Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά το iPhone μου έχει πρόβλημα στο GPS... ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΤΕ δορυφόρους... και άν βρεί θα τους χάσει σε 1 δευτ.

Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχει κάνενας άλλος το ίδιο πρόβλημα...

ή είμαι πολύ γκαντέμης ή κάτι δεν έχω ενεργοποιήσει...

Αν γνωρίζει κάποιος φίλος κάτι για το θέμα αυτό... ας μου πει κάτι...!!!

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν πάει κανείς να σε βγάλει ψεύτη άνθρωπέ μου. Απρόσεχτο στην μεταχείριση του τηλεφώνου ίσως, αλλά ψεύτη όχι. Ποιός ο λόγος να το κάνω αυτό; :p

Οταν σου λεω δεν εχω καταφερει καμια συσκευη να γρατζουνησω τι καταλαβαινεις? για να εχω nano ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΗΣΤΟ σκεψου τη χρηση κανω στις συσκευες μου.........

Τα παραλές λίγο νομίζω οσον αφορα την αξια. Για κανεναν δεν ειναι μηδαμινο το ποσό τον 660 και τον 770 ευρω.

Για να χασεις τη ψυχραιμια σου για 700 ευρω? Εγω προσωπικα οχι......

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση
I AM A MAC

Οταν σου λεω δεν εχω καταφερει καμια συσκευη να γρατζουνησω τι καταλαβαινεις? για να εχω nano ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΗΣΤΟ σκεψου τη χρηση κανω στις συσκευες μου.........

ΟΚ αδελφέ, κανένα πρόβλημα. Πήγαινε τότε στην εταιρεία από όπου το πήρες και εφόσον είναι έτσι τα πράγματα δεν φαντάζομαι να έχουν λόγο να μην στο αντικαταστήσουν.

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Για να χασεις τη ψυχραιμια σου για 700 ευρω? Εγω προσωπικα οχι......

Eγω προσωπικα δουλευω πολλες μερες για να παρω 700 ευρω. Αν εισαι πλουσιος παω πάσο. Εμενα αν με κλεβανε θα εχανα την ψυχραιμια μου και για 2 ευρω. Πρεπει ομως να εχεις επιχειρηματα οτι σε κλεβουνε κι οχι απλα να το λες. Τελος παντων μην χαλαμε και το τοπικ .

Καλησπέρα παιδιά τελικά το πήγα στον Γερμανό και μου το άλλαξαν αμεσως, για την ιστορία οσοι δν το ειχαν διαβασει εχθες το post"

το είχα 3 ημέρες και εχ8ες παρέδωσε πνεύμα έσβησε μια για πάντα χωρίς λόγο "

Κατι ακομα σχετκα με το facetime ξερει κανεις να μας πει τι ακριβως γινεται?

Πρεπει να εχω συνδεθει σε καποιο δικτυο wifi και ενω κανω κληση πατω το facetime απο την οθονη (αφου το εχω ενεργοποιήσει απο την συσκευη)

και θα κάνει βίντεο κλήση?

Αν ναι πρεπει και ο άλλος να εχει iphone για να τον δω?

Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy:

Καλησπέρα παιδιά τελικά το πήγα στον Γερμανό και μου το άλλαξαν αμεσως, για την ιστορία οσοι δν το ειχαν διαβασει εχθες το post"

το είχα 3 ημέρες και εχ8ες παρέδωσε πνεύμα έσβησε μια για πάντα χωρίς λόγο "

Κατι ακομα σχετκα με το facetime ξερει κανεις να μας πει τι ακριβως γινεται?

Πρεπει να εχω συνδεθει σε καποιο δικτυο wifi και ενω κανω κληση πατω το facetime απο την οθονη (αφου το εχω ενεργοποιήσει απο την συσκευη)

Αντε καλοριζικο το νεο φιλε. το facetime γινεται μονο απο wifi αν και ακουσα οτι έχει τη δυνατοτητα και απο δικτυο 3g μεσω jailbreak....Στο φτυνω λοιπον μη στο ματιασω...καλο λιώσιμο φιλε:)

Έτσι ακριβώς λειτουργεί αλλά ναι πρέπει να έχει και ο άλλος iPhone. Θα αλλάξει αυτό με το άνοιγμα και την υιοθέτηση του πρωτοκόλου του Facetime αλλά για την ώρα έτσι έχουν τα πράγματα.

Άντε και σιδεροκέφαλο το καινούριο iPhone. :)

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Eγω προσωπικα δουλευω πολλες μερες για να παρω 700 ευρω. Αν εισαι πλουσιος παω πάσο. Εμενα αν με κλεβανε θα εχανα την ψυχραιμια μου και για 2 ευρω. Πρεπει ομως να εχεις επιχειρηματα οτι σε κλεβουνε κι οχι απλα να το λες. Τελος παντων μην χαλαμε και το τοπικ .

Αν δουλευα πολλες μερες για 700 δεν θα επερνα iphone.....Δεν το λεω με κακο τροπο,απλα ετσι κατανεμω τις αναγκες μου.....

I AM A MAC

Γιατί τι το κακό έχει η διαφανή;

Η συγκεκριμενη σε διαφανη σε συνδυασμο με το μαυρο χρωμα του iPhone 4, φαινεται σαν να ειναι λευκη. Αν τη δεις απο κοντα θα καταλαβεις. Τη πηρε φιλος μου και οταν ειδε την ιδια τη δικη μου την σκουρα συμφωνησε κι εκεινος οτι ειναι πολυ καλυτερη αυτη που εχω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Αν δουλευα πολλες μερες για 700 δεν θα επερνα iphone.....Δεν το λεω με κακο τροπο,απλα ετσι κατανεμω τις αναγκες μου.....

Ωραια αφου δουλευεις λιγες μερες για 700 ευρω δεν εχεις λογο να τρελενεσαι για τις γρατσουνιες....δουλευεις λιγες μερουλες οπως λες και

παιρνεις ολοκαινουριο και πουλας το γρατσουνισμενο και 500 ευρω και βγαινεις και κερδισμενος.

Νομιζω ξεφυγαμε. Το θεμα δεν ειναι ποσο δουλευει κανεις για να το αποκτησει. Ας παει ο φιλος αυριο στο καταστημα να το δωσει και να ερθει να μας πει τι του ειπαν. Τις αποψεις του τις ακουσαμε, των αλλων ακουστηκαν, ας γυρισουμε στο κινητο αυτο καθ'εαυτο παρακαλω.

Δεν ειμαι moderator αλλα και ως χρηστης εχω βαρεθει να διαβαζω τα περιττα σε σχεση με τη συσκευη. Ο,τι θελετε σε π.μ. και αφηστε εμας να συνεχισουμε για τα τεχνικα μερη της συσκευης και οχι μονο.

Ευχαριστω.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Aπο εμενα προσωπικα sorry.

Πάμε στα δικά μας λοιπον. Τα αpplications που κατεβαζουμε απο installous οταν τα σβηνουμε μεσω του installous διαγραφονται τελειως απ το τηλεφωνο ή συνεχιζουν να τρωνε χωρο?

Ελα μου ντε... Την ιδια απορια εχω εκφρασει κι εγω πιο παλια... Και οχι τπτ αλλο, εχω κατεβασει ενα σκασμο πραγματα... Βεβαια θα επρεπε να μην ειχα χωρο τωρα, αλλα ποτε δεν ξερεις....

Επισης καποιος και για το facetime να μας πει, τι γινεται με τις χρεωσεις. Αν αρκειται δλδ στα δεδομενα της συνδεσης ή αφαιρει χρονο απο την ομιλια μας....

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Aπο εμενα προσωπικα sorry.

Πάμε στα δικά μας λοιπον. Τα αpplications που κατεβαζουμε απο installous οταν τα σβηνουμε μεσω του installous διαγραφονται τελειως απ το τηλεφωνο ή συνεχιζουν να τρωνε χωρο?

Λογικά σβήνονται εντελώς!

Οσο για το facetime από την στιγμή που συνδεόμαστε μέσω wifi δεν είναι λογικό να υπάρχει χρέωση.Είναι σαν να μιλάς στο skype! Σε χρεώνουν άμα μιλάς στο skype μέσω του iPhone ?

Θα ήταν λογικό να υπάρχει χρέωση άμα συνδέεσαι με 3G ,εκεί ναι λογικό να σε χρεώσει!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Λογικά σβήνονται εντελώς!

Οσο για το facetime από την στιγμή που συνδεόμαστε μέσω wifi δεν είναι λογικό να υπάρχει χρέωση.Είναι σαν να μιλάς στο skype! Σε χρεώνουν άμα μιλάς στο skype μέσω του iPhone ?

Θα ήταν λογικό να υπάρχει χρέωση άμα συνδέεσαι με 3G ,εκεί ναι λογικό να σε χρεώσει!

Ναι αλλα δε θεωρειται βιντεο κληση; Εστω και μεσω wifi;

Έτσι ακριβώς λειτουργεί αλλά ναι πρέπει να έχει και ο άλλος iPhone. Θα αλλάξει αυτό με το άνοιγμα και την υιοθέτηση του πρωτοκόλου του Facetime αλλά για την ώρα έτσι έχουν τα πράγματα.

Άντε και σιδεροκέφαλο το καινούριο iPhone. :)

προσεχώς θα λειτουργεί και με το νέο iphone touch!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ωραια αφου δουλευεις λιγες μερες για 700 ευρω δεν εχεις λογο να τρελενεσαι για τις γρατσουνιες....δουλευεις λιγες μερουλες οπως λες και

παιρνεις ολοκαινουριο και πουλας το γρατσουνισμενο και 500 ευρω και βγαινεις και κερδισμενος.

Δεν ειναι τα λεφτα ρε,το ****το ειναι........Θα σας πω αυριο τι εγινε παιδια....

I AM A MAC

Μια καλή εφαρμογή για όσους από εμάς παίζουμε στοίχημα είναι το livescore.com,για σκορ κτλ.Είναι δωρεάν. Ωραίο application είναι και του gazzetta.gr ,και τέλος το f1racing για τους φίλους της formula 1.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για το στοιχημα προτιμω το BETSCORES ειναι επισης δωρεαν και πολυ ευδιακριτο σαν εφαρμογη...δοκιμασετο μπορει να σου αρεσει

Η συγκεκριμενη σε διαφανη σε συνδυασμο με το μαυρο χρωμα του iPhone 4, φαινεται σαν να ειναι λευκη. Αν τη δεις απο κοντα θα καταλαβεις. Τη πηρε φιλος μου και οταν ειδε την ιδια τη δικη μου την σκουρα συμφωνησε κι εκεινος οτι ειναι πολυ καλυτερη αυτη που εχω.

Αρα φιλε μου καταλήγουμε σε αυτην εδω την θηκουλα σωστα ? http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=43969

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το πρήξιμο

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Τα μηνύματα με το πιθανό πρόβλημα του μικροφώνου μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα

[Προβλήματα & Λύσεις] Μονάδες Εισόδου/Εξόδου/Πολυμέσων

Ευχαριστώ!!

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Αρα φιλε μου καταλήγουμε σε αυτην εδω την θηκουλα σωστα ? http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=43969

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το πρήξιμο

Ναι αυτην εχω και συνιστω. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Καλημερα!!!!Παραγγειλα το iphone4 κ το περιμενω απο βδομαδα!!!:yahoo::yahoo:θα ηθελα να ρωτησω αν με τον λογαριασμο που ειχα κανει στο app store για το 3gs μπορω να κατεβαζω εφαρμογες κ για το 4 η πρεπει να κανω ξανα αλλο λογαριασμο??

Όταν το συνδέσεις θα σε ρωτήσει αν θες να το σετάρεις σαν νέα συσκευή ή βάση του υπάρχον 3GS οπότε θα σου περάσει τα πάντα από το παλιό.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• The title was changed to iPhone 4