Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανε μου μια χαρη αν μπορεις. μεσω tapatalk, πηγαινε "λοιπα", μετα "προφιλ" και μετα "τα μηνυματα μου". Πατησε σε καποιο μηνυμα που postαρες σε ενα thread. θα σε παραπεμψει στο thread φυσικα, αλλα εμενα δε με παραπεμπει στο μηνυμα μου.

Σε αυτή την περίπτωση και μένα με παει στο 1ο. Μερικές φορές με παει στο post μου. Αλλα συνήθως όχι :(

Πως το ελυσες δεν κατάλαβα.

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε αυτή την περίπτωση και μένα με παει στο 1ο. Μερικές φορές με παει στο post μου. Αλλα συνήθως όχι :(

Πως το ελυσες δεν κατάλαβα.

Ουσιαστικά αυτό που ήθελα ήταν να βλέπω τα θέματα στα οποία έχω ποσταρει και συμμετέχω! Και για να μην ψάχνω, πήγαινα μέσω του προφίλ μου όπως έγραψα σε παραπάνω post. Η μονη λύση που βρήκα γι αυτό, είναι να επισημάνω ως "αγαπημένα" κάποια threads, αυτά που παρακολουθώ δηλαδή, και έτσι αυτόματα με παει στα τελευταία posts που ΔΕΝ έχω διαβάσει, αλλά παράλληλα μου δείχνει πλέον και το φυλλομετρητη για να μεταβω σε οποια σελίδα θέλω! Δοκίμασε το έτσι! ;)

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

E ναι εντάξει, έτσι το έκανα απο τότε που βγήκε το app. Απλά στο my profile που λες στο my post θα έπρεπε να δουλεύει καλύτερα το app, ίσως σε κάποιο μελλοντικό update.

E ναι εντάξει, έτσι το έκανα απο τότε που βγήκε το app. Απλά στο my profile που λες στο my post θα έπρεπε να δουλεύει καλύτερα το app, ίσως σε κάποιο μελλοντικό update.

Στην αντίστοιχη εφαρμογή των android, δουλεύει αυτο το χαρακτηριστικό οπότε δεν είχα μπει στη διαδικασία της παρακολουθησης! :) Θα αναμένουμε update με fix, γιατί σε προηγούμενη έκδοση που είχα στο iTouch (την οποία και δε θυμαμαι) δούλευε σωστά! :wacko:

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ωραία συμπερασματα. Χωρίς κακία τελικά είστε αρρωστακια με την apple. Λοιπόν εγώ είχα και το diamond 1 & 2 και desire και τα τρία λειτουργούν άψογα με εξαίρεση το 1 λόγω windows. Τη χρήση δε που κάνω στοdesire πιστεύω ότι το μηλαρακι δεν τη σηκώνει με τίποτα.

Αφου εχεις και το iphone 4 και το Desire γιατι δεν κανεις μια δοκιμη να δεις ποιο απο τα 2 σηκωνει πιο πολλα;Γιατι λες πιστευω;

Επισης αν προσεξες ολοι λιγο πολυ ειχαμε ή εχουμε Android κινητα και Windows Mobile,οποτε ξερουμε τι αντεχουν κι οχι απλα να πιστευουμε οπως εσυ.Δε νομιζω να νοιαζει κανεναν αν εισαι hater ή lover της Apple.Ο καθενας κανει τις επιλογες του χωρις να χρειαζεται να ανηκει σε καποια κατηγορια.

Παιδια δεν χρειάζεται να οξύνουμε την συζήτηση.

Οποίος δεν είναι ευχαριστημένος το πουλάει και ησυχάζει.

Δεν ταιριάζει σε όλους το iOS.

Έμεινα τις δυο τελευταίες μέρες αναγκαστικά με android συσκευη σαν κύρια και μου έλειπαν δεκάδες πράγματα.

Δεν είναι όμως για όλους έτσι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλημερα παιδια!!!την βοηθεια σας παρακαλω το τηλεφωνο δεν ανοιγει καμια εφαρμογη τις ανοιγει κ κλεινουν αμεσως..ξερεις καποιος τι φταιει???

Ωραία συμπερασματα. Χωρίς κακία τελικά είστε αρρωστακια με την apple. Λοιπόν εγώ είχα και το diamond 1 & 2 και desire και τα τρία λειτουργούν άψογα με εξαίρεση το 1 λόγω windows. Τη χρήση δε που κάνω στοdesire πιστεύω ότι το μηλαρακι δεν τη σηκώνει με τίποτα.

Ναι, ειδικα εγω ειμαι πολυ αρρωστακι....:wacko:

Την απλ την αφησα τελευταια, αφου ειχα δοκιμασει symbian, android και φυσικα wm... Λοιπον, το iphone δεν ειναι τιποτα το φοβερο, απλα τα αλλα ειναι τραγικα.

Και το χειροτερο ειναι οτι το καταλαβαινεις, μονο αφου χρησιμοποιησεις το iphone για καποιο διαστημα...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ναι, ειδικα εγω ειμαι πολυ αρρωστακι....:wacko:

Την απλ την αφησα τελευταια, αφου ειχα δοκιμασει symbian, android και φυσικα wm... Λοιπον, το iphone δεν ειναι τιποτα το φοβερο, απλα τα αλλα ειναι τραγικα.

Και το χειροτερο ειναι οτι το καταλαβαινεις, μονο αφου χρησιμοποιησεις το iphone για καποιο διαστημα...

Μα αν είσαι αρρωστακι με το πειραγμα, όπως σχεδόν όλοι εδώ μέσα, η apple, είναι από μονη της λόγος να ασχοληθείς με τα τηλέφωνα της. Χωρίς καν να αναφέρω τους χιλιάδες developers που χτίζουν στην πλατφόρμα της. Σαν χρήστης wm αλλα και android (πρωην) αντιλαμβάνομαι τη διάφορα αισθητά. Απο τη μια τα wm, που πια πεθαναν, κι όταν ζούσαν ακόμα η παραμετροποιηση τους ήταν το 1/10 αυτής του μήλου, κι απο την άλλη τα android και το market τους με χιλιάδες μη αξιόλογες, μη προσεγμένες, και πολλές φορές και γεμάτες bugs εφαρμογές τους.. Απλά τα πράγματα! Απο εκεί κι έπειτα ο καθένας κάνει τις επιλογες του. Και συγνώμη για το offtopic.

www.macspot.gr

Καλησπέρα ..υπάρχει κάποιο προγράμμα π να μπορώ να διαγραφω αρχεία που έχουνε παραστεί μέσω i-tunes ..;;

Ps είμαι jb αν αυτο παίζει κάποιο ρόλο...

KeepWalking

Στους σελιδοδείκτες του Safari μου βγάζει τους εξής φακέλους :

1. Ιστορικό

2. Γραμμή σελιδοδεικτών

3. cbt

4. DivX Plus v8 Pro Build...

5. Searches

6. Tracing

και απο κάτω τους σελιδοδείκτες που αποθήκευσα εγω.

Ενω μου δίνει την δυνατότητα να τους διαγράψω (εκτος του Ιστορικου και του Γραμμή σελιδοδεικτών) όταν το κάνω αυτό μέτα τους επαναφέρει αυτόματα... :(

Τι είναι αυτοί οι φάκελοι? και κυρίως γιατι δεν διαγράφονται μόνιμα?

Κάποιος να μου πεί τουλάχιστον αν έχει τους ίδιους φακέλους-σελιδοδείκτες στο Safari του? Καλημέρα :)

Κάποιος να μου πεί τουλάχιστον αν έχει τους ίδιους φακέλους-σελιδοδείκτες στο Safari του? Καλημέρα :)

οχι εγω δεν εχω τους ιδιους σελιδοδεικτες! εχω κλασσικους στυλ (apple, yahoo, google κλπ) μηπως ειναι απο εφαρμογες που εγκατεστησες και αυτες προσθεσαν και σελιδοδεικτη στον safari? δε γνωριζω μη λεω και βλακειες... στα wm που ηξερα, ενιοτε γινοταν αυτο!

www.macspot.gr

κι απο την άλλη τα android και το market τους με χιλιάδες μη αξιόλογες, μη προσεγμένες, και πολλές φορές και γεμάτες bugs εφαρμογές τους.. Απλά τα πράγματα! Απο εκεί κι έπειτα ο καθένας κάνει τις επιλογες του. Και συγνώμη για το offtopic.

Off topic.

Είμαι νέος στο iphone και προσπαθώ να μην είμαι υπερβολικός στις παρατηρήσεις που κάνω αλλά επειδή πριν το πάρω είχα διαβάσει κι εγώ αυτά περί bug των εφαρμογών του android ενώ στο ios δεν υπάρχουν και δεν χρειάζονται τόσο συχνά updates κτλ δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Από τα σχόλια που διαβάζω στο app store (τουλάχιστον στις δωρεάν εφαρμογές) υπάρχουν κι εδώ και bugs και εφαρμογές που δεν ανοίγουν και εφαρμογές που ζητούν άμεσα update για να στρώσουν κ.ο.κ. Προσωπικά μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα με κάποια εφαρμογή εκτός από αυτό που ανέφερα μια σελίδα πριν με την εγκατάσταση της πρώτης μου εφαρμογής που για να μου την εμφανίσει έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση το κινητό (πάλι καλά που υπάρχουν τα windows και μας έμαθαν τα κόλπα :lol:). Στο android είχα δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές και μόνο σε 2 είχα αντιμετωπίσει force close. Άρα επέτρεψέ μου να θεωρώ τη φράση "χιλιάδες μη αξιόλογες, μη προσεγμένες, και πολλές φορές και γεμάτες bugs εφαρμογές τους" το λιγότερο υπερβολική.

Επίσης δεν είναι κακό να αναφέρουμε κάτι που δε μας άρεσε. Γιατί πρέπει αυτό να θεωρείται trollάρισμα? Εγώ πριν έπαιξα για 15 λεπτά ενα παιχνιδάκι και το κινητό πήρε φωτιά. Να μην το πω δηλαδή? Δεν είπα ότι δεν με ικανοποιεί στα υπόλοιπα.

End off topic.

Κάποιες ερωτήσεις που έχω προς τους πιο έμπειρους:

1)Πως γίνεται όταν έρχεται κάποιο email να με ειδοποιεί χωρίς να χρειάζεται να μπω στην εφαρμογή? (εννοείται πως είναι συνδεδεμένο στο wi fi)

2) Υπάρχει κάποιος σύντομος τρόπος για να ενεργοποιούμε το wi fi? Μόνο μέσω των ρυθμίσεων γίνεται?

3) Χρειάζεται να εγκαταστήσω file manager?

4) Ποια είναι η καλύτερη msn εφαρμογή? Θέλω να με ενημερώνει όταν λαμβάνω κάποιο άμεσο μήνυμα ακόμα και αν είμαι στην οθόνη αφετηρίας. Κατέβασα το windows live msn αλλά πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να μου έρθει η ειδοποίηση.

Edited by miledent

Off topic.

Είμαι νέος στο iphone και προσπαθώ να μην είμαι υπερβολικός στις παρατηρήσεις που κάνω αλλά επειδή πριν το πάρω είχα διαβάσει κι εγώ αυτά περί bug των εφαρμογών του android ενώ στο ios δεν υπάρχουν και δεν χρειάζονται τόσο συχνά updates κτλ δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Από τα σχόλια που διαβάζω στο app store (τουλάχιστον στις δωρεάν εφαρμογές) υπάρχουν κι εδώ και bugs και εφαρμογές που δεν ανοίγουν και εφαρμογές που ζητούν άμεσα update για να στρώσουν κ.ο.κ. Προσωπικά μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα με κάποια εφαρμογή εκτός από αυτό που ανέφερα μια σελίδα πριν με την εγκατάσταση της πρώτης μου εφαρμογής που για να μου την εμφανίσει έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση το κινητό (πάλι καλά που υπάρχουν τα windows και μας έμαθαν τα κόλπα :lol:). Στο android είχα δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές και μόνο σε 2 είχα αντιμετωπίσει force close. Άρα επέτρεψέ μου να θεωρώ τη φράση "χιλιάδες μη αξιόλογες, μη προσεγμένες, και πολλές φορές και γεμάτες bugs εφαρμογές τους" το λιγότερο υπερβολική.

Επίσης δεν είναι κακό να αναφέρουμε κάτι που δε μας άρεσε. Γιατί πρέπει αυτό να θεωρείται trollάρισμα? Εγώ πριν έπαιξα για 15 λεπτά ενα παιχνιδάκι και το κινητό πήρε φωτιά. Να μην το πω δηλαδή? Δεν είπα ότι δεν με ικανοποιεί στα υπόλοιπα.

End off topic.

1)Πως γίνεται όταν έρχεται κάποιο email να με ειδοποιεί χωρίς να χρειάζεται να μπω στην εφαρμογή? (εννοείται πως είναι συνδεδεμένο στο wi fi)

2) Υπάρχει κάποιος σύντομος τρόπος για να ενεργοποιούμε το wi fi? Μόνο μέσω των ρυθμίσεων γίνεται?

4) Ποια είναι η καλύτερη msn εφαρμογή? Θέλω να με ενημερώνει όταν λαμβάνω κάποιο άμεσο μήνυμα ακόμα και αν είμαι στην οθόνη αφετηρίας. Κατέβασα το windows live msn αλλά πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να μου έρθει η ειδοποίηση.

Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις και να είσαι συνδεδεμένεος με 3g γιατί για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας το iPhone κλείνει το wifi μετα απο κάποιο χρόνο, ακόμα θα πρέπει και η εφαρμογή να υποστηρίζει push notifications( προσωπικά χρησιμοποιώ το im+ λειτουργεί για σχεδόν όλες τις im υπηρεσίες). Όσον αφορά τα email δες αν μπορείς να σετάρεις τους λογαριασμόυς σου σαν Microsoft exchange(όπως γίνεται σε gmail και hotmail :) ).

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

οχι εγω δεν εχω τους ιδιους σελιδοδεικτες! εχω κλασσικους στυλ (apple, yahoo, google κλπ) μηπως ειναι απο εφαρμογες που εγκατεστησες και αυτες προσθεσαν και σελιδοδεικτη στον safari? δε γνωριζω μη λεω και βλακειες... στα wm που ηξερα, ενιοτε γινοταν αυτο!

Τελικά ήταν αντιστοίχιση με τους σελιδοδείκτες του internet explorer του PC μου... :O εκανα uncheck στο itunes την αντιστοίχιση και όλα οκ! :)

Τελικά το itunes δεν είναι και τόσο κακό απλά πρέπει να το μάθεις λίγο... :happy:

@big πως γίνεται να σεταρουμε το λογαριασμό σαν Microsoft exchange, μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός λίγο ?

Έχω hotmail στο iPhone και δεν μου δείχνει το native email app φακέλους.

Έχω βρει λύση με το mBox αλλα θα θέλα να το καταργήσω.

@big πως γίνεται να σεταρουμε το λογαριασμό σαν Microsoft exchange, μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός λίγο ?

Έχω hotmail στο iPhone και δεν μου δείχνει το native email app φακέλους.

Έχω βρει λύση με το mBox αλλα θα θέλα να το καταργήσω.

Για δες εδώ...

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

A thx αυτο το είχα και παλιότερα δεν λειτουργεί σε όλους. Έμενε στη 1η σελίδα και δεν μου βγάζει το next να προχωρήσω.

Off topic.

End off topic.

φιλε μου bugs υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα! απλα μεσα σε 2 προβληματα, διαλεγεις αυτο που λυνεται ευκολοτερα. με αυτο εννοω, πως φυσικα κι εχουν bugs οι εφαρμογες της apple, ομως οσες ειναι στο applestore, γιατι αυτες κρινω ως επισημες, ειναι ελεγμενες απο την ιδια την εταιρεια για πιθανες ασυμβοτητες resprings κλπ κλπ... δεν ειναι αυθαιρετες και ανυπογραφες οπως πολλες του market. αυτο εννοουσα. δεν κανω θεα την apple, δεν παιρνω ποσοστα, ομως δουλευω παραλληλα ενα iphone 4, ενα NOKIA N95, ενα htc hd2, κι ενα samsung galaxy tab. μιλαω απο προσωπικη πειρα και μονο! δεν μαχομαι ουτε υπερασπιζομαι καμια εκ των προαναφερθεντων. και ναι στο galaxy πολυ περισσοτερες φορες ετυχε να παγωσει (και για 5+ λεπτα καποιες φορες) με εφαρμογες που εβαλα (και ποτε παιχνιδια), απ οτι στο iphone που 10 μερες τωρα που του εχω βγαλει τα ματια, δεν το εκανε παρα μια φορα που μπηκε σε safe mode.:) τελος το offtopic

www.macspot.gr

Ωχ τελικά δουλεύει τόσο καιρο έβαζα λάθος τον server. Δεν έδινα και πολυ σημασία το hotmail δεν είναι το βασικό mail μου. Σε ευχαριστώ.

Τώρα απλά τα email τα σβήνει απο τον server μόνο απο το Microsoft exchange account και όχι απο το άλλον που είναι pop3. Παρόλο που το έχω deleted from server when removed from inbox. Δεν ξέρω γιατί.

Ο άλλος, ο exchange, δεν έχει τέτοια επιλογή δηλαδή αν θέλω να τα σβηνω μόνο απο τον client ή και απο τον server. Ότι κάνω στο iPhone μέσω exchange γίνεται αυτόματα synced στο server στο λογαριασμό μου.

Παιδια μια ερωτηση .

Το 4 αρι εχει καποια δυνατοτητα εντοπισμου του κινητου σε περιπτωση κλοπης ή κατι σχετικο ?

Settings-Mail, Contacts, Calendars-Add Account-Mobile Me και μετα:

http://www.me.com ;)

Off topic.

End off topic.

Ο καλύτερος τρόπος που έχω δοκιμάσει ως τώρα για άμεση ειδοποίηση νέων mail, Facebook κλπ είναι μέσω της δωρεάν εφαρμογής Boxcar.

Κανεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις περνώντας το λογαριασμο του mail σου, Facebook, twitter και σου έρχονται ειδοποιησεις ακαριαία.

Αυτο έχει και το πλεονέκτημα της εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς δεν χρειάζεται να έχεις ενεργοποιημένη την μετακλειση ώστε να ψάχνει η συσκευη κατα τακτά χρονικά διαστήματα για το αν υπάρχει κάποιο νέο mail.

Είναι ιδανικο για gmail που δεν διαθέτει push notification.

Μόλις λαβεις την ειδοποίηση για κάποιο νέο mail, ανοίγεις την εφαρμογη του mail και κατεβαίνει. Οπότε αν για παράδειγμα είσαι εκτός wifi και δεν θέλεις να ξοδεψεις data, βλέπεις στην ειδοποίηση τον αποστολέα και το θέμα του mail και αναλόγως την σημαντικότητα τα ανοίγεις η τα αφήνεις για αργότερα που θα είσαι σε χώρο με wifi.

Είναι το τρίτο iPhone που έχω συν ένα iPad. Μια φορα συνάντησα εφαρμογη που κρασαριζε. Εστειλα report στην apple και απάντησαν αμέσως ότι θα εξετάσουν το πρόβλημα. Την επόμενη μέρα με ειδοποίησαν ότι ενημερώθηκαν απο τον developer και όντως υπάρχει πρόβλημα σε κάποια επιλογη της εφαρμογής το οποιο θα το διορθώσει άμεσα.

Εκτός της απάντησης, μου παραχώρησαν την δυνατότητα να επιλέξω οποίο τραγούδι θελω απο το iTunes χωρίς χρέωση φυσικά, σαν αποζημίωση για την αναστάτωση που μου προξενησε η προβληματική εφαρμογη των 0,79€.

Η θερμοκρασία εώς ένα σημείο είναι φυσιολογική ειδικά τώρα το καλοκαίρι που εξωτερικές θερμοκρασίες είναι πολυ υψηλές στην χώρα μας.

Όλες οι συσκευές παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα. Έχω 4 διαφορετικές συσκευές 2 με android και μια με WM που όμως τρέχει κι αυτη android.

Σε πληροφωρω ότι το iPhone κρατα χαμηλότερα θερμοκρασία όταν παίζω το ίδιο παιχνίδι. π.χ. Angry birds στο iPhone και στο Nexus S.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ο καλύτερος τρόπος που έχω δοκιμάσει ως τώρα για άμεση ειδοποίηση νέων mail, Facebook κλπ είναι μέσω της δωρεάν εφαρμογής Boxcar.

Σ'ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω.

Η θερμοκρασία εώς ένα σημείο είναι φυσιολογική ειδικά τώρα το καλοκαίρι που εξωτερικές θερμοκρασίες είναι πολυ υψηλές στην χώρα μας.

Όλες οι συσκευές παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα. Έχω 4 διαφορετικές συσκευές 2 με android και μια με WM που όμως τρέχει κι αυτη android.

Σε πληροφωρω ότι το iPhone κρατα χαμηλότερα θερμοκρασία όταν παίζω το ίδιο παιχνίδι. π.χ. Angry birds στο iPhone και στο Nexus S.

Δεν είπα ότι η αυξημένη θερμοκρασία παρατηρείται μόνο στο iphone ούτε το ανέφερα για να κάνω σύγκριση με άλλα κινητά. Το ίδιο παρατήρησα και στο lg με wp7 ενός φίλου και θεωρώ ότι έχει σχέση με τα υλικά που είναι καλοί αγωγοί της θερμότητας. Αντιθέτως πχ το se x8 που έχω δεν ζεσταίνεται τόσο πολύ επειδή είναι πλαστικό που βέβαια σαν κατασκευή είναι της πλάκας.

Δεν το έγραψα όμως για να τονίσω το αρνητικό του iphone αλλά γιατί είναι εντελώς παράλογο να γίνεται συνέχεια αυτή η ιστορία που όταν γράφεται κάτι αρνητικό πρέπει να το ανατρέψουμε συγκρίνοντάς το με άλλα μοντέλα λες και υπάρχει συσκευή που δεν εμφανίζει κανένα πρόβλημα. Είναι forum χρηστών κι έτσι πολλοί ενημερώνονται για το τι πρέπει να περιμένουν και τι όχι από μια συσκευή.

καλημερα παιδια!!!την βοηθεια σας παρακαλω το τηλεφωνο δεν ανοιγει καμια εφαρμογη τις ανοιγει κ κλεινουν αμεσως..ξερεις καποιος τι φταιει???

Μη σε πάρω κ στο λαιμό μου, αλλα εγώ θα έκανα ένα hard reset για αρχή..

www.macspot.gr

• The title was changed to iPhone 4