davide Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 τα διαφιμηστικα μυνηματα που βγαινουν στις lite εκδοσεις των παιχνιδιων πως φευγουν αν φευγουν φυσικα ? το ιδιο γινεται και στις full εκδοσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMiS_13 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Μιας και τώρα έχει περάσει κάμποσος καιρός από την κυκλοφορία του iphone 4 θα ήθελα να ρωτίσω τους ήδη κατόχους του τι έχουν να πουν σχετικά με την απόδοση του gps του!! Ξέρετε μήπως τι chipset χρησιμοποιεί?? Μπορεί να λειτουργήσει για αξιόπιστη πλοήγηση με γρήγορο επαναϋπολογισμό διαδρομής και τέτοια?? Θα μπορούσαμε να πούμε πως μπορεί να είναι αντικαταστάτης μιας συσκευής gps πάνω κάτω γιατί όταν κάτι βγαίνει να κάνει μόνο για να κάνει ένα πράμα είναι σαφώς κάπως καλύτερο.. Επίσης τι πρόγραμμα πλοήγησης προτείνετε ως καλύτερο? Κανένας να μου απαντήσει???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Κανένας να μου απαντήσει???????? χρησιμοποιω το google maps που εχει μεσα χωρις πλοηγηση με εχει βγαλει κανα δυο φορες χωρις προβληματα και γρηγορα. και ακουω γενικα οτι το καλυτερο προγραμμα αν θες ειναι το navigon. Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxxx Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 τα διαφιμηστικα μυνηματα που βγαινουν στις lite εκδοσεις των παιχνιδιων πως φευγουν αν φευγουν φυσικα ? το ιδιο γινεται και στις full εκδοσεις? Οι lite εκδόσεις είναι free και γι'αυτό το λόγο έχουν διαφημιστικά. Για να φύγουν, πρέπει να πληρώσεις και να αγοράσεις τη full εφαρμογή στην οποία ασφαλώς και δεν υπάρχουν ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
realme Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Στις 15/09/2010 πραγματοποίησα αγορά κινητού τηλεφώνου με σύνδεση στο on line κατάστημα της Vodafone. Η συσκευή που παρήγγειλα ήταν το iphone 4 . Στις 21/09/2010 παρέλαβα από την εταιρεία courier Speedex το πακέτο που περιείχε το τηλέφωνο, την κάρτα sim, καθώς και τα σχετικά έγγραφα που έπρεπε να υπογράψω για να επιστραφούν στην εταιρεία. Όταν άνοιξα την συσκευασία του τηλεφώνου και επιχείρησα να το θέσω σε λειτουργία αυτό δεν άνοιξε ποτέ. Το πήγα σε ένα κατάστημα Vodafone τ για να το κοιτάξουν μήπως δεν έκανα εγώ κάτι σωστά. Όντως και εκεί μου είπαν ότι το τηλέφωνο έχει πρόβλημα και πρέπει να το επιστρέψω. Τηλεφώνησα στην Vodafone και μου είπαν ότι πρέπει να σταλεί στο σέρβις για να ελεχθεί το πρόβλημα. Η εταιρεία που έχει αναλάβει το σέρβις της Vodafone ονομάζεται Arvato με την οποία επικοινώνησα και μου απήντησαν ότι θα στείλουν κούριερ να παραλάβει το τηλέφωνο για να διαπιστώσει το πρόβλημα. Στην τηλεφωνική επικοινωνία επίσης ρώτησα με ποιόν τρόπο γίνεται η αντικατάσταση του κινητού και μου απάντησαν ότι δίνεται νέα συσκευή με νέο imei. Τους επισήμανα ότι νέα συσκευή σημαίνει νέα συσκευασία σφραγισμένη με πλαστικό νάιλον έτσι όπως έχει βγει από το εργοστάσιο παραγωγής αλλά μου απάντησαν ότι OXI νέα συσκευή αντικατάστασης σημαίνει ότι θα μου στείλουν το κουτί που τους έστειλα πίσω με τα παρελκόμενα με μια νέα συσκευή κλεισμένη σε σακουλάκι. Τους ξαναεξήγησα ότι το κινητό ήταν Dead on arrival και η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να μου δώσει νέα κλειστή συσκευασία προϊόντος και όχι κάποια σε σακουλάκι…. μου ανταπάντησαν ότι αυτή την πολιτική εφαρμόζουν και ότι άλλο χρειαστώ να επικοινωνήσω με την Vodafone. Επικοινωνώ με το on line κατάστημα τους εξηγώ τα παραπάνω και ότι δεν θα δεχτώ να πάρω μια συσκευή σε σακουλάκι και με καθησυχάζουν ότι θα μου στείλουν όντως νέα συσκευασία αρκεί να βγει το πόρισμα του σέρβις ότι είναι ελαττωματικό. Στις 29/09/2010 τηλεφωνώ στο σέρβις για να δω την τύχη του κινητού και μου απαντούν ότι το τηλέφωνο είναι ελαττωματικό και πρέπει να αντικατασταθεί. Τους λεώ να επικοινωνήσουν με το On line κατάστημα για να συνεννοηθούν και να μου στείλουν όπως μου υποσχέθηκαν νεα σφραγισμένη συσκευή. Μετά την επικοινωνία που είχαν on line κατάστημα και Arvato μου τηλεφωνούν από την πρώτη και μου λένε ότι η πολιτική της εταιρείας άλλαξε και δεν μπορούν να στείλουν νέα σφραγισμένη συσκευή αλλά μόνο στο κουτί που τους έστειλα να μου βάλουν μια νέα συσκευή σε σακουλάκι. Τους απάντησα ότι επειδή δεν γνωρίζω την προέλευση αυτής της συσκευής συσκευασμένης με τέτοιο τρόπο και επειδή το κινητό δεν δούλεψε καθόλου στα χέρια μου είναι υποχρεωμένοι να μου στείλουν όμοια συσκευασία με αυτή που παρέλαβα την πρώτη φορά. Αρνήθηκαν και μου είπαν ότι το μόνο που μπορεί να κάνει η εταιρεία είναι αυτό. Τους απάντησαν τότε ότι επειδή είναι αναφέρετο δικαίωμα μου να μην δεχθώ συσκευή που προέρχεται από κατάστημα σέρβις σφραγισμένη σε σακουλάκι ότι θέλω να υπαναχωρήσω από το συμβόλαιο. Μου είπαν θα ενημερώσουν την ανωτέρω τους και θα με ξανακαλέσουν. Στις 30/09/2010 επικοινωνεί μαζί μου μια υπεύθυνη με γλυκιά φωνούλα η οποία που επανέλαβε ότι δεν μπορεί να μου αποσταλεί νέα σφραγισμένη συσκευασία με συσκευή γιατί έτσι είναι η πολιτική της Vodafone της Arvato και της Apple. Της απαντώ και εγώ ότι αφού δεν μπορεί να γίνει αυτό και εγώ από την μεριά μου δεν μπορώ να εμπιστευτώ κάτι μου έρχεται από κατάστημα σέρβις σε συσκευασία σακούλας και ότι δεν έδωσα στον αέρα τα λεφτά μου, αλλά για κάτι που να μου δίνει την βεβαιότητα και την σιγουριά ότι είναι απευθείας από το εργοστάσιο. Από την στιγμή που αυτό βγήκε ελαττωματικό και δεν το αλλάζετε με ακριβώς ίδια συσκευασία τότε θέλω να υπαναχωρήσω από το συμβόλαιο που υπέγραψα και να μου επιστραφούν τα λεφτά μου. Μου απάντησε ότι δεν γίνεται με τίποτα να επιστραφούν τα λεφτά μου γιατί άνοιξα το τηλέφωνο …της απάντησα πως θα γινόταν να δώ ότι δεν δουλεύει το τηλέφωνο αν δεν το άνοιγα κτλ κτλ. Της τόνισα το πδ 3043/2002, και ότι είναι δικαίωμα μου να υπαναχωρήσω από την στιγμή που νοιώθω ότι θίγονται τα δικαιώματα μου, και η προσωπική μου ηρεμία ως καταναλωτής με τα ελαττωματικά προϊόντα που πουλάνε, και την αναστάτωση που επιφέρουν. Μου ξανατόνισε ότι λεφτά πίσω δεν παίρνω με τίποτα να το σκεφτώ καλύτερα και πιο ήρεμα για να δεχτώ αυτό που μου προτείνει και της είπα τότε ότι θα διεκδικήσω το δικαίωμα μου αυτό της υπαναχώρησης με την βοήθεια των οργανώσεων προστασίας καταναλωτών. Να επισημάνω ότι την νέα σύνδεση τηλεφώνου δεν την ενεργοποίησα καθώς περίμενα να δώ την εξέλιξη με το κινητό. Βοήθεια κανείς???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Κοίτα μην ανυσηχείς... το iphone γενικά δεν είναι ένα κινητό που το ανοίγει κάποιος για service. Κατά 99% το παίρνουν πίσω και σου δίνουν άλλο. Αλλά μη νομίζεις ότι το ξέρει και αυτό η vodafone ή όσοι δουλεύουν εκεί. Δεν έχει καν service στην Ελλάδα. Θα φύγει έξω θα δουν οτι δεν ανοίγει καθόλου και θα σου δώσουν καινούριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
realme Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 μα αυτο σου λεω μου δινουν καινουριο αλλα σε σακουλακι οχι σε συσκευσια σαν αυτη που πρωτο πηρα....και που ξερω εγω ποιος το εβαλε εκει?τι ειναι δηλαδη το ι phone αμύγδαλα να το βαλεις στην σακούλα...Εχω αλλαξει και αλλη φορα τηλ που ειχε βλαβη....ο Γερμανος ηταν αρχοντας αμεσως αλλη συσκευασια δεν εβγαλε σακουλακια να μου δωσει καραμελιτσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) Κοίτα μην ανυσηχείς... το iphone γενικά δεν είναι ένα κινητό που το ανοίγει κάποιος για service. Κατά 99% το παίρνουν πίσω και σου δίνουν άλλο. Αλλά μη νομίζεις ότι το ξέρει και αυτό η vodafone ή όσοι δουλεύουν εκεί. Δεν έχει καν service στην Ελλάδα. Θα φύγει έξω θα δουν οτι δεν ανοίγει καθόλου και θα σου δώσουν καινούριο.Αν κατάλαβα καλά, το πρόβλημα του φίλου δεν είναι ότι φοβάται πως θα του ανοίξουν το υπάρχον iPhone και θα του το επιστρέψουν επισκευασμένο. Απλά θέλει να του αντικατασταθεί το ελαττωματικό με ολοκαίνουργια, σφραγισμένη συσκευή κι όχι με refurbished. @realme, καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου και στη θέση σου κι εγώ πιστεύω θα το τραβούσα πολύ διεκδικώντας συσκευή του κουτιού. Η Cosmote στο γαμπρό μου, άλλαξε το iPhone του με ολοκαίνουριο, μετά από δύο μέρες, επειδή απλά είχε ένα κόκκο σκόνης μέσα. Και το είχε χρησιμοποιήσει κανονικά εκείνες τις δύο μέρες. Παρ'όλα αυτά, ίσως να είναι απλά η ιδέα και μόνο, οι refurbished συσκευές δεν θεωρείται ότι έχουν κάποια διαφορά συγκριτικά με τις σφραγισμένες... Edited September 30, 2010 by valeria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 οοο και μενα εχει εναν στην πισω μερια κατω απο το τζαμι!!! τον βλεπω που και που και μου θυμιζει το ανθρωπινο λαθος μεσα στα ρομποτικα μηχανηματα... λες να πρεπε να το παω και γω πισω? :Ρ Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
realme Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Valeria ειλικρινα εγω ουτε ενα δευτερολεπτο δεν το δουλεψα..... δεν ειδα καν να ανοιγει η οθόνη....τοσα βιντεακια στο you tube που ειδα περιμενα και εγω σαν χαζος να δω το ομορφο του πραγματος...αλλα μπα!!!Επεσα σε ξέρα που λενε...Μπραβο στην κοσμοτε μπαμ μπαμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 οοο και μενα εχει εναν στην πισω μερια κατω απο το τζαμι!!! τον βλεπω που και που και μου θυμιζει το ανθρωπινο λαθος μεσα στα ρομποτικα μηχανηματα... λες να πρεπε να το παω και γω πισω? :Ρ Lol, κοίτα, αν σε ενοχλούσε πολύ, δεν έχανες τίποτα να δοκιμάσεις :p Να σου πω την αλήθεια με εξέπληξε η ευκολία με την οποία του άλλαξαν τη συσκευή, δεδομένης και της περιορισμένης διαθεσιμότητας :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Νομίζω ότι με πίεση θα καταφέρεις να πάρεις καινούργια συσκευή πίσω. Εγω σε άλλα κινητά που πήρα σαν αντικατάσταση και από S.E & nokia ήταν σε σακουλάκι κλειστό με άλλο ΙΜΕΙ φυσικά. Αυτή είναι η πολιτική του λάθος ή σωστό δεν θέλω να το κρίνω. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 τελικα ρε παιδια με το σημα τι παιζει; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Μιας και τώρα έχει περάσει κάμποσος καιρός από την κυκλοφορία του iphone 4 θα ήθελα να ρωτίσω τους ήδη κατόχους του τι έχουν να πουν σχετικά με την απόδοση του gps του!! Ξέρετε μήπως τι chipset χρησιμοποιεί?? Μπορεί να λειτουργήσει για αξιόπιστη πλοήγηση με γρήγορο επαναϋπολογισμό διαδρομής και τέτοια?? Θα μπορούσαμε να πούμε πως μπορεί να είναι αντικαταστάτης μιας συσκευής gps πάνω κάτω γιατί όταν κάτι βγαίνει να κάνει μόνο για να κάνει ένα πράμα είναι σαφώς κάπως καλύτερο.. Επίσης τι πρόγραμμα πλοήγησης προτείνετε ως καλύτερο? Το IP4 χρησιμοποιεί το BCM 4750 της Broadcom.Γενικά η απόδοσή του σαν πλοηγός είναι ικανοποιητική και σίγουρα ανώτερη του μέσου όρου.Ως καλύτερο πρόγραμμα συνίσταται το Mobile Navigator της Navigon. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ValadisKal Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 τελικα ρε παιδια με το σημα τι παιζει; Oι περισσότεροι εαν κρίνω απο τις απαντήσεις που έχουν δωθεί στο θέμα δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα Παράθεση Nokia N9 :love: Βαλάντης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Valeria ειλικρινα εγω ουτε ενα δευτερολεπτο δεν το δουλεψα..... δεν ειδα καν να ανοιγει η οθόνη....τοσα βιντεακια στο you tube που ειδα περιμενα και εγω σαν χαζος να δω το ομορφο του πραγματος...αλλα μπα!!!Επεσα σε ξέρα που λενε...Μπραβο στην κοσμοτε μπαμ μπαμ Δοκιμασες να επικοινωνησεις με το ΙΝΚΑ; Επισης δεν ξερω αν μια αιτηση αποσυνδεσης απο αυτους ή και φορητοτητα, να τους εκανε ν'αλλαξουν γνωμη. Γιατι εσυ μιλησες με το 13830. Εκει τους εχουν για να λενε τι δεν μπορει να κανει η εταιρια. Αν κανεις αιτηση για καρτοκινητο ομως, αφου δεν εχεις ενεργοποιησει τη νεα γραμμη, θα σε παρουν απο την εξυπηρετηση πελατων, να σε ρωτησουν γιατι θες να φυγεις, και να σε κρατησουν στην εταιρια. Οποτε εκει ισως να βγαλεις μια ακρη. τελικα ρε παιδια με το σημα τι παιζει; Χαλια, αισχος. Κανενα κινητο δεν παιζει. Ο,τι κανεις μονο με wifi... Ειναι να τρως ελιες και να του φτυνεις τα κουκουτσια... Δλδ ελεος με αυτη την ερωτηση... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
realme Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Δοκιμασες να επικοινωνησεις με το ΙΝΚΑ; Επισης δεν ξερω αν μια αιτηση αποσυνδεσης απο αυτους ή και φορητοτητα, να τους εκανε ν'αλλαξουν γνωμη. Γιατι εσυ μιλησες με το 13830. Εκει τους εχουν για να λενε τι δεν μπορει να κανει η εταιρια. Αν κανεις αιτηση για καρτοκινητο ομως, αφου δεν εχεις ενεργοποιησει τη νεα γραμμη, θα σε παρουν απο την εξυπηρετηση πελατων, να σε ρωτησουν γιατι θες να φυγεις, και να σε κρατησουν στην εταιρια. Οποτε εκει ισως να βγαλεις μια ακρη. Χαλια, αισχος. Κανενα κινητο δεν παιζει. Ο,τι κανεις μονο με wifi... Ειναι να τρως ελιες και να του φτυνεις τα κουκουτσια... Δλδ ελεος με αυτη την ερωτηση... Εστειλα τα μαντατα στον Συνηγορο καταναλωτη και γενικη γραμματεια καταναλωτη....και σημερα εστειλε την αιτηση υπαναχωρησης συμβασης εξ αποστασεως ετσι να την εχουν....και επεται συνεχεια ειλικρινα θελω να δω που θα φτασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Μακαρι να εχεις θετικα αποτελεσματα. Οταν βγαλεις καποια ακρη, θα περιμενουμε να μας πεις τι εγινε τελικα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
realme Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Μακαρι να εχεις θετικα αποτελεσματα. Οταν βγαλεις καποια ακρη, θα περιμενουμε να μας πεις τι εγινε τελικα. Ευχαριστώ φίλος...να δούμε πως και θα παει και βεβαια θα σας πω...γιατι ψαχνουνε κοροιδα για την φυρα που τους προκυπτει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_81 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Παρέλαβα κι εγώ σἠμερα το μήλο,όλα καλά μέχρι στιγμής... Ευτυχώς εἰχε την 4.0.1 πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 ρε παιδια, εχει δοκιμασει κανεις με vodafone tethering???? ΔΕΝ μου ειναι κλειδωμενο δουλευει κανονικα 4.0.1 jb..... μηπως θα με χρεωσουν κρυφα? τι γινεται? Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 τελικα ρε παιδια με το σημα τι παιζει; 'Οπως είχες ρωτήσει τότε ,έτσι και τώρα κανένα πρόβλημα... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Παιδιά για τους έχοντες jb.. Απο κατανάλωση μνήμης πως τα πάτε?? Ρωτάω γιατί τελευταία βλέπω να παίζει γύρω στο 120 με 160.. Φανταστείτε έχω δει κ 95mb.... κατι δε παει καλα.καποιο προγραμμα σου τρωει πολυ μνημη.εμενα εχει συνηθως ελευθερη ram 270 mb με αρκετα προγραμματα να τρεχουν. ρε παιδια, εχει δοκιμασει κανεις με vodafone tethering???? ΔΕΝ μου ειναι κλειδωμενο δουλευει κανονικα 4.0.1 jb..... μηπως θα με χρεωσουν κρυφα? τι γινεται? η vodafone αν δεν με απαταει η μνημη μου εχει κοψει το tethering Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 κατι δε παει καλα.καποιο προγραμμα σου τρωει πολυ μνημη.εμενα εχει συνηθως ελευθερη ram 270 mb με αρκετα προγραμματα να τρεχουν. Το κακό είναι οτι δεν το βρίσκω... Τελείως ξαφνικά το παρατήρησα.. Όλα τα έχω διαγράψει και ξανά πέρασμα ένα ένα να δώ ποιό μου την κάνει αλλά τζίφος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Ευχαριστώ φίλος...να δούμε πως και θα παει και βεβαια θα σας πω...γιατι ψαχνουνε κοροιδα για την φυρα που τους προκυπτει!!! Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επιμείνεις στην υπαναχώρηση και να διεκδικήσεις επιστροφή χρηματων.Νομικά είσαι καλυμμένος. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts