Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε AreianΕ μαλλον δεν δοκιμασες τα ξυπνητηρια σου μετα την αλλαγη του χρονου:

Εκτος και αν δεν εχει επηρεασει ολους το bug, παντως εμεις εχουμε 5/6 ατομα που το εχουμε ολοι μας.(ο ενας εχει ακομη την 3.1.3 οποτε δεν καταλαβε τιποτα)

το bug παιζει μονο σε 4.01 4.1 4.2 iphone με την 3 δουλευουν κανονικα τα ξυπνητηρια τους.

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι ωρα λεει το ποστ μου; Εκεινη την ωρα εκανα τη δοκιμη. Και πετυχε. Αν δεν ορισω μερα δε χτυπαει. Αν ορισω, μια χαρα χτυπαει.

Σορρυ φιλε εγω δεν καταλαβα τι εννοουσες......νομιζα οτι πρεπει να ορισεις ολες τις μερες αλλα φτανει μονο μια και τοτε το ξυπνητηρι λειτουργει.

Απο οτι διαβασα το bug χανεται μετα τις 3 του μηνος(ας ελπισουμε)

Σορρυ φιλε εγω δεν καταλαβα τι εννοουσες......νομιζα οτι πρεπει να ορισεις ολες τις μερες αλλα φτανει μονο μια και τοτε το ξυπνητηρι λειτουργει.

Απο οτι διαβασα το bug χανεται μετα τις 3 του μηνος(ας ελπισουμε)

Μου φαινεται εστρωσε... Λειτουργησε κανονικα σημερα. Μαλλον θα το εκανε η apple για να μας αφησει 2 μερες να κοιμηθουμε και να ξεκουραστουμε μιας και ειναι γιορτες... :lol: :lol: :lol: :lol:

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Αυτή τη φορά το bug ήταν στα ΜΗ επαναλαμβανόμενα ξυπνητήρια; Γιατί τον Οκτώβριο ήταν στα επαναλαμβανόμενα.

Τέλος και για μένα στο πρόβλημα. Κτυπάει κανονικά. Είμαι με 4.1 iOS.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ουτε bug, ουτε τιποτα δεν ειναι. Απλα δεν το ακουσατε απο το ξενυχτι που ριξατε αυτες τις μερες. :lol:

Εμενα κανονικα με ξυπνησε, οπως καθε μερα με τη διαδοχικη σειρα 06:30, 07:00, 07:15, 07:30, 08:00, 08:30. Οπως καταλαβατε εχω ενα θεμα με το ξυπνητηρι και θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα ξυπνησω κανονικα. :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Καλη χρονια σε ολους και καλα ποσταρισματα.

στο θεμα μου, οπως εγραψα παραπανω, πριν την αλλαγη σε 4.2.1 και ξανα σε 4.1 δεν ειχα θεμα με το wifi, υπαρχει λοιπον περιπτωση να ευθυνεται ο διαφορετικος τροπος JB? πριν με limera1n ενω τωρα με greenpois0n....

Αν βρεις λυση πες μας και εμας, γιατι εχω και εγω το ιδιο προβλημα,στο Youtube ας πουμε δεν μπορω να δω βιντεακι,αργει παρα πολυ.

Δεν εχω κανει jailbrake.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Αν βρεις λυση πες μας και εμας, γιατι εχω και εγω το ιδιο προβλημα,στο Youtube ας πουμε δεν μπορω να δω βιντεακι,αργει παρα πολυ.

Δεν εχω κανει jailbrake.

Τσεκαρε την σύνδεση σου. Μέτρα μέσω της εφαρμογής Speed Test ποσά Mbps βγάζει σε download.

Όσο βρισκόμουν στη Αθήνα τα χριστούγεννα, με conex πεταγε στο YouTube. Μόλις επέστρεψα στο cairo που είναι χάλια το Ίντερνετ απο ταχύτητα, δυσκολευομαι.

Μόνο κάτι περίεργες ώρες π.χ. 3 τα ξημερώματα μπορω να παρακολουθήσω άνετα βίντεο απο YouTube σε HD.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδια το κινητο μετα απο μια κληση νεκρωσε. δεν αναβει και δεν κτυπαει. οταν το καλω απο αλλο κινητο δειχνει να κτυπαει

τι εγινε?!!

παιδια το κινητο μετα απο μια κληση νεκρωσε. δεν αναβει και δεν κτυπαει. οταν το καλω απο αλλο κινητο δειχνει να κτυπαει

τι εγινε?!!

Τίποτα έτσι κολλάει το iphone:lol: αν κάτι παει στραβά.

Κρατα πατημενο το power και home button για μερικά δευτερόλεπτα και θα επανέλθει.

Μην ανησυχείς συμβαίνει σπάνια.

τι μπορει να πήγε στραβά?

Κάποια διεργασία δεν έγινε σωστά με αποτέλεσμα να διακόπτεται η λειτουργία του συστήματος.

Δεν εννοώ απο σένα.

Συμβαίνει πολυ σπάνια και δεν έχει καμία επίπτωση. Μην σε ανησυχεί.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κάποια διεργασία δεν έγινε σωστά με αποτέλεσμα να διακόπτεται η λειτουργία του συστήματος.

Δεν εννοώ απο σένα.

Συμβαίνει πολυ σπάνια και δεν έχει καμία επίπτωση. Μην σε ανησυχεί.

Sent from my iPhone using Tapatalk

εχει σχεση το jailbreak ?

εχει σχεση το jailbreak ?

Σίγουρα. Αλλα έχει συμβεί και σε καθαρές συσκευές.

Αν δεν στο ξανακάνει δεν έχεις λόγο να ανησυχείς.

Σίγουρα. Αλλα έχει συμβεί και σε καθαρές συσκευές.

Αν δεν στο ξανακάνει δεν έχεις λόγο να ανησυχείς.

έχει συμβεί και στο δικό μου, λειτουργιά ενός μηνός και χωρίς jailbreak δε μου το ξανά έκανε ποτέ ως τώρα

παιδιά έχω μια απορία αν ξέρει κάποιος έχω iphone 4 16 gb μπορεί με κάποιο τρόπο να το κάνω 32gb ? ακόμα όταν το συνδέω στο pc για να περάσω τις φωτογραφίες μου από το iphone μου λέει υπόλοιπο 27 gb σα να αναγνωρίζει 32 gb εξωτερική μνήμη το pc το iphone μου (vista έχω)το έχει παρατηρήσει κανείς????

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα ,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση

παιδιά έχω μια απορία αν ξέρει κάποιος έχω iphone 4 16 gb μπορεί με κάποιο τρόπο να το κάνω 32gb ? ακόμα όταν το συνδέω στο pc για να περάσω τις φωτογραφίες μου από το iphone μου λέει υπόλοιπο 27 gb σα να αναγνωρίζει 32 gb εξωτερική μνήμη το pc το iphone μου (vista έχω)το έχει παρατηρήσει κανείς????

Μηπως σου εχουν δωσει 32αρι ?:p

1) να επεκτείνεις τη μνήμη είναι αδύνατο.

2) το να σου βγάζει 27gb διαθέσιμα, είναι πιθανό μόνο αν το iphone είναι 32Gb.

Πήγαινε Ρυθμίσεις - Γενικά - Πληροφορίες - Χωρητικότητα .. εκεί σου λέει τον διαθέσιμο χώρο.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

1) να επεκτείνεις τη μνήμη είναι αδύνατο.

2) το να σου βγάζει 27gb διαθέσιμα, είναι πιθανό μόνο αν το iphone είναι 32Gb.

Πήγαινε Ρυθμίσεις - Γενικά - Πληροφορίες - Χωρητικότητα .. εκεί σου λέει τον διαθέσιμο χώρο.

από της ρυθμίσεις του κινητού μου λέει 16gb, συνδέω στο pc ανοίγω το φάκελο iphone (από υπολογιστής μου) μετά ανοίγει ένα εικονίδιο internal storage( εικονίδιο εξωτερικής μνήμης) και μου λέει ελεύθερος χώρος 12gb, δεσμευμένος χώρος 15gb χωρητικότητα 28 gb, στο δικό σου το έχεις προσέξει καθόλου αυτό????

Εάν από τις ρυθμίσεις της συσκευής σου λέει 16GB τότε 16GB έχεις. Ενδεχομένως τα windows να μην μπορούν να διαβάσουν σωστά την χωρητικότητα της μνήμης.

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

από της ρυθμίσεις του κινητού μου λέει 16gb, συνδέω στο pc ανοίγω το φάκελο iphone (από υπολογιστής μου) μετά ανοίγει ένα εικονίδιο internal storage( εικονίδιο εξωτερικής μνήμης) και μου λέει ελεύθερος χώρος 12gb, δεσμευμένος χώρος 15gb χωρητικότητα 28 gb, στο δικό σου το έχεις προσέξει καθόλου αυτό????

Ακριβως το ιδιο κανει και το δικο μου αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο το κανει

Edit : Μαλλον μου το εκανε οταν βρησκομουν στην 4.2 απο το pc την εβλεπε 32 τωρα που εχω 4.1 την βλεπει κανονικα το pc 16

Edited by morgan21
iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Ακριβως το ιδιο κανει και το δικο μου αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο το κανει

Edit : Μαλλον μου το εκανε οταν βρησκομουν στην 4.2 απο το pc την εβλεπε 32 τωρα που εχω 4.1 την βλεπει κανονικα το pc 16

τώρα που το λες δε θυμάμαι να είχα δει κάτι τέτοιο στη 4.1

φιλέ μου πως μπορώ να ξανά πάω και εγώ στη 4.1 χωρίς να χάσω τις επαφές μου, θέλω να κάνω και jailbreak

Τσεκαρε την σύνδεση σου. Μέτρα μέσω της εφαρμογής Speed Test ποσά Mbps βγάζει σε download.

Όσο βρισκόμουν στη Αθήνα τα χριστούγεννα, με conex πεταγε στο YouTube. Μόλις επέστρεψα στο cairo που είναι χάλια το Ίντερνετ απο ταχύτητα, δυσκολευομαι.

Μόνο κάτι περίεργες ώρες π.χ. 3 τα ξημερώματα μπορω να παρακολουθήσω άνετα βίντεο απο YouTube σε HD.

Δεν μπορει να ειναι θεμα συνδεσης, πριν την ανα/υποβαθμιση δεν ειχα κανενα προβλημα, τωρα στο σπιτι σερνεται και στο μαγαζι πεταει... ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι εχει?

Edited by alfa

Η αληθεια ειναι πως για το συγκεκριμενο δεν ξερω, αλλα θα σου πω πως εγω που εχω το PingChat!, οταν μου στελνουν κατι, πρεπει πρωτα να το αποθηκευσω αν θελω να το εχω στο κινητο. Δοκιμασε να δεις μηπως χρειαζεται καποια αποθηκευση το αρχειο σου για να το εχεις στη μνημη.

τα αποθηκευει στο camera roll αλλα αυτο δεν το αποθηκευει

Διάβασα το review της συσκευής μας στο site και είδα μια αναφορά για μια κίτρινηλα σε όλη την οθόνη της συσκευής στο τέλος του review.Επειδή μου φαινετε ότι δεν είναι καταλευκη η δική μου τι να κάνω;Να το πάω απο κεί που το πήρα ή δε θα το δεχτούν;Υπάρχει περίπτωση να στεγνώσει και να φύγει απο Μονή της;Το έχω κάπου στον μήνα τώρα το τηλέφωνο.

γεια σας παιδια

εχω το 16gb εδω και 10 μερες

ολα κανονικα με τις φορτισεις

τελευταια φορα το φορτισα ανοιχτο εχτεσ την νυχτα και αφησα τον φορτιστη ολη νυχτα με το κινητο

σημερα το πρωι εχουν περασει 4 ωρες με ελαχιστη λειτουργια η μπαταρια ειναι κολλημενη στο 100% και με προγραμμα για ελεγχο μπαταριασ....

του εκανα επανεκκινηση αλλα τα ιδια........

καμια ιδεα?

• The title was changed to iPhone 4