Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν σκοπευεις να κανείς αγορά παρε navigon.

Αν έχεις jailbreak βάλε πάλι navigon.

Το destinator είναι για γέλια μπροστά στο navigon

ναι αλλα με πολλα λαθη στο χαρτη...το δοκιμασα σε χαλκιδικη και με πηγε αστα να πανε,,,με κυκλους κλπ....τελικα εκανα την δουλεια μου με tomtom που εχει χαρτη gi και με πηγε μια χαρα..αλλα ειναι στα αγγλικα...γιαυτο....ξερει κανεις απο που να κατεβασω το mls η τσου????

Παρεπιμπτοντως λιγο off topic στην Ισπανια ενας οδηγος επεσε σε λιμνη ακολουθοντας εντολες απο navigator!!!

Δεν ειπαν ποιο ειχε ουτε σε τι συσκευη το ετρεχε,οποτε καλα τα navigator αλλα και ενα χαρτη παραμασχαλα καλου κακου!!

http://gps.arrivealive.co.za/?p=570

Edited by nik1975

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παρεπιμπτοντως λιγο off topic στην Ισπανια ενας οδηγος επεσε σε γκρεμο ακολουθοντας εντολες απο navigator!!!

Δεν ειπαν ποιο ειχε ουτε σε τι συσκευη το ετρεχε,οποτε καλα τα navigator αλλα και ενα χαρτη παραμασχαλα καλου κακου!!

Ε καλά; Μόνο το gps κοιτούσε; Δεν ήξερε που πήγαινε; Αν γενικα δεν είχε την προσοχή του στο δρόμο, δε νομίζω να φταίει το gps. Δλδ να λέει ευθεία και να βλέπεις γκρεμό, θα πας ευθεία; Μάλλον δεν πρόσεχε και πολύ ο ίδιος. Δε λεω ότι δεν έχουν λάθη, πολλά. Αλλά νομίζω εκεί φταίει και ο παράγοντας άνθρωπος!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Ε καλά; Μόνο το gps κοιτούσε; Δεν ήξερε που πήγαινε; Αν γενικα δεν είχε την προσοχή του στο δρόμο, δε νομίζω να φταίει το gps. Δλδ να λέει ευθεία και να βλέπεις γκρεμό, θα πας ευθεία; Μάλλον δεν πρόσεχε και πολύ ο ίδιος. Δε λεω ότι δεν έχουν λάθη, πολλά. Αλλά νομίζω εκεί φταίει και ο παράγοντας άνθρωπος!

μου αρεσει που ρωτησα ευθεως για κανενα link και εσυς συνεχιζεται να λετε για navigon..τι να πω??? thanks anyway...

μου αρεσει που ρωτησα ευθεως για κανενα link και εσυς συνεχιζεται να λετε για navigon..τι να πω??? thanks anyway...

Iphone εχεις...τι λινκ ζητας;; ;)

βαριεμαι να το διορθωσω,,,skoj's post

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Tι link θες ;;;

Μπες στο apple store και αγορασε το!!!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Δε νομίζω να σε υποχρεωσε κανείς να το βάλεις. Απλά είπαμε την άποψη μας και για άλλους χρήστες. Οποίος δε θέλει, τα μαγαζάκια είναι γνωστά, ενα απλό search είναι. Α! Και αν βρεις ότι υπάρχει, ποσταρε το για άλλον που τυχόν το χρειαστεί.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

μια βοηθεια. εχω τρομερο προβλημα με τα sony ericsson mw600 bluetooth που πηρα. τα συνδεω κανονικα και δουλευουν μια χαρα. ομως μετα απο ωρα ξεσυνδεεται και ενω π.χ. κανω μια κληση και δειχνει οτι δουλευουν δεν περναει τον ηχο. τι μπορει να φταιει; καποιος που τα εχει κανα θεμα με το iphone 4 4.1 ;αν μπορει καποιος να βοηθησει κοντευω να τα σπασω ακομα δεν τα πηρα τα νευρα μου... απο οτι εχω καταλλαβει μεχρι στιγμης πρεπει να φταιει η ios 4.1 διοτι δοκιμασα τα ακουστικα και σε αλλο τηλεφωνο ( οχι iphone ) και δουλευαν μια χαρα, αλλα πηγα και στο μαγαζι που τα πηρα και δοκιμασα αλλα 2 ακουστικα ιδια και εκαναν τα ιδια στο iphone.
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Greenpois0n is live!!!!

Υπάρχουν θέματα με την εγκατάσταση του cydia,οπότε υπομονή μέχρι να βγει stable version...

Edited by makis_81

Αν σκοπευεις να κανείς αγορά παρε navigon.

Αν έχεις jailbreak βάλε πάλι navigon.

Το destinator είναι για γέλια μπροστά στο navigon.

Θα μου επιτρέψεις να βελτιώσω λιγάκι την απάντηση σου.

Αν ζεις εντός μεγάλης πόλης, πάρε Navigon.

Αν ζεις πολύ κοντά σε μεγάλη πόλη και την επισκέπτεσαι συχνά, πάρε Navigon.

Αν ζεις επαρχία, ΜΟΝΟ MLS...

Racing because all other sports require one ball only!

εχω που εχω navigon ειδα πως εχει πολυ καλη χαρτογραφηση στη μυτιληνη και μαλιστα σε χωριο που μενω μια χαρα εδειχνε τους δρομους

Αν ζεις σε επαρχία και το sygic είναι καλό.αν θες ψαξτο φιλε μου γιατί επιβεβαιωνομαι και απο άλλους χρήστες εδω που έχουν navigon στην επαρχια

εχω που εχω navigon ειδα πως εχει πολυ καλη χαρτογραφηση στη μυτιληνη και μαλιστα σε χωριο που μενω μια χαρα εδειχνε τους δρομους

:) +1

Εγώ επειδη κυκλοφορώ πολύ στην επαρχία, σε πολλά σημεία τα άλλα προγράμματα

δεν είχαν ολόκληρους κόμβους, η και ακόμη λέιπουν τεράστια οδικά κομμάτια, ακόμη ακόμη

και από την Εγνατία.

Τα MLS συνήθως προβληματίζονται εντός των ορίων των πόλεων, αλλά εκτός αυτών είναι αρκετά

καλύτερα και πιο ενημερωμένα.

Racing because all other sports require one ball only!

ρε παιδια πως θα βαλω την ρημαδα την 4.1 ;

Απο itunes στα updates δεν μου βγαζει τιποτα(εχω 10.0.1)

Καταρχήν αποκλείουμε να φοράς την 4.1 ?:lol:

Συνδέουμε το κινητό με το pc,ανοίγουμε το Itunes ,και πας στο κινητό σου...XXX Iphone..Μολις κάνεις κλικ εκεί που σου βγάζει της πληρoφορίες για το κινητό σου τότε πατάς στο "Check For Update".

Kαλό θα είναι να έχεις κάνει πρώτα back up!

I love my Iphone

καλησπερα παιδια επειδη σημερα παρελαβα απο αμερικη το μηλοτηλεφωνο και επειδη ζοριζομαι να περιμενω μεχρι τη κυριακη για το pwnage tool της dev team πως μπορω να δω τι firmare εχει τωρα χωρις να κανω καποια ζημια?/:confused::confused:

καλησπερα παιδια επειδη σημερα παρελαβα απο αμερικη το μηλοτηλεφωνο και επειδη ζοριζομαι να περιμενω μεχρι τη κυριακη για το pwnage tool της dev team πως μπορω να δω τι firmare εχει τωρα χωρις να κανω καποια ζημια?/:confused::confused:

Δεν νομιζω οτι μπορεις να δεις τι firmware φοραει.

I love my Iphone

γινεται με καποιον τροπο.θα το ψαξω αυριο και θα σου πω σε Pm

Edited by skordilis
λαθος κατανοηση

Greenpois0n is live!!!!

Υπάρχουν θέματα με την εγκατάσταση του cydia,οπότε υπομονή μέχρι να βγει stable version...

βασικα με ολα τα εργαλεια jb υπαρχουν προβληματα,πολλοι γνωστοι μου εχουν κανει πολλα restore μετα το jb της 4.1

Δημήτρης

XS Max 512gb.

@skordilis

Aν δεν ενεργοποιησεις το iphone,μπορεις να δεις της ρυθμισεις???

I love my Iphone

Eπειδη σιγουρα προκειται για 4αρια, το βαζω εδω για ολους τους φιλους που ρωτανε κατα καιρους για αγορες απο εξωτερικο.

ΕΛΤΑ

ελα φίλε μου το βρήκα.πληκτρολόγησε αυτόν τον κωδικό εφόσον βρίσκεσαι σε emergency call---->>> *3001#12345#*

αν δε σου δουλέψει κάνε μου pm :)

Eπειδη σιγουρα προκειται για 4αρια, το βαζω εδω για ολους τους φιλους που ρωτανε κατα καιρους για αγορες απο εξωτερικο.

ΕΛΤΑ

Aν είναι δυνατόν...!!!!!!!!!! http://www.emperor.gr/forums/images/smilies/icon_eek.gifhttp://www.emperor.gr/forums/images/smilies/icon_eek.gif

Καλημέρα, έλαβα εχτές το βράδυ το παρακάτω email από την Apple.

====================================================================

Αγαπητέ πελάτη του iPhone της Apple:

Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το iPhone της Apple.

Θα θέλαμε να σας κάνουμε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το νέο σας τηλέφωνο.

Έχουμε αναθέσει στην Medallia, Inc να οργανώσει αυτήν την έρευνα και να συλλέξει τις απαντήσεις σας.

Ελπίζουμε να αφιερώσετε μερικά λεπτά για να λάβετε μέρος στην έρευνά μας.

Για να ολοκληρώσετε αυτήν την έρευνα, απλώς κάντε κλικ στη διεύθυνση web (URL) που εμφανίζεται παρακάτω ή αντιγράψτε και επικολλήστε ολόκληρη τη διεύθυνση web στο πεδίο διεύθυνσης του προγράμματος περιήγησης web που χρησιμοποιείτε.

Μπορείτε να συμπληρώσετε αυτήν την έρευνα στο iPhone σας.

http://survey.medallia.com/?cytzh878dd343tz&lng=el

Οι πληροφορίες που θα δώσετε θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιωθεί η ποιότητα των προϊόντων μας.

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις απαντήσεις σας για να σας προωθήσουμε προϊόντα ή υπηρεσίες.

Εάν έχετε περισσότερες απορίες σχετικά με τη χρήση αυτών των δεδομένων, ανατρέξτε στις πολιτικές προστασίας δεδομένων της εταιρείας μας (βλ. παρακάτω)

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τα σχόλιά σας.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Apple

Guest lagoudakis

ΕΛΤΑ

δυστυχως η λογικη λεει ποτε αγορες αξιας μεσω ιντερνετ,πανω απο 100 ευρω δεν αγοραζω ποτε για διαφορους λογους

• The title was changed to iPhone 4