geo_1983petra Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Αφού σου απάντησα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3310549#post3310549 :rolleyes: πρπεει να υπαρχει καποια λυση δεν γινεται να θελω να σβησω μια φωτο που εχω περασει και πρεπει να τρεχω στον υπολογιστη? γιατι να γινεται με της φωτο που βγαζω με το κινητο και οχι με αυτες που περναω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 πρπεει να υπαρχει καποια λυση δεν γινεται να θελω να σβησω μια φωτο που εχω περασει και πρεπει να τρεχω στον υπολογιστη? γιατι να γινεται με της φωτο που βγαζω με το κινητο και οχι με αυτες που περναω ετσι λειτουργει το iphone/ipod Τα παραπονα στην apple Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Οταν λες κολλαει η αφη, το πατας και αυτο κουκουρουκου ή το πατας και αργει ν'αποκριθει; κ τα δυο μια το ενα μια το αλλο...:(:(μεχρι στιγμης δεν μου το εχει κανει παλι αλλα δεν ξερω να το παω πισω η οχι?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Θα γινόταν μπέρδεμα στο συγχρονισμό εάν θα εσβηνες μια απο εδώ, μια απο εκει. Θυμίσου κ σβήσει ότι θες στον υπολογιστή σου και συνδεσε το iPhone. Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 κ τα δυο μια το ενα μια το αλλο...:(:(μεχρι στιγμης δεν μου το εχει κανει παλι αλλα δεν ξερω να το παω πισω η οχι?:O Κοιτα, το θεμα την οθονης ειναι αρκετα σημαντικο. Δλδ, ολο το κινητο βασιζεται σε ενα μεγαλο μερος σε αυτη την οθονη. Αν κολλαει και δεν αποκρινεται καθολου, τοτε καλο θα ηταν να αλλαχθει. Αρκει οταν το κανει, να το πας εκεινη τη στιγμη. Γιατι τα σκασμενα, για ενα διαολεμενο λογο, οταν τα πας το παιζουν κυριλε... Και μετα στο σπιτι βγαζουν προβλημα... :P Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Θα γινόταν μπέρδεμα στο συγχρονισμό εάν θα εσβηνες μια απο εδώ, μια απο εκει. Θυμίσου κ σβήσει ότι θες στον υπολογιστή σου και συνδεσε το iPhone. ειναι καπως αβολο αυτο γι'αυτο ρωτησα. το ιδιο γινεται και με τα βιντεο και τραγουδια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 ειναι καπως αβολο αυτο γι'αυτο ρωτησα. το ιδιο γινεται και με τα βιντεο και τραγουδια? Άκριβως το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Άκριβως το ίδιο. μεγάλη ξενερα αυτο. εσείς το βρίσκετε βολικό αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 μεγάλη ξενερα αυτο. εσείς το βρίσκετε βολικό αυτό? Δυστυχώς όχι αλλά τόσα χρόνια απο ipod εποχή συμβιβάστηκα(εγώ τουλάχιστον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 (edited) Δυστυχώς όχι αλλά τόσα χρόνια απο ipod εποχή συμβιβάστηκα(εγώ τουλάχιστον). εγω πιστευω οτι ειναι πιο πολυπλοκο ετσι θελει να δημιουργης φακελους να αντιγραφης της φωτο απο τον ενα φακελο σε αυτον που θα περαστή στο κινητο να μην σβηνεις της original φωτο. και το κουφο ειναι οτι της φωτο που εβγαλα αν της περασω με συχρονισμο μετα ουτε αυτες θα μπορω να σβησω. με jailbreak γινεται να της σβηνεις απο κινητο? Edited September 13, 2010 by geo_1983petra Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Καλησπέρα παιδιά έχει κανει κανείς αίτηση για θήκη από την apple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantakias Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 μεγάλη ξενερα αυτο. εσείς το βρίσκετε βολικό αυτό? το itunes για ipod ειναι μια χαρα...μη σου πω οτι εβαλα και ταξη στα ~180gb mp3s που εχω χαρη στο itunes που εφτοιαχνα τη μουσικη μου για ipod classic. πηρα λιγο καιρο να το μαθω(απο εποχες 2004- ηθελα απλα να σπασω και το ipod και το pc λογω itunes) οταν το μαθεις ειναι καλη εφαρμογη για τη μουσικη σου.. τωρα για κινητο ειναι αλλιως τα πραγματα..εχω ζητησει αντικατασταση με iphone 4 για ενα ελατωμματικο τηλεφωνο που πηρα με ανανεωση..1 το ενα 1 το αλλο με τα κλειδωματα και τους περιορισμους του iphone..αυτο ηταν η χαριστικη βολη..λιγο πιο πριν ειχα ξενερωσει που δεν εχει αναφορα sms..μονο μεσω jailbreak..το οποιο και θα το εκανα αλλα δηλαδη καθε φορα θα ψαχνομαι για το τι πρεπει να κανω για να καταφερω να εχω λειτουργιες που εχουν ολα τα αλλα τηλεφωνα by default στη γη? πωωω ρε παιδια.....δεν επρεπε να το γραψετε και αυτο! με χαλασε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 (edited) Κάποιος να μου απαντήσει παρακαλώ γιατι έχω απορία σε κατι Edited September 14, 2010 by nervous Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Κάποιος να μου απαντήσει παρακαλώ γτ έχω απορία σεκατι Εγώ φίλε μου, γιατί? :) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Ξέρει κανείς ποιο μαγαζί έχει διαθέσιμα κομμάτια iPhone 4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 (edited) Ξέρει κανείς ποιο μαγαζί έχει διαθέσιμα κομμάτια iPhone 4 ? Ανακοινώθηκε μέσω twitter ότι θα φέρει το istorm σήμερα,πριν τις 1100. ((κανονικά ήταν για χτες) .. Edited September 14, 2010 by nervous Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macstar Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 τωρα για κινητο ειναι αλλιως τα πραγματα..εχω ζητησει αντικατασταση με iphone 4 για ενα ελατωμματικο τηλεφωνο που πηρα με ανανεωση..1 το ενα 1 το αλλο με τα κλειδωματα και τους περιορισμους του iphone..αυτο ηταν η χαριστικη βολη..λιγο πιο πριν ειχα ξενερωσει που δεν εχει αναφορα sms..μονο μεσω jailbreak..το οποιο και θα το εκανα αλλα δηλαδη καθε φορα θα ψαχνομαι για το τι πρεπει να κανω για να καταφερω να εχω λειτουργιες που εχουν ολα τα αλλα τηλεφωνα by default στη γη? πωωω ρε παιδια.....δεν επρεπε να το γραψετε και αυτο! με χαλασε!!! Όπως και άλλα κινητά στη "γη" δεν κάνουν πράγματα που κάνει το iPhone... αλλά ας μη πιάσουμε πάλι αυτή τη παλιά βαρετή συζήτηση :) Αν δε σου κάνει... μην αγοράζεις! Ανδρέας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 (edited) Εγώ φίλε μου, γιατί? :) Εκανα την αιτηση για την θηκη που δινει η apple τα συμπληρωσα ολα αλλα στο τελος δεν μου εστειλε καποιο mail ωστε να μου πει πως ολα ειναι οκ...Πηγα να ξανακανω την αιτηση και οταν βαζω τον αριθμο σειρας και το ΙΜΕΙ μου λεει πως δεν ειναι εγκυρα..... Εκανα την αιτηση για την θηκη που δινει η apple τα συμπληρωσα ολα αλλα στο τελος δεν μου εστειλε καποιο mail ωστε να μου πει πως ολα ειναι οκ...Πηγα να ξανακανω την αιτηση και οταν βαζω τον αριθμο σειρας και το ΙΜΕΙ μου λεει πως δεν ειναι εγκυρα..... Επισης εβαλα τα δικα μου στοιχεια αλλα το συμβολαιο στην vodafone ειναι στο ονομα του πατερα μου παιζει ρολο αυτο?? Edited September 14, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,δεν είναι chatroom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Εκανα την αιτηση για την θηκη που δινει η apple τα συμπληρωσα ολα αλλα στο τελος δεν μου εστειλε καποιο mail ωστε να μου πει πως ολα ειναι οκ...Πηγα να ξανακανω την αιτηση και οταν βαζω τον αριθμο σειρας και το ΙΜΕΙ μου λεει πως δεν ειναι εγκυρα..... Ούτε σε εμένα ήρθε ,όμως όταν τελείωσα όλη την διαδικασία μου έβγαλε μια σελίδα με τον κωδικό της παραγγελίας και όλα τα στοιχεία .Λογικά αυτό χρησιμεύει σαν "απόδειξη"/confirmation email της παραγγελίας σου . Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Επισης εβαλα τα δικα μου στοιχεια αλλα το συμβολαιο στην vodafone ειναι στο ονομα του πατερα μου παιζει ρολο αυτο?? Οι θήκες θα έρθουν σε 4-6 εβδομάδες. Δε παίζει ρόλο σε ποιανού όνομα είναι το συμβόλαιο, την apple τη νοιάζει ότι για κάθε iPhone 4 αντιστοιχεί μια δωρεάν θήκη και αυτο το επιτυγχάνει με τον μοναδικό σειριακό αριθμό που πληκτρολογούμε. Μην ανησυχειτε, θα έρθει σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Επρεπε να τα σημειωσω καπου??? γτ δεν το εκανα και δεν ειχα και εκτυπωτη ωστε να εκτυπωσω την αιτηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Εγω παραγγειλα χθες την δωρεαν θηκη μου αλλα επειδη δεν μπορουσα να το ειχα απροστρατευτο για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα πηγα και πηρα μια θηκη και τωρα το απολαμβανω αφοβα . Να ρωτησω η οθονη του μηλου ein scratch resistant? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Επρεπε να τα σημειωσω καπου??? γτ δεν το εκανα και δεν ειχα και εκτυπωτη ωστε να εκτυπωσω την αιτηση?? Εγω πήρα ένα print screen έτσι για να έχω τον αριθμό παραγγελιάς ... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Εγω παραγγειλα χθες την δωρεαν θηκη μου αλλα επειδη δεν μπορουσα να το ειχα απροστρατευτο για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα πηγα και πηρα μια θηκη και τωρα το απολαμβανω αφοβα . Να ρωτησω η οθονη του μηλου ein scratch resistant? Eτσι λενε οι φημες αλλα προσωπικα δε σκεφτηκα ουτε λεπτο να το αφησω χωρις screen protector.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει διαθέσιμο το iphone 4 σε κάποιο κατάστημα της cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts