Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ζελατινα εχω αλλα και παλι εχει τρυπα στην καμερα δεν την καλυπτει. Υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν καινουριο απο οτεσοπ που εγινε η αγορα; 1/4 αγοραστηκε

Sent from my iPhone using Tapatalk

PaOk RE!!!!

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια αξιζει να παρω το iphone 4 αυτον τον καιρο ή να περιμενω το 5? :p

Αν έχεις επιδότηση που δεν μπορει να περιμένει, να το πάρεις. Αν πάλι χρειάζεσαι οπωσδήποτε νέα συσκευη και πάλι αξίζει.

Άλλωστε βρισκόμαστε ακόμα στην μέση. Το i5 στην καλύτερη περίπτωση θα μπορείς να το αγοράσεις σε 5-6 μήνες.

Άλλωστε κρατα την τιμη μέχρι την τελευταία μέρα της κυκλοφορίας του.

Κάτι που δεν ισχύει για τις android συσκευές τις οποίες βρίσκεις 2-3 μήνες μετα την επίσημη κυκλοφορία τους πολυ φθηνότερα στα e-shops.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν έχεις επιδότηση που δεν μπορει να περιμένει, να το πάρεις. Αν πάλι χρειάζεσαι οπωσδήποτε νέα συσκευη και πάλι αξίζει.

Άλλωστε βρισκόμαστε ακόμα στην μέση. Το i5 στην καλύτερη περίπτωση θα μπορείς να το αγοράσεις σε 5-6 μήνες.

Άλλωστε κρατα την τιμη μέχρι την τελευταία μέρα της κυκλοφορίας του.

Κάτι που δεν ισχύει για τις android συσκευές τις οποίες βρίσκεις 2-3 μήνες μετα την επίσημη κυκλοφορία τους πολυ φθηνότερα στα e-shops.

Εδωσα το 3GS και πηρα το Blade για να δω πως ειναι το android. Πιστευω πως ειναι πολυ μπροστα το iOS, γιαυτο σκεφτομαι να ξαναπαρω iphone. Το i5 μετα το καλοκαιρι λες να φτασει στην Ελλαδα δηλαδη?

Εδωσα το 3GS και πηρα το Blade για να δω πως ειναι το android. Πιστευω πως ειναι πολυ μπροστα το iOS, γιαυτο σκεφτομαι να ξαναπαρω iphone. Το i5 μετα το καλοκαιρι λες να φτασει στην Ελλαδα δηλαδη?

Δεν μπορω να είμαι σίγουρος αλλα δεν το βλέπω σε καμία περίπτωση πριν τον Αυγουστο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Να ρωτησω κατι οταν μπω στην καμερα να βγαλω μια φωτογραφια πανω δεξια εχει ενα κουμπι που απο οτι καταλαβα ειναι για να εναλλαξεις την πισω καμερα με την μπροστα ετσι δεν ειναι; Εγω οταν βαζω την μπροστινη καμερα γιατι βλεπω μαυρο σαν να ειναι καλυμενη η καμερα με κατι; Το ιδιο ειναι και στο βιντεο εγραψα κιολας ενα βιντεο που ειναι μαυρο χωρις εικονα και ακουγεται μονο ο ηχος. Εχει καποιο προβλημα; 1/4 το αγορασα ελεος δηλαδη εχω 4.3.1 με jb περιμενω την βοηθεια σας με αγωνια

Sent from my iPhone using Tapatalk

πολύ πιθανό να μην έχει κουμπώσει η κάμερα...

σε 3gs μετά από σέρβις δεν είχαν κουμπώσει την πίσω και άνοιγε η εφαρμογή δείχνοντας μια μαυρίλα...

στο σέρβις της εταιρία..

Δείτε αυτό

http://img705.imageshack.us/i/imagewnj.jpg

Πρωτη φορα το είδα.

Είχα ξεχασει ανοιχτη την καμερα και ειχε πεσει για υπνο με αυτοματα κλειδωμα στο 1 λεπτο.

Οταν το ξαναξεκλειδωσα ειδα αυτο το θαυμαστικο διπλα απο το εικονιδιο του φλας.

Το πατησα και εμφανιστηκε το παραπανω μηνυμα.

Εκλεισα και ξανανοιξα την εφαρμογη και ολα καλα..

Με 4.3.1 ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για φωτογραφίες που να σου λέει πληροφορίες π.χ για το ποτέ τραβήχτηκαν και ημερομηνία

απο τοτε που πηρα το iphone απλως το σκαλιζω συνεχεια.

κυκλοφορουν τοσα κινητα πολυ καλυτερα και ομως δεν μου

κανουν αισθηση να αγορασω καινουργιο. το εχω κοντα 6 μηνες.

Ειχα και παλιοτερα κινητα αλλα μολις εβλεπα κατι καλυτερο ηθελα

να το πουλησω. με το iphone δεν συμβαινει. ο κολλητος εχει htc desire hd

και παλι δεν σκεφτηκα ποτε να ειχα παρει το ιδιο.

κυκλοφορουν τοσα κινητα πολυ καλυτερα.......

Στα χαρτια πολυ καλυτερα, γιατι οταν τα πιανεις στα χερια σου ειναι αλλη ιστορια....

Καλησπερα εχω ενα iphone 4 4.2.1 J/B και αντιμετωπιζω 2 προβληματα εδω και 2 εβδομαδες που πηγα στην 4.2.1.

Πρωτον οταν μιλαω με το bluetooth του αυτοκινητου μου οταν κλεινω το τηλ μου βγαζει στο τηλ την ενδειξη οτι ανοιξε το ipod!!!Διπλα στην μπαταρια.

Το δευτερο ειναι οτι οταν μιλαω στο τηλεφωνο και θελω να προσφεσω κληση,πατωντας το προσφεση κλησης με μεταει στην homescreen και δεν μπορω να κανω κατι,αυτο γινεται με ή και χωρις Bluetooth.

Εχετε καμμια ιδεα?

Καλησπερα εχω ενα iphone 4 4.2.1 J/B και αντιμετωπιζω 2 προβληματα εδω και 2 εβδομαδες που πηγα στην 4.2.1.

Πρωτον οταν μιλαω με το bluetooth του αυτοκινητου μου οταν κλεινω το τηλ μου βγαζει στο τηλ την ενδειξη οτι ανοιξε το ipod!!!Διπλα στην μπαταρια.

Το δευτερο ειναι οτι οταν μιλαω στο τηλεφωνο και θελω να προσφεσω κληση,πατωντας το προσφεση κλησης με μεταει στην homescreen και δεν μπορω να κανω κατι,αυτο γινεται με ή και χωρις Bluetooth.

Εχετε καμμια ιδεα?

περιεργο μου φαινεται... εμενα παντα επαιζε μια χαρα το bt του αμαξιου μου με οποια εκδοση και εαν ειχε το iPhone... τωρα εχω 4.3.1 αλλα δεν εχω δει καποια ιδιοτροπία...

Κι εγω χρησιμοποιω καθημερινά το BT με το car stereo και δεν έχω πρόβλημα ούτε τώρα με την 4.3.1 ούτε παλιότερα με την 4.2.1

Κι εγω χρησιμοποιω καθημερινά το BT με το car stereo και δεν έχω πρόβλημα ούτε τώρα με την 4.3.1 ούτε παλιότερα με την 4.2.1

Για την προσθεση κλησης?

Για την προσθεση κλησης?

Τι εννοεις προσθεση κλησης;

Μαλλον θα λεει για να μιλανε πανω απο 2 χρηστες ταυτοχρονα στην ιδια κληση.
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Τι εννοεις προσθεση κλησης;

Οταν μιλαω με καποιον,για να βαλω και αλλον στην κουβεντα.Εχει ενα κουμπι που λεει προσθεση κλησης

Οταν μιλαω με καποιον,για να βαλω και αλλον στην κουβεντα.Εχει ενα κουμπι που λεει προσθεση κλησης

Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

γεια σας παιδια θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος αν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο 16αρι iphone σε καποιο καταστημα γτ voda και cosmote κανει κανα μηνα να στο φερουν
iphone xs max ipad 6th gen

Καλησπερα σε ολους! Δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη σελιδα αλλα επειδη ειδα οτι εχει πολυ κοσμο εδω ειπα να σας αναφερω το προβλημα μου μπας κ με βοηθησει καποιος! Εχω το 3gs 16gb 4.2.1 modem 06.15.00 και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα το σημα gps ειναι πολυ αδυνατο βαζω talk & drive, aura μου βρισκουν ενα αχνο σημα χωρις να μπορει να γινει πλοηγηση... τι μπορω να κανω? εχω απογοητευθει πολυ! Ευχαριστω σε οπιον βοηθησει!
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Καλησπερα στην παρεα, σημερα εγκατεστησα το celeste απο cydia που δινει την δυνατοτητα file sharing μεσω bluetooth αλλα αφου εγινε η εγκατασταση και εκανε επανεκινηση ενω μου βγαζει την επιλογη να στειλω μεσω bluetooth δεν βρισκει καθολου συσκευες αλλα ουτε και με βρισκουν οι αλλοι. Να πω πως απο τις ρυθμισεις ανοιγω κανονικα το bluetooth. Τι μπορει να φταιει;; Μηπως χρειαζεται να κανω εγκατασταση και τπτ αλλο μαζι με το celeste για να δουλεψει; Επισης να πω οτι στο sbsetings μου βγαζει ενα εξτρα εικονιδιο celeste που ειναι κοκκινο και το παταω, πρασινιζει αλλα με το που κλεισει το sbsettings αν ξαναπαω να δω ειναι παλι κοκκινο. Οποιος ξερει ας με βοηθησει!! Αν καταφερω να κανω και το bluetooth να δουλευει κανονικα μετα θα ειναι πληρης!!

Καλησπερα στην παρεα, σημερα εγκατεστησα το celeste απο cydia που δινει την δυνατοτητα file sharing μεσω bluetooth αλλα αφου εγινε η εγκατασταση και εκανε επανεκινηση ενω μου βγαζει την επιλογη να στειλω μεσω bluetooth δεν βρισκει καθολου συσκευες αλλα ουτε και με βρισκουν οι αλλοι. Να πω πως απο τις ρυθμισεις ανοιγω κανονικα το bluetooth. Τι μπορει να φταιει;; Μηπως χρειαζεται να κανω εγκατασταση και τπτ αλλο μαζι με το celeste για να δουλεψει; Επισης να πω οτι στο sbsetings μου βγαζει ενα εξτρα εικονιδιο celeste που ειναι κοκκινο και το παταω, πρασινιζει αλλα με το που κλεισει το sbsettings αν ξαναπαω να δω ειναι παλι κοκκινο. Οποιος ξερει ας με βοηθησει!! Αν καταφερω να κανω και το bluetooth να δουλευει κανονικα μετα θα ειναι πληρης!!

Κλείσει το bluetooth απο τις ρυθμίσεις. Θα το ανοίξει με ένα δικό του τρόπο το Celeste!! Άνοιξε το απο τον διακόπτη στο sbsettings αυτο του Celeste όχι του Bluetooth

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Το εκανα αυτο που αναφερεις αλλα οταν το ανοιγω απο το sbsettings ειτε πατησω refresh ειτε το κλεισω και το ξαναανοιξω μου δειχνει το εικονιδιο του celeste και παλι κοκκινο. Τι αλλο μπορει να φταιει;; Να αναφερω πως το κατεβασα απο το source ihacksrepo αν αυτο παιζει καποιο ρολο..

• The title was changed to iPhone 4