minovg Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 στα αγγλικα? εγω δεν νομιζω να εχω τετοια επιλογη. εχω παρει το iphone απο αμερικη και ειναι jb μηπως παιζει ρολο? Settings->General->Network->Cellular Data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 το εχω ΟΝ αλλα δεν αλλαζει τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 το εχω ΟΝ αλλα δεν αλλαζει τιποτα... Από κάτω εχει κι αλλη επιλογη cellular data network. Εκει θα βαλεις το apn. Αν λείπει αυτη η επιλογη, τότε ακολούθησε τις οδηγίες στο παρακάτω λινκ: http://www.youtube.com/watch?v=mx1Jd-i5ZGc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 καλησπερα παιδια παιζει το iphone flash αρχεια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Περί αυτού ετοιμαζόμουν να γράψω τώρα! Έχω το navigon και πρώτη φορά το χρησιμοποίησα έτσι για πλάκα. Κλείδωσε σε 2 δευτερόλεπτα και μου είχε έτοιμη τη διαδρομή! Εντυπωσιάστηκα! Έχασε για πολύ λίγο σήμα στη Μαβίλη, αλλά όλα τα υπόλοιπα γιατί δεν ακολουθούσα τη διδρομή που μου έλεγε τα υπολόγιζε πάρα πολύ γρήγορα! Εντυπωσιάστηκα! Με τις default ρυθμίσεις. Ποιά έκδοση Navigon έχεις; Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Από κάτω εχει κι αλλη επιλογη cellular data network. Εκει θα βαλεις το apn. Αν λείπει αυτη η επιλογη, τότε ακολούθησε τις οδηγίες στο παρακάτω λινκ: http://www.youtube.com/watch?v=mx1Jd-i5ZGc ευχαριστω.. τωρα εχω κοσμοτε.. τι βαζω εκει στα δεδομενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 (edited) ευχαριστω.. τωρα εχω κοσμοτε.. τι βαζω εκει στα δεδομενα? Apn: internet Τα αλλα δυο κενά. Και για mms: Edited September 2, 2010 by nervous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Apn: internet Τα αλλα δυο κενά. απλα στο iphone 4 δεν λειτουργει ο τροπος για να εμφανιστει το cellular data στο κινητο με τον τροπο που μου εστειλες μεσω youtube. μαλλον στο 4αρι θα βγει αλλος τροπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 απλα στο iphone 4 δεν λειτουργει ο τροπος για να εμφανιστει το cellular data στο κινητο με τον τροπο που μου εστειλες μεσω youtube. μαλλον στο 4αρι θα βγει αλλος τροπος. Μήπως έχεις κάνει update carrier settings, και το "παίρνει" αυτόματα; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 απλα στο iphone 4 δεν λειτουργει ο τροπος για να εμφανιστει το cellular data στο κινητο με τον τροπο που μου εστειλες μεσω youtube. μαλλον στο 4αρι θα βγει αλλος τροπος. Λειτουργεί... Είχα κάνει μια βλακεία με ενα προγραμμα απο cydia (auto3g) και ξαφνικά εξαφανίστηκε το μενού αυτό. Ακολούθησα τις οδηγίες του youtube και επανεμφανιστηκε η επιλογή. Προσοχη παιδια με το cydia... Μη βαζετε ό,τι κι ό,τι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μήπως έχεις κάνει update carrier settings, και το "παίρνει" αυτόματα; εχω κανει.. αλλα δεν μπορω να μπω ιντερνετ μεσω δικτυου... Λειτουργεί... Είχα κάνει μια βλακεία με ενα προγραμμα απο cydia (auto3g) και ξαφνικά εξαφανίστηκε το μενού αυτό. Ακολούθησα τις οδηγίες του youtube και επανεμφανιστηκε η επιλογή. Προσοχη παιδια με το cydia... Μη βαζετε ό,τι κι ό,τι... εγω δεν μπορω να το βαλω.. μου βγαζει ερρορ λιγο πριν το τελος της εγκαταστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Βαλε στο source σκετο http://Http://cydia.xsellize.com Χωρις τα αλλα που γραφει (youtube κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 και ετσι κατι μου παθαινει και κολλαει στο τελος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Λοιπον προσπαθωντς να βγαλω φωτογραφια σε σκοτεινο μερος αναβει το λεντ το οποιο ομολογω πως ειναι πολυ δυνατο ....ομως ασπριζει ολη την εικονα οταν αναβει και δε φενεται σχεδον τπτ...εχει αναφερθει αυτο ποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 εμενα που μου ειπαν απο το oteshop οτι θα ερθει παρασκευη στα ελτα λογικα ειναι σιγουρο? η θα μου πουν δεν υπαρχει διαθεσημοτητα? λογικα θα ειχαν παρει τηλ. θα μου δωσουν και μια καρτα microsim 14 ευρο παρακαλω. πως το ενεργοποιω βαζω την καρτα παιρνω τηλ εκει που μου ειπανε και ειναι οκ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 καλησπερα παιδια παιζει το iphone flash αρχεια ; Καλησπέρα φίλε, όχι δεν παίζει. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Λοιπον προσπαθωντς να βγαλω φωτογραφια σε σκοτεινο μερος αναβει το λεντ το οποιο ομολογω πως ειναι πολυ δυνατο ....ομως ασπριζει ολη την εικονα οταν αναβει και δε φενεται σχεδον τπτ...εχει αναφερθει αυτο ποτε? :lol::lol::lol::lol:.....Μεταξυ μας μη βγει παραεξω...Ειχα ξεχασει οτι δεν εχω βγαλει τις ζελατινες και εννοειται οτι ασπριζε...χααχχαχαχααχχαχαχαχα...καλως ηρθα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoureki4 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 ρε παιδια συγνωμη που το βρηκατε ολοι το iphone 4?δεν υπαρχει πουθενα... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 ρε παιδια συγνωμη που το βρηκατε ολοι το iphone 4?δεν υπαρχει πουθενα... :cry: Απο οτεσοπ και βοντφον Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athan1001 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ενα πολύ καλό app από το Appstore όπου κάνετε το iphone σας φακό μέσου του flash, ειναι το flashlight με 0.79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Απο οτεσοπ και βοντφον Προσωπικα το πήρα βισματικα απο Γερμανό στο Ελ. Βενιζέλος. Παντως στο ντουλαπι που ανοιξε για να μου το δωσει ειχε καμια 10αρια όλα με χαρτακια πανω, καβατζωμενα δηλαδη. Μπορώ να μαθω αν σε ενδιαφερει αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Προσωπικα το πήρα βισματικα απο Γερμανό στο Ελ. Βενιζέλος. Παντως στο ντουλαπι που ανοιξε για να μου το δωσει ειχε καμια 10αρια όλα με χαρτακια πανω, καβατζωμενα δηλαδη. Μπορώ να μαθω αν σε ενδιαφερει αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο εκει. Oχι εγω το ειχα ηδη και το πηγα πισω γιατι ειχε προβλημα και περιμενω το καινουργιο:) το παιδι ποιο πανω δεν ξερω αν ενδιαφερεται Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Oχι εγω το ειχα ηδη και το πηγα πισω γιατι ειχε προβλημα και περιμενω το καινουργιο:) το παιδι ποιο πανω δεν ξερω αν ενδιαφερεται θυμισε μου τι προβλημα ειχες...ετσι για να φυλαγομαστε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Η επιστροφή του κινητού μέσα σε 30 μέρες, λόγω απογοήτευσης σήματος και προβλημάτων με την κεραία, και επιστροφής των χρημάτων ισχύει για την Ελλάδα ή είναι μόνο για Αμερική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 εμενα που μου ειπαν απο το oteshop οτι θα ερθει παρασκευη στα ελτα λογικα ειναι σιγουρο? η θα μου πουν δεν υπαρχει διαθεσημοτητα? λογικα θα ειχαν παρει τηλ. θα μου δωσουν και μια καρτα microsim 14 ευρο παρακαλω. πως το ενεργοποιω βαζω την καρτα παιρνω τηλ εκει που μου ειπανε και ειναι οκ? το ιδιο μου ειπαν σημερα και εμενα απο κοσμοτε.δεν υπαρχει τροπος να χρησιμοποιω την καρτα σιμ σε αλλο τηλεφωνο?αυτο συμβαινει για πρωτη φορα με το iphone 4,η ηταν ετσι και με τα προηγουμενα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts