Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικα δεν ειδα διαφορα.. Εδω που μενω εχω full 3G και η ταχυτητα του ειναι σχεδον λες και σερφαρω μεσω wifi.. Ομως και στο hd2, δεν ειχα παραπονο ως προς την ταχυτητα.

Ως προς την υλοποιηση των ιστοτοπων ειχα που ακομα και την αποθηκευση μιας φωτο απο το fb, την εκανε σηριαλ ο wm Opera.

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσωπικα δεν ειδα διαφορα.. Εδω που μενω εχω full 3G και η ταχυτητα του ειναι σχεδον λες και σερφαρω μεσω wifi.. Ομως και στο hd2, δεν ειχα παραπονο ως προς την ταχυτητα.

Ως προς την υλοποιηση των ιστοτοπων ειχα που ακομα και την αποθηκευση μιας φωτο απο το fb, την εκανε σηριαλ ο wm Opera.

Τι να πω, μάλλον ιδέα μου θα είναι. Ίσως έχει να κάνει και με το ότι τώρα ανεβοκατεβάζω πολλά περισσότερα δεδομένα απ' ό,τι στο HD2, οπότε με το μήλο φάνηκαν οι ελλείψεις σε 3G κάλυψη στην περιοχή μου. Συνήθως έχω 2-3 μπάρες σήμα 3G. Εσύ φαντάζομαι έχεις 5 ε;

Άσχετο: Γιατί το Tapatalk δεν μου βγάζει το signature; Εσενα στο βγάζει; Από Tapatalk το στέλνω αυτό, αλλά για κάποιο λόγο μουγκάθηκε και δεν το βγάζει πια...

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ναι Κωστη εχω full καλυψη. Σχεδον εφαμιλλο του wifi και μιλω για vodafone.

Κι εγω απο Tapatalk γραφω και μονο στο συγκεκριμενο forum δεν εμφανιζεται η υπογραφη. Μαλλον οι διαχειριστες του forum επενεβησαν! Στα αλλα fora βγαινει κανονικα!

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Θέλω θήκη για το iphone 4 αλλά έχω πάρει άλλες 3 αλλά μου δημιουργούν πρόβλημα στο φλας όταν βγάζω φωτό/βίντεο.Δεν θέλω να δώσω και παραπάνω από 10 ευρώ.Άμα έχετε να μου προτείνετε άλλες περιμένω απαντήσεις σας(bumper έχω οπότε τα αποκλείουμε :P )

Έχω βρει τώρα αυτές λέτε να υπάρχει πρόβλημα??

http://www.ebay.com/itm/New-Luxury-Black-Brushed-Metal-Aluminum-Chrome-Hard-Case-Iphone-4-4G-4S-Hot-/270841423392?pt=PDA_Accessories&hash=item3f0f682620

http://www.ebay.com/itm/New-Hot-Luxury-Silver-Brushed-Metal-Aluminum-Chrome-Hard-Case-Iphone-4-4G-4S-/270857656190?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item3f105fd77e

Εγω ειχα παρει την ultra thin transparent της Caze με 0.5mm παχος. Ηταν σαν να μη φορουσε θηκη σχεδον κ δεν ειχα προβλημα στις φωτο.

Τωρα το εχω γυμνο και μονο μια θηκη pouch.

www.macspot.gr

Εγω ειχα παρει την ultra thin transparent της Caze με 0.5mm παχος. Ηταν σαν να μη φορουσε θηκη σχεδον κ δεν ειχα προβλημα στις φωτο.

Καλή πρέπει να είναι αυτή η ultra thin αλλά είδα στο site της 20 δολάρια ότι έχει.Εσύ από που την είχες πάρει θυμάσαι???

Επιτέλους κάποιος που το έχει όπως εγώ! Όλοι το βάζουν σε κάτι πλαστικές αηδίες που κρύβουν τελείως την ομορφιά του. Σαν να έχεις ένα πανέμορφο αυτοκίνητο και να το έχεις μόνιμα κουκουλωμένο με άνοιγμα στο παρμπρίζ για να βλέπεις να οδηγάς... :lol:

Το δικό μου το έχω σε αυτή τη θήκη (οι φωτός τραβηγμένες από μένα). Γυμνό και απέριττο κατά τη χρήση, προστατευμένο κάθε άλλη στιγμή. Like it should be!

Φιλικά, Κώστας

@mihalis13: Ναι ειναι ακριβη λιγακι αλλα πολυ καλη κατ' εμενα... Απο το site την πηρα.

@DrMobile: Κωστα ασε του ειχα αγορασει ποσες θηκες και ποσα bumpers κι οταν το εβγαζα απο αυτες να του καθαρισω τη σκονιτσα, το θαυμαζα! Δεν το "χορταινα" στην αφη! Και μου τη βαραει μια μερα και λεω, με αυτο θα πεθανω;;; Και απο τοτε εκτος θηκης, μονο σε pouch, για να το νιωθω στο χερι μου οπως πρεπει...

www.macspot.gr

Άλλη μία απορία:

Υπάρχει τρόπος όταν μιλάω στο τηλέφωνο και μου στέλνουν μήνυμα να μην ακούω κατα τη διάρκεια της κλήσης το τραγούδι που έχω βάλει για ringtone στα sms???Θα ήθελα ή καθόλου ή ένα διακριτικό ήχο και όταν δεν μιλάω να ακούω κανονικά τον ήχο του μηνύματος που έχω επιλέξει :wacko:

Καλησπέρα και απο μενα. Θα παρει το 4αρι ο αδερφος μου και θελω να ρωτησω που θα βρω θηκες μπαμπερ φθηνες σε ελληνικο καταστημα, επισης ολα τα τηλεφωνα -θα το παρει απο γουιντ- ειναι ξεκλειδωτα οταν αγοραζουμε απο ελλαδα ετσι?

Άλλη μία απορία:

Υπάρχει τρόπος όταν μιλάω στο τηλέφωνο και μου στέλνουν μήνυμα να μην ακούω κατα τη διάρκεια της κλήσης το τραγούδι που έχω βάλει για ringtone στα sms???Θα ήθελα ή καθόλου ή ένα διακριτικό ήχο και όταν δεν μιλάω να ακούω κανονικά τον ήχο του μηνύματος που έχω επιλέξει :wacko:

Δυστυχως αυτη η δυνατοτητα δεν υπαρχει μεχρι σημερα στο iphone ειτε με ή χωρις jailbreak( τουλαχιστον απο οσο ξερω) !

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Έχω το iPhone 4 εδώ και δύο εβδομάδες και στην εφαρμογή του Facebook δεν μου δουλεύουνε τα push notifications στις ρυθμίσεις τα έχω όλα ενεργοποιημένα.την έσβησα και την ξαναεγκτέστησα και πάλι τίποτα...Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;;ή αν είχε ίδιο πρόβλημα να βρήκε τρόπο να το λύσει;;

Έχω το iPhone 4 εδώ και δύο εβδομάδες και στην εφαρμογή του Facebook δεν μου δουλεύουνε τα push notifications στις ρυθμίσεις τα έχω όλα ενεργοποιημένα.την έσβησα και την ξαναεγκτέστησα και πάλι τίποτα...Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;;ή αν είχε ίδιο πρόβλημα να βρήκε τρόπο να το λύσει;;

Μόνιμο προβλημα της συγκεκριμένης εφαρμογής το οποίο εδώ και τέσσερις εκδόσεις δεν λεει να διορθωθεί!!!

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Μόνιμο προβλημα της συγκεκριμένης εφαρμογής το οποίο εδώ και τέσσερις εκδόσεις δεν λεει να διορθωθεί!!!

Επειδή στους φίλους μου δουλεύει καλα έλεγα μην είχα κάνει τίποτα λάθος

να ρωτησω κατι που παρατηρησα στο facebook?

παλια οταν εγραφα απο το κινητο ελεγε κατω οτι εχει γραφτει απο το iphone.

τωρα σταματησε αυτο? ειχα πολυ καιρο να μπω απο το κινητο και τωρα το ειδα.

iphone xs max ipad 6th gen

Γιατι οτιδηποτε και αν παω να κατεβασω απο app store ακομα και δωρεαν με παει στο account για την καρτα που εχω;!

Και στην τελικη παλι δεν το δεχεται!!

Και ουτε νεο λογαριασμο μπορω να κανω!!

Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Μια φιλη εχει το κινητο σε jailbreaκ

Νομιζω εκδοση 4.3

Και τις εκλεισε και δεν ανοιγει τωρα καθολου.

Ανοιγει βασικα αλλα τις βγαζει για συνδεση με itunes..

Αλλα λεει δεν γινεται κατι!!

Το κινητο ειναι απο αγγλια και στην τελευταια εκδοση δεν δεχεται την σιμ!!

Κανει κατι λαθος;!

Υπαρχει κανας τροπος για να γινει;!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Γιατι οτιδηποτε και αν παω να κατεβασω απο app store ακομα και δωρεαν με παει στο account για την καρτα που εχω;!

Και στην τελικη παλι δεν το δεχεται!!

Και ουτε νεο λογαριασμο μπορω να κανω!!

Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;!

Μήπως έχει "λήξει' η κάρτα σου; ή μήπως για κάποιο λόγο έχει μπλοκαριστεί και δεν την αναγνωρίζει το σύστημα.

Μήπως έχει "λήξει' η κάρτα σου; ή μήπως για κάποιο λόγο έχει μπλοκαριστεί και δεν την αναγνωρίζει το σύστημα.

Οχι η καρτα μου ειναι μια χαρα. Προχθες εκανα αγορα. Απο καπου αλλου!!

Αλλα γιατι στα free application να ζηταει καρτα;!

Και γιατι να μην μπορω να κανω καινουργιο λογαριασμο στο app store?!

(απλα τωρα δεν εχει λεφτα η καρτα μεσα ,αν και δεν νομιζω να παιζει τολο αυτο)!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Οχι η καρτα μου ειναι μια χαρα. Προχθες εκανα αγορα. Απο καπου αλλου!!

Αλλα γιατι στα free application να ζηταει καρτα;!

Και γιατι να μην μπορω να κανω καινουργιο λογαριασμο στο app store?!

(απλα τωρα δεν εχει λεφτα η καρτα μεσα ,αν και δεν νομιζω να παιζει τολο αυτο)!

Κι εγώ φαντάζομαι δεν πρέπει να έχει σχέσει με το αν έχει λεφτά μέσα η κάρτα για τα free app. Κατι πρέπει να συμβαίνει σχετικά με την πιστοποιήση των στοιχείων σου. Η κάρτα είναι δικιά σου; στο όνομά σου; Ο τόπος διαμονής σου ειναι ο πραγματικός που έχεις δηλώσει και όχι "εικονικός" έτσι; ή δανεικός από άλλον; Δεν είμαι ειδική, δεν ξέρω κάτι άλλο.Μήπως αν κάνεις απεγκατάσταση itunes και το ξαναβάλεις ξεμπλοκάρει και δουλέψει.

Κι εγώ φαντάζομαι δεν πρέπει να έχει σχέσει με το αν έχει λεφτά μέσα η κάρτα για τα free app. Κατι πρέπει να συμβαίνει σχετικά με την πιστοποιήση των στοιχείων σου. Η κάρτα είναι δικιά σου; στο όνομά σου; Ο τόπος διαμονής σου ειναι ο πραγματικός που έχεις δηλώσει και όχι "εικονικός" έτσι; ή δανεικός από άλλον; Δεν είμαι ειδική, δεν ξέρω κάτι άλλο.Μήπως αν κάνεις απεγκατάσταση itunes και το ξαναβάλεις ξεμπλοκάρει και δουλέψει.

Θα το δοκιμασω και αυτο. Τα στοιχεια ειναι ολα κανονικα. Ετσι και αλλιως εχω κανει και αγορες απο το app store. Και σημερα που πηγα να δοκιμασω αρχισε τα κουλα του!!

Θα δω απο itunes και βλεπουμε!!

Thanks! Παντως!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

να ρωτησω κατι που παρατηρησα στο facebook?

παλια οταν εγραφα απο το κινητο ελεγε κατω οτι εχει γραφτει απο το iphone.

τωρα σταματησε αυτο? ειχα πολυ καιρο να μπω απο το κινητο και τωρα το ειδα.

Ίσως άσχετο, αλλά έχει σταματήσει να φαίνεται και το signature στα posts από Tapatalk... Μάλλον το έχουν κόψει οι admins του myPhone.gr ( γιατί άραγε; ).

Φιλικά, Κώστας

χαιρετω και απο εδω μιας και μετα απο 13 χρονια αλλαξα εταιρεια τηλεφωνου και εχω πια ενα iPhone 4.

μετα απο λιγο κοπο, εκανα apple id και ενω προσπαθω να κατεβασω μια δωρεαν εφαρμογη μου ζηταει στοιχεια πιστωτικης.

ειναι αναποφευκτο να τα δωσω ?

και αλλη μια ερωτηση

πως μπορω να μεταφερω φωτογραφιες απο το pc μου στο κινητο ?

ευχαριστω ..

Βασικα ο τροπος για να μη δωσεις πιστωτικη ειναι λιγο αναποδος απο αυτον που εκανες.. Χωρις να εισαι εγγεγραμμενος, πατας σε μια free εφαρμογη να κατεβει, τοτε το appstore σου ζητα τα στοιχεια σου κι ετσι εγγραφεσαι χωρις να δηλωσεις πιστωτικη.

Τις φωτο τις ταξινομεις σε φακελους και μετα, μπορεις με drag n' drop κι ενω το κινητο ειναι συνδεδεμενο στο itunes, να τις συγχρονισεις νομιζω. Give it a try! :)

www.macspot.gr

χαιρετω και απο εδω μιας και μετα απο 13 χρονια αλλαξα εταιρεια τηλεφωνου και εχω πια ενα iPhone 4.

μετα απο λιγο κοπο, εκανα apple id και ενω προσπαθω να κατεβασω μια δωρεαν εφαρμογη μου ζηταει στοιχεια πιστωτικης.

ειναι αναποφευκτο να τα δωσω ?

και αλλη μια ερωτηση

πως μπορω να μεταφερω φωτογραφιες απο το pc μου στο κινητο ?

ευχαριστω ..

Ο τροπος για να κανεις λογαριασμο στο itunes χωρις πιστωτικη ειναι αυτος http://www.isquare.gr/blog/content/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%84%CE%BF-itunes-store

• The title was changed to iPhone 4