Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα , υστερα απο μερικους μηνες εξοικειωσης με το s.e. χ8 σαν πρωτο smartphone σκεφτομαι την αγορα ενος iphone4. εχω συγκεντρωσει καποιες αποριες διαβαζοντας και ρωτοντας και θα ηθελα να μου πειτε εαν σημερα μετα τις τελευταιες εκδοσεις αναβαθμισεις κλπ θα κανει τα παρακατω ,και αν οχι μηπως υπαρχει καποιος τροπος αλλος. πχ εφαρμογη ή καποιο εξτρα αξεσουαρ .

α)εχει αναφορα μηνυματος ?

β)ραδιοφωνο ?

γ) οταν το συνδεω στον υπολογιστη (windows xp) το αναγνωριζει σαν εναν εξτρα σκληρο δισκο οπου μπορω να παρω φωτο με 'συρσιμο' και να βαλω βιντεο και τραγουδια ? η πρεπει να χρησιμοποιω απαραιτητα καποιο προγραμμα ? στο χ8 πχ εαν δεν θελω δεν χρησιμοποιω το pc companion, που το βαριεμαι.

δ)η μπαταρια του δεν βγαινει οποτε εαν κολλησει τι κανω ? (το κινητο μου λογο δουλειας πρεπει να λειτουργει οποσδηποτε 24ωρες συνεχεια και να ειναι ανοιχτο).

ε)για την μικροσιμ καταλαβα οτι μπορω να εχω ενα ανταπτορακι στο πορτοφολι μου συνεχεια ,και αν χρειαστει να την βαλω σε αλλο κινητο . αλλα χρειαζετε καποιο ειδικο εργαλειο για να βγει ? η θα μπορεσω με καποια οδοντογλυφιδα η τσιμπιδακι να την βγαλω ?

ζ)επειδη δεν μου αρεσουν καθολου οι θηκες θα βαλω μονο μια ζελατινα οπως και στο χ8 . ξερει κανεις κοστος επισκευης εαν γρατζουνιστει η οθονη ? ειναι προσοψη ή απευθειας οθονη αυτο που ακουμπαω ?

οποιαδηποτε απαντηση θα ειναι χρησιμη μην αγορασω κατι που τελικα δεν θα με βολεψει.

α, και επειδη βλεπω εναν φανατισμο σε υποστηρικτες iphone και μη ελπιζω να μην αρχισω διαμαχη . ενα ναι ή οχι μου κανει, ή εστω καποιον τροπο που το οχι μπορει να γινει ναι. ευχαριστω

Για το Β) http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600?cc=gr&lc=el

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα μια ερωτηση μονο

μου ειπε καποιοσ γνωστος οτι μπορει να μου βρει IPHONE 4 με 150EURO μεσς ντιουτη φρη τον αραβικων εμιρατων.γνωριζει κανεις κατι?

βασικα χερω οτι το κοστοσ ειναι καπου εκει οποτε θεωρω πιθανων να μην τρωει μπανανες και απλα εκει τα σκοτωνουνε τωρα λογο του νεου μοντελου

μου ειπε καποιοσ γνωστος οτι μπορει να μου βρει IPHONE 4 με 150EURO μεσς ντιουτη φρη τον αραβικων εμιρατων.γνωριζει κανεις κατι?

βασικα χερω οτι το κοστοσ ειναι καπου εκει οποτε θεωρω πιθανων να μην τρωει μπανανες και απλα εκει τα σκοτωνουνε τωρα λογο του νεου μοντελου

Είναι super η τιμή, χτύπα το. Πρόσεξε μόνο μήπως έχει τίποτα περιορισμούς στο h/w λόγω αραβικών εμιράτων (π.χ. κλείδωμα GPS, ειδικές συχνότητες/μπάντες κτλ.). Είναι πολύ περίεργα αυτά τα κράτη... Δεν νομίζω να συμβαίνει, αλλά το λέω μήπως...

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ήμουν στο Dubai πριν 2 εβδομαδες. Η τιμη που λες δεν υπαρχει...:) Απο 450 ισως και να μπορεις να το βρεις, χωρις βεβαια Facetime στην "μαμα" ROM/Firmware. Αυτο ξεπερνάτε με JB βέβαια.

καλησπερα , υστερα απο μερικους μηνες εξοικειωσης με το s.e. χ8 σαν πρωτο smartphone σκεφτομαι την αγορα ενος iphone4. εχω συγκεντρωσει καποιες αποριες διαβαζοντας και ρωτοντας και θα ηθελα να μου πειτε εαν σημερα μετα τις τελευταιες εκδοσεις αναβαθμισεις κλπ θα κανει τα παρακατω ,και αν οχι μηπως υπαρχει καποιος τροπος αλλος. πχ εφαρμογη ή καποιο εξτρα αξεσουαρ .

α)εχει αναφορα μηνυματος ?

β)ραδιοφωνο ?

γ) οταν το συνδεω στον υπολογιστη (windows xp) το αναγνωριζει σαν εναν εξτρα σκληρο δισκο οπου μπορω να παρω φωτο με 'συρσιμο' και να βαλω βιντεο και τραγουδια ? η πρεπει να χρησιμοποιω απαραιτητα καποιο προγραμμα ? στο χ8 πχ εαν δεν θελω δεν χρησιμοποιω το pc companion, που το βαριεμαι.

δ)η μπαταρια του δεν βγαινει οποτε εαν κολλησει τι κανω ? (το κινητο μου λογο δουλειας πρεπει να λειτουργει οποσδηποτε 24ωρες συνεχεια και να ειναι ανοιχτο).

ε)για την μικροσιμ καταλαβα οτι μπορω να εχω ενα ανταπτορακι στο πορτοφολι μου συνεχεια ,και αν χρειαστει να την βαλω σε αλλο κινητο . αλλα χρειαζετε καποιο ειδικο εργαλειο για να βγει ? η θα μπορεσω με καποια οδοντογλυφιδα η τσιμπιδακι να την βγαλω ?

ζ)επειδη δεν μου αρεσουν καθολου οι θηκες θα βαλω μονο μια ζελατινα οπως και στο χ8 . ξερει κανεις κοστος επισκευης εαν γρατζουνιστει η οθονη ? ειναι προσοψη ή απευθειας οθονη αυτο που ακουμπαω ?

οποιαδηποτε απαντηση θα ειναι χρησιμη μην αγορασω κατι που τελικα δεν θα με βολεψει.

α, και επειδη βλεπω εναν φανατισμο σε υποστηρικτες iphone και μη ελπιζω να μην αρχισω διαμαχη . ενα ναι ή οχι μου κανει, ή εστω καποιον τροπο που το οχι μπορει να γινει ναι. ευχαριστω

κανει τα παντα,απο αυτα που λες!απλα δεν βγαινει η μπαταρια του..

αλλα μου αρεσει που λες οτι εκανες "ερευνα" πρωτα...

Edited by zaharakis

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Την καλησπέρα μου Δημήτρη. Εννοείται ότι υπάρχουν λύσεις σχεδόν σε όλα που ρωτάει, απλά πολλοί απο μας κατάλαβαν ότι μάλλον γνωρίζει τις απαντήσεις και θέλει να ξεκινήσει flame war (μάλλον λάθος κάναμε και ζητώ συγγνώμη).

Όσο για την μπαταρία που δεν βγαίνει, δεν με χαλάει καθόλου. Ποτέ δεν χρειάστηκε να αλλάξω μπαταρία στις παλιές μου συσκευές (Kaiser, HD2). Άλλωστε η αυτονομία του μήλου είναι πολύ καλή οπότε πλέον δεν είναι μειονέκτημα η built-in μπαταρία.

ΥΓ: Απίστευτη εμπειρία το μηλόφωνο, πόσο δίκιο είχες Δημήτρη! Ό,τι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου.

Φιλικά, Κώστας

Απλα ισως τον αποθαρρυνει το γεγονος, το οτι φοβαται να κανει jb καθως τονισε! :lol:

Την καλημερα μου φιλε Δημητρη! :D

Greetings from my iPhone 4G via Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Απλα ισως τον αποθαρρυνει το γεγονος, το οτι φοβαται να κανει jb καθως τονισε! :lol:

Καλησπέρα Ειρήνη. Κι εγώ χωρίς JB είμαι και το απολαμβανω στο έπακρο! Θα το κάνω κάποια στιγμή, πάντως προς το παρόν και ερχόμενος απ´ τα WM, είμαι στους 7 ουρανούς με αγγελάκια να πετάνε γύρω μου...! Δεν έχω βρει ψεγάδι μέχρι τώρα, εκτός ίσως από την έλλειψη αναφοράς στα SMS που δεν είναι και τόσο σημαντικό μπροστά στα άπειρα καλούδια που σου δίνει.

BTW, με το Tapatalk έχω σταματήσει πλέον να μπαίνω στο PC παρά μόνο για μεγάλα κείμενα. Καλομαθαίνεις και δεν ξεκολλάς!

Φιλικά, Κώστας

Καλησπέρα Ειρήνη. Κι εγώ χωρίς JB είμαι και το απολαμβανω στο έπακρο! Θα το κάνω κάποια στιγμή, πάντως προς το παρόν και ερχόμενος απ´ τα WM, είμαι στους 7 ουρανούς με αγγελάκια να πετάνε γύρω μου...! Δεν έχω βρει ψεγάδι μέχρι τώρα, εκτός ίσως από την έλλειψη αναφοράς στα SMS που δεν είναι και τόσο σημαντικό μπροστά στα άπειρα καλούδια που σου δίνει.

BTW, με το Tapatalk έχω σταματήσει πλέον να μπαίνω στο PC παρά μόνο για μεγάλα κείμενα. Καλομαθαίνεις και δεν ξεκολλάς!

Γεια σου Κωστα κι απο μενα! Προσωπικα το κρατησα καμια 10αρια μερες χωρις jb, απλα για να τα βρουμε μεταξυ μας που λενε. Ομως αρκετες απο τις ελλειψεις μ ενοχλουσαν, οποτε για μενα το jb ηταν μονοδρομος! Πλεον θεωρω οτι μηλο χωρις jb, ειναι μισο μηλο, αλλα δεκτον κ απολυτα κατανοητο για οσους ηθελημενα το αποφευγουν. Πλεον οντως με τη χρηση του μηλου εχει πιασει αραχνες το pc, και σιγουρα ενας λογος, ειναι το κορυφαιο Tapatalk! ;)

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

10 μέρες; Τι να πω, είσαι η πρώτη κοπέλα power user που γνωρίζω...

*respect*

Φιλικά, Κώστας

Γεια σου Κωστα κι απο μενα! Προσωπικα το κρατησα καμια 10αρια μερες χωρις jb, απλα για να τα βρουμε μεταξυ μας που λενε. Ομως αρκετες απο τις ελλειψεις μ ενοχλουσαν, οποτε για μενα το jb ηταν μονοδρομος! Πλεον θεωρω οτι μηλο χωρις jb, ειναι μισο μηλο, αλλα δεκτον κ απολυτα κατανοητο για οσους ηθελημενα το αποφευγουν. Πλεον οντως με τη χρηση του μηλου εχει πιασει αραχνες το pc, και σιγουρα ενας λογος, ειναι το κορυφαιο Tapatalk! ;)

Με την αφιξη του iOS5 νομιζω οτι θα αναθεωρησεις περι του "μισου" μήλου :lol::lol:

Την καλησπέρα μου Δημήτρη. Εννοείται ότι υπάρχουν λύσεις σχεδόν σε όλα που ρωτάει, απλά πολλοί απο μας κατάλαβαν ότι μάλλον γνωρίζει τις απαντήσεις και θέλει να ξεκινήσει flame war (μάλλον λάθος κάναμε και ζητώ συγγνώμη).

Όσο για την μπαταρία που δεν βγαίνει, δεν με χαλάει καθόλου. Ποτέ δεν χρειάστηκε να αλλάξω μπαταρία στις παλιές μου συσκευές (Kaiser, HD2). Άλλωστε η αυτονομία του μήλου είναι πολύ καλή οπότε πλέον δεν είναι μειονέκτημα η built-in μπαταρία.

ΥΓ: Απίστευτη εμπειρία το μηλόφωνο, πόσο δίκιο είχες Δημήτρη! Ό,τι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου.

σε ολα που ρωταει Κωστα,εκτος της μπαταριας ! δεν μπορεις να φανταστεις τι ακομη γινεται μετα το JB..επρεπε να ειχες ακολουθησει πολυ πιο νωρις..ποσο χρονο κ ταλαιπωρια θα ειχες γλυτωσει,το ξερεις εσυ καλυτερα απο καθε αλλον,πλεον:)

καλημερα σας δεσποινις μας :happy:

10 μέρες; Τι να πω, είσαι η πρώτη κοπέλα power user που γνωρίζω...

*respect*

κ που εισαι ακομη!!τωρα που πηρε φορα ποιος την σταματαει :lol: (κ γιατι να το κανει αραγε?)

Με την αφιξη του iOS5 νομιζω οτι θα αναθεωρησεις περι του "μισου" μήλου

Γιωργο,το Jb θα ειναι must have for ever για μενα..οσα κ να δωσουν τα επερχομενα ios..ειναι πολλα ακομη που ΔΕΝ τα επιτρεπει η apple...τουλαχιστον απο αυτα που εγω,χρειαζομαι να υπαρχουν στο τηλ μου :)

τα σεβη μου :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Χμ παιδια γραφω απο Tapatalk, και δεν εχει πολλαπλη παραθεση (ή δεν ξερω εγω να την κανω)

@DrMobile: Χαχα Κωστα ναι! Ειμαι κλινικη περιπτωση κοπελας power user. Αφου στο thread του Leo μας, ακομα με κοροιδευουν! :p

@geovass: Γιωργο παροτι το iOS

5 ακουγεται πολυ yummy, θεωρω οτι το jb θα απαιτειται κι εδω, γιατι η κυρια μηλια, παντα θα εχει restrictions, ετσι γιατι μπορει που λενε! :lol:

@Zaharakis: Δημητρη ναι!!!! Μονο εσυ με νιωθεις απολυτα! :D Συμφωνω κι επαυξανω σε οοοοσα ειπες! ;) ;)

www.macspot.gr

Μόλις εντόπισα ένα κρυφό feature, μετά από λίγη παρατήρηση...

Έχουμε και λέμε:

Ακούγοντας μουσική με την εφαρμογή του iPod, και έχοντας το να φορτίζει, δεν κλειδώνει εντελώς, αλλά σκοτεινιάζει η οθόνη στον ΠΧΚΟ (προκαθορισμένος χρόνος κλειδώματος οθόνης), ώστε να είναι διαθέσιμο το iPod χωρίς την χρήση του Home Button. Με ένα άγγιγμα ξυπνάει και τα υπόλοιπα ως έχουν.

Το δοκίμασα και στην εφαρμογή του τηλεφώνου και ισχύει το ίδιο. Στο Safari κλειδώνει κανονικά.

Κάποτε έβγαζα στην Nokia το καπέλο για ευκολίες τις εποχής που κυριαρχούσε. Τώρα έχει σειρά η Apple, να μας καλομαθαίνει με τόσες πολλές λεπτομέρειες.

Είναι όλα αυτά που τελικά στο JB γίνονται Tweaks και πρέπει να τα ρυθμίσεις εσύ, για το πως θέλεις να δουλεύουν.

Και όποιος δεν έχει όρεξη ή τον χρόνο να ασχοληθεί, δουλεύει η Apple για αυτόν. Ίσως καθυστερήσει λίγο να επωφεληθεί από αυτά, αλλά κάποια στιγμή θα τα έχει κάπως...

Edited by mpempoulinos

Γιωργο,το Jb θα ειναι must have for ever για μενα..οσα κ να δωσουν τα επερχομενα ios..ειναι πολλα ακομη που ΔΕΝ τα επιτρεπει η apple...τουλαχιστον απο αυτα που εγω,χρειαζομαι να υπαρχουν στο τηλ μου :)

τα σεβη μου :)

Μεγάλη μπουκιά φαε... μεγάλο λόγο μη πεις!:)

Περίμενε να γινει η full παρουσίαση τον Σεπτέμβριο με ολα τα νεα features και μετά κρίνεις μόνος σου. Άλλωστε ο κάθε ένας μας δουλεύει την συσκευή του διαφορετικά. Αποκλείεται να μας ευχαριστήσει όλους η Apple. Αυτό δεν είναι εφικτό.

Πάντα κάτι "πειραγμένο" διαφοροποιείται απο "λίγο" μέχρι και "πάρα πολύ" απο το προϊόν που έχει αγοραστεί με μεγάλη πιθανότητα για side-affect.:!:

τα σεβη μου εις διπλούν :)

Edited by geovass

Μόλις εντόπισα ένα κρυφό feature, μετά από λίγη παρατήρηση...

Έχουμε και λέμε:

Ακούγοντας μουσική με την εφαρμογή του iPod, και έχοντας το να φορτίζει, δεν κλειδώνει εντελώς, αλλά σκοτεινιάζει η οθόνη στον ΠΧΚΟ (προκαθορισμένος χρόνος κλειδώματος οθόνης), ώστε να είναι διαθέσιμο το iPod χωρίς την χρήση του Home Button. Με ένα άγγιγμα ξυπνάει και τα υπόλοιπα ως έχουν.

Το δοκίμασα και με Safari, αλλά κλειδώνει κανονικά.

Κάποτε έβγαζα στην Nokia το καπέλο για ευκολίες τις εποχής που κυριαρχούσε. Τώρα έχει σειρά η Apple, να μας καλομαθαίνει με τόσες πολλές λεπτομέρειες.

Είναι όλα αυτά που τελικά στο JB γίνονται Tweaks και πρέπει να τα ρυθμίσεις εσύ, για το πως θέλεις να δουλεύουν.

Και όποιος δεν έχει όρεξη ή τον χρόνο να ασχοληθεί, δουλεύει η Apple για αυτόν. Ίσως καθυστερήσει λίγο να επωφεληθεί από αυτά, αλλά κάποια στιγμή θα τα έχει κάπως...

Δεν ειναι "κρυφο" Σακη :) ειναι (οπως πολυ ευστοχα αναφερεις) ενα απο τα "καλουδια" του iphone που σε κανει να πιστευεις οτι καποιος εκει "εξω" εχει σκεφτει για σενα,πριν απο εσενα :)

@Γιωργο ,φιλε μου ετσι ειναι,αναλογα με τις απαιτησεις μας αλλαζουν και τα "θελω" μας.

@zaharakis

Καλά εννοείται δεν είναι κρυφό, αλλά δεν το λες και ξεμπροστιασμένο. Φαντάζομαι την λειτουργία αυτή να είναι ιδιαίτερα εξυπηρετική παρέα με την αυθεντική βάση στήριξης που παρέχει και έξοδο ακουστικών για ακρόασης μουσικής , αλλά και με οποιαδήποτε άλλη λύση βάσης με δυνατότητες multimedia.

@all

Πολύς κόσμος, από ένα απλό τηλέφωνο μεταπήδησε σε iPhone (smartphone δηλαδή), και ήδη του φαίνονται σούπερ ουάου πολλές από τις ικανότητες μιας τέτοιας συσκευής. Επαρκείται στο να μην έχει όλες τις δυνατότητες ξεκλειδωμένες.

Από την άλλη, όσοι ασχολούνται χρόνια με εφαρμογές στις φορητές τους συσκευές (WinMobile, Symbian, κτλ.) σίγουρα έλκονται περισσότερο από την κοινότητα του Jailbreaking.

Το πως τελικά χρησιμοποιεί ο καθένας, είναι επιλογή του. Και εφόσον υπάρχει επιλογή... πάλι καλά να λέμε.

Καλησπέρα στην παρέα.

Για μένα το iPhone δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο απο το SMS (αποστολή παράδοσης) και το πολύ σημαντικό για μένα όταν παρακολουθώ βίντεο κλιπ μουσικής με το iPod app και το βάζω στο παρασκήνιο να συνεχίζει να ακούγεται η μουσική και όχι να κλείνει. Άντε και να βλέπουμε YouTube κάθετα.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

@all

Πολύς κόσμος, από ένα απλό τηλέφωνο μεταπήδησε σε iPhone (smartphone δηλαδή), και ήδη του φαίνονται σούπερ ουάου πολλές από τις ικανότητες μιας τέτοιας συσκευής. Επαρκείται στο να μην έχει όλες τις δυνατότητες ξεκλειδωμένες.

Από την άλλη, όσοι ασχολούνται χρόνια με εφαρμογές στις φορητές τους συσκευές (WinMobile, Symbian, κτλ.) σίγουρα έλκονται περισσότερο από την κοινότητα του Jailbreaking.

Το πως τελικά χρησιμοποιεί ο καθένας, είναι επιλογή του. Και εφόσον υπάρχει επιλογή... πάλι καλά να λέμε.

Με καλυψες! Ετσι ειναι! Μεγαλο ρολο παιζει το ποια πρωην συσκευη θα διαδεχθει το μηλο... :)

www.macspot.gr

Όπως και να ´χει, όταν δαγκώσεις το μήλο δύσκολα γυρνάς σε άλλα φρούτα και γλυκά... Κάτι σαν τον Αδάμ και την Εύα χωρίς το φίδι... :-)

Φιλικά, Κώστας

Εγώ πάλι είμαι "καθαρός" από τότε που πήρα το 4αρι.

Είχα JB από εποχές 2G (που ήταν κ απαραίτητο για Ελλάδα) και στο 3G.

Στο 4αρι, με παίδεψε λίγο τον πρώτο καιρό η απουσία του SBSetting (ακόμα το νοσταλγώ καμιά φορά :p), αλλά η ευκολία του update χωρίς να περνάω τπτ από την αρχή υπερίσχυσε!!

(κ κάπου εδώ θα πεταχθεί ο zaharakis να με βάλει στη θέση μου :) )

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Ο Δημήτρης και η Ειρήνη έχουν δίκιο, οι δυνατότητες που σου δίνει το JB είναι πολλές και χρήσιμες. Απλά στην περίπτωσή μου κάπου έχω κουραστεί με όλα αυτά τα πειράματα και απλά θελω να απολαύσω αυτά που μου δίνει η μαμά Apple κι ας είναι λιγότερα απ´ ο,τι με JB. Θα έρθει κι αυτό κάποια στιγμή.

Φιλικά, Κώστας

Πέρα από την πλάκα, το jb είναι χρήσιμο για ένα ακόμα πράμα.

Δοκιμή Εφαρμογών!

Και ίσως περισσότερο για τις ακριβές και που μπορεί σε κάποιον να είναι χρήσιμες.

Μακάρι να περάσει παντού ότι έγινε στην Ταϋλάνδη, όπου ανάγκασε η κυβέρνηση την Apple, να δίνει το αντίτιμο τηςς εφαρμογής πίσω, σε περίπτωση που δεν είναι κάποιος ευχαριστημένος.

• The title was changed to iPhone 4