MichalisS Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 ποιος σου ειπε πως δεν μπορεις να το παρεις χωρις συμβολαιο απο αμερικη?κανεις λαθος.απο apple store μπορεις να αγορασεις κανονικοτατα. Από εδώ το είδα. Can I buy an iPhone without an AT&T contract? No. iPhone requires a two-year AT&T wireless service contract. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Δοκίμασες με Tiny Umbrella και kick it out of recovery; τελικα φιλε μου πατωντας το limera1n jailbreak βγηκε απο ρεκοβερυ μοντ και εκανε και ρεστορ χωρις να το καταλαβω!!! κουφαθηκα...δοκιμασα παλι παο περιεργεια να κανω παλι ρεστορε itunes κανονικα αλλα παλι εβγαζε αυτ﨨 the iphone could not be restored. an unknown error occured (3014) τι σημαινει αυτο?πραγματικα δεν καταλαβενω τι γινεται!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 lol μα από το πάνω κουμπί ανοίγει το τηλέφωνο Το ξερω με το πανω σκετο δεν ανοιγε με τιποτα σε συνδυασμο τον δυο ανοιξε Hard reset πως κανεις??? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Το ξερω με το πανω σκετο δεν ανοιγε με τιποτα σε συνδυασμο τον δυο ανοιξε Hard reset πως κανεις??? ευχαριστω! Αυτο που εκανες ειναι το Hard Reset...! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 παιδια η προσφορα για δωρεαν θηκες τελειωσε? τωρα δεν μπορω να κανω τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 παιδια η προσφορα για δωρεαν θηκες τελειωσε? τωρα δεν μπορω να κανω τιποτα? Μέχρι 30/9 ήταν ...τώρα έχει σταματήσει . Σαν τι να κάνεις ?? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 το κινητο τωρα τελευταια μου πεταει συχνα μηνυμα οτι χανει το δικτυο. εχω wind και μενω εξω απο τι μυτιληνη σε ενα χωριο. στην αρχη δεν το εκανε. μηπως φταει το j/b? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 τι εκδοση λογισμικου εχεις; πολλοι ειπαν πως η 4.1 κανει πολλα παιχνιδακια.... ομως μπορει να φταιει και το jb. εχεις δοκιμασει με αλλο κινητο; εχεις θηκη...; γενικα στην περιοχη που εισαι εχει σημα; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 τι εκδοση λογισμικου εχεις; πολλοι ειπαν πως η 4.1 κανει πολλα παιχνιδακια.... ομως μπορει να φταιει και το jb. εχεις δοκιμασει με αλλο κινητο; εχεις θηκη...; γενικα στην περιοχη που εισαι εχει σημα; Έχω την 4.1 Έχω βάλει θήκη της belkin Πετρα μένω δίπλα στο μολυβο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Έχω την 4.1 Έχω βάλει θήκη της belkin Πετρα μένω δίπλα στο μολυβο Sent from my iPhone using Tapatalk Μπορει να ειναι και θεμα wind. Δε σημαινει οτι απαραιτητα φταιει το κινητο... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Μπορει να ειναι και θεμα wind. Δε σημαινει οτι απαραιτητα φταιει το κινητο... Να μην ανυσηχω δηλαδή ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 ρε παιδιά εμένα σήμερα εντελώς ξαφνικά σταματησε να μου pushαρει notifications απο το facebook. ξερει κανείς γιατί μπορεί να έγινε αυτό???? Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_81 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) Υπάρχει άλλος τρόπος για να κάνουμε restore και setup as new πέρα από το να θέσουμε τη συσκευή σε recovery mode?? EDIT : Άκυρο,την βρήκα την λύση τελικά Edited October 19, 2010 by makis_81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Το ενεργοποίησα επιτέλους και το χαζέυω :) φοράει 4.02... άρα μπορώ κανονικά να κάνω JB αν θέλω, φαντάζομαι εεε?? σουπερ φαινεται... τωρα ξεκιναει ο γολγοθάς του αντε να δείς τι είναι must απο εφαρμογές να βάλεις....:blink: Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Θα κάνεις upgrade σε 4,1 και μετά jb.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 βγήκε το Jb για 4.1? τελεια... εχω λιγο καιρο να μπω και εχω μείνει πισω με τα νέα... thnx..:rolleyes: Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Το ενεργοποίησα επιτέλους και το χαζέυω :) φοράει 4.02... άρα μπορώ κανονικά να κάνω JB αν θέλω, φαντάζομαι εεε?? σουπερ φαινεται... τωρα ξεκιναει ο γολγοθάς του αντε να δείς τι είναι must απο εφαρμογές να βάλεις....:blink: από πού το πήρες και έχεις την 4.02 ?? Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 από πού το πήρες και έχεις την 4.02 ?? απο Cote. ειναι αγορασμένο ηδη κανα μηνα απλα επειδή έλειπα τώρα το ενεργοποιησα.. Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Σχετικα με την αφιξη του ασπρου 4αριου επεσε στην αντιληψη μου το παρακατω αρθρο.... http://www.pcw.gr/Article/FN/iPhone4_white_colour_why_is_not_released_yet/179-5316.html Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original21paul Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο καπάκι!!Από πού το πήρες??μου εδωσαν αυτο το τηλεφωνο με το συγκεκριμενο καπακι απο το service της vodafone σαν αντικατασταση....αυτο ειναι το 5 iphone 4.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 μου εδωσαν αυτο το τηλεφωνο με το συγκεκριμενο καπακι απο το service της vodafone σαν αντικατασταση....αυτο ειναι το 5 iphone 4.... WTF?? ---------------- Now playing on iTunes: Defender - City Ad Mortis via FoxyTunes Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Θα τρελαθω εντελως, το εχω κανει jb παω installous->Search--> Winterboard και δεν βρισκει τιποτα,.,,,,,, τι χαζομαρα κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Θα τρελαθω εντελως, το εχω κανει jb παω installous->Search--> Winterboard και δεν βρισκει τιποτα,.,,,,,, τι χαζομαρα κανω??? Το Winterboard θα το βρεις στο Cydia κ όχι στο installous. Δεν είναι Apple app... ---------------- Now playing on iTunes: Defender - City Ad Mortis via FoxyTunes Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Εισαι αρχηγοπουλο!! Thanks a lot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 το καλυτερο προγραμμα για να βλεπω ποσο κοντα μου υπαρχουν κεραιες κινητης τηλεφωνιας για iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts