον παλιό σου λογαριασμό. Αν τις σβήσεις και τις κατεβάσεις πάλι (τις free γιατί τις paid μάλλον δε σε συμφέρει να τις αγοράσεις ξανά!) με το καινούριο λογαριασμό δεν θα στο βγάζει. Μόνο να κρατήσεις backup των εφαρμογών αν σε ενδιαφέρει γιατί θα σου σβήσει και τα δεδομένα τους (π.χ. save παιχνιδιών) εμ αυτο ειναι το παραξενο . αν π.χ. παω και κατεβασω μια δωρεαν εφαρμογη τωρα ,οταν θα βγει update και πατησω αναβαθμιση θα μου ζητησει password για το παλιο account και οχι για αυτο με το οποιο κατεβασα την εφαρμογη ! υπαρχει τιποτα στο cydia που να διορθωνει τετοια προβληματα ; επισης σκεφτομαι να παω σε 4s μπορω να παρω απο καπου το αρχειο με τα wifi τα οποια ειναι αποθηκευμενα στο 4αρι μου ? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 εμ αυτο ειναι το παραξενο . αν π.χ. παω και κατεβασω μια δωρεαν εφαρμογη τωρα ,οταν θα βγει update και πατησω αναβαθμιση θα μου ζητησει password για το παλιο account και οχι για αυτο με το οποιο κατεβασα την εφαρμογη ! υπαρχει τιποτα στο cydia που να διορθωνει τετοια προβληματα ; επισης σκεφτομαι να παω σε 4s μπορω να παρω απο καπου το αρχειο με τα wifi τα οποια ειναι αποθηκευμενα στο 4αρι μου ? Και σ εμενα το κανει αυτο δυστυχως. Ειχα email που βασει αυτου ειχα κανει και λογαριασμο του itunes, και χακαριστηκε. Αναγκαστηκα κι εκανα αλλο, κι εκτοτε αντιμετωπιζω ο,τι λες κι εσυ. Ισως να λυνοταν το προβλημα κανοντας authorize τους 2 λογαριασμους, αλλα επειδη εμενα ο 1 λογω hacked mail μπλοκαριστηκε, δε μπορω να το δοκιμασω. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Πως μπορώ να επισυναψω πιο πολλές φωτογραφίες πχ στην εφαρμογή mail ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Δεν μπορείς... Μονο εάν το κάνεις JB και κατεβάσεις την εφαρμογή από την Cydia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Πως μπορώ να επισυναψω πιο πολλές φωτογραφίες πχ στην εφαρμογή mail ?Μπορείς μέσω του Photos app μαρκάρωντας τις photos που θες και επιλέγοντας την εντολή Share. Ανάλογα με το μέγεθος των φωτογραφιών μεταβάλλεται και το σύνολο που μπορεί να δεχτεί να στείλεις σε ένα mail... Μόλις δεν μπορεί να δεχτεί άλλες η εντολή Share γκριζάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts