sakiss Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Θέλω να ξέρω πόσες "ελλείψεις" θα έχει η αναβάθμιση στη συσκευή μας! Λογικά κάποια λεπτομερής λίστα θα βγει... Ή μήπως θα λείπουν αυτά που ήδη έχουν αναφέρει; Εχει ανακοινωθεί. Flyover και πλοήγηση με οδηγίες Turn-by-Turn δεν θα είναι διαθέσιμες για iPhone 3GS και iPhone 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Δηλαδή ότι έχουμε και τώρα με τους google χάρτες. Αναφέρθηκα περισσότερο σε λεπτομέρειες που μπορεί να μην έχουμε. Λίγο πολύ έχω παρακολουθήσει πως ούτε 3G-Facetime θα έχουμε και όλη την χονδρική λίστα που υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 μπορω να μεταφερω sms απο ενα iphone σε αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 μπορω να μεταφερω sms απο ενα iphone σε αλλο? Θα κάνεις sync στο itunes. Και όταν συνδέσεις το καινούριο iPhone θα επιλέξεις restore from backup->sync και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Θα κάνεις sync στο itunes. Και όταν συνδέσεις το καινούριο iPhone θα επιλέξεις restore from backup->sync και τέλος. δηλαδη αν το συνδεσω κ πατησω συγχρονισμο θα μου κρατησει οτι εχω στο τηλ?κ μηνυματα επαφες εφαρμογες φωτο κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 δηλαδη αν το συνδεσω κ πατησω συγχρονισμο θα μου κρατησει οτι εχω στο τηλ?κ μηνυματα επαφες εφαρμογες φωτο κτλ? Ναι, ότι έχεις τικάρει στο itunes να συγχρονίζει. Αν και προσωπικά για επαφές προτιμώ το icloud. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ναι, ότι έχεις τικάρει στο itunes να συγχρονίζει. Αν και προσωπικά για επαφές προτιμώ το icloud. σε ευχαριστω πολυ πολυυυυ!!!!!!!!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 ios 6 ποτε ερχετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 ios 6 ποτε ερχετε ? Σε 1 1/2 ώρα... Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Μια ερώτηση έβαλα το ios 6 και είδα στο app store άλλαξε εμφανίσει αν μπορώ να φέρω το παλιό και είδα ότι και το toutube διαγράφηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Μια ερώτηση έβαλα το ios 6 και είδα στο app store άλλαξε εμφανίσει αν μπορώ να φέρω το παλιό και είδα ότι και το toutube διαγράφηκε Στο iOS6 το αφαίρεσε η Apple μαζί με τους Google Maps. Πήγαινε στο app store και κατέβασε το YouTube από εκεί. Σαφώς καλύτερη εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Eντυπώσεις από το iOS 6 στο 4άρι ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Eντυπώσεις από το iOS 6 στο 4άρι ; Εώς τώρα θετικότατες και στα 2iphone4 που βάλαμε . τώρα για πιο ασφαλή συμπεράσματα σε 3~4 μέρες χρήσεις ! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Βοήθεια πώς μπορώ να γυρίσω από την ios 6 στην ios 5,1,1 χωρίς να χάσω επαφές και μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Το passbook τι έπρεπε να κάνει; Γιατί εμένα μου δείχνει μόνο την αρχική οθόνη και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Το passbook τι έπρεπε να κάνει; Γιατί εμένα μου δείχνει μόνο την αρχική οθόνη και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Δεν υποστηρίζεται στην χώρα μας οπότε λογικό να μην σου "ανταποκρίνεται" http://www.apple.com/ios/whats-new/#passbook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Βοήθεια πώς μπορώ να γυρίσω από την ios 6 στην ios 5,1,1 χωρίς να χάσω επαφές και μηνύματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Οι επαφές σου περνάνε αυτόματα στο iCloud αν είναι ενεργοποιημενος ο διακόπτη μέσα στις ρυθμίσεις του iCloud από το κινητό σου! Τώρα τα μηνύματα δεν μπορείς να τα σωσεις μεμονωμένα αλλά αν κανείς επαναφορά από backup μετά το restore του κινητού σου θα τα ξανά βρεις όλα! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Στο ios 6 που είναι το κουμπί για το 3g ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Στο ios 6 που είναι το κουμπί για το 3g ? General -> Cellular Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) στα ελληνικα (ρυθμισεις - γενικα - ?) και θελω να κατεβασω τιν 5.1.1 ποια απο τισ δυο 1) iPhone 4 (GSM) , 2) iPhone 4 (CDMA) Edited September 20, 2012 by kostas275 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 στα ελληνικα (ρυθμισεις - γενικα - ?) Ναι μέσα στα γενικά, η ρύθμιση πανω απο το VPN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 και θελω να κατεβασω τιν 5.1.1 ποια απο τισ δυο 1) iPhone 4 (GSM) , 2) iPhone 4 (CDMA) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 και θελω να κατεβασω τιν 5.1.1 ποια απο τισ δυο 1) iPhone 4 (GSM) , 2) iPhone 4 (CDMA) Την GSM έκδοση θα κατεβάσεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 ευχαριστω και ο τροπος που γινεται ? υπαρχει καποιο site η youtube να το δω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts