Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Navigon φυσικά και δεν χρεώνει τίποτα επιπλέον ενώ έχει αυτή τη στιγμή τους καλύτερους και πλέον ενημερωμένους χάρτες ειδικά για Ελλάδα. Δυστυχώς ή ευτυχώς μέχρι σήμερα καμία άλλη εφαρμογή του AppStore δεν πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο την ποιότητα τόσο των χαρτών του Navigon όσο και την πληθώρα των καλά ενημερωμένων POIs του.

Μιλώντας γενικά φίλε Ταξιδιώτη, αν κάποιος σήμερα ψάχνει για turn-to-turn navigation στο iPhone δεν πρόκειται να βρει καλύτερο από το Navigon ούτε ως χάρτες ούτε γενικότερα ως εφαρμογή. Ειδικά μάλιστα σε επίπεδο χαρτών, οι υπόλοιπες εφαρμογές συγκρινόμενες μαζί του είναι απλά απογοητευτικές.

Μπραβο ρε φιλε για τις info καποια στιγμη θα το χτυπησω το Navigon

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια.. εχω μια μεγαλη απορια... γιατι στιν vodaphone , λενε και καλα οτι δεν εχουνε αποθεματα. και σε βαζουνε σε λιστα αναμονης... αλα καταστιματα 10 μερες αλα 20 αλα 30 ?

Το Navigon έχει τους καλύτερους και πλέον ενημερωμένους χάρτες ειδικά για Ελλάδα τα εχω δοκιμαση ολα navigon the best!!!.

ρε παιδια.. εχω μια μεγαλη απορια... γιατι στιν vodaphone , λενε και καλα οτι δεν εχουνε αποθεματα. και σε βαζουνε σε λιστα αναμονης... αλα καταστιματα 10 μερες αλα 20 αλα 30 ?

Κάνε ανανέωση τηλεφωνικά. Και έξτρα επιδότηση, και το τηλέφωνο σε 2 μέρες σπίτι σου με κούριερ.

οχι ρε μαν... παλι σου λεμε να πας σε καταστημα ... να κανεισ κρατισι...

Για ανανέωση σύνδεσης;

Αποκλείεται...

Και η κοσμότε και η vodafone σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις ανανέωση από το σπίτι σου.

Εσύ μήπως λες απλά να πάρεις το τηλέφωνο σαν συσκευή;

Γιατί δεν παίρνεις ολες τις εφαρμογές σε ένα cd, USB flash drive, DVD και να τις περάσεις στον δικό σου υπολογιστή από του πατέρα σου. Όλες σου οι εφαρμογές βρίσκονται στο μουσική-> iTunes-> mobile applications:)

Εγώ πάλι, θέλοντας να περάσω στο iPhone της γυναίκας μου, αλλά και στο καινούριο μου iPhone 4, εφαρμογές που είχα αγοράσει στο παλιό μου 3GS, απλά μπήκα εναλλάξ στο AppStore από το κάθε τηλέφωνο, χρησιμοποιώντας τα user name & password που είχα εξαρχής δημιουργήσει. Το appstore με άφησε να κατεβάσω δωρεάν και στις 2 νέες συσκευές όσες εφαρμογές είχα αγοράσει αρχικά. Το μόνο μείον ήταν ότι έπρεπε να τις επιλέγω μία μία...

Με τη λογική αυτή βέβαια, αν μαζευτούν 5-6 άτομα, μπορούν με τον ίδιο λογαριασμό να κατεβέσουν εφαρμογές συνολικού κόστους εκατοντάδων Ευρώ, πληρώνοντας μόνο μία φορά για την καθεμία!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Εγώ πάλι, θέλοντας να περάσω στο iPhone της γυναίκας μου, αλλά και στο καινούριο μου iPhone 4, εφαρμογές που είχα αγοράσει στο παλιό μου 3GS, απλά μπήκα εναλλάξ στο AppStore από το κάθε τηλέφωνο, χρησιμοποιώντας τα user name & password που είχα εξαρχής δημιουργήσει. Το appstore με άφησε να κατεβάσω δωρεάν και στις 2 νέες συσκευές όσες εφαρμογές είχα αγοράσει αρχικά. Το μόνο μείον ήταν ότι έπρεπε να τις επιλέγω μία μία...

Με τη λογική αυτή βέβαια, αν μαζευτούν 5-6 άτομα, μπορούν με τον ίδιο λογαριασμό να κατεβέσουν εφαρμογές συνολικού κόστους εκατοντάδων Ευρώ, πληρώνοντας μόνο μία φορά για την καθεμία!

Γιατί δεν έκανες το απλό;

Συνδέεις εναλλάξ τις δύο συσκευές στο iTunes, και πατώντας πάνω στο όνομα της κάθε συσκευής, με δεξί κλικ, επιλέγεις "Transfer purchases" ..

έτσι μεταφέρεις όλες τις εφαρμογές, στο pc, κι από κει βάζεις όποιες/όσες θέλεις σε όποιο κινητό θέλεις ...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Το Navigon έχει τους καλύτερους και πλέον ενημερωμένους χάρτες ειδικά για Ελλάδα τα εχω δοκιμαση ολα navigon the best!!!.

Απ οτι διαβασα παραπανω, το navigon δε θελει συνδεση στο νετ για να λειτουργει, αρα λειτουργει σαν ενα κανονικο gps. Η οθονη του κινητου μενει μονιμα ανοιχτη οσο γινεται πλοηγηση;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Αυτη την στιγμή έχω και του φίλου μου το iPhone και σε φουλ φωτεινοτητα το δικό μου Είναι πιο φωτεινό.

Το σήμα Είναι το ίδιο σε ισχύ και στα 2.

Και επίσης είμαστε στο ίδιο ασύρματο και δεν κάνει facetime. Γιατί; Ξέρει κανείς;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για το θέμα της φωτεινότητας μην σου δημιουργεί καμία έκπληξη. Διαφέρει κατά πολύ η μέγιστη φωτεινότητα από συσκευή σε συσκευή όπως επίσης διαφέρει και η θερμοκρασία του λευκού που οδηγεί στις κίτρινες και λιγότερο κίτρινες ( ποιο ψυχρές αποχρώσεις ) οθόνες. Η διαφορά οφείλεται στην ακρίβεια των διαδικασιών που ακολουθούνται κατά την συναρμολόγηση της συσκευής στο εργοστάσιο όπως επίσης και στα διαφορετικά πάνελ που τοποθετούνται σε κάθε συσκευή. Δυστυχώς η Apple δεν το αναγνωρίζει ως δυσλειτουργία της συσκευής και έτσι πολύ δύσκολα θα μπορέσεις να διεκδικήσεις αλλαγή της συσκευής σου εάν φυσικά θες κάτι τέτοιο. Η προσωπική μου άποψη είναι πως μετά από λίγο καιρό χρήσης της συσκευής ούτε που θα θυμάσαι πόσο φωτεινή είναι η οθόνη. ;)

Δεν σχετίζεται το σήμα με την φωτεινότητα της οθόνης.

Τώρα σχετικά με το facetime, θα πρέπει πρώτα να το ενεργοποιήσεις από τις σχετικές ρυθμίσεις της συσκευής.

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Το μόνο που θέλω ειναι να κρατησεις τα application στο pc του, και μετα να φτιαξει νεο account δικο του ο νεος ιδιοκτητης, οταν θα κανει sync θα περαστουν οι εφαρμογες?

Υπαρχει καποιος τροπος να παρει για παραδειγμα καποιος τα apps ενω εχει αλλο account?

Ο φίλος σου μπορεί να κρατήσει τις εφαρμογές που έχει αγοράσει.Λογικά είναι ήδη αποθηκευμένες στο φάκελο iTunes\Mobile Applications.

Μην ανησυχείς,οι εφαρμογές δε θα περαστούν στο iphone του νέου ιδιοκτήτη,αν ακολουθήσεις τη διαδικασία που ανέφερα.

Εξάλλου είναι η διαδικασία που προτείνεται απο την Apple σ'αυτές τις περιπτώσεις:

Note: If you want to keep the device in factory condition to sell or give to another person, disconnect the device when the restore is complete (when the device displays the "Connect to iTunes" screen). Do not select Set Up As New or Restore from Backup. The new user can name the device and configure syncing options when they connect it to their computer.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Τώρα σχετικά με το facetime, θα πρέπει πρώτα να το ενεργοποιήσεις από τις σχετικές ρυθμίσεις της συσκευής.

Ειναι ενεργοποιημενο απο τις ρυθμισεις εννοειτε. Δεν αλλαξε κατι απο την τελευταια φορα που εκανα εγω και αυτος facetime (σε διαφορετικα ασυρματα δικτυα)

Μηπως επειδηε ειμασταν στο ιδιο ασυρματο; Τι να πω ..

Εκανε κληση κατευθειαν facetime, ακουγοταν ενας επαναλαμβανομενος ψιλος ηχος αλλα δεν γινοταν τιποτα για 1-2 λεπτα.

Μετα καναμε κανονικη κληση και πατησαμε το εικονιδιο facetime αλλά παλι τιποτα, ουτε του εγραφε εαν θελει να αποδεχθει την κληση.

Κατι για μηνυματα που στελνει το κινητο πριν το facetime ισχυει; Και εαν ναι, τί είδους μηνυματα;

Samsung S21 Ultra

Γιατί δεν έκανες το απλό;

Συνδέεις εναλλάξ τις δύο συσκευές στο iTunes, και πατώντας πάνω στο όνομα της κάθε συσκευής, με δεξί κλικ, επιλέγεις "Transfer purchases" ..

έτσι μεταφέρεις όλες τις εφαρμογές, στο pc, κι από κει βάζεις όποιες/όσες θέλεις σε όποιο κινητό θέλεις ...

Συμφωνώ. Απλά ήθελα να τονίσω ότι και χωρίς τη χρήση PC (δύσκολο στην περίπτωση πολλών ατόμων) είναι δυνατή αυτή η "παγαποντιά" που επιτρέπει σε αυτά τα άτομα να πληρώσουν πολύ λιγότερα (ή και καθόλου) στην Apple για να φορτώσουν το iPhone/iPod τους (και το iPAD)...

Για σκεφτείτε μόνο τα προγράμματα Navigation...

Αλήθεια, μπορούν να κάνουν log-in στο Appstore με το ίδιο username περισσότερα του ενός ατόμου ταυτόχρονα, ή πετάει έξω τους επόμενους;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Συμφωνώ. Απλά ήθελα να τονίσω ότι και χωρίς τη χρήση PC (δύσκολο στην περίπτωση πολλών ατόμων) είναι δυνατή αυτή η "παγαποντιά" που επιτρέπει σε αυτά τα άτομα να πληρώσουν πολύ λιγότερα (ή και καθόλου) στην Apple για να φορτώσουν το iPhone/iPod τους (και το iPAD)...

Για σκεφτείτε μόνο τα προγράμματα Navigation...

Αλήθεια, μπορούν να κάνουν log-in στο Appstore με το ίδιο username περισσότερα του ενός ατόμου ταυτόχρονα, ή πετάει έξω τους επόμενους;

Αρα για να καταλαβω αφου εβαλες τον ιδιο λογαριασμο και στα δυο μηλα μετα στις εφαρμογες που ειχες αγορασει ηδη πατωντας ξανα την επιλογη buy ξεκινουσε το download χωρις να σε χρεωσει ξανα σωστα ;

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

συγνωμη παιδια αλλα αυριο θα μου εχουν κρατηση ενα κομματι και δεν ξερω τι να κανω να το παρω ,εχει τελικα προβλημα με το σημα και τισ κλησεισ?

συγνωμη παιδια αλλα αυριο θα μου εχουν κρατηση ενα κομματι και δεν ξερω τι να κανω να το παρω ,εχει τελικα προβλημα με το σημα και τισ κλησεισ?

Τις 20 μέρες που έχω το κινητό δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με χαμένες κλήσεις, ακόμη και με μια μπάρα.

Σκέφτομαι να αγοράσω το Navigon, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει πόσο καιρό μπορείς να έχεις δωρεάν τα updates;

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα,δεν είναι chatroom..
Samsung Omnia ► HTC Topaz ► HTC HD2 ► HTC Desire ► iPhone 4

Σκέφτομαι να αγοράσω το Navigon, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει πόσο καιρό μπορείς να έχεις δωρεάν τα updates;

Δεν υπάρχει κάποια δέσμευση εκ μέρους της Navigon και μέχρι στιγμής αυτό είναι μάλλον καλό. Ήδη κλείνει ενάμισυ χρόνος από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε για iPhone και όλα τα updates της εφαρμογής και των χαρτών εξακολουθούν να είναι δωρεάν. Ίσως όταν κάποια στιγμή στο μέλλον κυκλοφορήσει η 2.x να υπάρξει κάποιο κόστος αναβάθμισης αλλά και αυτό είναι υποθέσεις καθώς η Navigon δεν έχει ανακοινώσει κάτι.

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Ο φίλος σου μπορεί να κρατήσει τις εφαρμογές που έχει αγοράσει.Λογικά είναι ήδη αποθηκευμένες στο φάκελο iTunes\Mobile Applications.

Μην ανησυχείς,οι εφαρμογές δε θα περαστούν στο iphone του νέου ιδιοκτήτη,αν ακολουθήσεις τη διαδικασία που ανέφερα.

Εξάλλου είναι η διαδικασία που προτείνεται απο την Apple σ'αυτές τις περιπτώσεις:

Note: If you want to keep the device in factory condition to sell or give to another person, disconnect the device when the restore is complete (when the device displays the "Connect to iTunes" screen). Do not select Set Up As New or Restore from Backup. The new user can name the device and configure syncing options when they connect it to their computer.

Aν του κάνεις restore, γυρίζει και στο αρχικό του OS, ή κρατάει το τελευταίο που του έχω περάσει εγώ (4.1)?

Γιώργος

Galaxy s9+

Aν του κάνεις restore, γυρίζει και στο αρχικό του OS, ή κρατάει το τελευταίο που του έχω περάσει εγώ (4.1)?

Το τελευταίο firmware που έχεις περάσει θα κάνει restore.

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Δεν υπάρχει κάποια δέσμευση εκ μέρους της Navigon και μέχρι στιγμής αυτό είναι μάλλον καλό. Ήδη κλείνει ενάμισυ χρόνος από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε για iPhone και όλα τα updates της εφαρμογής και των χαρτών εξακολουθούν να είναι δωρεάν. Ίσως όταν κάποια στιγμή στο μέλλον κυκλοφορήσει η 2.x να υπάρξει κάποιο κόστος αναβάθμισης αλλά και αυτό είναι υποθέσεις καθώς η Navigon δεν έχει ανακοινώσει κάτι.

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντησή σου.

Samsung Omnia ► HTC Topaz ► HTC HD2 ► HTC Desire ► iPhone 4

Αν θες διαβασε τη γνωμη μου για αυτο το θεμα σε αυτο το ποστ μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

αμα δεν το θελεις το περνω εγω :D σε πιο καταστιμα?

Αν θες διαβασε τη γνωμη μου για αυτο το θεμα σε αυτο το ποστ μου.

Συμφωνω με αυτα που εγραψες στο προσωπικο σου review 1000%.

Το τηλεφωνο το χρησιμοποιω επαγγελματικα (χτυπαει ασταματητα).

Καθημερινα εχανα κλησεις με το 3GS πηγαινοντας να παρω το αμαξι απο υπογειο παρκινγκ. Με το 4 δεν μου εχει τυχει ουτε μια φορα,

συνεχιζω να δεχομαι κλησεις και να μιλαω κανονικα. Οσο για το death grip εχει κουλαθει το χερι μου να το πετυχω αλλα τζιφος,

μου εχει γινει εμμονη ιδεα να το πετυχω, οπου εχω χαμηλο σημα αλλα το σκασμενο συνηθως ανεβαινει αντι να κατεβει..........

Ολα αυτα μου θυμιζουν αυγουστο του 09 και τους λεκεδες που θα εμφανιζονταν στο πλαστικο καλυμα του ασπρου 3GS.....

Ειχε βουηξει το ιντερνετ απο τους καλοθελητες. Ενα χρονο μετα και ακομη να κιτρινισει :p

• The title was changed to iPhone 4