Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ίσως αυτό γίνεται για να μην αλλάζει κομμάτι κατά λάθος, αν πχ το έχεις στην τσέπη σου και τρέχεις.

Βασικά ναι, ψιλοάχρηστο είναι... Έχω κάτι ακουστικά με μικρόφωνο της σάμσουγκ, που πατώντας το πλήτρο δυο φορές,(το πλήκτρο των ακουστικών) αλλάζει τραγούδι. Πολύ καλύτερο νομίζω Κώστα:)

Ετσι ειναι, απλα μπορεις και ενω ειναι η οθονη κλειδωμενη να πατησεισ διπλο κλικ οποτε εμφανιζονται τα χειριστηρια του player οπου εκει μπορεισ να κουνησεις το κινητο και να αλλαξεις τραγουδι χωρις να ξεκλειδωσεις το κινητο. Δυστυχως οταν ξανασβησει η οθονη πρεπει να επαναλαβεις την παραπάνω διαδικασια παλι...

OK παιδιά, το κατάλαβα, ευχαριστώ. Χτες το απόγευμα στο ΚΤΕΛ για Χαλκίδα με κοιτάζανε καλά καλά που κούναγα το καημένο το iPhone σαν παλαβός... :lol:

Αυτό με το διπλό κλικ βοηθάει κάπως. Το καλύτερο είναι αυτό του Γιάννη με τα ακουστικά Samsung με το κουμπάκι. Είναι πολύ βασικό να μπορείς να αλλάζεις κομμάτι εύκολα χωρίς καν να ακουμπάς το κινητό.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό με το διπλό κλικ βοηθάει κάπως. Το καλύτερο είναι αυτό του Γιάννη με τα ακουστικά Samsung με το κουμπάκι. Είναι πολύ βασικό να μπορείς να αλλάζεις κομμάτι εύκολα χωρίς καν να ακουμπάς το κινητό.

Μα και με τα δικά του το κάνει αυτό, και με 3πλο πάει στο προηγούμενο.

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Α ναι? τα δικα του ουτε που τα εχω βγαλει απο τη συσκευασια. Τριπλο πατημα δεν εχω δοκιμασει ποτε, δεν πηγα τοσο μακρια.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Και αν το 2ο πατημα ειναι συνεχομενο πηγαινει πιο μπροστα το τραγουδι...λογικα το ιδιο θα ισχυει και με το 3ο...
:w00t:

Βλεπω μεγαλη καταναλωση ογκου δεδομενων στο μηλο μου. Δεδομενου του οτι θελω να κρατησω το data ανοιχτο για mms (το 3G ειναι ηδη κλειστο), τι πρεπει να κανω να μειωσω την καταναλωση; Να κλεισω απο τις εφαρμογες που δε θελω τις γνωστοποιησεις; Η δεν εχει σχεση αυτο;;

Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p

Θα με ενδιέφερε και μένα αυτή η απάντηση..

Θα με ενδιέφερε και μένα αυτή η απάντηση..

Οι γνωστοποιήσεις καταναλώνουν μηδαμινά data. Πιθανώς αυτή του twitter και face book αν έχεις πολύ κίνηση. Αυτο που πρέπει να κανείς είναι βάλεις το mail στο manual και να μην ανοίγεις εφαρμογές που κάνουν ανανεώσεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Α ναι? τα δικα του ουτε που τα εχω βγαλει απο τη συσκευασια. Τριπλο πατημα δεν εχω δοκιμασει ποτε, δεν πηγα τοσο μακρια.:)

Κι εγώ στη συσκευασία τα έχω... Έλεγα μήπως τα Samsung του Γιάννη ήταν καλύτερα και in-ear που μ' αρέσουν. Αυτά που έρχονται μαζί δεν μου φαίνονται και πολύ καλά... Πάντως μάλλον όλα το ίδιο θα κάνουν με το κουμπάκι. Τώρα απομένει να βρω καλά in-ear με κουμπάκι. :)

Φιλικά, Κώστας

Κι εγώ στη συσκευασία τα έχω... Έλεγα μήπως τα Samsung του Γιάννη ήταν καλύτερα και in-ear που μ' αρέσουν. Αυτά που έρχονται μαζί δεν μου φαίνονται και πολύ καλά... Πάντως μάλλον όλα το ίδιο θα κάνουν με το κουμπάκι. Τώρα απομένει να βρω καλά in-ear με κουμπάκι. :)

Κωστα, τα samsumg ειναι in ear και εχουν καλουτσικη σποδοση. Ειναι αυτα:

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Handsfree-Headsets/Samsung-Stereo-Handsfree-EHS60ANNBECSTD.htm

Κωστα, τα samsumg ειναι in ear και εχουν καλουτσικη σποδοση. Ειναι αυτα:

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Handsfree-Headsets/Samsung-Stereo-Handsfree-EHS60ANNBECSTD.htm

Εγώ έχω αυτά τα in-ear.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής κ με τον ήχο/απομόνωση που προσφέρουν, όσο κ με το καλώδιο

που όντας "πλακέ" δεν μπερδεύεται εύκολα.

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Ρε παιδία προσπαθούσα να συνδέσω το bluetooth iclip της itech στο μηλόφωνο αλλα δεν το έβρισκε καν! Και οι 2 συσκευες το είχαν ενεργοποιημένο. Πρέπει να κανω κατι συγκεκριμένο?
''Στο τέλος όλα θα πάνε καλά..κι αν δεν πάνε να είσαι σίγουρος πως δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος':)

Ρε παιδία προσπαθούσα να συνδέσω το bluetooth iclip της itech στο μηλόφωνο αλλα δεν το έβρισκε καν! Και οι 2 συσκευες το είχαν ενεργοποιημένο. Πρέπει να κανω κατι συγκεκριμένο?

Παράξενο ταξιδιώτη... χρησιμοποιώ 1 χρόνο τωρα το itech clip II κ δεν είχα κανένα πρόβλημα... το βρίσκει αμέσως (ακολούθησα την τυπική διαδικασία που προτείνει και στο manual η itech... αν το έχεις χάσει το έχει κ online)

δοκίμασε να κλείσεις κ να ανοίξεις ξανά το ΒΤ μήπως κ το εντοπίσει (αν κ φαντάζομαι ότι το έκανες ήδη αρκετές φορές)...

Καλή τύχη εύχομαι....:worry:

να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς

Ericsson GA628 - Ericsson SH888 - Ericsson T18 - Nokia 3210 - Ericsson R320 - Nokia 6210 -Samsung SGH_E105 - SE K800i - HTC Diamond - Nokia N97 - iPhone4&iPad2 (Apple© & no looking back)

Παράξενο ταξιδιώτη... χρησιμοποιώ 1 χρόνο τωρα το itech clip II κ δεν είχα κανένα πρόβλημα... το βρίσκει αμέσως (ακολούθησα την τυπική διαδικασία που προτείνει και στο manual η itech... αν το έχεις χάσει το έχει κ online)

δοκίμασε να κλείσεις κ να ανοίξεις ξανά το ΒΤ μήπως κ το εντοπίσει (αν κ φαντάζομαι ότι το έκανες ήδη αρκετές φορές)...

Καλή τύχη εύχομαι....:worry:

Βασικά το δοκίμασα με το itech clip D, to itech clip II έχει οθόνη και ραδιο μηπως το πάρω που είναι τσεκαρισμένο?

''Στο τέλος όλα θα πάνε καλά..κι αν δεν πάνε να είσαι σίγουρος πως δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος':)

Αν και νομίζω ότι είμαστε off topic:-),εχωντας δοκιμάσει 2-4σετ διαφορετικών ακουστικων ,γύρισα στα άσπρα της apple ...σε κανένα δεν είδα την τρομερή διαφορα που μου έλεγαν.

Αυτά που δεν έχω δοκιμάσει ειναι τα b/t ακουστικά για μουσική ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Αν και νομίζω ότι είμαστε off topic:-),εχωντας δοκιμάσει 2-4σετ διαφορετικών ακουστικων ,γύρισα στα άσπρα της apple ...σε κανένα δεν είδα την τρομερή διαφορα που μου έλεγαν.

Αυτά που δεν έχω δοκιμάσει ειναι τα b/t ακουστικά για μουσική ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

E, εντάξει, αν δοκίμαζες κάτι καλό πχ κανένα sennheiser θα έβλεπες αμέσως διαφορά.

bt χρησιμοποιώ καθημερινά. Η ποιότητα είναι λίγο κατώτερη από το καλώδιο, όμως είναι το θέμα της ευχρηστίας.

Έχεις το κινητό στην τσάντα σου, δεν κρέμονται καλώδια κλπ....

Χμμμ θα ψάξω να τα βρω ...

:)

Edited by cellphone

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Έχω τα Sennheiser CX 300 II και είμαι ικανοποιημένος από την πιστότητα του ήχου, αλλά δεν έχουν κουμπάκι και μικρόφωνο... Νομίζω πριν λίγο καιρό εδώ στο forum είχε προτείνει κάποιος κάποια καλά in-ear με μικρόφωνο (άρα λογικά θα έχουν και κουμπάκι). Θα το ψάξω.

Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας.

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk.

Φιλικά, Κώστας

Έχω τα Sennheiser CX 300 II και είμαι ικανοποιημένος από την πιστότητα του ήχου, αλλά δεν έχουν κουμπάκι και μικρόφωνο... Νομίζω πριν λίγο καιρό εδώ στο forum είχε προτείνει κάποιος κάποια καλά in-ear με μικρόφωνο (άρα λογικά θα έχουν και κουμπάκι). Θα το ψάξω.

Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας.

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk.

Τα ιδια εχω και εγω. Ωραια ακουστικα. Τα χρησιμοποιω με stereo bluetooth handsfree και ετσι εγω και πληρη ελεγχο και μικροφωνο

Τελευταία σου κίνηση (με 90% επιτυχία) είναι να κάνεις restore και Setup as new Device μόλις επανέλθει.

Προσοχη: θα χάσεις τα sms σου και οτι αλλο έχει η συσκευή που δεν μπορεί να μεταφερθεί εκ νέου στο τηλέφωνο μέσω iTunes.

θα περιμενω να βγει το επομενο firmware κ αν συνεχιστει το προβλημα θα κανω αυτο που ειπες φιλε! απλα μετα θα μπορεσω να περασω επαφες κ εφαρμογες η χανονται κ απο τα itunes?

θα περιμενω να βγει το επομενο firmware κ αν συνεχιστει το προβλημα θα κανω αυτο που ειπες φιλε! απλα μετα θα μπορεσω να περασω επαφες κ εφαρμογες η χανονται κ απο τα itunes?

Εφ' όσον έχεις κάνει backup της συσκευής προηγουμένως .. κι transfer purchases .. τουλάχιστον για τις app μπορείς να τις μεταφέρεις απευθείας .. αν και πλέον αυτό δεν είναι απαραίτητο ..

πας και μέσα από το iPhone στο app store -> updates -> purchased και τις ξανακατεβάζεις χωρίς να πληρώσεις.

Όσο για τις επαφές .. κάνεις sync με κανά mail λογαριασμό; gmail, yahoo, hotmail (exchange) ή κάτι άλλο;

Γιατί μπορεί το iPhone σου να κρατάει αρχείο των επαφών σου στο server του mail provider σου .. απλά και μόνο με ένα tap...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Εφ' όσον έχεις κάνει backup της συσκευής προηγουμένως .. κι transfer purchases .. τουλάχιστον για τις app μπορείς να τις μεταφέρεις απευθείας .. αν και πλέον αυτό δεν είναι απαραίτητο ..

πας και μέσα από το iPhone στο app store -> updates -> purchased και τις ξανακατεβάζεις χωρίς να πληρώσεις.

Όσο για τις επαφές .. κάνεις sync με κανά mail λογαριασμό; gmail, yahoo, hotmail (exchange) ή κάτι άλλο;

Γιατί μπορεί το iPhone σου να κρατάει αρχείο των επαφών σου στο server του mail provider σου .. απλά και μόνο με ένα tap...

Αυτο με τις επαφές πως γίνεται;

Αυτο με τις επαφές πως γίνεται;

Αναλογα το Mail που εχεις μπορεις να μπεις μεσα και εκει που λεει επαφες να το συνχρονισεις με το adress book αν εχεις mac η με το outlook αν εχεις windows και μετα οταν περασεις το mail στο τηλεφωνο θα περασεις και τις επαφες

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapavlak

/Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png

παιδια εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα εχουμε το iOS5?....
Coolpad F1 (8297W)

Ενδεχομένως να βγει άλλη μια beta απόψε το βράδυ και η GM να γίνει διαθέσιμη κάποια στιγμή στις επόμενες 2 εβδομάδες.

Καλησπέρα σε όλους! Απ' ότι φαίνεται δεν το γλυτωνω το format του PC μου... Μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω μετα για να μην έχω πρόβλημα με τον συγχρονισμο του iPhone μου με το iTunes; Δεν γνωρίζω καθόλου... Ευχαριστω πολυ!

• The title was changed to iPhone 4